Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אוקיי,אז כמו שכתבו בכותרת זה המדריך למי שעולה לז',והוא מיועד לכם. אם תתעלמו מהבדיחות, אתם תראו פה כמה עצות שימושיות. אוקיי,מתחילים:

1. תביאו אתכם תמיד,גם בנים וגם בנות, דאודורנט ספריי. ככה אם כולם יביאו או יהיו כמה שיביאו תמיד,אחרי שיעור ספורט\שיעור חופשי בחוץ הכיתה לא תריח כמו כלוב הקופים בגן החיות. מניסיון.

2. אל תתקרבו לחבורת של יותר גדולים ממכם אחרת אתם תקבלו ווג'י פטריוטי,שזה אומר שאתם תתלו מעמוד הדגל באמפי מהתחתונים. באופן מוזר,זה מחבר אותך למולדת. מניסיון של חבר שלי.

3. אם אתם חייבים להתקרב אליהם-תבואו עם חבורה,לפחות את הווג'י הפטריוטי תקבלו ביחד.מניסיון של כמה אידיוטים מהשכבה שלי.

4. תנסו להביא אוכל מהבית. כי בקפיטריה יש 2 בעיות:

1. זה יקר ולא שווה את הכסף, עולה מלא ובטעם של תחת.מניסיון (כאילו,אף פעם לא טעמתי תחת,אבל..טוב הבנתם את הרעיון).

2. כמו שאמרתי קודם,האוכל פשוט מגעיל. אני נשבע שראיתי את התבשיל בשר זז בתוך המגש.

5. אם יש לכם לוקר עם מנעול של מספרים,תפתחו אותו,תזרקו אותו לקיבינימט, ותשימו מנעול עם מפתח. הרבה יותר קל לפתיחה,וככה לא תצטרכו לבלות את כל יום הלימודים שלכם בפתיחה של הלוקר הארור. מניסיון.

6. תישנו טוב. ככה תוכלו להתרכז בלימודים ולהוציא ציונים יותר טובים,מה שיעלה את ההערכה של המורים אליכם, וחוץ מזה שככה גם לא תראו כמו איזה פרנקנשטיין כשתדברו עם בן\בת שאתם אוהבים. קרה לחבר טוב שלי פעם.

7. בשירותים יש כלל אחד פשוט-אל תיכנסו לשם. עדיף כבר לחרבן או להשתין בשיחים. אם אתם כבר נכנסתם- תנסו ללכת בדיוק באמצע וכמה שיותר רחוק מהתאים,ולעשות הכול עם הרגליים.

8. תביאו בתיק משקפי שמש וקלפים- זה עוזר אם יש שיערו חופשי\המורה חופרת בשיעור ואתם מתים לנמנם קצת.

וזהו,מקווה שעזרתי

גדולים יותר-אתם מוזמנים לתרום מניסיונכם!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 09-02-2011 בשעה 08:22 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    אני עליתי השנה לח'.
    בכיתה ז' לא חטפתי ווג'י אף פעם, אבל אם יש לך משהו שקל להוריד מהגוף כמו כובע או משו בסיגנון אל תלך ליד גדולים, איבדתי 3 כובעים שנה שעברה
    זה לא מצחיק במיוחד אבל מאוד שימושי. Xd

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    נחמד.
    עליתי לז' ואני אולי איישם כמה מהדברים

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. מורחקים
    שם: אופיר
    חרטא, הכל כאן, פשוט חרטא
    לא יודע מה איתך, הסנדוויצ'ים של הקפיטריה אצלי ממש ממש ממש ממש טעימים ועולים 10 שקל, שווה מאוד למי ששכח להביא את האוכל
    יש שם עוד מלא דברים מאוד טובים

עושים לך וודג'י? כנראה בגלל שאתם כאפות.

ואצלי השירותים לא עד כדי כך מלוכלכים Oo כן אני לא נוגע שם בכלום אבל אם יש לי פיפי, אני הולך לשם כאילו כלום.

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    חח אני בח' מניסיון-

אל תשבו ליד\ממול\מאחוריי\מלפניי אבל בעיקר מאחוריי הילד המופרע של הכיתה כי תאמינו לי זה לא ייגמר בטוב.... (מניסיון)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    לכיתהשלנו בא ילד מכיתה ח והזהיר אתנו מהקפיטריה.
    אבל תוסיף את זה:

תביאו בקבוק עם מים קרים לשיעור ספורט. מניסיו.

נשבע לכם המזגן באולם ספורט מקולקל!

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Igarashi Ganta צפה בהודעה
    חרטא, הכל כאן, פשוט חרטא
    לא יודע מה איתך, הסנדוויצ'ים של הקפיטריה אצלי ממש ממש ממש ממש טעימים ועולים 10 שקל, שווה מאוד למי ששכח להביא את האוכל
    יש שם עוד מלא דברים מאוד טובים

עושים לך וודג'י? כנראה בגלל שאתם כאפות.

ואצלי השירותים לא עד כדי כך מלוכלכים Oo כן אני לא נוגע שם בכלום אבל אם יש לי פיפי, אני הולך לשם כאילו כלום.
    אז הבית ספר שלך הוא אחד למיליון. הכריכים בקפיטריה בבית ספר שלי עולים 20 שקל ושווים פחות מחצי שקל. ועשו לחבר שלי ווג'י, הוא לא חזר לעצמו.אני מרגיש כמעין חובה להזהיר אותם XD
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    אני חייב להגיד שטימטום גדול.... (סליחה) חוץ מהדאורדוראט.. אני תמיד התעסקתי עם גדולים (אפילו י"ב) ולא היו עושים לי כלום 2 סיבות אף אחד לא עושה את זה היום ושנית היה לי מישהו שהיה מגן עליי...
    האוכל בקיוסקים ובקפיטריות (בחיים לא שמעתי על בית ספר בארץ בעל קפיטריה לרוב יש קיוסק) הווא לא כזה נורא.. אצלנו אפילו טעים...
    לגבי המנעול זה נכון מאוד... אפילו אפשר להזמין לוקר והשכיר אותו למישהו חדש בבית ספר כי הם לא יכולים לזמין ככה חבר שלי עשה והוא הרוויח מלא כסף...
    וגם... לגבי השינה משנה רק מי שמוגבר (חכמים) זה לא משנה רק בימים הראשונים כדי לעשות רושם... ככה אני עשיתי וקיבלתי את המגמות הכי טובות שיש... ולמי שלא ממש חכם פשוט ללמוד לישון בכלל לא עוזר מנסיון של 3 שנים בבית ספר של ערסים...

למי שעושים לו ווג'י אצלנו רק השיכבה שלנו עושה לקטנים... וכנראה אתם כאפות (כמו שאמרו...) וגם השירותים לא עד כדי כך מלוכלכים עד שלא צריך להיכנס...
    מנקים עם נייר טואלת ואפשר לשבת (רק אם צריך לחרבן)
    ואני בכיתה י' יש לי המון ניסיון!
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 09-02-2011 בשעה 08:40 PM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    חח חבל רק עכשיו אני בח' אבל לי לא עשו ווגי או משהו כזה אבל כן הצביעו אלי כי ניראתי קצת מוזר לשאר הילדים אבל החבר הכי טוב שלי (שאני מכיר אותו מגיל 0 ) כל הזמן הוריד להם את היד ואם הם המשיכו הוא היה מוריד להם כאפות ואצלי בבית ספר כריכם עולי עד 12 שקל אב רק איזה שניים שלושה טעימים ואצלי בבית ספר הוא מחולק לעליון (כיתות ט'-יב') טחטון (כיתות ז'-ח') ובעליון הבנים ניכנסים לשרותים של הבנות והבנות ניכנסים לשרותי של הבנים!!!!!!

הינה כמה טיפים:
    1)תישבו רק ליד החלון ותנסו כמה שפחות ליהיות ליד המורה (מניסיון זה עושה כאב ראש ענקקקקקקקקקק)
    2) (עכשיו רציני) אם יש מורה (בהקבצה שלך) אז לך ליועץ או ליועצת ותגי להם כי אחרת לא יהיה טוב בסוף השנה
    3)לעולם אבל לעולם אל תיסתבך במכות כי אחרת זה לא היה טוב מבחינה חברית או מבחינת לימודים (מניסיון של חבר)
    4)אל תיקנו שום דבר בקפיטריה ובימקום זה תבקשו מחבר שלוק מהקולה או ביס מהכריך (מניסיון)
    5)תישמעו מה שבא לכם אל תיתקרבו לערסים אם אין לכם גב (מניסיון של חבר של חבר שלי)
    6)אל תילכו למגמות מחשבים כי זה שיעמום תחת לא לומדים שם כלום מישתמשים בתוכנות מילפני 20 שנה (מניסיון!!!)

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אני עכשיו בכיתה ז' ואתה צודק בהכל חח
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    אז הבית ספר שלך הוא אחד למיליון. הכריכים בקפיטריה בבית ספר שלי עולים 20 שקל ושווים פחות מחצי שקל. ועשו לחבר שלי ווג'י, הוא לא חזר לעצמו.אני מרגיש כמעין חובה להזהיר אותם XD
    מה?! XD שלי 8 שקל 10 שקל בלחץ וטעימים
    וודג'י? מי עושה את זה בימינו, פשוט מביאים מכות או שמים תתיק בזבל שלא תבינו לא נכון אני לא מאלה שעושים להם את זה להפך XD למרות שמתי שחברים שלי עושים את זה לאחרים וזה לא נראה לי אני לוקח תתיק ומחזיר לילד או משהו בסגנון, אתם יודעים כשזה רציני ויש לו דמעות או משו או שפשוט לא ילשין
    בקיצור הרוב פה חרטה
    שירותים? אולי של הבנים(וגם שם אפשר לייצר לימונדה) ראיתם פעם את של הבנות?! שמעו אפשר לגור שם מילה
    אה וטיפ קטלני למי שרוצה לצאת משיעור ככה ב"חוקיות" כביכול, תזייף עם חבר שלך ריב או משהו כזה על משהו אפילו על בחורה ותקבעו פגישות כאלה עם היועצת ככה שיהיה קבוע ב"הליכים" שיביאו אותכם "לפתור תבעיה"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי אני בובי בוטן כן צפה בהודעה
    חח חבל רק עכשיו אני בח' אבל לי לא עשו ווגי או משהו כזה אבל כן הצביעו אלי כי ניראתי קצת מוזר לשאר הילדים אבל החבר הכי טוב שלי (שאני מכיר אותו מגיל 0 ) כל הזמן הוריד להם את היד ואם הם המשיכו הוא היה מוריד להם כאפות ואצלי בבית ספר כריכם עולי עד 12 שקל אב רק איזה שניים שלושה טעימים ואצלי בבית ספר הוא מחולק לעליון (כיתות ט'-יב') טחטון (כיתות ז'-ח') ובעליון הבנים ניכנסים לשרותים של הבנות והבנות ניכנסים לשרותי של הבנים!!!!!!

הינה כמה טיפים:
    1)תישבו רק ליד החלון ותנסו כמה שפחות ליהיות ליד המורה (מניסיון זה עושה כאב ראש ענקקקקקקקקקק)
    2) (עכשיו רציני) אם יש מורה (בהקבצה שלך) אז לך ליועץ או ליועצת ותגי להם כי אחרת לא יהיה טוב בסוף השנה
    3)לעולם אבל לעולם אל תיסתבך במכות כי אחרת זה לא היה טוב מבחינה חברית או מבחינת לימודים (מניסיון של חבר)
    4)אל תיקנו שום דבר בקפיטריה ובימקום זה תבקשו מחבר שלוק מהקולה או ביס מהכריך (מניסיון)
    5)תישמעו מה שבא לכם אל תיתקרבו לערסים אם אין לכם גב (מניסיון של חבר של חבר שלי)
    6)אל תילכו למגמות מחשבים כי זה שיעמום תחת לא לומדים שם כלום מישתמשים בתוכנות מילפני 20 שנה (מניסיון!!!)
    הלכתי למגמת מחשבים והיתי בה שנתיים.לא למדנו תוכנות מלפני 20 שנה
    ---------------------------------------
    נראה לי יואב מה שכתבת פה זה סתם שטיות
    לא נראה לי האוכל אצלי בקפטריה מגעיל או יקר.כי הרבה תלמידים אוכלים משם וקונים שם תאוכל שלהם מידי יום.אני לא קונה בקפטרייה
    שנה שעברה התחברתי עם כמה ילדים מט'.נראה לי מופרעים ולא עשו לי כלום
    מאז שאני בחטיבה אני לא ראיתי שעשו ווג'י
    זה אולי רק אצלך בבית ספר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    זה אולי אצלך, אולי אתה כאפות ולא ידענו
    אבל מי שיש לו גב כל מה שכתבת לא נכון, אני יכול להשיג אוכל לא לקבל מכות (יותר לתת מאשר לקבל) וליהנות בלי החפירות
    הבעיה שהיא לא כל כך בעיה היחידה אצלנו בשירותים, כל הבנות נכנסות לשירותי בנים לסדר תשיער Xd

ד"א אם הגב שיש לי מט' עד י"ב ומעלה אני לא צריך לדאוג לגבי ווג'י..
    אה ועליתי גם לח'

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    א.מועבר לפורום לימודים.
    ב.רק לילדים בסביון או לא יודע איפה יש קפיטריה.בד"כ, אם לא ידעת כן מביאים מהבית...
    ג.מי עושה וודג'י לעזאל בארץ?אני בי' ובחיים לא עשו לי..בד"כ סתם נותנים מכות..
    ד.בקשר ללוקר-צודק, אני במשך שנה לא הצלחתי לפתוח.מזל שיש לי אחות תאומה באותה כיתה..
    ה.אני לא יודע מה איתך, אבל השירותים שלי היו במצב טוב יחסית(אפילו באיזור המוזנח של הבצפר).
    מצב טוב להשתנה, אבל לא לחרבון.חוצמזה מי מחרבן בבצפר..
    ו.הצעה שלי לשיעור חופשי-לעשות שיעורים.אח"כ תהיה יותר הקלה בבית ויותר זמן פנוי.
    עוד טיפ-
    לשבת דווקא בשולחן הראשון מתחת לאף של המורה.המורים תמיד מתרכזים בשולחנות האחוריים ולא שמים לב ממש לשולחן הראשון.לכן אפילו מתחת לשולחן(אגב, כשיש את שולחן המורה, היא לא רואה מה קורה מתחת לשולחן,בגלל הזווית-זה מה שטוב במקום הזה) תוכלו לעשות שיעורים עם במקרה שכחתם(מניסיון, אפילו פעם אחת עשיתי על השולחן שיעורים ולא תפסו אותי).גם חושבים שבגלל שאתם בשולחן הראשון אתם מתמידים אז לא מסתכלים עליכם בכלל.

וודג'י? מי עושה את זה בימינו, פשוט מביאים מכות או שמים תתיק בזבל שלא תבינו
    או לשירותים..
    חבר שלי זרק את התיק של מישהו מהחלון(היינו בקומה 3..)
    NYO HO HO BITCH

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הפעם היחידה שראיתי וואגי היית בצופים שכמה ילדים מהשבט שלי עשו את זה לילד אחר כי הוא עצבן אותם(לא מדבר על זה שאתה עם חברים ואתה עושה להם וואגי והם מחזירים לך וכו')
    הכריכים בקפיטריה זה דבר קדוש 3>
    מורות לא נותנות להיות עם משקפיים/כובעים בזמן השיעור,
    תמיד יש את היסטוריה וגאוגרפיה לישון בהם D:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •