Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 18 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 260
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    [U]
    ג'ון
    "מגמורטאר,תשתמש בסחרור אש כיד לנטרל את כדורי הצל ואז פעם נוספת מכת ברק משולבת בלהביור!" מגמטור חוסם את כדורי הצל עם סחרור האש, אבל קופיריגוס משתמש באגרוף צל במהירות ופוגע בחוזקה במגמטור.
    מגמטור קם במהירות ויורה אל עבר קופיריגוס להביור עם מכת ברק, הוא פוגע בו ישירות וקופיריגוס מתעלף.
    ----
    אם אתה רוצה לתפוס אותו- זה הזמן.

הכוונה הראשונית שלי אגב,לפוקימון יכולים להיות רק עד ארבע מתקפות?

~~~~

"מעולה מגמורטאר! פוקדור צא!" אני אורמ בחיוך וזורק על סרקופגיס פוקדור.אם הוא נתפס אני צועק בשמחה ולוקח את הפוקדור.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. Just a prank bro
    שם: דור
    אלון
    "אוקיי! עצבנת אותי מאוד! קום טוגקיס!" אתה אומר ועוזר לטוגקיס לקום.
    "תקוף בכוח עתיק! תסובב את האבנים במהירות סביב צ'אנדלור ואז תמעך אות ואיתן! לאחר מכן תעוף לשמיים ותקוף בכדור הילה!" טוגקיס מתחיל לייצר אבנים סביבו ומעיף אותם על עבר כנדלור, כנדור משתמש בכדורי צל ועוצר את הכוח העתיק.
    לאחר מכן הוא משתמש בכדור הילה, מה שלא משפיע על כנדלור. כנדלור יורה להביור קטלני לעבר טוגקיס.

דרייק
    היטמונליי מתקדם במהירות אל עבר ארקניין, 'אין זמן אין זמן אין זמן...' אתה ממלמל בחשש ולאחר מכן אומר לו "מהירות שיא עכשיו!!!! השתמש בזה הפעם להתחמק, ואז טעינה פראית בכל הכוח!!!" בפזיזות.
    ארקניין מתחמק עם מהירות השיא ואז מחשמל אותו בעוצמה רבה, "היטמונליי אל תוותר, השתמש בשבירת לבנים!" אומר בארי, כף רגלו של היטמונליי נהיית זוהרת והוא קופץ אל עבר ארקניין.

רון
    "הקשר ביני ובין הפוקימונים שלי הופך אותנו להרבה יותר חזקים ממה שאנחנו נראים!" אתה אומר לבארי "יש ביננו חברות אמיצה" אתה מוסיף, בארי מסתכל עליך בפרצוף מוזר.
    חבר אני יודע שאתה יכול להצליח, חמוק בכך שתתעופף ואז השתמש בשיסוע אווירי על הראקרוס!"אתה אומר לצ'ריזארד בתקווה, צ'ריזארד עף על עבר הארקרוס והם נתקעים אחד בשני, שניהם עפים אחורה "עכשיו הארקרוס קרן מגה!" אומר בארי בהתלהבות, הקרן של הארקרוס נהיית זוהרת והוא עף אל עבר צ'ריזארד.

ג'וקס
    'זאת ההיזדמנות שלי' אתה חושב לעצמך "השתמש במהירות כדי להתקרב מהר לאמפוליאון ואז בהורדה בכל הכח, גמור את אמפוליאון! אני סומך עליך!" אתה אומר לאיווי, איווי נע במהירות אל עבר אמפוליאון ומשתמש בהורדה. אמפוליאון עף אחורה ואיתו גם איווי- אמפוליאון לא יכול להילחם "עכשיו ממש עיצבנת אותי!" אומר בארי "היטמונליי בוא נזוז!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו.

ג'יימס
    "אלאקזאם תתחמק" אתה אומר לו והוא נע במהירות ומתחמק מההתקפה של היטמונליי.
    "התשתמש בקרן על-חושית!" אתה אתה אומר לו, הוא מוציא מהכפיות שלו קרנות צבעוניים ופגעים ישירות בהיטמונליי
    "קדימה היטמונליי!" אומר בארי והיטמונליי קם "השתמש בבעיטת אש!" הוא אומר לו רגלו לא היטמונליי הופכת לאדומה והוא קופץ אל עבר אלאקזאם.

ג'ון
    כן, הוא יכול ללמוד יותר מ4 מתקפות. פשוט כל אחד התחיל עם 4
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מעולה מגמורטאר! פוקדור צא!" אתה אומר וזורק פוכדור על קופיריגוס, הוא נכנס לפכודור
    נדנוד אחד
    נדנוד שני
    נדנוד שלישי
    ו....נתפס! (הוא יעודכן מיד)
    "יש!" אתה צועק בשמחה ומרים את הפוכדור שלו, בארי וליירה באים לכיוונך וליירה אומרת "כל הכבוד לך! הראשון שתפס פוקימון מבינינו!"

3. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    [COLOR="Blue"][U]

רון
    "הקשר ביני ובין הפוקימונים שלי הופך אותנו להרבה יותר חזקים ממה שאנחנו נראים!" אתה אומר לבארי "יש ביננו חברות אמיצה" אתה מוסיף, בארי מסתכל עליך בפרצוף מוזר.
    חבר אני יודע שאתה יכול להצליח, חמוק בכך שתתעופף ואז השתמש בשיסוע אווירי על הראקרוס!"אתה אומר לצ'ריזארד בתקווה, צ'ריזארד עף על עבר הארקרוס והם נתקעים אחד בשני, שניהם עפים אחורה "עכשיו הארקרוס קרן מגה!" אומר בארי בהתלהבות, הקרן של הארקרוס נהיית זוהרת והוא עף אל עבר צ'ריזארד.

/COLOR]
    עוד ווינר?! פששש איפה ניצחת הפעם?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'איזה קרב!' אחשוב לעצמי. "אני חייב להודות בארי, שההראקרוס שלך מאוד חזק! אבל אני בכלל לא בטוח שיש לו את מה שצריך כדי להביס את צ'ריזארד ואותי. ". "כל הכבוד חבר. עד עכשיו אנחנו יותר ממצוינים!. אז בוא נראה לבארי ולהראקרוס שלו מה יש לנו להציע!. נוכיח להם שהגענו עד לכאן בזכות ולא בחסד. השתמש בהתלקחות בליץ כדי לבלום את ההארקרוס שלו ואז השתמש בלהביור!." אומר לצ'ריזארד בהתלהבות. 'אני יודע שאתה יכול לנצח פה. אני סומך עליך בעיניים עצומות.' אחשוב בחיוך

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="Blue"][U]

ג'ון
    כן, הוא יכול ללמוד יותר מ4 מתקפות. פשוט כל אחד התחיל עם 4
    מעולה מגמורטאר! פוקדור צא!" אתה אומר וזורק פוכדור על קופיריגוס, הוא נכנס לפכודור
    נדנוד אחד
    נדנוד שני
    נדנוד שלישי
    "יש!" אתה צועק בשמחה ומרים את הפוכדור שלו, בארי וליירה באים לכיוונך וליירה אומרת "כל הכבוד לך! הראשון שתפס פוקימון מבינינו!"
    לא קוראים לו סרקופגיס...?
    ~~~
    "מעולה! צא סרקופגיס!" אני ארומ בחיוך ומוצאי אותו.לאחר מכן אני עורך איתו הכרות,מוציא את כולם,ואז אומר:"טו,מה השעה? אני גווע." אני אורמ בחיוך.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    "אוקיי! עצבנת אותי מאוד! קום טוגקיס!" אתה אומר ועוזר לטוגקיס לקום.
    "תקוף בכוח עתיק! תסובב את האבנים במהירות סביב צ'אנדלור ואז תמעך אות ואיתן! לאחר מכן תעוף לשמיים ותקוף בכדור הילה!" טוגקיס מתחיל לייצר אבנים סביבו ומעיף אותם על עבר כנדלור, כנדור משתמש בכדורי צל ועוצר את הכוח העתיק.
    לאחר מכן הוא משתמש בכדור הילה, מה שלא משפיע על כנדלור. כנדלור יורה להביור קטלני לעבר טוגקיס.
    "טוגקיס תקוף בכוח עתיק ותרים אבנים שיחסמו את הלהבות!" אורה לו.
    "קדימה טוגקיס, בוא נעשה את זה יחד, כמו בימים הטובים" אומר לו ואסמן לו באגודל סימן של 'קדימה'.
    אעלה על טוגקיס ואחזיק לו בגב חזק במיוחד.
    "ק...די...מה!" אקרא ואורה לו לתקוף בכוח עתיק מלמעלה, לאחר מכן אורה לו לתקוף במתקפת המעופף שלו.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ג'וקס
    'זאת ההיזדמנות שלי' אתה חושב לעצמך "השתמש במהירות כדי להתקרב מהר לאמפוליאון ואז בהורדה בכל הכח, גמור את אמפוליאון! אני סומך עליך!" אתה אומר לאיווי, איווי נע במהירות אל עבר אמפוליאון ומשתמש בהורדה. אמפוליאון עף אחורה ואיתו גם איווי- אמפוליאון לא יכול להילחם "עכשיו ממש עיצבנת אותי!" אומר בארי "היטמונליי בוא נזוז!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו.

אני חושב לעצמי 'להיטמונלי יש יתרון על איווי, אבל אולי אוכל לנצל את זה לטובתי'.
    אני ניגש אל איווי ותומך בו "אתה יכול לנצח אותו! השתמש במהירות בסיבובים סביבו כדי לסחרר אותו ואז כשהוא מסוחרר השתמש עליו בכדור צל הכי חזק שלך."

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

7. Just a prank bro
    סליחה שלא הגבתי במשך כמה ימים, היה לי לחץ של לימודים...

רון
    'איזה קרב!' אתה אומר לעצמך בהתלהבות "אני חייב להודות בארי, שההראקרוס שלך מאוד חזק! אבל אני בכלל לא בטוח שיש לו את מה שצריך כדי להביס את צ'ריזארד ואותי. " אתה אומר לבארי והוא מיד עונה "הא! ההארקרוס שלי חזק פי מאה מהצ'ריזרד שלך!". "השתמש בהתלקחות בליץ כדי לבלום את ההארקרוס שלו ואז השתמש בלהביור!." אתה אומר לו, צ'ריזארד מטעתף בלהבות ועף במהירות אל עבר הארקרוס. השניים פוגעים אחד בשני ועפים אחורה. "זאת ההזדמנות שלו!" אומר בארי "הסטטוסים שלו ירדו! מהא השתמש בשיסוע לילה!" קורא בארי ידיו של הארקרוס נהיות אפרפרות-שחורות והוא מתקדם במהירות לצ'ריזארד, הוא מתקרב עליו ופוגע בו, באותו זמן צ'ריזארד יורה להביור מפיו. שניהם נופלים על הקרקע
    "שני הפוקימונים לא יכולים להילחם!" אומרת ליירה. "אוקי סיבוב שני! אמפוליאון אני בוחר בך!" אומר בארי וזורק את הפוכדור של אמפוליאון.

ג'ון
    למען האמת, אין לי מושג ככה קראתי את השם שלו באנגלית..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה! צא סרקופגיס!" אתה אומר וזורק את הפוכדור ועורך הכרות עם שאר הפוקימונים שלך.
    "טוב,מה השעה? אני גווע" אתה אומר בחיוך, שלושתכם מתיישבים לאכול "הי ג'ון מה דעתך שנערוך קרב עכשיו? 2 על 2, תוכל לבדוק את הקופיריגוס החדש שלך" אומר בארי בחיוך.

אלון
    "טוגקיס תקוף בכוח עתיק ותרים אבנים שיחסמו את הלהבות!" אתה אומר לו, טוגקיס יוצר מעין מגן מהאבנים שחוסם את הלהביור של כנדלור. "קדימה טוגקיס, בוא נעשה את זה יחד, כמו בימים הטובים" אמה אומר לו מסמן לו קדימה, אתה עולה ואומר לו לעלות גבוהה ולתקוף בכוח עתיק, הוא עושה כך וכנדלור נקבר מתחת לערימה של אבנים ומיד יוצא משם. "אס אווירי!" אתה אומר לו והוא טס אל עבר כנדלור שמסתובב סחרור אש, השניים פוגעים אחד בשני ונוצר פיצוץ שמעיף אותכם כמה מטרים אחרונית ואת כנדלור לתוך היער. "היית טוב טוגקיס עכשיו חזור" אתה אומר ומחזיר אותו חזרה לפוכדור. שלושתכם ממשיכים ללכת, בלי לשים לב נכנסתם לרחבה גדולה שבאמצע ממוקמת אנדרטה. אתם מתחילים להתקרב לעברה ופתאום שלושה מיסדרוויוס יורים לעברכם כדורי צל.

ג'וקס
    'להיטמונלי יש יתרון על איווי, אבל אולי אוכל לנצל את זה לטובתי' אתה חושב ומיד אומר "אתה יכול לנצח אותו!" אתה אומר לאיווי ומעודד אותו "השתמש במהירות בסיבובים סביבו כדי לסחרר אותו ואז כשהוא מסוחרר השתמש עליו בכדור צל הכי חזק שלך." איווי מתחיל להסתובב במהירות סביב היטמונליי "זה לא הולך להצליח!" אומר בארי "היטמונליי בעיטה מסובבת!" היטמוליי מתחיל להסתובב במהירות לכיוון הנגדי של איווי ופוגע בו, איווי עף אחורנית ונראה עייף.

8. משתמש מנוסה
    [CENTER][SIZE="5"][U]

רון
    'איזה קרב!' אתה אומר לעצמך בהתלהבות "אני חייב להודות בארי, שההראקרוס שלך מאוד חזק! אבל אני בכלל לא בטוח שיש לו את מה שצריך כדי להביס את צ'ריזארד ואותי. " אתה אומר לבארי והוא מיד עונה "הא! ההארקרוס שלי חזק פי מאה מהצ'ריזרד שלך!". "השתמש בהתלקחות בליץ כדי לבלום את ההארקרוס שלו ואז השתמש בלהביור!." אתה אומר לו, צ'ריזארד מטעתף בלהבות ועף במהירות אל עבר הארקרוס. השניים פוגעים אחד בשני ועפים אחורה. "זאת ההזדמנות שלו!" אומר בארי "הסטטוסים שלו ירדו! מהא השתמש בשיסוע לילה!" קורא בארי ידיו של הארקרוס נהיות אפרפרות-שחורות והוא מתקדם במהירות לצ'ריזארד, הוא מתקרב עליו ופוגע בו, באותו זמן צ'ריזארד יורה להביור מפיו. שניהם נופלים על הקרקע
    "שני הפוקימונים לא יכולים להילחם!" אומרת ליירה. "אוקי סיבוב שני! אמפוליאון אני בוחר בך!" אומר בארי וזורק את הפוכדור של אמפוליאון.

אמהר אל צ'ריזארד ואומר לו : אתה בסדר צ'ריזארד? הייתי תותח בקרב! אני מקווה שתוכל להילחם איתי בקרוב, אחרי זה אנחנו הולכים אל המאמן הראשון של חזית הקרב! עכשיו, תנוח, היית מעולה."
    "אמפוליאון! איזה פוקימון נפלא! אם אתה שולח את פוקימון המים שלך, כדאי שגם אני אשתמש בפוקימון המים שלי" אומר לבארי. "צא קינגדרה!" אומר ואשלח את הפוכדור לאוויר. קינגדרה שלי מאוד קשור איתי, ועברנו ביחד את כל הדרך לליגה במחוז ג'וטו! "קינגדרה, השתמש בפעימת דרקון אל מול האמפוליאון של בארי!" אומר לקינגדרה. "בהצלחה בסיבוב השני" אומר לבארי

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. לא ברור בכלל
    סליחה שלא הגבתי במשך כמה ימים, היה לי לחץ של לימודים...

אלון
    "טוגקיס תקוף בכוח עתיק ותרים אבנים שיחסמו את הלהבות!" אתה אומר לו, טוגקיס יוצר מעין מגן מהאבנים שחוסם את הלהביור של כנדלור. "קדימה טוגקיס, בוא נעשה את זה יחד, כמו בימים הטובים" אמה אומר לו מסמן לו קדימה, אתה עולה ואומר לו לעלות גבוהה ולתקוף בכוח עתיק, הוא עושה כך וכנדלור נקבר מתחת לערימה של אבנים ומיד יוצא משם. "אס אווירי!" אתה אומר לו והוא טס אל עבר כנדלור שמסתובב סחרור אש, השניים פוגעים אחד בשני ונוצר פיצוץ שמעיף אותכם כמה מטרים אחרונית ואת כנדלור לתוך היער. "היית טוב טוגקיס עכשיו חזור" אתה אומר ומחזיר אותו חזרה לפוכדור. שלושתכם ממשיכים ללכת, בלי לשים לב נכנסתם לרחבה גדולה שבאמצע ממוקמת אנדרטה. אתם מתחילים להתקרב לעברה ופתאום שלושה מיסדרוויוס יורים לעברכם כדורי צל.
    "מילוטיק טוויסטר! תפוצץ ת'כדורים!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור.
    "צא דרילבאר! ציפורן מתכת!" אמשיך לקרוא ואוציא אותו.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    [CENTER][SIZE="5"][U]
    ג'ון
    למען האמת, אין לי מושג ככה קראתי את השם שלו באנגלית..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מעולה! צא סרקופגיס!" אתה אומר וזורק את הפוכדור ועורך הכרות עם שאר הפוקימונים שלך.
    "טוב,מה השעה? אני גווע" אתה אומר בחיוך, שלושתכם מתיישבים לאכול "הי ג'ון מה דעתך שנערוך קרב עכשיו? 2 על 2, תוכל לבדוק את הקופיריגוס החדש שלך" אומר בארי בחיוך.

[/COLOR]
    "נשמע טוב." אני אורמ בחיוך,והולך עם בארי אל מקום הקרב. אם הוא מוציא את אמפוליאון אני מוציא את סרקופגיס,אם את הרקרוס אני מוציא את מגמורטאר,ואם את היטמונלי אני מוציא את גארידוס.

11. משתמש מנוסה
    שם: רן
    [
    ג'יימס
    "התשתמש בקרן על-חושית!" אתה אתה אומר לו, הוא מוציא מהכפיות שלו קרנות צבעוניים ופגעים ישירות בהיטמונליי
    "קדימה היטמונליי!" אומר בארי והיטמונליי קם "השתמש בבעיטת אש!" הוא אומר לו רגלו לא היטמונליי הופכת לאדומה והוא קופץ אל עבר אלאקזאם.

"כל הכבוד אלאקאזאם! תנסה להתחמק שוב! ואחר כך תשתמש ב psychic" (גם אם לא תצליח תהתחמק)
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

12. Just a prank bro
    אלון
    "מילוטיק טוויסטר! תפוצץ ת'כדורים!" אתה צועק וזורק את הפוכדור של מילוטיק, הוא במהירות ומציא טורנדו מזנבו ומפוצץ את שלשת הכדורים במהירות, "צא דרילבאר! ציפורן מתכת!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו ודרילבאר תוקף את אחד המיסדרוויוסים שמתחמק, במקומו הוא פוגע באנדרטה שמתחילה לזהור בצבע סגול.
    בינכם לביו האנדרטה נוצר חישוק סגול שמתוכו יוצא גירטינה ענקי! שיורה לעבריכם כדור צל גדול.

רון
    אתה מחזיר את צ'ריזארד המעולף ובארי מוציא את אמפוליאון "אמפוליאון! איזה פוקימון נפלא! אם אתה שולח את פוקימון המים שלך, כדאי שגם אני אשתמש בפוקימון המים שלי" אתה אומר לבארי. "צא קינגדרה!" אתה קורא וזורק את הפוכדור שלו לאוויר "השתמש בפעימת דרקון אל מול האמפוליאון של בארי!" אתה אומר לקינגדרה שיורה כדור טורקיז אל עבר אמפוליאון "חסום את זה עם ציפורן מתכת ואחר כך כדור ג'ירו! הוא אומר לאמפוליאון שחוסם את פעימת הדרקון בציפורן מתכת אך נפגע קצת ומיד ומתחיל להסתובב במהירות על עבר קינגדרה.

ג'יימס
    "כל הכבוד אלאקאזאם! תנסה להתחמק שוב!" אתה אומר לו, אלאקזם מנסה להתחמק אך לא מצליח ובעיטת האש של היטמונליי פוגעת בו בעוצמה. "על חושי!" אתה אומר לו והוא מעיף את היטמונליי באוויר ואחר כך מטיח אותו ברצפה. "קרב צמוד!" אומר בארי והיטמונליי רץ במהירות אל עבר אלאקזם.

13. לא ברור בכלל
    אלון
    "מילוטיק טוויסטר! תפוצץ ת'כדורים!" אתה צועק וזורק את הפוכדור של מילוטיק, הוא במהירות ומציא טורנדו מזנבו ומפוצץ את שלשת הכדורים במהירות, "צא דרילבאר! ציפורן מתכת!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו ודרילבאר תוקף את אחד המיסדרוויוסים שמתחמק, במקומו הוא פוגע באנדרטה שמתחילה לזהור בצבע סגול.
    בינכם לביו האנדרטה נוצר חישוק סגול שמתוכו יוצא גירטינה ענקי! שיורה לעבריכם כדור צל גדול.
    'מה לעזאז..' אחשוב ואסתכל על היצור, אבדוק אותו בפוקדקס.
    "צאו!" אקרא ואוציא את קאנגסקן וטוגקיס.
    "תשתמשו בשערורייה, חתך אווירי, חפירה וטוויסטר!" אורה עליהם.
    לאחר מכן אוסיף "קדימה! מילוטיק טוויסטר, טוגקיס כדור הילה אל תוך הטוויסטר! מילוטיק שהטוויסטר יקיף את כדור ההילה ותעיפו אותו אל גירטינה! קאנגסקן ודרילבאר תתקפו בטופר מתכת ובסאקר פאנצ' עכשיו!" אורה עליהם.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אלון

רון
    אתה מחזיר את צ'ריזארד המעולף ובארי מוציא את אמפוליאון "אמפוליאון! איזה פוקימון נפלא! אם אתה שולח את פוקימון המים שלך, כדאי שגם אני אשתמש בפוקימון המים שלי" אתה אומר לבארי. "צא קינגדרה!" אתה קורא וזורק את הפוכדור שלו לאוויר "השתמש בפעימת דרקון אל מול האמפוליאון של בארי!" אתה אומר לקינגדרה שיורה כדור טורקיז אל עבר אמפוליאון "חסום את זה עם ציפורן מתכת ואחר כך כדור ג'ירו! הוא אומר לאמפוליאון שחוסם את פעימת הדרקון בציפורן מתכת אך נפגע קצת ומיד ומתחיל להסתובב במהירות על עבר קינגדרה.

ג'יימס
    "כל הכבוד אלאקאזאם! תנסה להתחמק שוב!" אתה אומר לו, אלאקזם מנסה להתחמק אך לא מצליח ובעיטת האש של היטמונליי פוגעת בו בעוצמה. "על חושי!" אתה אומר לו והוא מעיף את היטמונליי באוויר ואחר כך מטיח אותו ברצפה. "קרב צמוד!" אומר בארי והיטמונליי רץ במהירות אל עבר אלאקזם.
    'המממ איזה יופי של קרב' אחשוב לעצמי. "קינגדרה, האמפוליאון שלו חזק מאוד, אבל אנחנו ננצח אותו." אומר לקינגדרה. 'כדור ג'יירו... מה אני יכול לעשות..' אחשוב. "קינגדרה, השתמש בזריזות כדי לחמוק ואז נצל את ההזדמנות שאמפוליאון לא יכול להגן על עצמו משום שהוא במצב כדורי (XD) והשתמש בפעימת דרקון פעם נוספת!" אומר לקינדרה בעוד אני מחטט קלות באף (XDD כמו אש)

עריכה: כשלתי לצטט דיברתי עם דור (phoenix)
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 09-17-2011 בשעה 02:40 PM

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס

"לא נורא אלאקזאם! תנסה שוב להתחמק והשתמש בריפוי! recover" "אתה יכול לנצח אלאקאזם!"
    נדנוד אחד
    נדנוד שני
    נדנוד שלישי
    "יש!" אתה צועק בשמחה ומרים את הפוכדור שלו, בארי וליירה באים לכיוונך וליירה אומרת "כל הכבוד לך! הראשון שתפס פוקימון מבינינו!"[/COLOR][/QUOTE]
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

עמוד 7 מתוך 18 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •