Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 18 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 260
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    דרייק
    חחח מצטער, עידכנתי את זה היום בשש בוקר לא הייתי מרוכז P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הא! אתה חושב שוויבל מסוג קרח ינצח הארקרוס מסוג לחימה?!" הוא צוחק אליך.
    וויביל מחכה לרגע המתאים ותוקף את הארקרוס בשיסוע לילה, הרקרוס נפגע ומוטח באדמה.
    "אע?! מה קורה כאן?!" שואל בארי, "הארקרוס תקוף בקרן מגה!" הקרן של הארקרוס זוהרת על שלבסוף הוא עף במהירות אל עבר וויביל.

ג'ון
    מגמטור משתמש בלהביור ולוקריו קופץ ומתחמק מזה, אותו דבר במכת הברק.
    "לוקריו השתמש בנעיצת רעל!" איימי פוקדת על לוקריו, קצה היד של לוקריו נהיית סגולה והוא רץ אל עבר מגמטור.

אלון
    אתה מחזיר את קאנגאסקן ומוציא את מיילוטיק.
    "השתמש בקרן קרח" אתה מורה לו, מיילוטיק מוציא מקצה ראשו קרן כחולה המתקרבת אל עבר נידוקינג.
    נידוקינג מגיב בפיצצת רפש החוסמת את קרן הרח, הזנב שלו נהיה אפור והוא קופץ אל עבר מילוטיק עם זנב ברזל.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    [U]

ג'ון
    מגמטור משתמש בלהביור ולוקריו קופץ ומתחמק מזה, אותו דבר במכת הברק.
    "לוקריו השתמש בנעיצת רעל!" איימי פוקדת על לוקריו, קצה היד של לוקריו נהיית סגולה והוא רץ אל עבר מגמטור.

"מגמורטאר,מסך עשן!" אני פוקד עליו,וכשלוקאריו מתבלבל,אני צעוק לו:"מגמורטאר,להביור!" בחיוך אדיר,מקווה שזה ייפגע בו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    אתה מחזיר את קאנגאסקן ומוציא את מיילוטיק.
    "השתמש בקרן קרח" אתה מורה לו, מיילוטיק מוציא מקצה ראשו קרן כחולה המתקרבת אל עבר נידוקינג.
    נידוקינג מגיב בפיצצת רפש החוסמת את קרן הרח, הזנב שלו נהיה אפור והוא קופץ אל עבר מילוטיק עם זנב ברזל.
    "מילוטיק תשתמש בטוויסטר! תעיף אותו ממך! אחרי זה זנב אקווה! תראה לו את היופי שלך! כשאתה חובט בו עם זנבך נסה ליצור רסיסי מים כאלו שיעופו על זנבך ויראו עד כמה גופך הוא מדהים!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

4. Just a prank bro
    ג'וקס
    גלאד מגן על עצמו מהניקור הקודח, ותופס את אמפוליאון ותוקף אותו בקרב צמוד.
    "אמפוליאון תחזיק מעמד בבקשה!" בארי אומר בחשש
    "השתמש במשאבת הידרו!" הוא פודק עליו.
    פרץ מים אדיר יוצא מפיו של אמפוליאון ומעיף את גלאד כמו מטרים אחורה.
    "עכשיו טופר מתכת!" בארי צועק לאמפוליאון, קצות ידיו של אמפוליאון מכסיפות והוא רץ אל עבר גלאד בנחישות.

ג'ון
    אתה פוקד על מגמטור להשתמש במסך עשן, עשן כבד יוצא מתותח ידו, אחר כך הוא מוציא להביור אימתני מנכנס לתוך העשן.
    העשן מתפזר, לוקריו חזם את הלהביור בעזרת נעיצת הרעל.
    "זה היה קרב מעולה" אומרת איימי ומחזירה את לוקריו. "נעים להכיר, איך קוראים לך?"

אלון
    מילוטיק משתמש בטוויסטר ומעיף (לאלף עזאזלים XD) את נידוקינג שנתקע בסלע,
    לאחר מכן מילטיק מצליף בו עם זנב אקווה, המים משפריצים לצדדים ומציגים את גופו המרהיב של מילוטיק.
    נידוקינג מחזיר ל בבעיטה כפולה, מילוטיק מוטח ברצפה למקדם כמה מטרים אחורה, הנידוקינג נראה כבר עייף וחבול.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק
    חחח מצטער, עידכנתי את זה היום בשש בוקר לא הייתי מרוכז P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "הא! אתה חושב שוויבל מסוג קרח ינצח הארקרוס מסוג לחימה?!" הוא צוחק אליך.
    וויביל מחכה לרגע המתאים ותוקף את הארקרוס בשיסוע לילה, הרקרוס נפגע ומוטח באדמה.
    "אע?! מה קורה כאן?!" שואל בארי, "הארקרוס תקוף בקרן מגה!" הקרן של הארקרוס זוהרת על שלבסוף הוא עף במהירות אל עבר וויביל.
    "אמרתי לך, אני לא סתם מאמן... תצטרך להתאמץ, וויבייל שלי חזק!" אומר לו בחיוך מלא גאווה ואחמיא לוויבייל. וגם אוסיף "נכון וויבייל?" בחיוך ואקרוץ אליו.
    לאחר מכן אפעל ביהירות ואומר "וויבייל השתמש ברוח קרה, צור סופה שתקשה על הראקרוס לראות!"
    ואז אם זה יצליח אומר, מצויין "עכשיו תפתיע אותו מאחוריו עם פעימה אפלה קרוב לגבו!"

.

6. לא ברור בכלל
    אלון
    מילוטיק משתמש בטוויסטר ומעיף (לאלף עזאזלים XD) את נידוקינג שנתקע בסלע,
    לאחר מכן מילטיק מצליף בו עם זנב אקווה, המים משפריצים לצדדים ומציגים את גופו המרהיב של מילוטיק.
    נידוקינג מחזיר ל בבעיטה כפולה, מילוטיק מוטח ברצפה למקדם כמה מטרים אחורה, הנידוקינג נראה כבר עייף וחבול.
    "מילוטיק, בוא נגמור את זה! תניף את זנבך ותתקוף בזנב אקווה, תקיף את נידוקינג עם גופף הרטוב והארוך ותעשה תנועה כאילו אתה 'חונק' את גופו! ואז תשתמש בטוויסטר על הרצפה כך ששניכם תעופו לשמיים!" אורה לו.
    מיד אבין שמשהו לא במקום.
    אוסיף "לאחר מכן כשתעמדו להתרסק תשתמש אתה בטוויסטר אל הרצפה, שיעזור לך לרדת בבטחה" אומר לו. (אם אתה מבין, הטוויסטר יפגע ברצפה, דבר שיאט את הירידה שלו)

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [U]

ג'ון
    אתה פוקד על מגמטור להשתמש במסך עשן, עשן כבד יוצא מתותח ידו, אחר כך הוא מוציא להביור אימתני מנכנס לתוך העשן.
    העשן מתפזר, לוקריו חזם את הלהביור בעזרת נעיצת הרעל.
    "זה היה קרב מעולה" אומרת איימי ומחזירה את לוקריו. "נעים להכיר, איך קוראים לך?"

"ג'ון." אני אורמ בחיוך ומחזיר את מגמורטאר,ואז ניגש ללחוץ את ידה."אז...מאיפה את?" אני שואל בנימוס,ומחכה לשתובתה.אם היא שואלת,אני אורמ לה שאני מג'וטו

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ג'וקס
    גלאד מגן על עצמו מהניקור הקודח, ותופס את אמפוליאון ותוקף אותו בקרב צמוד.
    "אמפוליאון תחזיק מעמד בבקשה!" בארי אומר בחשש
    "השתמש במשאבת הידרו!" הוא פודק עליו.
    פרץ מים אדיר יוצא מפיו של אמפוליאון ומעיף את גלאד כמו מטרים אחורה.
    "עכשיו טופר מתכת!" בארי צועק לאמפוליאון, קצות ידיו של אמפוליאון מכסיפות והוא רץ אל עבר גלאד בנחישות.
    אני לא חושש, אני שולח לבארי מבט שאומר "אני יודע מה אני עושה".
    אני אומר לגלייד "תתחמק במהירות, ואז תשתמש ברצף מתקפות של שיסוע לילה וקרב צמוד" ומחכה לראות מה יקרה

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    Ace Ventura-

רון
    "וואי איזה ילד מעצבן" אתה אומר לליירה, "הוא תמיד כזה, עושה סצנות אבל הוא יכול להיות חבר טוב" אומרת ליירה ומחייכת.
    אתה מוציא את הפוקימונים שלך, ליירה מוציאה את שלה גם "אזומריל, מאגניום ולואפני קדימה!" היא זורקת את שלושת הפוכדורים, בארי חוזר אליכם ושואל "אוכלים ארוחת צוהריים?" בחיוך ענק, שלושתכם וכל הפוקימונים שלכם אוכלים אחרות צהריים. אתה רואה בנוסלי מתקרב אליכם, הוא נראה מהופנט מהריח (לא מהופנט באמת).

ג'ון
    מצטער אבל זה מה שנשאר XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנפנף את בארי ומוציא את מגמטור.
    אתם ממשיכים בדרך ולפתע רואים לוקריו קופץ אל השביל.
    אתה פוקד על מגמטור להשתמש במכת ברק אבל הלוקריו חוסם את זה בכדור הילה.

"איך אני רעב! מזמן לא אכלתי." אומר. כאשר אראה את בנוסלי מתקרב אומר: "וואו! לא ראיתי בנוסלי בחיי! איזה פוקימון מגניב. אני מתערב שהוא גם רעב. "היי בנוסלי, רוצה קצת אוכל? בוא תאכל!" אומר לבנוסלי. כשאוכל אתרשם מהמקום היפיפה שאני נמצא בו

עריכה: סליחה ציטט לי מישהו אחר XD ובלבלת אותי זה בונסלי לא בנוסלי XDD
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 09-05-2011 בשעה 11:59 PM

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. Just a prank bro
    דרייק
    תודה רבה על הה"פ, דבר כזה נותן חשק להגיב!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אמרתי לך, אני לא סתם מאמן... תצטרך להתאמץ, וויבייל שלי חזק!" אתה אומר לבארי והוא משיב לך בעוקצנות "אולי הוויביל שלך חזק, אבל ההארקרוס שלי יותר!". בואותו זמן וויביל שולח רוח קרב חזקה אל עבר הארקרוס וחוסם לו את המקפה, וויביל, בזריזות, עובר מאוחרי הארקרוס. "הארקרוס! מאחורייך השתמש במכת קרטה!" בארי צועק לו, הארקרוס מסתובב במהירות, עוד לפני שוויביל משתמש בדופק האפל ומכה בו במכת קארטה חזקה, וויביל נראה עייף.

אלון
    מיילוטיק משתמש בזנב אקווה וכורך את עצמו על נידוקינג, הוא משתמש בטוויסטר מה שיוצר מערבולת מיים ענקית שבתוכה נמצא נידוקינג, מילוטיק יורד בבטחה עם טוויסטר.
    נידוקינג נופל על הרצפה ומתעלף. אחרי כמה שניות הוא קם ובורח משם.
    אתה רואה שמתחיל להחשיך...

ג'ון
    "ג'ון אתה אומר ולוחץ את ידיה. "מאיפה את?" אתה מוסיף.
    "אני מסינו, התחלתי את המסע שלי פה אחרי שהפסדתי בליגה שם..." היא אומרת בפרצוף מבואס.
    "אבל עכשיו את התחזקתי!" ואני בדרכי להיות מאסטרית חזית הקרב!" היא צועקת בביטחון

ג'וקס
    "תחמוק במהירות!" אתה אומר לגלאד, אבל זה כבר מאוחר מידי, אמפוליאון משסע את גלאד עם ציפורן המתכת וגלאד עף אחורנית. "השתמש בשיסוע לילה ואז קרב צמוד!" אתה מעודד את גלאד, גלאד מתקיף את אמפוליאון עם שיסוע הלילה.
    אמפוליאון נפגע משיסוע הלילה וגלאד מתקדם אליו עם קרב צמוד. "התחמק!" קורא בארי, "ואחר כך השתמש בניקור קודח!" אמפוליאון מתחמק מהקרב הצמוד מתחיל להסתובב וטס על עבר גלאד.

רון
    איך בלבלתי אותך עם יש ספרייט שלו? O.o
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציע לבנוסלי לאכול אבל הוא מפחד ובורח.
    אתה ליירה ובארי אוכלים ארוחת צהריים, אתה מתרשם מהמקום שאתם נמצאים בו, עצים גבוהים ושיחי פירות מסיביבכם.
    לפתע אתה שומע "האנצ'קרו!" שלושה האנצ'קרואים חגים מעליכם, ותוקפים אותם עם כדורי צל.
    "אני חושבת שנכנסנו לטריטוריה שלהם!" צועק ליירה ושלושתם בורחים מכדורי הצל.

11. משתמש מנוסה
    [COLOR="Red"][U]

ג'ון
    "ג'ון אתה אומר ולוחץ את ידיה. "מאיפה את?" אתה מוסיף.
    "אני מסינו, התחלתי את המסע שלי פה אחרי שהפסדתי בליגה שם..." היא אומרת בפרצוף מבואס.
    "אבל עכשיו את התחזקתי!" ואני בדרכי להיות מאסטרית חזית הקרב!" היא צועקת בביטחון

[/IMG]
    אתה יודע שבעיקרון אם אתה עובר את חזית הקרב האופציה היחידה שלך זה להפוך למוח חזית,נכון?

~~~~~~~~

"אני מג'וטו. הסתובבתי קצת בכמה מחוזות,ואז הגעתי לפה,ואני הולך להיות מוח חזית." אני אורמ בחיוך ואז אומר:"בא לך להיות שותפים למסע? נראה לי די מבאס להסתובב לבד..." אני אומר.

12. לא ברור בכלל
    אלון
    מיילוטיק משתמש בזנב אקווה וכורך את עצמו על נידוקינג, הוא משתמש בטוויסטר מה שיוצר מערבולת מיים ענקית שבתוכה נמצא נידוקינג, מילוטיק יורד בבטחה עם טוויסטר.
    נידוקינג נופל על הרצפה ומתעלף. אחרי כמה שניות הוא קם ובורח משם.
    אתה רואה שמתחיל להחשיך...
    "קדימה מילוטיק!" אומר לו בעידוד ואלטף את ראשו.
    "חזור" אומר לו ואחזיר אותו.
    "צאי קאנגסקאן שוב" אורה לה ואוציא אותה, אתחיל ללכת איתה אל היער המעורפל.
    כשאמצא מקום נוח לשינה, אומר לקאנגסקאן לשכב, אלך לתוך הכיס שלה ואשב בתוכו עם דרילבאר ועם הגור שלה.
    ואוציא את מילוטיק וטוגקיס שישכבו לידינו, וביחד נלך לישון.

Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דרייק
    תודה רבה על הה"פ, דבר כזה נותן חשק להגיב!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אמרתי לך, אני לא סתם מאמן... תצטרך להתאמץ, וויבייל שלי חזק!" אתה אומר לבארי והוא משיב לך בעוקצנות "אולי הוויביל שלך חזק, אבל ההארקרוס שלי יותר!". בואותו זמן וויביל שולח רוח קרב חזקה אל עבר הארקרוס וחוסם לו את המקפה, וויביל, בזריזות, עובר מאוחרי הארקרוס. "הארקרוס! מאחורייך השתמש במכת קרטה!" בארי צועק לו, הארקרוס מסתובב במהירות, עוד לפני שוויביל משתמש בדופק האפל ומכה בו במכת קארטה חזקה, וויביל נראה עייף.
    "לא! וויבייל!" אקרא בדאגה ואתחיל מעט להילחץ, אך לרגע אקח נשימה עמוקה וארגע אמלמל לעצמי בראש 'לא לדאוג זה שלנו, ננצח אותו!"
    ואז אביט סביב ואלחש לעצמי בחיוך מלא גאווה "יש לי רעיון..." ומיד אוסיף לפקוד על וויבייל "אוקיי חבר, השתמש שוב ברוח קרה, קפוץ ופזר אותה סביב, תהפוך את הרקקע לקרח!"
    ואומר "הראקרוס יאבד שיווי משקל ויחליק הרבה, לנו יהיה יציבות ויתרון כי אתה פוקימון קרח, לאחר מכן נסה לגלוש במהירות ולהתיח בהראקרוס טופר מתכת!"

.

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix
    ג'וקס
    "תחמוק במהירות!" אתה אומר לגלאד, אבל זה כבר מאוחר מידי, אמפוליאון משסע את גלאד עם ציפורן המתכת וגלאד עף אחורנית. "השתמש בשיסוע לילה ואז קרב צמוד!" אתה מעודד את גלאד, גלאד מתקיף את אמפוליאון עם שיסוע הלילה.
    אמפוליאון נפגע משיסוע הלילה וגלאד מתקדם אליו עם קרב צמוד. "התחמק!" קורא בארי, "ואחר כך השתמש בניקור קודח!" אמפוליאון מתחמק מהקרב הצמוד מתחיל להסתובב וטס על עבר גלאד.
    אני מופתע מהיכולות של בארי ושל אמפוליאון שלו. אני שולח לבארי סימן שהגיע הזמן שאגמור את הקרב הזה.
    אני אומר לגלייד:"השתמש בהגנה, תפוס את אמפוליאון חזק ואז תשתמש בקרב צמוד הכי חזק שתוכל כדי לגמור את אמפוליאון. אני סומך עליך!" ומחכה לראות מה שיקרה.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    [COLOR="Red"]דרייק

רון
    איך בלבלתי אותך עם יש ספרייט שלו? O.o
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציע לבנוסלי לאכול אבל הוא מפחד ובורח.
    אתה ליירה ובארי אוכלים ארוחת צהריים, אתה מתרשם מהמקום שאתם נמצאים בו, עצים גבוהים ושיחי פירות מסיביבכם.
    לפתע אתה שומע "האנצ'קרו!" שלושה האנצ'קרואים חגים מעליכם, ותוקפים אותם עם כדורי צל.
    "אני חושבת שנכנסנו לטריטוריה שלהם!" צועק ליירה ושלושתם בורחים מכדורי הצל.

לא ראיתי XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

'האנצ'קרו...' אחשוב לעצמי. "נראה לי שכדאי שנילחם בהם אם אנחנו לא רוצים שהכדור צל יפגע בנו" אומר לבארי וליירה. "צ'אריזארד השתמש בלהביור!" אומר לצ'אריזארד. "תנסה לעכב אותם הם כנראה מפוחדים שנכנסנו להם לטריטוריה!" אוסיף ואומר ללארי ולליירה : "בוא נלך!"

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 18 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •