Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 20 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 300
  1. היכל התהילה
    טורצ'יק מתחיל לנקר את טיילו והמאמנים פשוט צוחקים "אתה עושה לנו את העבודה יותר קלה?" הם שואלים בלעג, ואז טיילו מתעורר וחוזר לעוף. אתה מצווה על מתקפת ניקור כפולה מצד שניהם על שרומיש, שניהם תוקפים ביחד ושרומיש מנסה להגן על עצמו, אולם סופג מכה כפולחה, עף אחורנית ונופל מעולף "לא! שרומיש!" קורא המאמן שלו ומחזיר אותו "קדימה סלאקות', הכל תלוי בך! כוכב חבוי!" קורא המאמן שלו. עיניו של סלאקות' זוהרות באור לבן, וכדורים קטנים נוצרים לידו ועפים במהירות לעבר טיילו וטורצ'יק.
    ''טיילו תחמה על טורצ'יק עם צוות כפול!'' אורה לו ''טורצ'יק גחלת על סלאקות'!''

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי גרי מנדלבאום צפה בהודעה
    נועם~
    בעזרת מהלכים נכונים כל מתקפה יכולה לעזור :}, אפילו סטירת בוץ'
    ~~~~~~~~~~
    מדקיפ משתמש בצווחה נוספת ושרומיש נבהל מעט, אך הוא משתמש בדחיפה לעבר מדקיפ שמשיב בדחיפה משלו, שניהם מתנגשים זה בזו ונהדפים אחורנית
    מדקיפ מסתכל לעברך, מתנשף. לאחר מכן הוא מסתכל על שרומיש, ממתין להוראות נוספות ממך.
    שרומיש מתחיל לתקוף כעת עם ספיגה, אם זה יפגע זה עלול להיות הסוף!
    אני מניח שאתה צודק..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מאדקיפ תתחמק מהר ואז תשתמש בסטירת בוץ והפעם תכוון אל העניים של שרומיש " אומר למדקיפ ואוסיף "ומיד אחרי זה השתמש בדחיפה בכל הכוח כדי לסיים את הקרב הזה!" ואחשוב 'עם הבוץ בעיניו של שרומיש הוא לא יוכל לראות וגם לא יוכל להתחמק' ואקווה שהטקטיקה תעבוד.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שימו לב כולם! פותח עמ' 15 יקבל גרייט בול!
    בנוסף, החלטתי לצפר אתכם בבחירת חפץ לכל אחד ממכם. ביחרו בחוכמה! (רק לא חפץ שמאוד נדיר)

ג'ייק~
    טיילו משתמש בצוות כפול וכל הכפילים עפים לעבר הכדורים הקטנים, כולם פוגעים בכפילים ואחד מהם בטיילו האמיתי שנהדף אחורנית ונופל על הקרקע. בינתיים, טורצ'יק רץ במהירות לעבר סלאקות' שלא מסוגל לעשות כלום, ושולח גחלת שפוגעת ישירות בסלאקות'. סלאקות' מוטח בקרקע, מעולף.
    "חזור, סלאקות'" אומר המאמן שלו, מחזיר את סלאקות' ושניהם פונים ללכת משם, מברכים אותך על הניצחון בקרב תוך כדי.

נועם~
    סוף סוף!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    מדקיפ ממתין לרגע המתאים, ומצליח לחמוק מההתקפה של שרומיש למרות השיתוק שלו. הוא מניף את זנבו ומכה בחוזקה בפניו של שרומיש עם סטירת בוץ', ושרומיש זועק בכאב. עיניו מכוסות בבוץ והוא לא מצליח לראות כלום. הוא מגשש בדרכו ונתקל בשיח סמוך, ואז מדקיפ רץ קדימה ודוחף אותו בחוזקה, מעיף אותו אל עץ סמוך. שרומיש סופג מכה חזקה בגבו, ונופל על הקרקע, מתקשה מאוד לקום.

4. היכל התהילה
    טיילו משתמש בצוות כפול וכל הכפילים עפים לעבר הכדורים הקטנים, כולם פוגעים בכפילים ואחד מהם בטיילו האמיתי שנהדף אחורנית ונופל על הקרקע. בינתיים, טורצ'יק רץ במהירות לעבר סלאקות' שלא מסוגל לעשות כלום, ושולח גחלת שפוגעת ישירות בסלאקות'. סלאקות' מוטח בקרקע, מעולף.
    "חזור, סלאקות'" אומר המאמן שלו, מחזיר את סלאקות' ושניהם פונים ללכת משם, מברכים אותך על הניצחון בקרב תוך כדי.
    אחזיר אותם לפוקדור ואלך לעיר הבאה, לרפא אותם במרכז הפוקימונים

5. משתמש מנוסה
    נועם~
    סוף סוף!
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    מדקיפ ממתין לרגע המתאים, ומצליח לחמוק מההתקפה של שרומיש למרות השיתוק שלו. הוא מניף את זנבו ומכה בחוזקה בפניו של שרומיש עם סטירת בוץ', ושרומיש זועק בכאב. עיניו מכוסות בבוץ והוא לא מצליח לראות כלום. הוא מגשש בדרכו ונתקל בשיח סמוך, ואז מדקיפ רץ קדימה ודוחף אותו בחוזקה, מעיף אותו אל עץ סמוך. שרומיש סופג מכה חזקה בגבו, ונופל על הקרקע, מתקשה מאוד לקום.
    חח כן, לקח לי זמן.. אני רגיל לטריקו P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    'נראה לי שזה הזמן לזרוק פוכדור' אחשוב לעצמי בעודי מוציא פוכדור מהכיס ואזרוק לכיוון שרומיש "מדקיפ כל הכבוד עבודה מצויינת, עכשיו צריך לקוות ששרומיש יצטרף אלינו" אגיד למדקיפ ואקווה ששרומיש יתפס.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    נועם~
    אגב, איזה חפץ אתה רוצה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומתפלל שתצליח ללכוד את שרומיש. אתה צועק "פוכדור צא!" ומשליך את הפוכדור הריק אל עבר שרומיש. הפוכדור נוגע בשרומיש ושרומיש נבלע בתוכו בזוהר אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ואתה ומדקיפ מסתכלים עליו במתח, בזמן שהוא מסתובב מצד לצד. לבסוף, הפוכדור נעצר ומדקיפ פולט הקלה. שרומיש נלכד!!!

ג'ייק~
    אתה מחזיר את טיילו וטורצ'יק לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך בדרך. כעבור שעה של הליכה, החושך מתחיל לרדת אט אט, אבל אתה סוף סוף מבחין בעיר פטלבורג מרחוק! אתה מתחיל לרוץ שם, וכעבור כמה דקות נכנס לתוכה. אתה מתחיל להסתובב בעיר בזמן שהפנסים נדלקים, ובמהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס פנימה ופונה אל עבר האחות גו'י, שיושבת בדלפק שלה. אתה מברך אותה לשלום ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ונכנסת איתם לחדר הסמוך. כעבור מספר דקות, היא מחזירה לך אותם ומדווחת לך שהם בריאים כעת.
    מה תעשה?

7. היכל התהילה
    אתה מחזיר את טיילו וטורצ'יק לפוכדורים שלהם, ואתה ממשיך בדרך. כעבור שעה של הליכה, החושך מתחיל לרדת אט אט, אבל אתה סוף סוף מבחין בעיר פטלבורג מרחוק! אתה מתחיל לרוץ שם, וכעבור כמה דקות נכנס לתוכה. אתה מתחיל להסתובב בעיר בזמן שהפנסים נדלקים, ובמהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס פנימה ופונה אל עבר האחות גו'י, שיושבת בדלפק שלה. אתה מברך אותה לשלום ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ונכנסת איתם לחדר הסמוך. כעבור מספר דקות, היא מחזירה לך אותם ומדווחת לך שהם בריאים כעת.
    ''תודה'' אודה לה ואשאל ''יש אטרקציה או מקום מיוחד בעיר שכדאי לי לבקר בו?''

8. משתמש מנוסה
    נועם~
    אגב, איזה חפץ אתה רוצה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומתפלל שתצליח ללכוד את שרומיש. אתה צועק "פוכדור צא!" ומשליך את הפוכדור הריק אל עבר שרומיש. הפוכדור נוגע בשרומיש ושרומיש נבלע בתוכו בזוהר אדום. הפוכדור נוחת על הקרקע ואתה ומדקיפ מסתכלים עליו במתח, בזמן שהוא מסתובב מצד לצד. לבסוף, הפוכדור נעצר ומדקיפ פולט הקלה. שרומיש נלכד!!!
    יש אפשרות לקבל רזור קלו (Razor claw)?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "יש! החבר הראשון שלנו למסע מדקיפ!" אצעק בקול ואוציא את שרומיש מהפוכדור שלו ואומר בחיוך רחב "שרומיש ברוך הבא לצוות שלנו!" ואחשוב לעצמי ' שרומיש ומדקיפ הם בהחלט פוקימונים חזקים וחכמים אם נעבוד קשה נמצא עוד הרבה טכניקות ואפשרויות כדי להמשיך לנצח ולהגיע רחוק!' ואמשיך בדרכי יחד עם שרומיש ומדקיפ.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    אתה יכול לבחור חפץ שיהיה לך. במה אתה בוחר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אטרקציה בעיר... יש לנו כמה בריכות גדולות עם פוקימונים בפנים, אבל קשה לתפוס אותם בלי חכה טובה. יודע מה, יש כאן בעיר מכון, אולי כדאי לך לבקר בו" אומרת לך האחות גו'י.

נועם~
    ניב תער? בסדר :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את הפוכדור של שרומיש מהרצפה ושמח מאוד על התפיסה יחד עם מדקיפ, אתה מוציא אותו החוצה והוא מגיח באור אדום, שמח מאוד. אתה מתחיל לצעוד עם שניהם אל עבר העיר פטלבורג, וכעבור כשעה של הליכה אתה מבחין בעיר סוף סוף מרחוק! אתם מתחילים לרוץ וכעבור כמה דקות נכנסים פנימה. אתה רואה ששרומיש ומדקיפ עייפים מעט, אז אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה מתחיל להסתובב ברחבי העיר, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים.

10. משתמש מנוסה
    נועם~
    ניב תער? בסדר :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את הפוכדור של שרומיש מהרצפה ושמח מאוד על התפיסה יחד עם מדקיפ, אתה מוציא אותו החוצה והוא מגיח באור אדום, שמח מאוד. אתה מתחיל לצעוד עם שניהם אל עבר העיר פטלבורג, וכעבור כשעה של הליכה אתה מבחין בעיר סוף סוף מרחוק! אתם מתחילים לרוץ וכעבור כמה דקות נכנסים פנימה. אתה רואה ששרומיש ומדקיפ עייפים מעט, אז אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה מתחיל להסתובב ברחבי העיר, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים.
    תודה
    ויש מצב שאתה מעדכן את שרומיש ? מעניין אותי איזה מתקפות יש לו XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ' נראה לי שאני אלך עכשיו למרכז הפוקימונים ואתן לאחות ג'וי את מדקיפ ושרומיש שינוחו קצת... מגיעה להם עבר עליהם יום קשה.. אולי גם אני ינוח קצת. אני לא אלך למכון פה כי שמעתי שרק אחרי 4 תגים אפשר להתחרות פה, אבל בכל זאת אני חושב שאלך לבקר רק כדי לראות איך זה נראה.' אחשוב לעצמי ואתקדם לכיוון מרכז הפוקמונים.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה שלי להיום, מחר אני אגיב רק בערב כי אני נוסע עם המשפחה לטייל.

נועם~
    אתה לא יודע עדיין שאסור לך להילחם במכון כי אתה מאמן מתחיל! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים וכעבור זמן קצר מאתר אותו ונכנס פנימה. אתה צועד אל עבר הדלפק של האחות גו'י, מברך אותה לשלום ומבקש ממנה לרפא לך את מדקיפ ושרומיש. האחות גו'י לוקחת את הפוכדורים שלהם ונכנסת לחדר הסמוך, וכעבור כמה דקות יוצאת החוצה ומחזירה לך אותם, מכריזה שהם בריאים ושלמים כעת.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה עוד יחסית מוקדמת לביקור במכון (5 אחה"צ), אתה מחליט לשכור חדר ללילה ומקבל מפתח לחדר מהאחות גו'י, ואתה יוצא החוצה, מתחיל לצעוד אל עבר המכון.
    אחרי הליכה של כחצי שעה, אתה מבחין במכון מרחוק.

12. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה שלי להיום, מחר אני אגיב רק בערב כי אני נוסע עם המשפחה לטייל.

נועם~
    אתה לא יודע עדיין שאסור לך להילחם במכון כי אתה מאמן מתחיל! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים וכעבור זמן קצר מאתר אותו ונכנס פנימה. אתה צועד אל עבר הדלפק של האחות גו'י, מברך אותה לשלום ומבקש ממנה לרפא לך את מדקיפ ושרומיש. האחות גו'י לוקחת את הפוכדורים שלהם ונכנסת לחדר הסמוך, וכעבור כמה דקות יוצאת החוצה ומחזירה לך אותם, מכריזה שהם בריאים ושלמים כעת.
    אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה עוד יחסית מוקדמת לביקור במכון (5 אחה"צ), אתה מחליט לשכור חדר ללילה ומקבל מפתח לחדר מהאחות גו'י, ואתה יוצא החוצה, מתחיל לצעוד אל עבר המכון.
    אחרי הליכה של כחצי שעה, אתה מבחין במכון מרחוק.
    חחחח היה כתוב במפה.. אבל לא חשוב XD
    תודה על העידכון ותהנה מחר בטיול
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אוציא את מדקיפ ושרומיש מהפוכדורים שלהם ואומר להם בעודי מעלה חיוך גדול על פני "תסתכלו הנה המכון הראשון שלנו! אנחנו הולכים לנצח!" ואתקרב למכון בהתרגשות גדולה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    ג'ייק~
    אתה יכול לבחור חפץ שיהיה לך. במה אתה בוחר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אטרקציה בעיר... יש לנו כמה בריכות גדולות עם פוקימונים בפנים, אבל קשה לתפוס אותם בלי חכה טובה. יודע מה, יש כאן בעיר מכון, אולי כדאי לך לבקר בו" אומרת לך האחות גו'י.
    אודה לה ואלך למכון בהתרגשות 'איזה סוג של מגון זה?' אתהה לעצמי
    ---
    אופניים, אם יש לי כבר אופניים אז חכה

14. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה נפרד מווילי וראלטס ואתה צועד אל עבר חנות העיר, אותה אתה מוצא בסמוך למרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ופונה אל המוכר, שואל אותו אם יש להם חכות "מצטער, אבל אנחנו לא מוכרים חכות דיג. אנחנו מוכרים פוכדורים, שיקויים, מרפא הרעלה, שיתוק ושינה." הוא אומר לך.
    "באמת חבל, טוב לא נורא אולי בעיר הבאה נמצא שם איזה חכה" אגיד למוכר.
    'טוב כבר אין לי מה לעשות פה בפטלבורג היעד הבא רסטברו!' אחשוב לעצמי ואלך לכיוון ראסטברו

15. the bitch is back

אנג'ייל~
    אתה פוקד על טורצ'יק להשתמש בשריטה והוא מצליח לשלוף את ציפורני רגלו החוצה וקורע בעזרתם את החוטים, ושולח מיד גחלת לעבר ווידל המופתע ששולח במקביל עוקץ רעל. שני הפוקימונים סופגים פגיעה ישירה ונהדפים אחורנית. טורצ'יק נעמד על רגליו, בעוד שווידל נופל על הקרקע מעולף.

.[/COLOR]

"נהדר!" אקרא ואזרוק על ווידל פוקדור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 14 מתוך 20 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •