Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 18 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 260
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    אלון
    "בשמחה" אתה אומר ומלטף את הפוקימונים שלך "הייתם נהדרים" אתה אומר ומחזיר את שניהם.
    "האחות ג'ואי, קחי אותם בבקשה" אתה אומר והיא משיבה "בוודאי!" היא אומר ומחייכת "זה מספר החדר שלך" היא אומרת ונותנת לך מפתח שעליו כתוב את המספר 20#, אתה עולה לחדר ופותח אותו, אתה מדליק את האור "חיכיתי לך" אתה שומע קול מוכר ורואה את ליירה יושבת על כיסא "בארי עצבן אותי, אז עזבתי אותו. שנינו ניצחנו את מוח החזית הראשון" היא אומרת ומראה לך את סמל ההצלחה. "מה דעתך על קרב מחר על הבוקר?" היא אומרת וקורצת לך.

"לא נוח לי" אומר לה ואחזיר קריצה.
    "אני רוצה כבר להגיע למוח החזית האחרון!" אקרא בשמחה.
    "אז מי הפוקימונים שלך?" אשאל אותה ואראה לה את הפוקימונים שלי.

Spoiler ספוילר

2. Just a prank bro
    שם: דור
    נועם
    "טייפלוז'ן אתה יכול לעשות את זה, בוא נגמור אותו!" אתה צועק לו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהר ואז להביור בכל הכוח!" אתה אומר לטייפלוז'ן ומקווה שהמהלך יצליח, טייפלוז'ן מתחמק מאגרוף המאך במהירות ויורה ליבר האיראמה להביור עוצמתי שפוגע בו ישירות. הוא נופל על גבו ולא יכול להילחם, "האריאמה לא יכול להילחם!" קרא השופט בזמן שדקסטר החזיר אותו חזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס בוא נראה לו!" קורא דקסטר וזורק פוכדור ממנו יוצא סנורלאקס אדיר "קרן על קדימה!" קורא דקסטר.

רון
    אתה נכנס למערה בלב ברירה ומוציא את צ'ריזארד לצידך, שניכם מתקדמים במערה שלפתע אתם רואים ג'ינקס רוקדת ריקוד גשם (Rain Dance) היא רואה אותכם וקופצת לעבר צ'ריזארד ונותנת לו נשיקה מתוקה (Lovely Kiss) והוא נהיה מבולבל ואז היא מוציאה מפיה רוח קפואה (Icy Wind) שמתקדם אליך ולצ'ריזארד המבולבל.

ג'יימס
    "נעים מאוד דקסטר, גולם נחמד" אתה אומר לו בחביבות והוא מחייך אליך 'מה טוב על סוג סלע' אתה מהרהר בליבך ומיד מוציא את הפוכדור של האריאמה "צא האריאמה! השתמש בדחיפת זרוע ישר לתוך ה'בטן' של גולם!" אתה זורק אתהפוכדור וצועק לו והוא מיד יוצא בדחיפת זרוע "גולם גלגול (Rollout)!" משיב דקסטר והשניים נתקעים זה בזה ומועפים אחורה "עכשיו השתמש באבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מעיף אל האריאמה אבנים חדות במהירות.

דור
    "אלקטרייב, השתמש מהר בפריקה וכך תגן על עצמך ממתקפת פיהוק!" אתה צועק לו והוא משחרר פריקה חזקה שחוסמת את הפיהוק ופוגעת בסנורלאקס ישירות "קדימה סנורלאקס חבטה כבדה (Heavy Slam)!" קורא דקסטר וסנורלאקס הופך את גופו לאפור וקופץ לעבר אלקטרייב.

גלעד
    הוספתי, הבנת נכון, אתה קיבלת את הצבע התכול!
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אני בוחר בלומבראי!" אתה קורא וזורק את הפוכדור שלו 'לומבראי מכסה יתרון על מרבית הפוקימונים שלו, וגם אם לא, לפחות הם לא חזקים עליו'. אתה חושב לעצמך בחיוך "האריאמה בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של האריאמה "השתמש בכפת כוח!" צועק דקסטר והאריאמה מתקדם לעבר לומברה בכפת כוח עוצמתית.

אלון
    "לא נוח לי" אתה אומר וקורץ לה, היא משיבה בחיוך "אני רוצה כבר להגיע למוח החזית האחרון!" אתה קורא בשמחה "מי לא!" אומרת ליירה וצוחקת אז מי הפוקימונים שלך?" אתה אומר לה והיא שולפת שלושה פוכדורים "אזומריל, מגניום ולואפני קדימה צאו!" היא אומרת וזורקת את שלושת הפוכדורים שמתוכם יוצאים שלושה פוקימונים שנראים יפים ועוצמתיים, "אז... קבענו למחר?" היא אומרת וקורצת לך.

3. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    "נעים מאוד דקסטר, גולם נחמד" אתה אומר לו בחביבות והוא מחייך אליך 'מה טוב על סוג סלע' אתה מהרהר בליבך ומיד מוציא את הפוכדור של האריאמה "צא האריאמה! השתמש בדחיפת זרוע ישר לתוך ה'בטן' של גולם!" אתה זורק אתהפוכדור וצועק לו והוא מיד יוצא בדחיפת זרוע "גולם גלגול (Rollout)!" משיב דקסטר והשניים נתקעים זה בזה ומועפים אחורה "עכשיו השתמש באבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מעיף אל האריאמה אבנים חדות במהירות.
    ראיתי את האבנים מתעופפות אל עבר האריאמה ועלה רעיון במוחי.
    "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על האבנים ותשבור אותם!, "אחר כך תשתמש בסלאמינגסט על גולם!"
    צעקתי לו.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

4. משתמש מנוסה
    דור
    "אלקטרייב, השתמש מהר בפריקה וכך תגן על עצמך ממתקפת פיהוק!" אתה צועק לו והוא משחרר פריקה חזקה שחוסמת את הפיהוק ופוגעת בסנורלאקס ישירות "קדימה סנורלאקס חבטה כבדה (Heavy Slam)!" קורא דקסטר וסנורלאקס הופך את גופו לאפור וקופץ לעבר אלקטרייב.
    "מהר אלקטרבייר, התחמק מהנפילה של סנורלקס וכשהוא יפול על האדמה, תשתמש באגרוף אש ותפגע בראשו!" אומר לאלקטרבייר במהירות, לפני שסנורלקס יפול עליו.

5. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    נועם
    "טייפלוז'ן אתה יכול לעשות את זה, בוא נגמור אותו!" אתה צועק לו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מהר ואז להביור בכל הכוח!" אתה אומר לטייפלוז'ן ומקווה שהמהלך יצליח, טייפלוז'ן מתחמק מאגרוף המאך במהירות ויורה ליבר האיראמה להביור עוצמתי שפוגע בו ישירות. הוא נופל על גבו ולא יכול להילחם, "האריאמה לא יכול להילחם!" קרא השופט בזמן שדקסטר החזיר אותו חזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס בוא נראה לו!" קורא דקסטר וזורק פוכדור ממנו יוצא סנורלאקס אדיר "קרן על קדימה!" קורא דקסטר.

"מצויין טייפלוז'ן! כל הכבוד!" אחייך חיוך רחב אל עבר טייפלוז'ן ואוסיף "טייפלוז'ן עכשיו אנחנו נגד סנורלקס, אני סומך עליך! , השתמש גם אתה בקרן-על אל עבר סנורלקס ומיד אחר כך בלהביור". 'אני מקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד הוא ספג הרבה נזק בקרב נגד הריאמה...' אחשוב לעצמי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    אתה נכנס למערה בלב ברירה ומוציא את צ'ריזארד לצידך, שניכם מתקדמים במערה שלפתע אתם רואים ג'ינקס רוקדת ריקוד גשם (Rain Dance) היא רואה אותכם וקופצת לעבר צ'ריזארד ונותנת לו נשיקה מתוקה (Lovely Kiss) והוא נהיה מבולבל ואז היא מוציאה מפיה רוח קפואה (Icy Wind) שמתקדמת אליך ולצ'ריזארד המבולבל.

'צ'ריזארד מבולבל!' אחשוב בדאגה.
    'אין לי זמן להחליף פוקימונים' אחשוב. בהסתמכות על צ'ריזארד אומר לו : "צ'ריזארד, תנבה להתרכז ולהשתמש בלהביור על הג'ינקס ולהמיס בדרך את הרוח הקפואה שלה!"

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד
    הוספתי, הבנת נכון, אתה קיבלת את הצבע התכול!
    ~~~~~~~~~~~~~
    "אני בוחר בלומבראי!" אתה קורא וזורק את הפוכדור שלו 'לומבראי מכסה יתרון על מרבית הפוקימונים שלו, וגם אם לא, לפחות הם לא חזקים עליו'. אתה חושב לעצמך בחיוך "האריאמה בוא נזוז!" קורא דקסטר וזורק את הפוכדור של האריאמה "השתמש בכפת כוח!" צועק דקסטר והאריאמה מתקדם לעבר לומברה בכפת כוח עוצמתית.

'מזל שיש לי מתקפה מתאימה גם לזה...' אני חושב לעצמי.
    "לומבראי! תשתמש בהידרו פאמפ אל הפנים של אריאמה!" אני אומר לו, אחרי שהוא פוגע או מה שזה לא עושה, העיקר שזה יבטל את המתקפה, אני אומר לו: "נגיחת זן! קדימה!".
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    אלון
    "לא נוח לי" אתה אומר וקורץ לה, היא משיבה בחיוך "אני רוצה כבר להגיע למוח החזית האחרון!" אתה קורא בשמחה "מי לא!" אומרת ליירה וצוחקת אז מי הפוקימונים שלך?" אתה אומר לה והיא שולפת שלושה פוכדורים "אזומריל, מגניום ולואפני קדימה צאו!" היא אומרת וזורקת את שלושת הפוכדורים שמתוכם יוצאים שלושה פוקימונים שנראים יפים ועוצמתיים, "אז... קבענו למחר?" היא אומרת וקורצת לך.
    "בסדר, אבל קרוב לים" אני אומר.
    לאחר מכן אלך לישון.

Spoiler ספוילר

9. Just a prank bro
    ג'יימס
    האבנים החדות מתקדמות לעבר האריאמה במהירות, אתה טיפה חושש ואז אתה אומר להאריאמה "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על האבנים ותשבור אותם!" האריאמה משתמש כנגד האבנים החדות בכפת כוח ומצליח לבלום את ההתקפה "השתמש בסלאמינגסט על גולם!" אתה צועק לו והוא רץ מהירות לעבר גולם, "גולם סופת חול!" צועק דקסטר. גולם מסתובב במקום במהירות ומעיף את סופת החול על האריאמה שנבלם ונופל על הקרקע "גלגול, קדימה!" אומר דקסטר וגולם מתקפל לצורת כדור ומתגלגל לעבר האריאמה.

דור
    סנורלאקס משתמש בחבטה כבדה אבל אתה לא נלחץ ואומר מהר אלקטרבייר, התחמק מהנפילה של סנורלקס וכשהוא יפול על האדמה, תשתמש באגרוף אש ותפגע בראשו!" אלקטרייב רואה שסנורלאקס כבר יותר מידי קרוב אליו, הוא משתמש באגרוף אש כנגד החבטה הכבדה, השניים מתנגשים אחד בשני ומועפים לאחר.
    אלקטרייב נוחת על רגליו מתנשף וסונרלאקס מותח האדמה ונראה עייף "קדימה מנוחה!" צועק דקסטר וסנורלאקס שוקע במנוחה, הפצעים שלו נרפאים במהירות, "עכשיו השתמש בנחירה (Snor)!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו גל קול אדיר המתקדם לעבר אלקטרייב.

נועם
    "מצויין טייפלוז'ן! כל הכבוד!" אתה אומר ומחייך בלעברו "פלז'ן!" הוא מגיב בשמחה. דקסטר מוציא את סנורלאקס ומורה לו להשתמש בקרן על, בנורלאקס משגר לעבר טייפלוז'ן קרן על עוצמתית אבל אתה מביל להתבלבל אומר לו "השתמש גם אתה בקרן-על אל עבר סנורלקס ומיד אחר כך בלהביור" וטייפלוז'ן מוציא קרן על לעבר קרן העל של סנורלאקס, השניין נתקעות אחת בשנייה 'אני מקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד הוא ספג הרבה נזק בקרב נגד האריאמה...' אתה חושב בחשש ולפתע הקרנות יוצרות פיצוץ גדול, בזירה נוצר עשן כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סנורלאקס עומד אך את טייפלוז'ן נופל על הרצפה "טיפלוז'ן אינו יכול להילחם!" אומר השופט, "בבקשה הוצא את וויביל שהחזרת בקרב הקודם" הוא מוסיף.

רון
    'צ'ריזארד מבולבל!' אתה חושב בחשש, אתה סומך על צ'ריזארד ואומר לו "צ'ריזארד, תנבה להתרכז ולהשתמש בלהביור על הג'ינקס ולהמיס בדרך את הרוח הקפואה שלה!" אך צ'ריזארד מבולבל ויורה להביור לכל עבר, אדמת המערה מתחילה להישרף (כן, אני יודע שזה לא הגיוני) ומעמידה אותך, את צ'ריזארד וג'ינקס במלכודת להבות משתוללות.

גלעד
    'מזל שיש לי מתקפה מתאימה גם לזה...' אתה חושב ומחייך "לומבראי! תשתמש במשאבת הידרו אל הפנים של אריאמה!" אתה אומר לו והוא משגר זרם מים ענק ופוגע בפרצוף של האריאמה שמועף לאחור "נגיחת זן! קדימה!" אתה אומר לו אך הוא לא מגיב, הוא לא יכול לזוז בגלל האפקט של משאבת ההידרו "האריאמה, זה הזמן שלנו! השתמש בסטירת התעוררות!" אומר דקסט והאראימה חובט בלמבירה בכפותיו עד שלומברה מועף אחורה "עכשיו השתמש בהתלה ססמית!" אומר דקסטר, האריאמה רץ במהירות אל לומברה שיוצא מהשיתוק.

אלון
    "בסדר, אבל קרוב לים" אתה אומר לליירה והיא מגיבה בהנהון, שניכם הולכים לישון.
    אתה מתעורר לאור חזק שבוקע מהחלון, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהשמש זורחת.
    "שנזוז?" אומרת ליירה ומחייכת לעברך.

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    [גלעד
    'מזל שיש לי מתקפה מתאימה גם לזה...' אתה חושב ומחייך "לומבראי! תשתמש במשאבת הידרו אל הפנים של אריאמה!" אתה אומר לו והוא משגר זרם מים ענק ופוגע בפרצוף של האריאמה שמועף לאחור "נגיחת זן! קדימה!" אתה אומר לו אך הוא לא מגיב, הוא לא יכול לזוז בגלל האפקט של משאבת ההידרו "האריאמה, זה הזמן שלנו! השתמש בסטירת התעוררות!" אומר דקסט והאראימה חובט בלמבירה בכפותיו עד שלומברה מועף אחורה "עכשיו השתמש בהתלה ססמית!" אומר דקסטר, האריאמה רץ במהירות אל לומברה שיוצא מהשיתוק.
    איזה אפקט יש למשאבת הידרו? יש אפקט לתותח הידרו להידרו כאנן, לא להיידרו פאמפ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תחמוק כשהוא יגיע" אני צועק לו "תזוז לצד ותשתמש בנגיחת זן!" אני יודע שלומברי מספיק זריז בשביל זה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    אלון
    "בסדר, אבל קרוב לים" אתה אומר לליירה והיא מגיבה בהנהון, שניכם הולכים לישון.
    אתה מתעורר לאור חזק שבוקע מהחלון, אתה מסתכל מהחלון ורואה שהשמש זורחת.
    "שנזוז?" אומרת ליירה ומחייכת לעברך.
    "כמובן! אבל קודם.." אמלמל, אוציא את פוקימוניי ואתן להם לאכול מהאוכל שיש בחדר, אקח גם מעט אוכל לתוך תיקי למשך במסע.
    אסתכל ואוודא שלא השארנו כלום.
    "טוב, מוכנה לזוז?" אשאל בחיוך ואצא עם ליירה לבחוץ, אלך איתה אל פינה שמשקיפה אל הים.
    אם היא תרצה להתחיל את הקרב אוציא את טוגקיס מיד.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    נועם
    "מצויין טייפלוז'ן! כל הכבוד!" אתה אומר ומחייך בלעברו "פלז'ן!" הוא מגיב בשמחה. דקסטר מוציא את סנורלאקס ומורה לו להשתמש בקרן על, בנורלאקס משגר לעבר טייפלוז'ן קרן על עוצמתית אבל אתה מביל להתבלבל אומר לו "השתמש גם אתה בקרן-על אל עבר סנורלקס ומיד אחר כך בלהביור" וטייפלוז'ן מוציא קרן על לעבר קרן העל של סנורלאקס, השניין נתקעות אחת בשנייה 'אני מקווה שטייפלוז'ן יחזיק מעמד הוא ספג הרבה נזק בקרב נגד האריאמה...' אתה חושב בחשש ולפתע הקרנות יוצרות פיצוץ גדול, בזירה נוצר עשן כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סנורלאקס עומד אך את טייפלוז'ן נופל על הרצפה "טיפלוז'ן אינו יכול להילחם!" אומר השופט, "בבקשה הוצא את וויביל שהחזרת בקרב הקודם" הוא מוסיף.
    אחזיר את טיפלוז'ן לפוכדור "לא נורא טייפלוז'ן היית מצוין אני גאה בך!" אומר לטייפלוז'ן ואוציא את וויביל "צא וויביל! עכשיו תורך" אחייך את וויביל ואומר לו "וויביל בוא נתחיל,השתמש באגרוף קרח!".
    'וויביל הרבה יותר מהיר מסנורלקס אבל השאלה אם הוא גם חזק יותר מסנורלקס... נחכה ונראה XD, אבל אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה!' אחשוב לעצמי בעודי מעלה חיוך על פני.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    האבנים החדות מתקדמות לעבר האריאמה במהירות, אתה טיפה חושש ואז אתה אומר להאריאמה "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על האבנים ותשבור אותם!" האריאמה משתמש כנגד האבנים החדות בכפת כוח ומצליח לבלום את ההתקפה "השתמש בסלאמינגסט על גולם!" אתה צועק לו והוא רץ מהירות לעבר גולם, "גולם סופת חול!" צועק דקסטר. גולם מסתובב במקום במהירות ומעיף את סופת החול על האריאמה שנבלם ונופל על הקרקע "גלגול, קדימה!" אומר דקסטר וגולם מתקפל לצורת כדור ומתגלגל לעבר האריאמה.

]
    "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על גולם כשהוא מתגלגל!" 'חשבתי על אבן שנשברת לרסיסים. הייתי משוכנע שזה יעבוד'. 'בוא נגמור עם הקרב הזה'.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

14. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    'צ'ריזארד מבולבל!' אתה חושב בחשש, אתה סומך על צ'ריזארד ואומר לו "צ'ריזארד, תנבה להתרכז ולהשתמש בלהביור על הג'ינקס ולהמיס בדרך את הרוח הקפואה שלה!" אך צ'ריזארד מבולבל ויורה להביור לכל עבר, אדמת המערה מתחילה להישרף (כן, אני יודע שזה לא הגיוני) ומעמידה אותך, את צ'ריזארד וג'ינקס במלכודת להבות משתוללות.
    השם האמיתי של מליין סופרי זה John Maxwell
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'מה עוללתי' אחשוב בחרטה.
    "אנחנו חייבים לצאת מכאן ולהוציא את הג'ינקס מכאן, כולנו בסכנה!" אומר לצ'ריזארד.
    "צ'ריזארד, חזור!" אומר ואחזיר את צ'ריזארד.
    אוציא את קינגדרה. "קינגדרה, צא! השתמש במשאבת הידרו כדי לכבות את השריפה!" אומר

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. Just a prank bro
    גלעד
    אוי שיט, חח לש שמתי לב.. תתיחס לזה כיאלו האריאמה תקף במהירות רבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תחמוק כשהוא יגיע ואז תשתמש בנגיחת זן!" אתה צועק לו והוא קופץ מעל האריאמה, ראשו מכחיל והוא חובט בעזרתו באריאמה שעף אחורה במהירות ונתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "וואו, בחירת מתקפות נבונה!" אומר דקסטר וצוחק "האריאמה לא יכול להילחם!" אמר השופט ודקסטר החזיר את האריאמה המעולףף בחזרה לפוכדור, "קדימה סנורלאקס השתמש בלעיסה (Crunch)!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור של סנורלאקס, סנורלאקס יותר ממנו ופותח את פיו כדי לנשוך החוזקה את לומברי.

אלון
    אתה וליירה מתארגנים ויוצאים לכיוון החוף, תוך זמן קצר אתם מוצאים נקודה מושלמת לקרב.
    הזירה היא צוק החסום באבנים, שלושה אבנים גדולות וחומות נמצאות במגרש. "טוגקייס אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו "טוגקייס!" הוא קורא בשמחה "אוקי לואפני בואי נזוז!" אומרת ליירה וזורקת את הפוכדור של לואפני "בואי נתחיל באגרוף מסוחרר (Dizzy Punch)!" אומרת ליירה, לואפני מכווצת את ידה לאגרוף הזוזהר בצבעים מרהיבות ומזנקת לעבר טוגקייס.

נועם
    אתה מחזיר את טייפלוז'ן המעולף "לא נורא טייפלוז'ן היית מצוין אני גאה בך!" אתה אומר לו ומיד שולף את הפוכדור של וויביל "צאי וויביל! עכשיו תורך" אתה אומר וזורק את הפוכדור "ווי וויביל!" היא קוראת בשמחה "השתמשי באגרוף קרח!" אתה פוקד עליה והיא יוצרת קרחון ורצה במהירות לעבר סנורלאקס 'וויביל הרבה יותר מהיר מסנורלקס אבל השאלה אם הוא גם חזק יותר מסנורלקס... נחכה ונראה' אתה חושב ומחייך. וויביל חובטת עם אגרוף הקרח את בטנו של סנורלאקס שבעזרת זה בולם את ההתקפה "סנורלאקס להביור!" צועק דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו סילון אש קטלני המתקדם לעבר וויביל.

ג'יימס
    "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על גולם כשהוא מתגלגל!" אתה צועק לו 'בוא נגמור עם הקרב הזה'. אתה חושב האריאמה חובט בחוזקה בגולם המגלגל שעף באוויר לכמה מטרים, נתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "גולם לא יכול להילחם!" אומר השופט בזמן שדקסטר מחזיר את גולם בחזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס! השתמש בדחיפה!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור, וסנורלאקס רץ בדיחפה לעבר האריאמה.

רון
    'מה עוללתי' אתה חושב בחרטה "אנחנו חייבים לצאת מכאן ולהוציא את הג'ינקס מכאן, כולנו בסכנה!" אתה אומר לצ'יזארד המבובל שמוציא שפוזל ומוציא לשון אליך, "צ'ריזארד, חזור!" אתה מחזיר אותו ושולף את הפוכדור של קינגדרה "קינגדרה, צא! השתמש במשאבת הידרו כדי לכבות את השריפה!" אתה אומר זורק את הפוכדור שלו "קינגדרההה!" הוא צועק ויורה משאבת הידרו עוצמתית שמכבה את השירפה.
    אתה רואה את ג'ינקס מבוהלת אבל כשהשרפה נכבת היא מתקרבת אליך ונותנת לך חיבוק חזק שחונק אותך קצת "ג'ינקס!" היא אומרת וקופצת לאחר, אתה מבין שהיא רוצה קרב (נגד קינגדרה).

עמוד 15 מתוך 18 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •