Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 260
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    אלון
    אתה מסכל סביבך, אתה רואה את האחות ג'וי ועוד שני מאמנות מפוחדות לידה ועוד נער שמנסה להרגיע אותם, "צאו מהחלון...". אתה אומר להם והן יוצאות משם "אני נשאר איתך" אומר הילד, "דרך אגב, אולי זה לא מתאים לסיטואציה אבל אני ברנדון, נעים להכיר" הוא אומר לאליך ומחייך. אתה הולך לבחור, שבין לבין הסתבר שקוראים לו לוציוס ואומר לו "ואו! איזה גליילי חזק, יש לי כאן עוד כמה פוקימונים! רוצה אותם?".אתה אומר ונותן לו את התיק "תודה.. נראלי" הוא אומר "ואו! האנשים בורחים!".אתה צועק ושניהם מסתכלים באותו רגע אתה חוטף ללוציוס את הפוכדורים "גליילי קרן קרח!" הוא ועק מיד וגליילי יוצר מקנותיו קרן קרה שמעפה לך מהיד את השק הפוכדורים "אני אראה לו!" אומר ברנדון כשלידו ניצב גיבל בצבע משונה, "קדימה גיבל פעימת דרקון!" הוא צועק וגיבל יורה מפיו כדור כחול-ירוק נוצץ שפוגע בגלילי ישירות ויוצר פיצוץ באותו זמן הוא רץ אליך ומשחרר אותך מהקרח "אני חושב שזה שייך לך" הוא אומר ונותן לך את חגורת הפוכדורים שלך "בוא נעיף אותם!" הוא קורא בקול.
    "אוקיי! רק תאמר לגיבל להשתמש בפעימת דרקון כשאומר לך! טוב? אני יודע מה אני עושה! בטח בי!" אקרא ואזרוק את הפוכדור של מילוטיק ושל קאנגסקן, בתקווה שהוא הפוקימונים היחידים שלא תשושים מכדי להילחם.
    "מילוטיק, טוויסטר!" ואסמן לברנדון לתקוף, כך שפעימת הדרקון תשאב בתוך הטוויסטר, "קאנגסקן תתקפי בסאקר פאנצ' ותחטפי את הפוכדורים של האנשים!" אקרא.
    לאחר ההתקפה המשולבת של מילוטיק וגיבל אומר "חח עבודת צוות של זוהרים! עכשיו מילוטיק תעטוף אותם בגופף ו'תחנוק' אותם! ואז תשתמש עליהם בקרן קרח!" אומר למילוטיק האדיר שלי.
    אחר כך אורה לקאנגסקן "תתקפי את גליילי במכה כפולה! ואז תעיפי אותו בחבטת שביט!".

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם

נועם
    דיבור ב-(") ומחשבה ב-(')
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טייפלוז'ן נחבט בחוזקה בקרקע ודקסטר צועק להאריאמה "מכת גוף מהגובה שלך!" והאריאמה צולל לעבר טייפלוז'ן "אוקי, אסור להתקרב אליו יותר מדי.. נצטרך לתקוף מרחוק" אתה אומר ומוסיף "טייפלוז'ן תתרחק והשתמש בלהביור!" טייפולז'ן מוציא מפיו פרץ אש שפוגע בהאריאמה בעודו באוויר. האריאמה נופל על הקרקע בעוצמה רבה מבלי לפגוע בטייפלוז'ן "ארר האריאמה כפת כוח!" אומר דקסטר והאריאמה הבתקדם במהירות עם כפת הכוח לעבר טייפלוז'ן
    "מצוין טייפלוז'ן!" אומר לו בהתלהבות ואוסיף "עכשיו טייפלוז'ן התחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בקרן על!"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    "אל תפחדי!" אתה אומר להאנדור בעידוד "השתמשי בכדור צל על האדמה, כדי שיווצר מסך עפר! ואחר כך תברחי בשיא המהירות!" אתה אומר וזה מה שהיא עושה, אבק שנוצר יוצר ענן חול גדול אך סטרביה יוצאת מתוכו במהירות ופוגעת בהאנדור, סטרביה משתמשת בטייק דאון אך מפספסת, היא נופלת על הקרקע בעוצמה רבה, מה שגורם לה להתעלף.
    [/QUOTE]

עכשיו אני אנסה ללכוד את סטראביה. זרקתי עליה פוקדור. 'אני מקווה שהיא תלכד..שלא תנסה להתנגד לי יותר מידי' קיוויתי. "כל הכבוד האנדוואר נלחמת יפה" נזכרתי לציין זאת בפניה. 'אבל אולי עוד לא סיימנו' חשבתי מאוחר ותר.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

4. Just a prank bro
    שם: דור
    רון
    צ'ריזארד טס לעבר סנורלאקס עם אס אווירי והשניים נתקעים אחד בשני בעוצמה רבה היוצרת פיצוץ אדיר, צ'ריזארד עף לצד אחד ומטח בחוזקה באדמה וסנורלאקס טם לצד שני ומותח בחוזקה באדמה, השניים קמים ומסתכלים זה על זה, עד שלפתע סנורלאקס נופל מעולף "סנורלאקס לא יכול להילחם, המנצח הוא רון!" קורא השופט ודקסטר מחזיר את סנורלאקס בחזרה לפוכדור "כל הכבוד, קרב מרשים ביותר" אומר דקסטר ולוחץ את ידך, "מוח החזית הבאה, קוקו, תחכה לך לאחר העיר הגדולה" אומר דקסטר "ובינתיים זה מגיע לך הוא אומר ומעניק לך את סמל ההצלחה. "להתראות הוא אומר ומנפנף בידיו כשאתה יוצא.
    אתה יוצא מהאולם ורואה שחשוך בחוץ.

דור
    "אוקיי ליירון, אם שרדת את משאבת ההידרו, אני בטוח שתוכל לשרוד גם את זה..." אתה אומר ומעודד אותו "אם אתה יכול, תחזיק את המערבולת בעזרת בלבול ותעיף אותה אל ווילורד ואז תתקוף בראש ברזל פעם נוספת!" אתה אומר לו והוא מצליח לשלוט במערבולת ומחזיר אותה בחזרה לווילורד שסופג אותה, ליירון יוצא בראש ברזל לעבר וילורד "פעימת מים!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו כדור מים שפוגע ישירות ללירון בראש שנופל על מצוף, לירון מתחיל לעשות עמידת ראש, דקסטר צוחק בצחוק גדול "נראה לי שהוא מבולבל". אתה רואה שלירון מתחיל לפגוע בעצמו.

אלון
    "אוקיי! רק תאמר לגיבל להשתמש בפעימת דרקון כשאומר לך! טוב? אני יודע מה אני עושה! בטח בי!" אתה אומר לברנדון ומוציא את הפוכדורים של מילוטיק וקאנגסקן, "מילוטיק, טוויסטר!" אתה אומר וברנדון מסמן לגיבל לתקוף בפעימת דרקון, השניים מתמזגים בצורה מרהיבה ופוגעים ישירות בכמה פוקימונים שמתעלפים על המקום. "קאנגסקן תתקפי בסאקר פאנצ' ותחטפי את הפוכדורים של האנשים!" אקרא אתה אומר וקאנגסקן מתקדמת לכיוון כמה בחורים "וואצ'וג מכת ברק! טרבאיש פצצת רפש! קרוקרוק פצצת בוץ!" הם אומרים ושלושת המתקפות פוגעות ישירות בקאנגסקן והיא נראית כבר חלשה "גמור אותה עם ראשייה!" אומר לוציוס וגליילי פוגע בעוצמה רבה בקאנגסקן שמתעלפת "חח עבודת צוות של זוהרים!" אתה אומר לברנדון הוא מחייך אלך "חח עבודת צוות של זוהרים! עכשיו מילוטיק תעטוף אותם בגופף ו'תחנוק' אותם! ואז תשתמש עליהם בקרן קרח!" אתה אומר לו "קדימה גיבל השתמש בחפירה כדי לקחת את הפוכדורים אומר ברנדון ושניהם יוצאים במתקפות ומצליחים להשיג את כל השלל.
    "ארר גליילי סופת שלג!" אומר לוציוס וגליילי מוציא מפיו רוח קרה שסוערת במרכז ומקשה עליכם לראות, כשהסופה נרגעת אתם רואים את המקום קפוא ואין זכר לחברי הצוות. "תודה רבה לכם!" אומרת האחות ג'וי תירצו להישאר פה הלילה?" היא שואלת.

נועם
    "מצוין טייפלוז'ן!" אתה אומר לו והוא מחייך אליך "עכשיו טייפלוז'ן התחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בקרן על!" טייפוז'ן נע במהירות ומתחמק מכפת הכוח ואז יורה לעבר האריאמה קרן על "חסום את זה עם יידך!" קורא דקסטר והאריאמה מצליח לחסום את קרן העל ולבטל אותה "עכשיו רעידת אדמה בוא נזוז!" הוא אומר והאריאמה קופץ גבוה ונוחת בחוזקה על האדמה, מה שיוצר רעידת אדמה שמתקדמת לטייפלוז'ן.

ג'יימס
    אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב לתוכו, "כל הכבוד האנדוואר נלחמת יפה" אתה אומר תוך כדי שסטרביה נכנס לפוכדור.
    נדנוד ראשון..
    נדנוד שני..
    והפוכדור נשבר "סטארבייה!" הוא קורא ויוצא לעבר האנדור באס אווירי.

5. משתמש מנוסה
    דור
    "אוקיי ליירון, אם שרדת את משאבת ההידרו, אני בטוח שתוכל לשרוד גם את זה..." אתה אומר ומעודד אותו "אם אתה יכול, תחזיק את המערבולת בעזרת בלבול ותעיף אותה אל ווילורד ואז תתקוף בראש ברזל פעם נוספת!" אתה אומר לו והוא מצליח לשלוט במערבולת ומחזיר אותה בחזרה לווילורד שסופג אותה, ליירון יוצא בראש ברזל לעבר וילורד "פעימת מים!" קורא דקסטר ווילורד מוציא מפיו כדור מים שפוגע ישירות ללירון בראש שנופל על מצוף, לירון מתחיל לעשות עמידת ראש, דקסטר צוחק בצחוק גדול "נראה לי שהוא מבולבל". אתה רואה שלירון מתחיל לפגוע בעצמו.

[/COLOR]
    'אוי לא!' אחשוב ואוציא את הפוכדור של ליירון ואחזיק ביד. 'נראה לי שאניח לו לנוח ובינתיים אוציא את הפוקימון השני שלי.' אחשוב ואחזיר את ליירון לפוכדור. "תנוח חבר." אומר לו רגע לפני שיכנס לפוכדור ואוציא את הפוכדור של אלקטרבייר. "אוקיי אלקטרבייר, צא עם מתקפת כדור חשמלי!" אצעק ואזרוק את הפוכדור של אלקטרבייר לאוויר. 'בבקשה אל תצליח להתחמק...' אחשוב ואסתכל על ווילורד.

6. משתמש מנוסה
    נועם
    "מצוין טייפלוז'ן!" אתה אומר לו והוא מחייך אליך "עכשיו טייפלוז'ן התחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש בקרן על!" טייפוז'ן נע במהירות ומתחמק מכפת הכוח ואז יורה לעבר האריאמה קרן על "חסום את זה עם יידך!" קורא דקסטר והאריאמה מצליח לחסום את קרן העל ולבטל אותה "עכשיו רעידת אדמה בוא נזוז!" הוא אומר והאריאמה קופץ גבוה ונוחת בחוזקה על האדמה, מה שיוצר רעידת אדמה שמתקדמת לטייפלוז'ן.
    "מה?! אני לא מאמין שהוא חסם קרן על!" אומר לעצמי ואוסיף "טייפלוז'ן מהר תשתמש בלהביור על הרצפה כדי לרחף באוויר עד שרעידת האדמה תעבור ואז תשתמש בגלגל להבה בעודך משתמש בלהביור על האריאמה!" ואקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד עד שרעידת האדמה תעבור.. "אני סומך עליך טייפלוז'ן, אתה יכול לעשות את זה!" אצעק אל טייפלוז'ן.
    נערך לאחרונה על ידי Gold.N.Ace, 10-16-2011 בשעה 01:05 AM

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    "אוקיי! רק תאמר לגיבל להשתמש בפעימת דרקון כשאומר לך! טוב? אני יודע מה אני עושה! בטח בי!" אתה אומר לברנדון ומוציא את הפוכדורים של מילוטיק וקאנגסקן, "מילוטיק, טוויסטר!" אתה אומר וברנדון מסמן לגיבל לתקוף בפעימת דרקון, השניים מתמזגים בצורה מרהיבה ופוגעים ישירות בכמה פוקימונים שמתעלפים על המקום. "קאנגסקן תתקפי בסאקר פאנצ' ותחטפי את הפוכדורים של האנשים!" אקרא אתה אומר וקאנגסקן מתקדמת לכיוון כמה בחורים "וואצ'וג מכת ברק! טרבאיש פצצת רפש! קרוקרוק פצצת בוץ!" הם אומרים ושלושת המתקפות פוגעות ישירות בקאנגסקן והיא נראית כבר חלשה "גמור אותה עם ראשייה!" אומר לוציוס וגליילי פוגע בעוצמה רבה בקאנגסקן שמתעלפת "חח עבודת צוות של זוהרים!" אתה אומר לברנדון הוא מחייך אלך "חח עבודת צוות של זוהרים! עכשיו מילוטיק תעטוף אותם בגופף ו'תחנוק' אותם! ואז תשתמש עליהם בקרן קרח!" אתה אומר לו "קדימה גיבל השתמש בחפירה כדי לקחת את הפוכדורים אומר ברנדון ושניהם יוצאים במתקפות ומצליחים להשיג את כל השלל.
    "ארר גליילי סופת שלג!" אומר לוציוס וגליילי מוציא מפיו רוח קרה שסוערת במרכז ומקשה עליכם לראות, כשהסופה נרגעת אתם רואים את המקום קפוא ואין זכר לחברי הצוות. "תודה רבה לכם!" אומרת האחות ג'וי תירצו להישאר פה הלילה?" היא שואלת.
    "בשמחה" אומר ואלטף את קאנגסקן ומילוטיק "הייתם נהדרים" אומר ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם.
    "האחות ג'ואי, קחי אותם בבקשה" אומר ואתן לה אותם, "תרפאי לי אותם בבקשה, מחר אני קח אותם" אוסיף.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    צ'ריזארד טס לעבר סנורלאקס עם אס אווירי והשניים נתקעים אחד בשני בעוצמה רבה היוצרת פיצוץ אדיר, צ'ריזארד עף לצד אחד ומטח בחוזקה באדמה וסנורלאקס טם לצד שני ומותח בחוזקה באדמה, השניים קמים ומסתכלים זה על זה, עד שלפתע סנורלאקס נופל מעולף "סנורלאקס לא יכול להילחם, המנצח הוא רון!" קורא השופט ודקסטר מחזיר את סנורלאקס בחזרה לפוכדור "כל הכבוד, קרב מרשים ביותר" אומר דקסטר ולוחץ את ידך, "מוח החזית הבאה, קוקו, תחכה לך לאחר העיר הגדולה" אומר דקסטר "ובינתיים זה מגיע לך הוא אומר ומעניק לך את סמל ההצלחה. "להתראות הוא אומר ומנפנף בידיו כשאתה יוצא.
    אתה יוצא מהאולם ורואה שחשוך בחוץ.
    קרב טוב
    ~~~~~~~~
    'יש, ניצחתי במוח הראשון שלי!' אחשוב בשמחה.
    אחזיר את צ'ריזארד לפוכדור ואאחל הצלחה לברנדון בקרב נגד דקסטר: "בהצללחה ברנדון, אני מקווה שתנצח אותו." אומר.
    אתקדם אל העיר הגדולה בשמחה גדולה ובתקווה רבה בליבי

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [ג'יימס
    אתה זורק עליו פוכדור והוא נשאב לתוכו, "כל הכבוד האנדוואר נלחמת יפה" אתה אומר תוך כדי שסטרביה נכנס לפוכדור.
    נדנוד ראשון..
    נדנוד שני..
    והפוכדור נשבר "סטארבייה!" הוא קורא ויוצא לעבר האנדור באס אווירי.
    [/QUOTE]

"אוקיי האנדוואר השתמשי בכדור צל ישר לתוך הפרצוף של סטראביה!" אני מורה להאנדור בתקווה שהמהלך יגמור את סטארביה סופית "אנחנו חייבים לנצח" אמרתי להאנדוואר בעידוד ומכין פוכדור נוסף בידי.

Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

10. Just a prank bro
    דור
    'אוי לא!' אתה חושב בבהלה ומוציא את הפוכדור של לירון מהכיס 'נראה לי שאניח לו לנוח ובינתיים אוציא את הפוקימון השני שלי' אתה חושב ומכוון אליו את הופוכדור "תנוח חבר." אתה אומר והוא חוזר בחזרה לפוכדור, אתה חליף לפוכדור של אלקטרייב וזורק אותו "אוקיי אלקטרבייר, צא עם מתקפת כדור חשמלי!" אתה אומר לו הוא יוצא מהפוכדור בשאגה ענקית "אלק!!" ומשגר לעבר ווילורד כדור חשמל "ווילורד צלילה!" קורא דקסטר ווילורד נכנס למעמקי הבריכה, כדור החשמל פוגע במים מה שיוצר זרם ענקי שמסנוור אותך ומחשמל את כל הבריכה. ווילורד נפגע קשה, הוא צף באיטיות למעלה מעולף. "אוקי, אחד ניצחת אבל בוא נראה איך תסתדר עם השני!" אומר דקסטר והזירה הופכת לזירה רגילה "סנורלאקס בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של סנרלאקס "בוא נתחיל בפיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס משגר לעבר אלקטרייב ענן לבן וסמיך שמתקדם אליו באיטיות.

נועם
    "מה?! אני לא מאמין שהוא חסם קרן על!" אתה אומר בהפתעה "טייפלוז'ן מהר תשתמש בלהביור על הרצפה כדי לרחף באוויר עד שרעידת האדמה תעבור ואז תשתמש בגלגל להבה בעודך משתמש בלהביור על האריאמה!" טייפלוז'ן יורה להביור חזק שגורם לו לרחף באוויר ומצליח להתחמק מרעידת האדמה שנפסקת והוא יצוא לעבר האריאמה בגלגל אש קטלני "האריאמה אגרוף דינאמי!" צועק דקסטר והארימה טוען בידו אגרוף קטלני, השניים פוגשים אחד בשני ומועפים אחורנית, שניהם נראים חלשים "האריאמה אגרף מאך!" אומר דקסטר והאריאמה יוצא לעבר טייפלוז'ן באגרוף מאך.

אלון
    "בשמחה" אתה אומר ומלטף את הפוקימונים שלך "הייתם נהדרים" אתה אומר ומחזיר את שניהם.
    "האחות ג'ואי, קחי אותם בבקשה" אתה אומר והיא משיבה "בוודאי!" היא אומר ומחייכת "זה מספר החדר שלך" היא אומרת ונותנת לך מפתח שעליו כתוב את המספר 20#, אתה עולה לחדר ופותח אותו, אתה מדליק את האור "חיכיתי לך" אתה שומע קול מוכר ורואה את ליירה יושבת על כיסא "בארי עצבן אותי, אז עזבתי אותו. שנינו ניצחנו את מוח החזית הראשון" היא אומרת ומראה לך את סמל ההצלחה. "מה דעתך על קרב מחר על הבוקר?" היא אומרת וקורצת לך.

רון
    'יש, ניצחתי במוח הראשון שלי!' אתה חושב בשמחה ומחזיר את צ'ריזארד לפוכדור, "בהצלחה ברנדון, אני מקווה שתנצח אותו." אתה אומר לו והוא משיב "להתראות, אל תדאג אני אנצח!" אתה יוצא מהזירה, אתה רואה שחשוך כבר בחוץ, אתה מחליט למרות החושך להמשיך לעיר הבאה. אתה ממשיך על השביל המואר כשלפתע אתה מאבד אותו, מתחיל לרדת גשם כבד, אתה רואה משמאלך מערה.

ג'יימס
    "אוקיי האנדוואר השתמשי בכדור צל ישר לתוך הפרצוף של סטראביה!" אתה מורה לה והיא משגרת כדור צל מדויק לתוך פניו של סטרביה היא נופלת על האדמה מעולפת "קדימה פוכדור!" אתה קורא וזורק את הפוכדור על סטראביה.
    נדנוד ראשון...
    נדנוד שני..
    נדנוד שלישי
    נתפס! אתה מרים את הפוכדור ושומע קול מאחור "קרב מרשים חביבי" אתה מסתובב ורואה איש שמנמן מתקדם לעברך, "נעים מאוד אני דקסטר" הוא אומר ולוחץ את ידך "אני מבין שבאת לפה בשביל להשיג את כל סמלי החזית אני צודק?" הוא מוסיף, "אז תצטרך להביס אותי קודם!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול.
    "בוא איתי, הזירה נמצאת כמה מטרים מפה" הוא אומר, שניכם הולכים ולפניכם ניצב בניין גדול בצורת סנורלאקס "קדימה תתמקם שם" הוא אומר ומצביע על במה. שניכם עולים על הבמות והשופט אומר "הקרב יהיה 2 על 2 שבכל פעם כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד! לאחר ששני הפוקימונים של אחד המאמנים לא יוכל להילחם השני מנצח!" הוא מוסיף "הפוקימון הראשון שלי יהיה.. גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שממנו יוצא גולם גדול.

11. משתמש מנוסה

נועם
    "מה?! אני לא מאמין שהוא חסם קרן על!" אתה אומר בהפתעה "טייפלוז'ן מהר תשתמש בלהביור על הרצפה כדי לרחף באוויר עד שרעידת האדמה תעבור ואז תשתמש בגלגל להבה בעודך משתמש בלהביור על האריאמה!" טייפלוז'ן יורה להביור חזק שגורם לו לרחף באוויר ומצליח להתחמק מרעידת האדמה שנפסקת והוא יצוא לעבר האריאמה בגלגל אש קטלני "האריאמה אגרוף דינאמי!" צועק דקסטר והארימה טוען בידו אגרוף קטלני, השניים פוגשים אחד בשני ומועפים אחורנית, שניהם נראים חלשים "האריאמה אגרף מאך!" אומר דקסטר והאריאמה יוצא לעבר טייפלוז'ן באגרוף מאך.
    "טייפלוז'ן אתה יכול לעשות את זה, בוא נגמור אותו!. השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהר ואז להביור בכל הכוח!" אומר לטייפלוז'ן ואקווה לפגיעה חזקה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון

רון
    'יש, ניצחתי במוח הראשון שלי!' אתה חושב בשמחה ומחזיר את צ'ריזארד לפוכדור, "בהצלחה ברנדון, אני מקווה שתנצח אותו." אתה אומר לו והוא משיב "להתראות, אל תדאג אני אנצח!" אתה יוצא מהזירה, אתה רואה שחשוך כבר בחוץ, אתה מחליט למרות החושך להמשיך לעיר הבאה. אתה ממשיך על השביל המואר כשלפתע אתה מאבד אותו, מתחיל לרדת גשם כבד, אתה רואה משמאלך מערה.
    מערה אולי יהיה\תהיה שם ג'ינקסס ~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'איך נקלעתי לסופת הגשמים הנוראה הזו?' אחשוב בייאוש.
    "מישהו שומע אותי?" אצעק מתוך יייאוש כי אדע שאף אחד לא נמצא פה וגם אם מישהו נמצא פה הוא לא יוכל לשמוע אותי בגשם הכבד הזה. אבחין במערה לידי ואזכר בטראומת ילדות שבה פעם נכנסתי למערה וגיליתי שאורסרנג מפחידה נמצאת שמה. היא חשבה שאני רוצה לפגוע בילדיה והיא התכוונה לכיווני על מנת לתקוף. ברחתי משם בשיא המהירות. 'אני חייב להיכנס למערה, אין לי בררה. אכנס למערה ואוציא את צ'ריזארד על מנת להגן עלי מפני סכנות. אוציא פנס ואדליק אותו, אתקדם במשך במערה...

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    "אוקיי האנדוואר השתמשי בכדור צל ישר לתוך הפרצוף של סטראביה!" אתה מורה לה והיא משגרת כדור צל מדויק לתוך פניו של סטרביה היא נופלת על האדמה מעולפת "קדימה פוכדור!" אתה קורא וזורק את הפוכדור על סטראביה.
    נדנוד ראשון...
    נדנוד שני..
    נדנוד שלישי
    נתפס! אתה מרים את הפוכדור ושומע קול מאחור "קרב מרשים חביבי" אתה מסתובב ורואה איש שמנמן מתקדם לעברך, "נעים מאוד אני דקסטר" הוא אומר ולוחץ את ידך "אני מבין שבאת לפה בשביל להשיג את כל סמלי החזית אני צודק?" הוא מוסיף, "אז תצטרך להביס אותי קודם!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול.
    "בוא איתי, הזירה נמצאת כמה מטרים מפה" הוא אומר, שניכם הולכים ולפניכם ניצב בניין גדול בצורת סנורלאקס "קדימה תתמקם שם" הוא אומר ומצביע על במה. שניכם עולים על הבמות והשופט אומר "הקרב יהיה 2 על 2 שבכל פעם כל מאמן ישתמש בפוקימון אחד! לאחר ששני הפוקימונים של אחד המאמנים לא יוכל להילחם השני מנצח!" הוא מוסיף "הפוקימון הראשון שלי יהיה.. גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שממנו יוצא גולם גדול.

[/QUOTE]

"נעים מאוד דקסטר, גולם נחמד" אמרתי לו בחביבות.'מה טוב על סוג סלע חשבתי לעצמי. לאחר שנייה נזכרתי וכבר לקחתי את הפוקדור המתאים לידי. "צא האריאמה! השתמש בדחיפת זרוע ישר לתוך ה'בטן' של גולם!" 'אאוץ' זה הולך להיות כואב' חשבתי וגיכחתי קלות.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

14. משתמש מנוסה
    דור
    'אוי לא!' אתה חושב בבהלה ומוציא את הפוכדור של לירון מהכיס 'נראה לי שאניח לו לנוח ובינתיים אוציא את הפוקימון השני שלי' אתה חושב ומכוון אליו את הופוכדור "תנוח חבר." אתה אומר והוא חוזר בחזרה לפוכדור, אתה חליף לפוכדור של אלקטרייב וזורק אותו "אוקיי אלקטרבייר, צא עם מתקפת כדור חשמלי!" אתה אומר לו הוא יוצא מהפוכדור בשאגה ענקית "אלק!!" ומשגר לעבר ווילורד כדור חשמל "ווילורד צלילה!" קורא דקסטר ווילורד נכנס למעמקי הבריכה, כדור החשמל פוגע במים מה שיוצר זרם ענקי שמסנוור אותך ומחשמל את כל הבריכה. ווילורד נפגע קשה, הוא צף באיטיות למעלה מעולף. "אוקי, אחד ניצחת אבל בוא נראה איך תסתדר עם השני!" אומר דקסטר והזירה הופכת לזירה רגילה "סנורלאקס בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של סנרלאקס "בוא נתחיל בפיהוק!" אומר דקסטר וסנורלאקס משגר לעבר אלקטרייב ענן לבן וסמיך שמתקדם אליו באיטיות.

"אלקטרייב, השתמש מהר בפריקה וכך תגן על עצמך ממתקפת פיהוק! אם זה לא ישפיע על המתקפה, תתחמק מהר הצידה ותרוץ אל סנורלקס במתקפת אגרוף אש!" אומר מהר לאלקטרבייר ואחשוב: 'הדבר האחרון שאני צריך עכשיו הוא שאלקטרבייר ירדם...'

15. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ברוכים הבאים כל החדשים!
    התחלה בשבילכם:
    סוף סוף אחרי זמן רב הגעתם אל מוח החזית הראשון. "ברוך הבא ילד" אומר דקסטר, "שמעתי שאתה בא להילחם פה במוח חזית!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול "קדימה בוא אני אראה לך את המקום, שניכם נכנסים למקום הזירה לפניכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול.
    השופט נכנס "אפשר להתחיל" הוא אומר ודקסטר מהנהן לו "הקרב יהיה קרב של 2 על 2 ברגע ששני הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יכולים להילחם השני ניצח!" אומר השופט "רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב" הוא מוסיף "קדימה במי תבחר" אומר דקסטר אליך.
    תוסיף אותי ברשומים כמו שאמרת לי בה"פ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני בוחר בלומבראי!" אני אומר וזורק את הכדור באוויר.
    אני מחכה לראות איזה פוקימון יבוא מולי 'לומבראי מכסה יתרון על מרבית הפוקימונים שלו, וגם אם לא, לפחות הם לא חזקים עליו'.
    ~~~~~~~~~~~~
    אני מקווה שהבנתי נכון ולא התכוונת לקרב כפול, אם זה קרב קפול אני מוציא גם את נאטו.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •