Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 18 ראשוןראשון ... 715161718 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 260
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי ההולנדי המעופף צפה בהודעה
    גלעד
    אתה תיפגש, יכול להיות בצורה של מאנצ'לקס D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" אתה פוקד על צ'ריזארד והוא מוציא מפיו רוח אדומה שעפה אל עבר סנורלאקס, "השתמש בלהביור!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו להביור קטלני. השניים פוגעים אחד בשני מה שיוצר להבה ענקית שגורמת לשני הפוקימונים לעוף אחורה, "אוקי סנורלאקס השתמש בקרן על!" אומר דקסטר ומצביע על צ'ריזרד סנורלאקס מוציא מפיו קרן לבנה-אדומה שמאיימת לפגוע בצ'ריזארד.
    גם מאנצ'לקס טוב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    'סנורלקס ברמה גבוהה... בלהביור הוא עצר חימום יתר של פוקימון אש' אני חושב לעצמי 'אני חייב לבלום את המתקפה לאט, כמו ריפוד'.
    "צ'ריזארד, עוף למעלה!" אני אומר לו "תשתמש בגל חימום כדי לבלום את המתקפה! תשתמש בטרמיקה שתווצר כדי לדאות למעלה במהירות ותמשיך את המתקפה כשאתה מתרחק כדי שתחסל את הקרן לאורך הדרך!" אני יודע שצ'ריזארד שלי מספיק חזק בשביל זה ואז אני מבין שסנורלקס יהיה חסר הגנה לאחר המתקפה הזאת.
    'אבל אולי זאת חלק מהאסטרטגיה שלו' אני חושב כי אני לא בטוח.
    ~~~~~~~~~~~~
    אני רוצה לראות איך צ'ריזארד יתמודד עם זה כדי לבחור באיזו מתקפה להשתמש הלאה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    נועם
    'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג לחימה והיא משפיעה כפול מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אתה חושב בהיסוס ואומר לוויביל "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" וויביל מתחיל לרוץ לעבר קרן העל, ידייה זוהרות בלבן והיא מתנגשת בקרן העל לפתע היא חוצה אותה במהירות וסופגת אותה לידיה, היא מגיעה אל סנורלאקס וחובטת בו בחוזקה, סנורלאקס מועף לאוויר ונחות על האדמה, הוא מתעורר, "סנורלאקס התנגשות ג'יגה!" פוקד דקסטר על סנורלאקס, שדה עוח סגול מקיף את סנורלאקס והוא מתחיל להתקדם לעבר וויביל.
    "וויביל מצוין!" אקרא בקול ואחשוב ' עכשיו אנחנו צריכים לפעול מהר ובחוכמה'. "וויביל כשסנורלקס יתקרב טיפה יותר תקפצי הכי גבוה שאת יכולה והשתמשי בדופק אפל על סנורלקס ומיד אחרי זה בשיסוע לילה על ראשו של סנורלקס בעודך משתמשת בתנופה של הנפילה." אומר לוויביל.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    "אוקיי קינגדרה, השתמש בטוויסטר כדי להסיט את הרוח הקרה בחזרה אל ג'ינקס ואז כוון את הטוויסטר אל ג'ינקס!" אתה אומר לו במהירות, קינגדרה יוצר מערבולת רוח מזנבו החוסמת את הרוח הקרה של ג'ינקס ומעיף אותה על קיר המערה,היא נופלת אך קמה מיד . היא מצמידה את ידייה לפיה ומשגרת לעבר ג'ינקס נשיקה מתוקה.
    כנראה התכוונת לעבר קינגדרה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי קינגדרה, השתמש בתותח הידרו כדי לחסום את הנשיקה ואז השתמש בפעימת דרקון תוך ניצול זה שג'ינקס לא יכולה לראות אותך בגלל האבק הנוצר מההתנגשות בין פעימת הדרקון לבין הנשיקה!" אומר

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    "תתחמק במכת שמיים!" אתה צועק לטוגקייס ומצביע על לואפני, טוגקיס עולה גבוה לשמיים ומתחיל לרדת במהירות לעבר לואפני "אגרוף קרח!" אומר ליירה ולואפני מזנקת לעבר טוגקיס עם והשניים מתנשגים אחד בשני בפיצוץ גדול "התשמש במטרונום!" אתה אומר לטוגקיס, טוגקיס מתרכז במטרונום לפתע הוא מוציא מפיו המון בועות סגולות גדולות (Gunk Shot) שפוגעים בלואפני שעפה אחורה, לפתע הגוף שלה הופך לסגול לכמה שניות "אה! לואפני הורעלה!" אומרת ליירה בפאניקה "ארר... השתמשי עכשיו בקפיצה (Bounce)" אומרת ליירה, לואפני קופצת ממש גבוה עד שכמעט אי אפשר לראות אותה והיא צוללת מהאוויר לעבר טוגקיס.
    למתקפה קוראים ניתור, יותר מדויק מקפיצה.
    קפיצה נשמע סתם חסר תכלית.

"טוגקיס לא!" אקרא ואורה לו לנסות לחמוק.
    "אם אתה עוד יכול להילחם, תתקוף בכדור הילה!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

5. Just a prank bro
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה מחזיר בחזרה את האריאמה כי הוא עייף וזורק את הפוקדור של אלאקזאם ואמור לו "השתמש בהשתגרות מאחורי סנורלקס ואז בקרן על חושית כדי להעיף אותו על הקיר!" אלאקזאם משתגר במהירות מאחורי סנורלאקס, מצליב את כפיותיו ויורה קרן צבעונית אל גבו של סנורלאקס שמועף על אחד הקירות "סנורלאקס, התשמש בבטן שלך כדי לבלום את המכה ואז תשתמש בלהביור!" אומר דקסטר ודופק על בטנו, סנורלאקס מנפח את הבטן שלו ומתנגש בקיר, נזק לא נגרם לו. הוא מסתובב ויורה לעבר אלאקזאם להביור איימתני.

גלעד
    'סנורלקס ברמה גבוהה... בלהביור הוא עצר חימום יתר של פוקימון אש' אתה חושב בזמן שסנורלאקס יורה את קרן העל, 'אני חייב לבלום את המתקפה לאט, כמו ריפוד'. אתה חושב לעצמך ואמור לצ'ריזארד "עוף למעלה!" אתה אומר לו והוא עולה לעבר התקרה כשקרן העל בעקבותיו "תשתמש בגל חימום כדי לבלום את המתקפה!" אתה צועק לו והוא מוציא מפיו גל חימום שבולם את המתקפה בפיצוץ גדול. "השתמש בטרמיקה שתווצר כדי לדאות למעלה במהירות!" אתה אומר לו, אך נוצר מצב הפוך, צ'אריזארד "גולש" על גל החום, לפתע כנפיו מכסיפות ונוצר להן צבע של אפור מתכתי "אה!" קורא דקסטר "הצ'אריזארד שלך כנף מתכת (Steel Wing)!" הוא אומר וצ'ריזארד פוגע בסנורלאקס שמוטח על הרצפה, "סנורלאקס, קדימה השתמש בהתנגשות ג'יגה!" קורא דקסטר, סנורלאקס מזנק לאוויר, שדה כוח סגול עוטף אותו והוא טס לעבר צ'ריזארד.

נועם
    סנורלאקס מתקדם לעבר וויביל בהתנגשות ג'יגה, אתה לא נלחץ ואומר לוויביל "כשסנורלקס יתקרב טיפה יותר תקפצי הכי גבוה שאת יכולה והשתמשי בדופק אפל על סנורלקס ומיד אחרי זה בשיסוע לילה על ראשו של סנורלקס בעודך משתמשת בתנופה של הנפילה" אך וזה מאוחר יותר, לווביל אין זמן אז היא משתמש בדופק אפל על סנורלאקס והתנגשות הג'יגה, סנורלאקס חוצה את הדופק האפל. ציפורנייה של ווביל זוהרות באדום כהה והיא קופצת לעבר סנורלאקס עם שיסוע לילה. השניים מתנשגים בםיצוץ ענקי, וויביל וסנורלאקס עפים לכיוונוים שונים ומתנגשים בקיר, שניהם קמים ומסתכלים אחד על השני, לפתע סנורלאקס נופל על גבו מעולף "סנורלאקס לא יכול להילחם! המנצח הוא נועם!" אומר השופט וויביל קופצת אליך. דקסטר מתקדם אליך ומגיש לך את סמל ההצלחה, "אתה מאמן טוב, בהצלחה בהמשך הדרך" הוא אומר ומחייך אליך. אתה יוצא מהבניין ורואה שזאת ששעת בין ערביים, לפניך ניצב מרכז פוקימונים קטן מעץ ולידו המשך השביל.

רון
    ג'ינקס יורה לעבר קינגדרה נשיקה מתוקה "אוקיי קינגדרה, השתמש בתותח הידרו כדי לחסום את הנשיקה!" אתה אומר לו והוא משגר תותח הידרו מפיו, תותח ההידרו מפוצץ את הנשיקה המתוקה ופוגע בג'ינקס המוטחת על קיר, "עכשיו פעימת דרקון!" אתה אומר לו והוא יורה לעבר ג'ינקס כדור תכול, הוא פוגע בג'ינקס בפיצוץ גדול, היא נופלת על הרצפה מעולפת.

אלון
    "טוגקיס לא!" אתה צועק לו אך זה מאוחר מידי, לואפני פוגעת בטוגקיס עם רגלה, טוגקיס מוטח על האדמה ובקושי מתרומם "אם אתה עוד יכול להילחם, תתקוף בכדור הילה!" אתה צועק לו בתקווה, הוא מוציא מפיו כדור קטן בצבע כחול שנע לעבר לואפני, "לואפני, השתמשי באגרוף אש וגמרי את הקרב הזה!" אומר ליירה ומקווצת את ידה לאגרוף, להבה נוצרת בידה של לואפני היא רצה תוך כדי התחמקות מכדור ההילה לעבר טוגקיס ופוגעת בו, טוגקיס מועף על אחד הסלעים מעולף . אתה מחזיר את טוגקיס בחזרה לפוכדור, "היי אלון!" אתה שומע קול מוכר ומסתובב אחורה, מאחור את רואה את דקסטר ואקסדריל "לימדתי אותו את השאיבת אדמה, הוא פוקימון חזק ועוצמתי" אומר דקסטר ומגיש לך את הפוכדור שלו." אז.. 2 על 2?" שואלת אותך ליירה ומחייכת.

6. לא ברור בכלל
    אלון
    "טוגקיס לא!" אתה צועק לו אך זה מאוחר מידי, לואפני פוגעת בטוגקיס עם רגלה, טוגקיס מוטח על האדמה ובקושי מתרומם "אם אתה עוד יכול להילחם, תתקוף בכדור הילה!" אתה צועק לו בתקווה, הוא מוציא מפיו כדור קטן בצבע כחול שנע לעבר לואפני, "לואפני, השתמשי באגרוף אש וגמרי את הקרב הזה!" אומר ליירה ומקווצת את ידה לאגרוף, להבה נוצרת בידה של לואפני היא רצה תוך כדי התחמקות מכדור ההילה לעבר טוגקיס ופוגעת בו, טוגקיס מועף על אחד הסלעים מעולף . אתה מחזיר את טוגקיס בחזרה לפוכדור, "היי אלון!" אתה שומע קול מוכר ומסתובב אחורה, מאחור את רואה את דקסטר ואקסדריל "לימדתי אותו את השאיבת אדמה, הוא פוקימון חזק ועוצמתי" אומר דקסטר ומגיש לך את הפוכדור שלו." אז.. 2 על 2?" שואלת אותך ליירה ומחייכת.
    "עד הסוף" אומר ואחייך חיוך קטן.
    "אקסדריל מוכן?" אשאל ואקרוץ לו, לאחר מכן אוציא את מילוטיק מהפוכדור, אורה לו ולאקסדריל להיכנס לזירה.
    'היא בטח מה זה מקנאת במילוטיק' אחשוב.
    לאחר מכן אחכה לפוקימונים של ליירה.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    אתה מחזיר בחזרה את האריאמה כי הוא עייף וזורק את הפוקדור של אלאקזאם ואמור לו "השתמש בהשתגרות מאחורי סנורלקס ואז בקרן על חושית כדי להעיף אותו על הקיר!" אלאקזאם משתגר במהירות מאחורי סנורלאקס, מצליב את כפיותיו ויורה קרן צבעונית אל גבו של סנורלאקס שמועף על אחד הקירות "סנורלאקס, התשמש בבטן שלך כדי לבלום את המכה ואז תשתמש בלהביור!" אומר דקסטר ודופק על בטנו, סנורלאקס מנפח את הבטן שלו ומתנגש בקיר, נזק לא נגרם לו. הוא מסתובב ויורה לעבר אלאקזאם להביור איימתני.
    "להביור?!" 'לזה לא הייתי מוכן. הייתי צריך לפעול מהר' "אלאקזאם השתמש בקרן על חושית כנגד הלהביור! תסיט את האש ממסלולה אליך." אמרתי לו. אחרי כמה שניות חשבתי על מה שאמרתי. 'אלתור לא רע חשבתי, זה יקנה לי עוד זמן לאסטרטגיה הבאה'.

עריכה: עשיתי "ציטוט" מושלם!
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

8. משתמש מנוסה

נועם
    סנורלאקס מתקדם לעבר וויביל בהתנגשות ג'יגה, אתה לא נלחץ ואומר לוויביל "כשסנורלקס יתקרב טיפה יותר תקפצי הכי גבוה שאת יכולה והשתמשי בדופק אפל על סנורלקס ומיד אחרי זה בשיסוע לילה על ראשו של סנורלקס בעודך משתמשת בתנופה של הנפילה" אך וזה מאוחר יותר, לווביל אין זמן אז היא משתמש בדופק אפל על סנורלאקס והתנגשות הג'יגה, סנורלאקס חוצה את הדופק האפל. ציפורנייה של ווביל זוהרות באדום כהה והיא קופצת לעבר סנורלאקס עם שיסוע לילה. השניים מתנשגים בםיצוץ ענקי, וויביל וסנורלאקס עפים לכיוונוים שונים ומתנגשים בקיר, שניהם קמים ומסתכלים אחד על השני, לפתע סנורלאקס נופל על גבו מעולף "סנורלאקס לא יכול להילחם! המנצח הוא נועם!" אומר השופט וויביל קופצת אליך. דקסטר מתקדם אליך ומגיש לך את סמל ההצלחה, "אתה מאמן טוב, בהצלחה בהמשך הדרך" הוא אומר ומחייך אליך. אתה יוצא מהבניין ורואה שזאת ששעת בין ערביים, לפניך ניצב מרכז פוקימונים קטן מעץ ולידו המשך השביל.
    "מצויין וויביל!" אצעק בקול ואוסיף "אני ממש גאה בך! ידעתי שאני יכול לסמוך עליך" אחייך אל עבר וויביל ואומר לדקסטר "תודה לך דקסטר על קרב נפלא! אני מקווה שנתראה שוב בקרוב".
    אצא אל עבר מרכז הפוקמונים לרפאות אותם ולשהות שם את הלילה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    גלעד
    'סנורלקס ברמה גבוהה... בלהביור הוא עצר חימום יתר של פוקימון אש' אתה חושב בזמן שסנורלאקס יורה את קרן העל, 'אני חייב לבלום את המתקפה לאט, כמו ריפוד'. אתה חושב לעצמך ואמור לצ'ריזארד "עוף למעלה!" אתה אומר לו והוא עולה לעבר התקרה כשקרן העל בעקבותיו "תשתמש בגל חימום כדי לבלום את המתקפה!" אתה צועק לו והוא מוציא מפיו גל חימום שבולם את המתקפה בפיצוץ גדול. "השתמש בטרמיקה שתווצר כדי לדאות למעלה במהירות!" אתה אומר לו, אך נוצר מצב הפוך, צ'אריזארד "גולש" על גל החום, לפתע כנפיו מכסיפות ונוצר להן צבע של אפור מתכתי "אה!" קורא דקסטר "הצ'אריזארד שלך כנף מתכת (Steel Wing)!" הוא אומר וצ'ריזארד פוגע בסנורלאקס שמוטח על הרצפה, "סנורלאקס, קדימה השתמש בהתנגשות ג'יגה!" קורא דקסטר, סנורלאקס מזנק לאוויר, שדה כוח סגול עוטף אותו והוא טס לעבר צ'ריזארד.
    "Sweeeet Charizard!" אני אומר בהתפעלות מהמתקפה החדשה.
    "קודם כל צא ממסלול ההתנגשות, ואל תתקרב לקירות" אני אומר לצ'ריזאר "יש לי תחושה שהוא מסוגל להשתמש בהם כדי לשנות כיוון".
    אחרי המתקפה, כשצ'ריזארד עדיין באוויר אני מחליט לנצל חוק של ניוטון.
    "צ'ריזאד! תתחיל לצלול לעבר סנורלאקס ואז תנשוף שוב גל חימום!" אני אומר לו "ככה שלמתקפה תהיה כוח כפול של הכוח והמהירות הרגילים של המתקפה+המהירות של הצלילה שלך!"
    'לא היה חכם במיוחד מצדו לתקוף במתקפות שמפסידות לו את התור...' אני חושב בחיוך.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. Just a prank bro
    שם: דור
    אלון
    "עד הסוף" אתה אומר ומחייך אליה, "אקסאדריל מוכן?" אתה שואל אותו והוא מיד קופץ אל הזירה, אתה מוציא את מילוטיק מהפוכדור, "אזומריל, בוא נזוז!" אומרת ליירה וזורקת פוכדור, מתוכו יוצא אזומריל "אזומריל!" הו קורא בקול "המהלך הראשון יהיה שלי! אזומריל השתמש בפעמית מים על אקסאדריל ולואפני התמששי בבעיטה נמוכה על מילוטיק!" אומרת ליירה ומצביעה לעבר שני הפוקימונים שלך. אזומריל יותר כדור מים בין ידיו ומשגר אותו לעבר אקסאדריל, לואפני מתחילה לרוץ לעבר מילוטיק, וכשהיא קרובה היא מתכוננת לבעוט בו.

ג'יימס
    [/COLOR]"להביור?!" אתה אומר בבהלה 'לזה לא הייתי מוכן' אתה חושב במתח ומיד פוקד על אלאקזאם אלאקזאם השתמש בקרן על חושית כנגד הלהביור!" אלאקזאם מצליב פעם נוספת את כפיותו ומוציא קרן צבעונית. השניים מתנגשים אחד בשני למשך זמן רב עד שלבסוף הלהביור פורץ דרך הקרן העל חושית ופוג באלאקזאם שעף אחורה "סנורלאקס, בוא נזוז עם חבטה כבדה!" סנורלאקס קופץ לעבר אלאקזאם, גופו משתיירן והוא מאיים ליפול על אלאזקאם.

נועם
    אתה יוצא מאושר מהקרב עם דקסטר, אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב, "היי אתה!" אתה שומע קול ומאחוריך ניצבים שני אנשים עם תלבושות אדומות, ליידם עומדים וואצ'וג וטראביש. "תעביר את הפוקימונים שלך!" הם אומרים ומוציאים שק "קדימה מהר, אנחנו לא רוצים לפגוע בך!" הם אומרים בזלזול.

גלעד
    [[אתה מתלהב מהמתקפה החדשה של צ'ריזארד "קודם כל צא ממסלול ההתנגשות, ואל תתקרב לקירות" אתה פוקד על צ'ריזארד והוא מתחיל לנוע ברחבי הזירה, אך סנורלאקס משנה את כיוונו כל פעם שצ'ריזארד משנה כיוון, עולה רעיון במוחך "צ'ריזראד! תתחיל לצלול לעבר סנורלאקס ואז תנשוף שוב גל חימום!" אתה אומר לו, הוא יורה גל חימום המאט את סנורלאקס, הוא נכנס לתוך גל החימום ונע במהירות, צ'ריזארד מתחיל לעלות בלהבות, הוא נראה כמו מטאור שבא להתנגש בסנורלאקס ובהתנגשות הג'יגה. השניים מתנגשים מה שיוצר פיצוץ ענק של להבות ועשן. העשן מתפוגג, אתה רואה שצ'ריזארד עומד בעוד שסנורלאקס שוכב מעולף על הרצפה. "סנורלאקס לא יכול להילחם! המנצח הוא גלעד!" קורא השופט, "קרב מצוין!" אומר דקסטר ומתקדם לכיוונך "זה מגיע לך" הוא אומר ומושיט לך את סמל ההצלחה. אתה יוצא מהזירה, אתה רואה שכבר מאוחר בלילה, לפניך ניצב מרכז פוקימונים קטן ולידו שביל להמשך הדרך.

11. משתמש מנוסה
    גלעד
    [[אתה מתלהב מהמתקפה החדשה של צ'ריזארד "קודם כל צא ממסלול ההתנגשות, ואל תתקרב לקירות" אתה פוקד על צ'ריזארד והוא מתחיל לנוע ברחבי הזירה, אך סנורלאקס משנה את כיוונו כל פעם שצ'ריזארד משנה כיוון, עולה רעיון במוחך "צ'ריזראד! תתחיל לצלול לעבר סנורלאקס ואז תנשוף שוב גל חימום!" אתה אומר לו, הוא יורה גל חימום המאט את סנורלאקס, הוא נכנס לתוך גל החימום ונע במהירות, צ'ריזארד מתחיל לעלות בלהבות, הוא נראה כמו מטאור שבא להתנגש בסנורלאקס ובהתנגשות הג'יגה. השניים מתנגשים מה שיוצר פיצוץ ענק של להבות ועשן. העשן מתפוגג, אתה רואה שצ'ריזארד עומד בעוד שסנורלאקס שוכב מעולף על הרצפה. "סנורלאקס לא יכול להילחם! המנצח הוא גלעד!" קורא השופט, "קרב מצוין!" אומר דקסטר ומתקדם לכיוונך "זה מגיע לך" הוא אומר ומושיט לך את סמל ההצלחה. אתה יוצא מהזירה, אתה רואה שכבר מאוחר בלילה, לפניך ניצב מרכז פוקימונים קטן ולידו שביל להמשך הדרך.
    כשתלמד (אם תלמד) פיזיקה תבין למה התכוונתי... או שתשאל מישהו שאתה מכיר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחליט להישאר במרכז הפוקימונים להלילה.
    אני משאיר אצל האחות ג'וי את הפוקימונים שלי והולך לישון.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    נועם
    אתה יוצא מאושר מהקרב עם דקסטר, אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב, "היי אתה!" אתה שומע קול ומאחוריך ניצבים שני אנשים עם תלבושות אדומות, ליידם עומדים וואצ'וג וטראביש. "תעביר את הפוקימונים שלך!" הם אומרים ומוציאים שק "קדימה מהר, אנחנו לא רוצים לפגוע בך!" הם אומרים בזלזול.

"מי אתם?!" אצעק עליהם. "אתם רוצים את הפוקמונים שלי?!" אומר ואוסיף בחיוך "קודם תנסו לנצח אותי! צאו טייפלוז'ן וגלייסקור בוא נראה להם מה אנחנו עושים לגנבים!" אומר בקול ואוציא אותם מהפוכדורים. (אם טייפלוז'ן עדיין פצוע מהקרב אוציא את וויביל.)
    "טייפלוז'ן מהר להביור (אם סניזל אגרוף קרח) וגלייסקור מספרי איקס! קדימה!" אומר לטייפלוז'ן ולגלייסקור.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    [/COLOR]"להביור?!" אתה אומר בבהלה 'לזה לא הייתי מוכן' אתה חושב במתח ומיד פוקד על אלאקזאם אלאקזאם השתמש בקרן על חושית כנגד הלהביור!" אלאקזאם מצליב פעם נוספת את כפיותו ומוציא קרן צבעונית. השניים מתנגשים אחד בשני למשך זמן רב עד שלבסוף הלהביור פורץ דרך הקרן העל חושית ופוג באלאקזאם שעף אחורה "סנורלאקס, בוא נזוז עם חבטה כבדה!" סנורלאקס קופץ לעבר אלאקזאם, גופו משתיירן והוא מאיים ליפול על אלאזקאם.
    '*** מרוב המהירות שכחתי שקרן על חושית לא מזיזה דברים...הייתי צריך להשתמש בעל חושי. הפעם אני לא אעשה את אותה הטעות' חשבתי וחייכתי חיוך קטן. (כזה בערך).
    "אלאקזאם השתמש בעל חושי, תרים את סנורלקס בעודו נופל ותעיף אותו הכי רחוק שתוכל, ואחרי זה תשתמש ב"התאוששות". אמרתי לו.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

14. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    ג'ינקס יורה לעבר קינגדרה נשיקה מתוקה "אוקיי קינגדרה, השתמש בתותח הידרו כדי לחסום את הנשיקה!" אתה אומר לו והוא משגר תותח הידרו מפיו, תותח ההידרו מפוצץ את הנשיקה המתוקה ופוגע בג'ינקס המוטחת על קיר, "עכשיו פעימת דרקון!" אתה אומר לו והוא יורה לעבר ג'ינקס כדור תכול, הוא פוגע בג'ינקס בפיצוץ גדול, היא נופלת על הרצפה מעולפת.

'מעולה' אחשוב בחיוך רחב.
    "עבודה טובה קינגדרה, הצלחת לעלף את הג'ינקס, אני מאמין שאתה רוצה לנוח, חזור קינגדרה!" אומר בהתרגשות ואחזיר את קינגדרה לפוכדור.
    אקח פוכודר ריק. "פוכדור, צא!" אומר ואזרוק את הפוכדור על הג'ינקס המעולפת. אחכה בציפייה רבה לאירועי ההמשך

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    אלון
    "עד הסוף" אתה אומר ומחייך אליה, "אקסאדריל מוכן?" אתה שואל אותו והוא מיד קופץ אל הזירה, אתה מוציא את מילוטיק מהפוכדור, "אזומריל, בוא נזוז!" אומרת ליירה וזורקת פוכדור, מתוכו יוצא אזומריל "אזומריל!" הו קורא בקול "המהלך הראשון יהיה שלי! אזומריל השתמש בפעמית מים על אקסאדריל ולואפני התמששי בבעיטה נמוכה על מילוטיק!" אומרת ליירה ומצביעה לעבר שני הפוקימונים שלך. אזומריל יותר כדור מים בין ידיו ומשגר אותו לעבר אקסאדריל, לואפני מתחילה לרוץ לעבר מילוטיק, וכשהיא קרובה היא מתכוננת לבעוט בו.
    "אקסדריל, שאיבת אדמה על לופאני קדימה! קדימה! קדימה!" אקרא לו על מנת שלופאני לא תצליח לתקוף.
    "מילוטיק, תהדוף במהירות את הפעימת מים עם זנבך ונסה להחזיר אותה אל אזומריל! לאחר מכן תתקוף את אזומריל בטוויסטר בדרך הכי יפה שתוכל להציג לפנינו!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

עמוד 17 מתוך 18 ראשוןראשון ... 715161718 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •