~BarMaster~ מצטער אבל אין מקום... מה שנשאר שמור...
דרייק
אתה קיבלת את הצבע האדום!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוחץ לילדה את היד והיא אומרת לך "היי אני ליירה, נעים להכיר" ומיד אתה פונה לילד הבלונדיני "נראה התבלבלת בין אלוף החזית לסגן אלוף חבר, אני יהיה זה שיזכה בתואר!" אתה אומר לו, הוא מתחיל להתעצבן ואומר "אני אהיה אלוף החזית אתה תראה!" הוא צועק אליך בחזרה. "אתה סתם חלשלוש! בפוקימון אחד אני קורע אותך!" הוא מוסיף ומפנה את גבו אליך.
"אוקיי... אז מה כולכם עושים כאן בעצם?" אתה שואל במהרה את הפרופסורים.
"אנחנו כאן כדי לאחל לכם בהצלחה, אתם יוצאים עכשיו לחזית הקרב! למצוא פוקימונים חדשים ולהכיר אנשים חדשים. אומר פרופסור אוק. "כדי שתקחו את אלה" אומר פרופסור אלם ומוציא מתיקו שלושה ערכות עם פוכדרוים (אין סופי) ומפה. כל אחד מכם לוקח את הערכה ומכניס לתיקו. "שם נמצאת דרך המזל, דרך מספר 1" אומר פרופסור בירץ' ומצביא על אבר המשך הדרך, "בהצלחה לכולם" אומרים שלושת ואתם מתחילים להתרחק.
"היי ילד מעצבן" אומר בארי "מה דעתך על קרב פוקימונים, אני כבר מת לכסח לך את הצורה!" הוא אומר בשחצנות.
ג'ון
אתה קיבלת את הצבע התכלת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הא? מה הם עושים פה?" אתה אומר לעצמך וניגש אליהם, אתה רואה לידם את הילד שנתקל בך בספינה ועוד ילדה.
"שלום ג'ון" אומר פרופסור אוק, "אלה בארי וליירה, מאמנים כמוך שבאו לנסות את מזלם בחזית הקרב.
"שלושתכם הולכים לצאת למסע בחזית הקרב, להכיר אנשים חדשים ולמצוא פוקימונים חדשים" מוסיף פרופסור אלם.
"כדאי שתציידו בזה" אומר פרופסור בירץ' ומגיש לכם פוכדורים (אין סוף) ומפה.
"עכשיו אתה יוצאים לדרך 1, דרך המזל" אומר פרופסור אוק. "בהצלחה" שלושתם אומרים ואתם מתחילים ללכת בשביל.
"היי ילד, אתה רוצה קרב?" אומר בארי "אני הולך להיות מאסטר חזית הקרב הבא ובא לי להתכונן לקרב הראשון!".
אלון
אתה מרסב לבארי באליגנטיות והוא מתעצבן.
אתה נכנס לתוך הכיס של קאנגיסקאן ומורה לה לחבוט בעץ.
"קאנ-גא-סקן!" היא רצה ומפילה את העץ על האגרוף שלה, העץ מפיל עוד עץ, שמפיל עוד אחד שנופל על אבן עם חור בתוכה, ממנה יוצא דרילבור פראי.
הוא נראה קצת מפוחד, הוא קופץ ותוקף את קאנגסקאן עם טופר מתכת.
ג'וקס
קצת התעלמת מבארי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אל ליירה ושואל "מאיפה את ובארי", היא עונה " אני מקאנטו, התחלתי את המסע שלי לפני חצי שנה.. ובארי, הוא מסינו.. הכרנו לא מזמן, ההורים שלנו חברים, ברגע שהאימא שלי שמעה שהוא גם יוצא לחזית הקרב היא ישר צימדה אותי אליו... היא אמרה שאני צריכה "גבר לידי..." היא אומר ומצחקקת.
"היי ג'וקס!" אומר בארי, "אתה רוצה לערוך קרב? אני כבר רוצה להראות את הכוח שלי בפני כולם!" אומר בארי בשחצנות.