Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 20 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 300
  1. משתמש מנוסה
    אנג'ייל~
    אתה מחבק את טורצ'יק, משבח אותו על הקרב ומשאיר אותו מחוץ לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור שעתיים של הליכה אתה מגיע אל העיר אולדייל. אתה מסתובב בתוך העיר ומסתכל על הבתים, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס אליו ומבחין בלובי גדול, ובו מספר מאמנים שמשוחחים ביניהם. אתה מסתכל מסביב ומבחין באחות גו'י. היא מחייכת לעברך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אולדייל. איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.

בר~
    אתה מבקש מהאחות גו'י לרפא לך את הפוקימונים ואתה מוסר לה אותם. היא לוקחת אותם ונכנסת אל החדר הסמוך, ואתה ממתין בינתיים ליד הדלפק. כעבור מספר דקות, היא יוצאת ומחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הם בריאים" היא אומרת לך בחיוך "אני מניחה שאתה מאמן מתחיל. אולי אתה מעוניין להירשם לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך בחיוך "אני יכולה לרשום אותך כאן" היא מוסיפה.

נועם~
    אתה מחליט להישאר לישון במרכז הפוקימונים. אתה שוכר חדר מהאחות גו'י ועולה אליו. אתה פותח את הדלת ומבחין במיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת ומרפסת גדולה. אתה נכנס פנימה ומניח את החפצים שלך ליד המיטה. אתה מחליט להתקלח לפני השינה, מתפשט ונכנס למקלחת, ויוצא משם כעבור רבע שעה. אתה מתלבש ונכנס למיטה, ויחסית מהר אתה נרדם.
    אתה מתעורר בבוקר, מתארגן במהירות ויורד למטה. אתה בדיוק יורד במדרגות כשלפתע מדקיפ רץ לעברך, וקו]פץ עליך, מפיל אותך לקרקע "מדקיפ חיפש אותך" נשמע קולה של האחות גו'י והיא מופיעה, מחייכת "כמו שאתה רואה, הוא בריא ועליז" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגה? אפשר להירשם אצלי. כל מה שאני צריכה זה את הפוקדע שלך" היא מוסיפה וממתינה לתגובה ממך.

ג'ייק~
    טורצ'יק מחכה לרגע המתאים, ואז שנייה לפני הוא קופץ הצידה, טיילו מנסה לעצור את עצמו אך לא מספיק ומתנגש ישירות בקרקע. טורצ'יק קופץ לידו ופוצח את פיו, ושולח גחלת שפוגעת בטיילו מטווח קרוב ולא משאירה לו שום סיכוי. טיילו נופל על הקרקע, מעולף.

2. היכל התהילה
    טורצ'יק מחכה לרגע המתאים, ואז שנייה לפני הוא קופץ הצידה, טיילו מנסה לעצור את עצמו אך לא מספיק ומתנגש ישירות בקרקע. טורצ'יק קופץ לידו ופוצח את פיו, ושולח גחלת שפוגעת בטיילו מטווח קרוב ולא משאירה לו שום סיכוי. טיילו נופל על הקרקע, מעולף.
    ''טיילו זוהר! אתה שלי!'' אצעק אליו ואשליך פוקדור ריק לכיוונו.

3. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ואתה משליך אותו לעבר טיילו המעולף "טיילו, אתה שלי!" אתה צועק, בזמן שאתה רואה אותו נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מצד לצד, בזמן שאתה וטורצ'יק צופים בו במתח.

ולבסוף כעבור מספר שניות..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי גרי מנדלבאום צפה בהודעה
    נועם~
    אתה מחליט להישאר לישון במרכז הפוקימונים. אתה שוכר חדר מהאחות גו'י ועולה אליו. אתה פותח את הדלת ומבחין במיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת ומרפסת גדולה. אתה נכנס פנימה ומניח את החפצים שלך ליד המיטה. אתה מחליט להתקלח לפני השינה, מתפשט ונכנס למקלחת, ויוצא משם כעבור רבע שעה. אתה מתלבש ונכנס למיטה, ויחסית מהר אתה נרדם.
    אתה מתעורר בבוקר, מתארגן במהירות ויורד למטה. אתה בדיוק יורד במדרגות כשלפתע מדקיפ רץ לעברך, וקו]פץ עליך, מפיל אותך לקרקע "מדקיפ חיפש אותך" נשמע קולה של האחות גו'י והיא מופיעה, מחייכת "כמו שאתה רואה, הוא בריא ועליז" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגה? אפשר להירשם אצלי. כל מה שאני צריכה זה את הפוקדע שלך" היא מוסיפה וממתינה לתגובה ממך.
    "וואו!" אצעק בקול בעודי מלטף את מדקיפ "בטח שאני רוצה להירשם, הנה קחי את הפוקדע" אחייך אליה ואומר לה "תודה רבה לך האחות גו'י על כל העזרה שלך!" ואצא לכיוון דרך 101 יחד עם מדקיפ 'אני לא שכחתי אותך שרומיש!' אחשוב לעצמי.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    ג'ייק~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ואתה משליך אותו לעבר טיילו המעולף "טיילו, אתה שלי!" אתה צועק, בזמן שאתה רואה אותו נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד מצד לצד, בזמן שאתה וטורצ'יק צופים בו במתח.

ולבסוף כעבור מספר שניות..

Spoiler ספוילר
    מעולה!'' אקרא בהתלהבות ''יש לי טיילו זוהר!''
    אמשיך בדרכי לעיר הבאה, שמח שיש לי כבר שלושה פוקימונים חזקים.

6. the bitch is back
    אנג'ייל~
    אתה מחבק את טורצ'יק, משבח אותו על הקרב ומשאיר אותו מחוץ לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור שעתיים של הליכה אתה מגיע אל העיר אולדייל. אתה מסתובב בתוך העיר ומסתכל על הבתים, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס אליו ומבחין בלובי גדול, ובו מספר מאמנים שמשוחחים ביניהם. אתה מסתכל מסביב ומבחין באחות גו'י. היא מחייכת לעברך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אולדייל. איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
    [/COLOR]

"לרפא בבקשה" אומר ואביא לך את טורצ'יק ואת פוצ'יאנה שלי.

7. משתמש מנוסה

בר~
    אתה מבקש מהאחות גו'י לרפא לך את הפוקימונים ואתה מוסר לה אותם. היא לוקחת אותם ונכנסת אל החדר הסמוך, ואתה ממתין בינתיים ליד הדלפק. כעבור מספר דקות, היא יוצאת ומחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הם בריאים" היא אומרת לך בחיוך "אני מניחה שאתה מאמן מתחיל. אולי אתה מעוניין להירשם לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך בחיוך "אני יכולה לרשום אותך כאן" היא מוסיפה.

"זה רעיון מעולה אבל קודם לכן אני צריך להשיג את כל התגים של המחוז הזה וזה מה שאני מתכוון לעשות" אגיד לאחות ג'וי בהתלהבות.
    "תודה שרפית לי את הפוקימונים" אוסיף ואצא ממרכז הפוקימונים
    'עכשיו כדי שהמשיך לכיוון העיר ראסטברו כי שם נמצא המכון הראשון' אחשוב לעצמי 'כן זה רעיון מעולה יש גם יער בדרך שאפשר לראות שם פוקימונים טובים להתאמן איתם ואולי לתפוס אותם' אחשוב שנית.

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~
    טריקו מגיחה החוצה ומשתמשת במתקפה מהירה, היא רצה במהירות לעברו של טורצ'יק "גחלת, קדימה!" פוקד הילד, טורצ'יק משגר גחלת לעבר טריקו שמתחמקת ופוגעת בו, והוא נהדף לאחור "אל תוותר, שריטה!" הוא פוקד, וטורצ'יק בולם עם רגליו ומזנק לעבר טריקו, פוגע בה עם שריטה ומעיף אותה אחורנית. "כל הכבוד, עכשיו מיקוד אנרגיה!" פוקד הילד, וטורצ'יק מתחיל למקד אנרגיה אדומה סביב גופו.
    "תקפי בפזילה!" אורה לה, אחכה שנייה ואמשיך.
    "עכשיו תפריעי לו להתמקד בכך שתשתמשי במתקפה מהירה! לבסוף תשתמשי בספיגה!" אורה לה.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אלון~
    בפעם הבאה תנסה לעשות מתקפה אחת בודדת ו2 ביחד במקום 3 לבד ^^
    ~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו משתמשת בפזילה וגורמת לטורצ'יק מעט להירתע, אך הוא מסיים את מיקוד האנרגיה שלו "עכשיו קדימה, תקוף עם גחלת ואז ניקור!" פוקד המאמן. טריקו יוצאת עם מתקפה מהירה לעברו של טורצ'יק שמשתמש בגחלת, טריקו מתחמקת מהגחלת ופוגעת בטורצ'יק עם מתקפה מהירה. טורצ'יק נהדף אחורנית אך מיד מסתבוב ותוקף בניקור שמתנגשת בשאיבה. שני הפוקימונים נפגעים כתוצאה מכך, אולם טורצ'יק סופג נזק יותר גדול. שניהם נהדפים לאחור. טריקו נעמדת במקומה בעוד טורצ'יק מתנשם "קדימה אל תוותר! השתמש במיקוד אנרגיה ואז תקוף מיד בגחלת!" צועק המאמן. טורצי'ק טוען מהר שוב אנרגיה ויורה גחלת חזקה שעפה במהירות לעבר טריקו.

ג'ייק~
    אתה מרים את הפוכדור של טיילו מהקרקע, שמח על התפיסה. אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו וממשיך לצעוד בדרך 102. אחרי הליכה של כשעה, עוצרים אותך לפתע 2 מאמנים "היי אתה, הילחם מולנו בקרב כפול!" הם קוראים. כל אחד מהם מחזיק פוכדור בידו. שניהם משליחים את הפוכדורים שלהם קדימה ומתוך אחד מגיח החוצה פוקימון פטרייה בצבע ירוק, ואצל השני מגיח קוף עצלן.

בר~
    תזכור שאתה מאמן מתחיל, אתה לא אמור להכיר את כל המפה.
    ~~~~~~~~~
    אתה מסרב להצעה שלה ויוצא החוצה מהמרכז. אתה מסתכל על השעון ורואה שעדיין יחסית מוקדם, ואתה מחליט להמשיך בדרך. אתה מסתכל במפה ורואה שאתה יכול ללכת לדרך 103 מעל העיר או לדרך 102. אתה מחליט להמשיך לעיר הבאה ויוצא לדרך 102. אתה נכנס אליה כעבור רבע שעה ומתחיל לצעוד בדרך. לבסוף כעבור כשעה של הליכה אתה שומע לפתע רחש מאחד השיחים. אתה ממתין לראות מי יצא, וכעבור מספר שניות מגיח ממנו יצור קטן עם מין כובע קטן על ראשו בצבע ירוק.

אנג'ייל~
    "אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא נכנסת לחדר הסמוך ואתה ממתין בינתיים ליד הדלפק. כעבור מספר דקות היא יוצאת החוצה ומחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים" היא אומרת לך בחיוך "אני רואה שאתה מאמן מתחיל, אולי אתה רוצה להירשם לליגת הפוקימונים? אני יכולה לרשום אותך כאן" היא אומרת לך בחיוך "כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" היא מוסיפה.

נועם~
    אתה מוציא את הפוקדע שלך מהתיק ומוסר לאחות גו'י. היא לוקחת אותו ומכניסה אותו לתוך פתח מיוחד ליד המחשב שלה. היא מתחילה להקליד כמה אותיות במקלדת ואתה רואה שעל המחשב מופיעה תמונתך וליד הפוקימונים שלך כרגע. אחרי כמה שניות הפוקדע יוצא החוצה והיא מחזירה לך אותו "זהו, אתה רשום" היא אומרת בחיוך.
    אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ויוצא החוצה. אתה צועד בחזרה אל עבר דרך 101 ומתחיל לחפש אחר אותו שרומיש, עוברות שעתיים שלמות אך אינך מוצא אותו, לצערך.

10. the bitch is back
    אנג'ייל~
    "אין בעיה" אומרת לך האחות גו'י ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא נכנסת לחדר הסמוך ואתה ממתין בינתיים ליד הדלפק. כעבור מספר דקות היא יוצאת החוצה ומחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים" היא אומרת לך בחיוך "אני רואה שאתה מאמן מתחיל, אולי אתה רוצה להירשם לליגת הפוקימונים? אני יכולה לרשום אותך כאן" היא אומרת לך בחיוך "כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" היא מוסיפה.

"אהמ סבבה" אומר ואתן לה את הפוקידע שלי. אחרי זה אצא משם ואמשיך בדרכי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    אנג'ייל~
    אתה מביא לאחות גו'י את הפוקדע והיא מכניסה אותו לפתח מיוחד ליד המחשב. היא מתחילה לתקתק במקלדת מספר אותיות ולבסוף התמונה שלך מופיעה על המחשב ולידה התמונות של הפוקימונים שלך. כעבור מספר שניות, הפוקדע יוצא החוצה מתוך הפתח והאחות גו'י מחזירה לך אותו "זהו, אתה רשום" היא אומרת לך בחיוך.
    אתה נפרד ממנה ויוצא החוצה מהמרכז, מסתכל על השעון בידך. אתה רואה שהשעה רק 15:30, ואתה מחליט להמשיך בדרך. אתה מתחיל לצעוד בדרך ומגיע לפיצול שלטים בקצה העיר. אתה מסתכל בשלטים שם ובמפה שבתיקך, ורואה שאתה יכול ללכת או לדרך 103, הנמצאת מצפון לעיר, או ללכת לדרך 102 שממערב לעיר. לאן אתה בוחר ללכת?

12. the bitch is back
    אנג'ייל~
    אתה מביא לאחות גו'י את הפוקדע והיא מכניסה אותו לפתח מיוחד ליד המחשב. היא מתחילה לתקתק במקלדת מספר אותיות ולבסוף התמונה שלך מופיעה על המחשב ולידה התמונות של הפוקימונים שלך. כעבור מספר שניות, הפוקדע יוצא החוצה מתוך הפתח והאחות גו'י מחזירה לך אותו "זהו, אתה רשום" היא אומרת לך בחיוך.
    אתה נפרד ממנה ויוצא החוצה מהמרכז, מסתכל על השעון בידך. אתה רואה שהשעה רק 15:30, ואתה מחליט להמשיך בדרך. אתה מתחיל לצעוד בדרך ומגיע לפיצול שלטים בקצה העיר. אתה מסתכל בשלטים שם ובמפה שבתיקך, ורואה שאתה יכול ללכת או לדרך 103, הנמצאת מצפון לעיר, או ללכת לדרך 102 שממערב לעיר. לאן אתה בוחר ללכת?
    אני אבחר ללכת לדרך 102
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    בר~
    תזכור שאתה מאמן מתחיל, אתה לא אמור להכיר את כל המפה.
    ~~~~~~~~~
    אתה מסרב להצעה שלה ויוצא החוצה מהמרכז. אתה מסתכל על השעון ורואה שעדיין יחסית מוקדם, ואתה מחליט להמשיך בדרך. אתה מסתכל במפה ורואה שאתה יכול ללכת לדרך 103 מעל העיר או לדרך 102. אתה מחליט להמשיך לעיר הבאה ויוצא לדרך 102. אתה נכנס אליה כעבור רבע שעה ומתחיל לצעוד בדרך. לבסוף כעבור כשעה של הליכה אתה שומע לפתע רחש מאחד השיחים. אתה ממתין לראות מי יצא, וכעבור מספר שניות מגיח ממנו יצור קטן עם מין כובע קטן על ראשו בצבע ירוק.

חחח מצטער פשוט אני מכיר את המפה ואתה המחוז כל כך טוב סיימתי אותו במשחקים איזה 1000 פעם חחח
    - - - - - - - - - - - -- -
    'וואוו מעניין מי זה הפוקימון הזה כדאי שהוציא את הפוקדע למידע איזה מתקפות מה השם שלו והאם הוא זכר או נקבה' אחשוב לעצמי.
    בנתיים אחזיק ביד את הפוכדור של סווינאב להתכונן לקרב.

14. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    נועם~
    אתה מוציא את הפוקדע שלך מהתיק ומוסר לאחות גו'י. היא לוקחת אותו ומכניסה אותו לתוך פתח מיוחד ליד המחשב שלה. היא מתחילה להקליד כמה אותיות במקלדת ואתה רואה שעל המחשב מופיעה תמונתך וליד הפוקימונים שלך כרגע. אחרי כמה שניות הפוקדע יוצא החוצה והיא מחזירה לך אותו "זהו, אתה רשום" היא אומרת בחיוך.
    אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו ויוצא החוצה. אתה צועד בחזרה אל עבר דרך 101 ומתחיל לחפש אחר אותו שרומיש, עוברות שעתיים שלמות אך אינך מוצא אותו, לצערך.
    אסתכל על השמיים ואצעק "שרומיש! איפה אתה?!" ואסתכל על מאדקיפ ביאוש "כנראה שלא נקבל את הקרב החוזר שלנו..". 'חבל ממש רציתי את הקרב החוזר הזה.' אחשוב לעצמי ואצא לכיוון דרך 102.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אנג'ייל~
    מסן?
    ~~~~~
    אתה פונה אל עבר דרך 102 וכעבור כעשר דקות נכנס לתוכו. אתה צועד לך בשביל רחב בין שדות גדולים מלאים בפרחים, שיחים ובין עצים שנמצאים שם. אתה ממשיך לצעוד לך בדרך, כשלפתע נשמע רחש מאחד העצים. אתה מחפש אחר מקור הרעש, ואז אתה מבחין שם בזוחל צהוב על אחד העצים.

נועם~
    אתה צועק לשמיים ביאוש ומסתכל על מדקיפ. אתה חוזר אל העיר אולדייל ופונה אל עבר דרך 102. אתה נכנס לתוכה כעבור כעשר דקות ומתחיל לצעוד בתוכה. אתה צועד לך בין עצים ושדות גדולים. לפתע, אתה שומע רחש מאחד השיחים. כעבור כמה שניות, אתה מבחין במשהו שנראה לך כמו ג'וק הולך על הקרקע.

בר~
    אתה מוציא את הפוקדע מהתיק ומכוון אותו לעבר הפוקימון, שמבחין בך ומסתכל עליך מהופנט. הפוקדע מתחיל להסביר לך לגביו: "ראלטס, הפוקימון האמפתי. ראלטס נחשב לפוקימון מבודד וביישן. הוא נחשב יחסית לנדיר באזורים שבהם הוא מתגורר"
    "ראלטס?" שואל ראלטס ומסתכל עליך. אתה מבחין בכתם ורוד קטן על ראשה, ואתה מבין שזה בעצם ראלטס נקבה.
    אתה מחזיק את הפוכדור של סווינאב והוא לפתע יוצא החוצה מרצונו. ראלטס נבהלת ורצה להתחבא מאחורי שיח סמוך, מציצה לעברך משם.

עמוד 11 מתוך 20 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •