Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 300
  1. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה יוצא החוצה מהחנות ומחליט להמשיך אל עבר העיר ראסטבורו, ואתה יוצא אל עבר דרך 104. אתה מגיע לשטח מדשאה גדול, ממנו אתה יכול להשקיף את חוף ים גדול ואל הים שנמצא לא רחוק ממך. בינתיים, החושך כבר מתחיל לרדת, ועד מהרה נעשה חשוך לחלוטין.

נועם~
    אתה צועד בהתרגשות אל עבר המכון, מלא בביטחון שאתה הולך לזכות בתג הראשון שלך. אחרי כמה דקות אתה מוצא את המכון, ומבחין שזה דוג'ו רגיל. אתה דופק בדלת ונכנס, ואתה מתחיל ללכת בפנים. כעבור מספר שניות, אתה מבחין פתאום בזירה הגדולה. שם, אתה רואה קוף גדול שעומד באמצע הזירה. לידו, עומד מאמן שחור שיער.

אנג'ייל~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר ווידל. הפוכדור פוגע בווידל, ושואב אותו מיד פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע, ומתחיל להסתובב ימינה ושמאלה, בעוד אתה וטורצ'יק מסתכלים עליו במתח. לבסוף, הפוכדור נעצר. ווידל נלכד!

ג'ייק~
    אופניים נחשב לדבר יחסית נדיר כרגע, אתה יכול לבחור אחד אחר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד ממרכז הפוקימונים אל עבר המכון, נרגש מאוד. לאחר כמה דקות של הליכה אתה מוצא אותו, מכון די גדול. אתה דופק בדלת ונכנס פנימה, ורואה שזה בעצם דוג'ו גדול מאוד.
    "דווקא עכשיו? אני באמצע ספר מרתק" אתה שומע קול לידך. אתה מסתובב ורואה שזה ילד קטן.

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי גרי מנדלבאום צפה בהודעה
    נועם~
    אתה צועד בהתרגשות אל עבר המכון, מלא בביטחון שאתה הולך לזכות בתג הראשון שלך. אחרי כמה דקות אתה מוצא את המכון, ומבחין שזה דוג'ו רגיל. אתה דופק בדלת ונכנס, ואתה מתחיל ללכת בפנים. כעבור מספר שניות, אתה מבחין פתאום בזירה הגדולה. שם, אתה רואה קוף גדול שעומד באמצע הזירה. לידו, עומד מאמן שחור שיער.

'איזה התרגשות, אני מת כבר להילחם עם שרומיש ומדקיפ במכון הראשון שלנו!' אחשוב לעצמי בעודי מחייך.
    "שלום!" אצעק לאיש עם הקוף הלבן ואוסיף "האם אתה מנהיג המכון פה? אם כן אפשר להילחם נגדך?" ואבדוק את הפוקימון שלו בפוקדע

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    אנג'ייל~
    אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר ווידל. הפוכדור פוגע בווידל, ושואב אותו מיד פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע, ומתחיל להסתובב ימינה ושמאלה, בעוד אתה וטורצ'יק מסתכלים עליו במתח. לבסוף, הפוכדור נעצר. ווידל נלכד!

"עבודה נהדרת טורצ'יק" אומר לו בחיוך וארים את הפוקדור של ווידל ואמשיך בדרכי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה יוצא החוצה מהחנות ומחליט להמשיך אל עבר העיר ראסטבורו, ואתה יוצא אל עבר דרך 104. אתה מגיע לשטח מדשאה גדול, ממנו אתה יכול להשקיף את חוף ים גדול ואל הים שנמצא לא רחוק ממך. בינתיים, החושך כבר מתחיל לרדת, ועד מהרה נעשה חשוך לחלוטין.
    "טוב אני ממשיך החושך לא יעצור בעדי" אגיד לעצמי והוציא פנס מהתיק.
    'עכשיו שיש לי פנס הוכל לכת ביער ולישון בעיר ראסטברו' אחשוב לעצמי ואלך לכיוון היער

5. היכל התהילה
    ג'ייק~
    אופניים נחשב לדבר יחסית נדיר כרגע, אתה יכול לבחור אחד אחר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה צועד ממרכז הפוקימונים אל עבר המכון, נרגש מאוד. לאחר כמה דקות של הליכה אתה מוצא אותו, מכון די גדול. אתה דופק בדלת ונכנס פנימה, ורואה שזה בעצם דוג'ו גדול מאוד.
    "דווקא עכשיו? אני באמצע ספר מרתק" אתה שומע קול לידך. אתה מסתובב ורואה שזה ילד קטן.
    אמממ אז אולי חכה נורמאלית? [לא חרטא]
    ---
    "מי המנהיג מכון כאן?" אשאל אותו בתמיהה "אתה?"

6. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    חכה טובה זה סבבה :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, אני מנהיג המכון!" קורא הילד בגאווה "אתה מוכן לחטוף, לוזר?" הוא קורא לעברך במבט מלגלג "וויל, מה קורה פה?" נשמע לפתע קול של אדם מבוגר, ומאחורי הילד מופיע אדם מבוגר עם שיער שחור על ראשו "עוד מאמן, אה?" הוא שואל אותך לאחר שסורק אותך בעיניו "מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך.

בר~
    *אוכל
    ואין לך פנס 00 תגיב מחדש.

אנג'ייל~
    אתה מרים את הפוכדור של ווידל מהרצפה, מחזיר את טורצ'יק וממשיך בדרך. כעבור כשעתיים של הליכה החושך מתחיל לרדת, ואתה מגיע לאגם קטן באמצע הדרך.

נועם~
    הגבת ראשון אחריי בעמ' 15 ולכן קיבלת גרייט בול :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, אני מנהיג המכון. שמי נורמן" הוא אומר לך ואתה מוציא פוקדע ובודק מידע על הפוקימון שלו: "וינגורות', פוקימון הקוף. ויגורות' נחשב לפוקימון קשוח מאוד, הוא מסוגל לתקוף ברצף ללא הפסקה. אם תצליח להשתלט עליו, הוא יכול לשמש כפוקימון חזק לצוות שלך" אומר הפוקדע.
    "תפוס את מקומך" אומר נורמן ואתה תופס את מקומך "הקרב יהיה 3 על 3" אומר נורמן ומסמן לויגורות' לתפוס מקום בזירה.

7. היכל התהילה
    "כן, אני מנהיג המכון!" קורא הילד בגאווה "אתה מוכן לחטוף, לוזר?" הוא קורא לעברך במבט מלגלג "וויל, מה קורה פה?" נשמע לפתע קול של אדם מבוגר, ומאחורי הילד מופיע אדם מבוגר עם שיער שחור על ראשו "עוד מאמן, אה?" הוא שואל אותך לאחר שסורק אותך בעיניו "מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך.
    ''להלחם כאן במכון'' אגחך ''אחרת לאיזו מטרה הייתי נכנס? לבקש כוס סוכר?''

8. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    "אני מבין." הוא אומר "אני נורמן, מנהיג המכון וזהו בני, וויל" הוא אומר לך ומציג אותו ואת בנו. כל פעם שמגיע מאמן חדש לאתגר אותי הוא אוהב להציג את עצמו כמנהיג המכון במקומי" הוא מסביר לך "אבא.." רוטן הבן שלו "מספיק עם זה וויל. אתה צעיר מדי בשביל להיות בכלל מאמן מכון. מה גם שאין לך בכלל פוקימונים" אומר לו נורמן "עכשיו לך לעזור לאימך" הוא אומר לו "נו באמת.." רוטן וויל והולך משם "אז, כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל אותך.

9. היכל התהילה
    ג'ייק~
    "אני מבין." הוא אומר "אני נורמן, מנהיג המכון וזהו בני, וויל" הוא אומר לך ומציג אותו ואת בנו. כל פעם שמגיע מאמן חדש לאתגר אותי הוא אוהב להציג את עצמו כמנהיג המכון במקומי" הוא מסביר לך "אבא.." רוטן הבן שלו "מספיק עם זה וויל. אתה צעיר מדי בשביל להיות בכלל מאמן מכון. מה גם שאין לך בכלל פוקימונים" אומר לו נורמן "עכשיו לך לעזור לאימך" הוא אומר לו "נו באמת.." רוטן וויל והולך משם "אז, כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל אותך.
    ''שלושה, אבל אחד אני לא סגור שהוא יילחם, הוא קצת סולד מזה'' אוציא את טוגפי ואשאל אותו אם הוא יילחם

10. משתמש מנוסה
    נועם~
    הגבת ראשון אחריי בעמ' 15 ולכן קיבלת גרייט בול :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן, אני מנהיג המכון. שמי נורמן" הוא אומר לך ואתה מוציא פוקדע ובודק מידע על הפוקימון שלו: "וינגורות', פוקימון הקוף. ויגורות' נחשב לפוקימון קשוח מאוד, הוא מסוגל לתקוף ברצף ללא הפסקה. אם תצליח להשתלט עליו, הוא יכול לשמש כפוקימון חזק לצוות שלך" אומר הפוקדע.
    "תפוס את מקומך" אומר נורמן ואתה תופס את מקומך "הקרב יהיה 3 על 3" אומר נורמן ומסמן לויגורות' לתפוס מקום בזירה.
    תודה
    ~~~~~
    '3 על 3?! יש לי רק 2 פוקימון, מדקיפ ושרומיש....' אחשוב לעצמי ואומר לנורמן "אפשר אולי קרב 2 על 2?... פשוט... אין לי עדיין 3 פוקימונים, התחלתי את המסע שלי לא מזמן ואחרי הכל זה המכון הראשון לא?" ואסתכל על נורמן בפליאה.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    נועם~
    "אני מצטער ידידי, אבל אני לא יכול להילחם בך. אני נלחם נגד מאמנים מנוסים בלבד. כשתשיג לפחות 4 תגים, תוכל להילחם בי" הוא אומר לך "תן לי לתת לך עצה. לא רחוק מכאן יש את העיר ראסטבורו. יש שם מכון. כדאי לך להתחיל את קרבות המכון שלך במכון ההוא" הוא אומר לך "אני אמתין לך כאן, כשתשיג לפחות 4 תגי מכון" הוא אומר לך ואתה יוצא מהמכון, מאוכזב. בינתיים, החושך ירד.

ג'ייק~
    אתה מוציא את טוגפי החוצה מהפוכדור שלו ושואל אותו אם הוא רוצה להילחם, טוגפי מפחד והוא לא מסכים "הוא רק תינוק יחסית, ברור שהוא לא ירצה להילחם" אומר לך נורמן "אתה מאמן מתחיל במקרה?" הוא שואל אותך במבט חד "אם כן, מצטער לומר לך את זה אבל אני נלחם אך ורק במאמנים מנוסים יותר. ברגע שתשיג לפחות 4 תגים, תוכל לחזור ולאתגר אותי" אומר לך נורמן. תן לי לתת לך עצה. לא רחוק מכאן יש את העיר ראסטבורו. יש שם מכון. כדאי לך להתחיל את קרבות המכון שלך במכון ההוא" הוא אומר לך

12. היכל התהילה
    אתה מוציא את טוגפי החוצה מהפוכדור שלו ושואל אותו אם הוא רוצה להילחם, טוגפי מפחד והוא לא מסכים "הוא רק תינוק יחסית, ברור שהוא לא ירצה להילחם" אומר לך נורמן "אתה מאמן מתחיל במקרה?" הוא שואל אותך במבט חד "אם כן, מצטער לומר לך את זה אבל אני נלחם אך ורק במאמנים מנוסים יותר. ברגע שתשיג לפחות 4 תגים, תוכל לחזור ולאתגר אותי" אומר לך נורמן.
    ''טוב, אני ג'ייק, תזכור את השם כי נפגש שוב בקרוב'' אגיד לו בנחישות ואודה לו
    אתקדם לעבר העיר הבאה, זוכר את נורמן

13. משתמש מנוסה
    נועם~
    "אני מצטער ידידי, אבל אני לא יכול להילחם בך. אני נלחם נגד מאמנים מנוסים בלבד. כשתשיג לפחות 4 תגים, תוכל להילחם בי" הוא אומר לך "תן לי לתת לך עצה. לא רחוק מכאן יש את העיר ראסטבורו. יש שם מכון. כדאי לך להתחיל את קרבות המכון שלך במכון ההוא" הוא אומר לך "אני אמתין לך כאן, כשתשיג לפחות 4 תגי מכון" הוא אומר לך ואתה יוצא מהמכון, מאוכזב. בינתיים, החושך ירד.
    "חבל ממש רציתי כבר להילחם בקרב המכון הראשון שלי.. אבל אני אחכה עוד קצת, תודה לך נורמן ואני מקווה שניפגש שוב" אומר לנורמן בעודי מנופף לשלום.
    אוציא את מדקיפ ואת שרומיש מהפוכדורים ואומר להם "חברה היום לא הלך לנו כל כך וכבר מתחיל להחשיך אז אני מציא שנישן פה את הלילה ומחר על הבוקר אנחנו נצא לכיוון העיר ראסטבורו! ושם נשיג את התג הראשון שלנו" ואלך יחד עם מדקיפ ושרומיש למרכז הפוקימונים.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    נועם~
    אתה מדבר עם שרומיש ומדקיפ וחוזר אל עבר מרכז הפוקימונים, שם אתה שוכר לכם חדר ללילה. אתה עולה לחדר ומתארגן שם, ואתה רואה שהפוקימונים שלך רעבים. אתה פותח את התיק ומוצא בו אוכל לפוקימונים. אתה מחלק לשניהם והם אוכלים. אתה חש גם כן ברעב בינתיים. אתה מחטט בתיק אך אין שם אוכל בשבילך.
    אתה מסתכל מסביב ורואה פתק על השולחן שרשום עליו שארוחת ערב מוגשת בשעה הזו בחדר האוכל של מרכז הפוקימונים.

ג'ייק~
    "אני אזכור" הוא אומר בחיוך קל בזמן שאתה יוצא החוצה מהמכון, כשטוגפי בידך. אתה רואה שכבר חשוך מאוד בחוץ ולכן אתה חוזר למרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 21:00.
    "אם אתה רוצה, אתה יכול לשכור חדר פה ללילה" אומרת לך האחות גו'י. בינתיים, טוגפי קופץ מידך ומתחיל להסתובב ברחבי המרכז. לבסוף הוא נרדם על אחת הספות.

15. היכל התהילה
    "אני אזכור" הוא אומר בחיוך קל בזמן שאתה יוצא החוצה מהמכון, כשטוגפי בידך. אתה רואה שכבר חשוך מאוד בחוץ ולכן אתה חוזר למרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 21:00.
    "אם אתה רוצה, אתה יכול לשכור חדר פה ללילה" אומרת לך האחות גו'י. בינתיים, טוגפי קופץ מידך ומתחיל להסתובב ברחבי המרכז. לבסוף הוא נרדם על אחת הספות.
    ''אני אשכור חדר''אגיד לה בהחלטיות וארים את טוגפי

עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •