Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 260
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    אלון
    'מה לעזאז..' אתה חושב ובודק את גירטינה בפוקדאקס:
    "גירטינה פוקימון העריק, הוא גורש מהעולם בשל אלימותו, הוא מסתכל בשקט על העולם המקביל"
    "צאו!" אתה אומר ומוציא את שאר הפוקימונים שלך, "גם אנחנו רוצים לעזור!" אומרים בארי וליירה.
    "מאגניום! קרן סולרית!" צועקת ליירה וזורקת את הפוכדור שלה.
    "אמפוליאון! משאבת הידרו!" בארי אומר וזורק את הפוכדור שלו.
    "תשתמשו בשערורייה, חתך אווירי, חפירה וטוויסטר!" אתה אומר לפוקימונים שלך, אך גירטינה חוסם את כל המתקפות בצל לילה. "קדימה! מילוטיק טוויסטר, טוגקיס כדור הילה אל תוך הטוויסטר! מילוטיק שהטוויסטר יקיף את כדור ההילה ותעיפו אותו אל גירטינה!" אתה אומר להם, טוגקייס יורה כדור הילה אל עבר הקצה של הטוויסטר, הטווסטר הוף לממקודם יותר ונע במהירות לעבר גירטינה.
    קאנגסקן ודרילבאר תתקפו בטופר מתכת ובסאקר פאנצ' עכשיו!" אתה אומר לדרילבאר וקאנגסקן שניהם יוצאים במהירות.
    "מגניום ריקוד על כותרת!" "אמפוליאון כדור ג'ירו!" אומרים בארי וליירה ביחד. גירטינה יותר 3 כדורי צל החוסמים את המתקפות, אתם רואים שנוצר חישוק כחול מאחוריכם, ומתוכו יוצא דילגה שמתקיף את גירטינה בשאגת הזמן (Raor Of Time) אתה מבין שדיאלגה רוצה לעזור לכם.

~~
    סליחה על החפירה

רון
    'המממ איזה יופי של קרב' אתה חושב לעצמך "קינגדרה, האמפוליאון שלו חזק מאוד, אבל אנחנו ננצח אותו." אתה מעודד את קינגדרה.
    'כדור ג'יירו... מה אני יכול לעשות..' אתה חושב לעצמך ומיד אומר "קינגדרה, השתמש בזריזות כדי לחמוק ואז נצל את ההזדמנות שאמפוליאון לא יכול להגן על עצמו משום שהוא במצב כדורי והשתמש בפעימת דרקון פעם נוספת!" קינגרה מתחמק בעזרת זריזות ויורה לעברו של אמפוליאון פעימת דרקון, "אמפוליאון הסתובב יותר מהר כדי להגן על עצמך!" אומר בארי אמפוליאון מסתובב מהר ופעימת הדרקון פוגעת בו חלש "עכשיו, משאבת הידרו!" אומר בארי, אמפוליאון עוצר בפתעומיות את הסיבוב ויורה אל עבר קינגרה זרם מים ענקי.

ג'יימס
    לא הבנתי את התגובה שלך, בכל מקרה תגיב לזה:
    ג'יימס
    "כל הכבוד אלאקאזאם! תנסה להתחמק שוב!" אתה אומר לו, אלאקזם מנסה להתחמק אך לא מצליח ובעיטת האש של היטמונליי פוגעת בו בעוצמה. "על חושי!" אתה אומר לו והוא מעיף את היטמונליי באוויר ואחר כך מטיח אותו ברצפה. "קרב צמוד!" אומר בארי והיטמונליי רץ במהירות אל עבר אלאקזם.

2. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    אלון

רון
    'המממ איזה יופי של קרב' אתה חושב לעצמך "קינגדרה, האמפוליאון שלו חזק מאוד, אבל אנחנו ננצח אותו." אתה מעודד את קינגדרה.
    'כדור ג'יירו... מה אני יכול לעשות..' אתה חושב לעצמך ומיד אומר "קינגדרה, השתמש בזריזות כדי לחמוק ואז נצל את ההזדמנות שאמפוליאון לא יכול להגן על עצמו משום שהוא במצב כדורי והשתמש בפעימת דרקון פעם נוספת!" קינגרה מתחמק בעזרת זריזות ויורה לעברו של אמפוליאון פעימת דרקון, "אמפוליאון הסתובב יותר מהר כדי להגן על עצמך!" אומר בארי אמפוליאון מסתובב מהר ופעימת הדרקון פוגעת בו חלש "עכשיו, משאבת הידרו!" אומר בארי, אמפוליאון עוצר בפתעומיות את הסיבוב ויורה אל עבר קינגרה זרם מים ענקי.

'זה ההזדמנות שלי' אחשוב. "קינגדרה, קפוץ מעל משאבת ההידרו ונסה לפגוע באמפוליאון בעזרת משאבות הידרו משלך!" אומר לקינגדרה בחיוך

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. Just a prank bro
    רון
    "קינגדרה, קפוץ מעל משאבת ההידרו ונסה לפגוע באמפוליאון בעזרת משאבות הידרו משלך!" אתה אומר לקינגדרה והוא מיד קופץ על משאבת ההידרו אבל מרוב מהירות המתקפה של אמפוליאון, קינגדרה מתחיל להסתובב במהירות, הוריקן קטן מתחיל להתווצר סיבבו והוא שולט בו (הוא למד טוויסטר), הוא מעיף את הטוויסטר לעבר מבאבת ההידרו וחוסם אתה, "זה היה מדהים!" אומר בארי "אבל זה הזמן לסיים את זה! ניקור קודח!" בארי אומר לאמפוליאון במתחיל להתסותבב במהירות עם מקורו מכוון אל קינדרה.

4. משתמש מנוסה
    רון
    "קינגדרה, קפוץ מעל משאבת ההידרו ונסה לפגוע באמפוליאון בעזרת משאבות הידרו משלך!" אתה אומר לקינגדרה והוא מיד קופץ על משאבת ההידרו אבל מרוב מהירות המתקפה של אמפוליאון, קינגדרה מתחיל להסתובב במהירות, הוריקן קטן מתחיל להתווצר סיבבו והוא שולט בו (הוא למד טוויסטר), הוא מעיף את הטוויסטר לעבר מבאבת ההידרו וחוסם אתה, "זה היה מדהים!" אומר בארי "אבל זה הזמן לסיים את זה! ניקור קודח!" בארי אומר לאמפוליאון במתחיל להתסותבב במהירות עם מקורו מכוון אל קינדרה.
    "קינגדרה! השתמש בטוויסטר לצד השני כדי לגרום לאמפוליאון לעוף אחורנית, נצל את ההזדמנות שאמפוליאון מופל וברח!" אחרי זה כוון את הטוויסטר על אמפוליאון ובנוסף השתמש בפעימת דרקון כדי לפגוע בו" אומר לקינגדרה. 'בקרב הזה הוא לא יינצח כל כך מהר' אני אחשוב לי
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 09-19-2011 בשעה 10:15 PM

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    לא הבנתי את התגובה שלך, בכל מקרה תגיב לזה:
    [/QUOTE]

"אלאקזאם התחמק והשתמש בעל חושי פעם נוספת!" 'אני מקווה שזה יצליח להביא את המכה הסופית חשבתי לעצמי'.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    'מה לעזאז..' אתה חושב ובודק את גירטינה בפוקדאקס:
    "גירטינה פוקימון העריק, הוא גורש מהעולם בשל אלימותו, הוא מסתכל בשקט על העולם המקביל"
    "צאו!" אתה אומר ומוציא את שאר הפוקימונים שלך, "גם אנחנו רוצים לעזור!" אומרים בארי וליירה.
    "מאגניום! קרן סולרית!" צועקת ליירה וזורקת את הפוכדור שלה.
    "אמפוליאון! משאבת הידרו!" בארי אומר וזורק את הפוכדור שלו.
    "תשתמשו בשערורייה, חתך אווירי, חפירה וטוויסטר!" אתה אומר לפוקימונים שלך, אך גירטינה חוסם את כל המתקפות בצל לילה. "קדימה! מילוטיק טוויסטר, טוגקיס כדור הילה אל תוך הטוויסטר! מילוטיק שהטוויסטר יקיף את כדור ההילה ותעיפו אותו אל גירטינה!" אתה אומר להם, טוגקייס יורה כדור הילה אל עבר הקצה של הטוויסטר, הטווסטר הוף לממקודם יותר ונע במהירות לעבר גירטינה.
    קאנגסקן ודרילבאר תתקפו בטופר מתכת ובסאקר פאנצ' עכשיו!" אתה אומר לדרילבאר וקאנגסקן שניהם יוצאים במהירות.
    "מגניום ריקוד על כותרת!" "אמפוליאון כדור ג'ירו!" אומרים בארי וליירה ביחד. גירטינה יותר 3 כדורי צל החוסמים את המתקפות, אתם רואים שנוצר חישוק כחול מאחוריכם, ומתוכו יוצא דילגה שמתקיף את גירטינה בשאגת הזמן (Raor Of Time) אתה מבין שדיאלגה רוצה לעזור לכם.

~~
    סליחה על החפירה
    "אוקיי עלו!" אקרא לחבריי וליריביי לעלות על טוגקיס בזמן שאבדוק את הפוקימון דיאלגה בדקס.
    לאחר מכן, אורה לדרילבאר לעלות על טוגקיס ואומר לקאנגסקן ולמילוטיק שכבר אשוב.
    אומר לטוגקיס להתסתובב סביב גיראטינה, ואז גברגע האמת אזדרוק עליו פוכדור, לפני שהפוכדור יינחת על האדמה אורה לטוגקיס שייקח אותו הכי מהר ויישבור אותו עם כדור הילה או יעיף אותםו רחוק.
    אומר לפוקימונים שלי להיות בעמדות הגנה והתקפה.
    וגם לדיאלגה אני אומר.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    [CENTER][SIZE="5"][U
    ג'וקס
    'להיטמונלי יש יתרון על איווי, אבל אולי אוכל לנצל את זה לטובתי' אתה חושב ומיד אומר "אתה יכול לנצח אותו!" אתה אומר לאיווי ומעודד אותו "השתמש במהירות בסיבובים סביבו כדי לסחרר אותו ואז כשהוא מסוחרר השתמש עליו בכדור צל הכי חזק שלך." איווי מתחיל להסתובב במהירות סביב היטמונליי "זה לא הולך להצליח!" אומר בארי "היטמונליי בעיטה מסובבת!" היטמוליי מתחיל להסתובב במהירות לכיוון הנגדי של איווי ופוגע בו, איווי עף אחורנית ונראה עייף.
    סליחה שלא הגבתי כמעט שבוע, פשוט אני בעונש...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני נלחץ מעט אך שולח לאיווי ביטחון ואומר: "תשתמש בכדור צל על היטמונלי ובזמן שהוא מתאושש השתמש בנשיכה חזקה בכל הכח!". בנתיים, אני מתכונן בכל מקרה להוציא את פאליסוואין למקרה שמשהו ישתבש....

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

8. Just a prank bro
    רון
    אמפוליאון מתקדם אל עבר קינגדרה מהירות עם מקור קודח "קינגדרה! השתמש בטוויסטר לצד השני כדי לגרום לאמפוליאון לעוף אחורנית" אתה אומר במהרה, קינגדרה שולח טרונדו שהופך את הסיבוב של אמפוליאון ומעיף אותו אחורה "כוון את הטוויסטר על אמפוליאון ובנוסף השתמש בפעימת דרקון כדי לפגוע בו" קינגרה שולח פעמית דרקון אל עבר אמפוליאון ומטיס אותה מהירות על הטוויסטר. 'בקרב הזה הוא לא יינצח כל כך מהר' אתה חושב לעמך. "אמפליאון סופת שלג!" אומר בארי ואמפוליאון מסתובב ויצור סופת שלג, פעימת הדרקון והטוויסטר פוגעים באמפוליאון בזמן שסופת השלג פוג בקינגדרה.
    שניהם נופלים על הקרקע ולא יכולים להילחם, "עוד תיקו?! מעבן אחד!" אומר בארי "היטמונליי בוא נזוז!" הוא אומר וזורק את הפוכדור של היטמונליי לאוויר.

ג'יימס
    תשקיע קצת יותר בבקשה, וגם מקוריות לא תזיק..
    ~~~~
    היטמונליי קופץ על עבר אלאקזאם בקרב צמוד "אלאקזאם התחמק והשתמש בעל חושי פעם נוספת!" אתה אומר לו, אבל מאוחר מידי היטמונליי פוגע בו במהירות על הקרב הצמוד, "השתמש שעל חושי ואל תוותר!" אתה מעודד אותו והוא מעיף את היטמונליי באוויר "היטמונליי אל תכנע! בעיטה מסובבת!" בארי אומר להיטמונליי והוא מתחיל להסתובב לקראת אלאקזאם.

אלון
    כולכם עולים על טוגקייס וטסים למעלה, אטתה בודק על דיאלגה בפוקדע "דיאלגה, פוקימון הזמן. הזמן לא ימשיך בלי פעימות ליבו של דיאלגה" אתם מסתובבים סביב גיראטנה, אתה מוציא פוכדור מהכיס והולך לזרוק אותו אבל בשנייה האחרונה בארי מפיל לך אותו מהיד לקרקע "אתה לא הולך לתפוס אותו! אלא אני! פוכדור קדימה!" הוא אומר בעקוצנות, גיראטינה נכנס לפוכדור, "טוגקיס השתמש בכדור הילה כדי לשבור את הפוכדור!" אתה אומר לו, "נראה לך?! אמפוליאון השתמש במשאבת הידרו כדי לחסות את כדור ההילה!" אומר בארי ואמפוליאון שולח זרם מים אדיר מפיו ומפוצץ את כדור ההילה של טוגקיס. בינתיים גירטינה שובר את הפוכדור ונראה עצבני עוד יותר "בשביל מה עשית את זה?!" צורחת ליירה על בארי. לפתע גירטינה נעלם (Shadow Force) ושנייה לפני שהוא פגוע בכם בא דיאלגה וחוסם אותו, שניהם נשאבים לתוך העולם המקביל בפלאש ענקי, אתה מתעורר ליד שפת אגם, אתה רואה שבארי וליירה לא ליידך. (זה לא חלום)

ג'וקס
    זה בסדר..
    ~~~~~
    אתה נלחץ מעט ואמור שמהירות לאיווי "תשתמש בכדור צל על היטמונלי ובזמן שהוא מתאושש השתמש בנשיכה חזקה בכל הכח!" איווי יורה כדור צל על פניו של היטמונליי היטמונליי עף אחורנית, איווי תופס את רגלו בשיניו וזורק אותו לקרקע
    "היטמונליי אל תוותר! השתמש בבעיטה כפולה!" בארי אומר להיטמנוליי, רגליו של היטמונליי זוהרות והוא קופץ אל עבר איווי.

9. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    תשקיע קצת יותר בבקשה, וגם מקוריות לא תזיק..
    ~~~~
    היטמונליי קופץ על עבר אלאקזאם בקרב צמוד "אלאקזאם התחמק והשתמש בעל חושי פעם נוספת!" אתה אומר לו, אבל מאוחר מידי היטמונליי פוגע בו במהירות על הקרב הצמוד, "השתמש שעל חושי ואל תוותר!" אתה מעודד אותו והוא מעיף את היטמונליי באוויר "היטמונליי אל תכנע! בעיטה מסובבת!" בארי אומר להיטמונליי והוא מתחיל להסתובב לקראת אלאקזאם.

'אלאקזאם נראה לי חלש, חשבתי לעצמי' "אלאקזאם השתמש בריפוי!" 'לאט לאט היטמונלי יתחיל להתעייף חשבתי לעצמי ככה נוכל לעייף אותו ולהנחית לו את המכה הסופית'

Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

10. משתמש מנוסה
    רון
    אמפוליאון מתקדם אל עבר קינגדרה מהירות עם מקור קודח "קינגדרה! השתמש בטוויסטר לצד השני כדי לגרום לאמפוליאון לעוף אחורנית" אתה אומר במהרה, קינגדרה שולח טרונדו שהופך את הסיבוב של אמפוליאון ומעיף אותו אחורה "כוון את הטוויסטר על אמפוליאון ובנוסף השתמש בפעימת דרקון כדי לפגוע בו" קינגרה שולח פעמית דרקון אל עבר אמפוליאון ומטיס אותה מהירות על הטוויסטר. 'בקרב הזה הוא לא יינצח כל כך מהר' אתה חושב לעמך. "אמפליאון סופת שלג!" אומר בארי ואמפוליאון מסתובב ויצור סופת שלג, פעימת הדרקון והטוויסטר פוגעים באמפוליאון בזמן שסופת השלג פוג בקינגדרה.
    שניהם נופלים על הקרקע ולא יכולים להילחם, "עוד תיקו?! מעצבן אחד!" אומר בארי "היטמונליי בוא נזוז!" הוא אומר וזורק את הפוכדור של היטמונליי לאוויר.

'היטמונלי! לקרדילי שלי סיכויים קלושים לנצח אבל אני יודע שנצליח' אחשוב. "הנה הפוקימון האחרון שלי. קרדילי צאי!" אומר ואזרוק את הפוכדור לאוויר. כשקרדילי תופיע אומר "קרדילי השתמשי בכח עתיק!" 'אולי זה לא ישפיע הרבה, אבל זה יכול לחזק את קרדילי בזכות האפקט שלו!' אחשוב בחיוך

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    כולכם עולים על טוגקייס וטסים למעלה, אטתה בודק על דיאלגה בפוקדע "דיאלגה, פוקימון הזמן. הזמן לא ימשיך בלי פעימות ליבו של דיאלגה" אתם מסתובבים סביב גיראטנה, אתה מוציא פוכדור מהכיס והולך לזרוק אותו אבל בשנייה האחרונה בארי מפיל לך אותו מהיד לקרקע "אתה לא הולך לתפוס אותו! אלא אני! פוכדור קדימה!" הוא אומר בעקוצנות, גיראטינה נכנס לפוכדור, "טוגקיס השתמש בכדור הילה כדי לשבור את הפוכדור!" אתה אומר לו, "נראה לך?! אמפוליאון השתמש במשאבת הידרו כדי לחסות את כדור ההילה!" אומר בארי ואמפוליאון שולח זרם מים אדיר מפיו ומפוצץ את כדור ההילה של טוגקיס. בינתיים גירטינה שובר את הפוכדור ונראה עצבני עוד יותר "בשביל מה עשית את זה?!" צורחת ליירה על בארי. לפתע גירטינה נעלם (Shadow Force) ושנייה לפני שהוא פגוע בכם בא דיאלגה וחוסם אותו, שניהם נשאבים לתוך העולם המקביל בפלאש ענקי, אתה מתעורר ליד שפת אגם, אתה רואה שבארי וליירה לא ליידך. (זה לא חלום)
    "יאי!" אקרא במהרה, "ניצחנו! ו...בארי עף מפה!!" אקרא במהירות ואתחיל לקפץ לי בעליזות אל העיר הבאה.
    אבדוק את מצב פוקימוניי ואחזיר אותם, לאחר מכן אמשיך לקפץ לי בעליזות למטרת להיות מנצח מוחות החזית!

Spoiler ספוילר

12. Just a prank bro
    ג'יימס
    מכיר את שיטת השכר והעונש? (אני מקווה שלא יצאתי מגעיל מידי S: ...)
    ~~
    'אלאקזאם נראה לי חלש' חשבתי לעצמי אתה חושב "אלאקזאם השתמש בריפוי!" אתה אומר ואלאקזאם מתרפא אבל היטמונליי פוגע בו בבעיטה המסובבת.

רון
    'היטמונלי! לקרדילי שלי סיכויים קלושים לנצח אבל אני יודע שנצליח' אתה חושב בדאגה, "הנה הפוקימון האחרון שלי. קרדילי צאי!" אתה צועק וזורק את הפוכדור שלה "קרדילי השתמשי בכח עתיק!" אתה מורה לה היא יוצרת אבנים סגולות ומעיפה אותן לעבר היטמונליי. "קרדילי?! זה כל מה שיש לך?!" אומר בארי בזילזול "היטמונלי הרוס את האבנים בעזרת בעיטה כפולה ואז תכה בקרדילי בבעיטת אש!" אומר בארי והיטמונליי חובט ברגליו באבנים עד שהן מתנפצות, הוא קופץ על בעיטת האש לעבר קרדילי.

אלון
    "יאי!" אתה קורא במהרה ניצחנו! ו...בארי עף מפה!!" אתה אומר בשמחה, אתה בודק את מצב הפוקימונים שלך, הם מרופאים ומרגישים טוב. אתה מתחיל לצעוד בשביל לעבר מוח החזית הראשון הסואסבקים מקפצים ביער, האלטריות עפות מעליך ולידך נהר שגולדינים וסקינגים שוחים בו, שום דבר לא יכול להשתבש, יום מושלם!
    לפתע אתה שומע צעקה "היי ילד! אל תזוז ותעביר את הפוכדורים שלך!" אתה מסתובב ורואה שני אנשים- גבר ואישה ולידם ליופארד וואצ'וג.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Phoenix Arizonix;1221545]ג'יימס
    מכיר את שיטת השכר והעונש? (אני מקווה שלא יצאתי מגעיל מידי S: ...)
    ~~
    'אלאקזאם נראה לי חלש' חשבתי לעצמי אתה חושב "אלאקזאם השתמש בריפוי!" אתה אומר ואלאקזאם מתרפא אבל היטמונליי פוגע בו בבעיטה המסובבת.

הבנתי אני אכתוב לך כבר מחר תגובה לגבי זה

"אלאקזאם השתמש בשיגור מאחורי היטמונליי! ואחר כך תקוף אותו במתקפת קרן על חושית בכל הכוח!"

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    [COLOR="Green"][U]
    ג'וקס
    זה בסדר..
    ~~~~~
    אתה נלחץ מעט ואמור שמהירות לאיווי "תשתמש בכדור צל על היטמונלי ובזמן שהוא מתאושש השתמש בנשיכה חזקה בכל הכח!" איווי יורה כדור צל על פניו של היטמונליי היטמונליי עף אחורנית, איווי תופס את רגלו בשיניו וזורק אותו לקרקע
    "היטמונליי אל תוותר! השתמש בבעיטה כפולה!" בארי אומר להיטמנוליי, רגליו של היטמונליי זוהרות והוא קופץ אל עבר איווי.
    אני חושב לעצמי 'אני יכול לנצל את זה לטובתי' עם פרצוף זדוני.
    אני אומר לאיווי בהתלהבות:"איווי, השתמש במהירות כדי לחמוק ואז רוץ אל מאחורי היטמונלי,
    לאחר מכן השתמש בהורדה!" ומחכה לראות אם התכסיס שלי יצליח.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

רון
    'היטמונלי! לקרדילי שלי סיכויים קלושים לנצח אבל אני יודע שנצליח' אתה חושב בדאגה, "הנה הפוקימון האחרון שלי. קרדילי צאי!" אתה צועק וזורק את הפוכדור שלה "קרדילי השתמשי בכח עתיק!" אתה מורה לה היא יוצרת אבנים סגולות ומעיפה אותן לעבר היטמונליי. "קרדילי?! זה כל מה שיש לך?!" אומר בארי בזילזול "היטמונלי הרוס את האבנים בעזרת בעיטה כפולה ואז תכה בקרדילי בבעיטת אש!" אומר בארי והיטמונליי חובט ברגליו באבנים עד שהן מתנפצות, הוא קופץ על בעיטת האש לעבר קרדילי.

"קרדילי יותר חזקה ממה שאתה חושב. אתה עוד תראה" אענה לבארי. אחר כך אומר לקרדילי: "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לחסום את בעיטת האש ואחר כך השתמשי בסחיטה!"

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •