שם במשחק: שגיאן אלקטינה
ספרייט:
פוקימון התחלתי: מדקיפ
עדיפות לצוות: ספיר
בקשות/העדפות: אין
קבוצת הפוקימונים!
ספוילר
שלוה פנימית:
ספוילר
סמוראוט שווה:עץ הדעת:ספוילר
ספוילר
ארבעת היסודות:ספוילר
הפלוס:ספוילר
אנשי השועל:
ספוילר
העם רוצה צדק חברתי!
כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו
שישייה:
מבוקש:
שומרי ראש:
,
,
,
,
מקדש הויפוריאון:
ספוילר
יש פה עיר למי שרוצה להשתכן להיכנס ל http://sagishaharia.myminicity.com/
שם במשחק:לני קינג
ספרייט:
פוקימון התחלתי:טריקו
עדיפות לצוות:ספיר
בקשות/העדפות:לתפוס פאנפי או אייפום
שם במשחק:גלעד קינגלר
ספרייט: קוראים לי לאכול...
פוקימון התחלתי: טריקו.
בקשות/העדפות: אולי אתה לא תרצה לקבל אותי ואני אבין למה. בכל מקרה אני מודיע שאני שומר שבת ושונא פוקימונים שהם דור רביעי ומעלה כבר מעכשיו (בזכותך למדתי להודיע על זה מראש).
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
פורסמו הרשומים + התחלה בהודעות הרשומים.
אני מבקש ממי שלא נבחר, לא להגיב יותר בנושא.
בהצלחה לכולם! :p
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אתה יוצא החוצה מין המעבדה ומבחין בסטיבן מדבר עם האליט פור. הם מסיימים לדבר ביניהם וכל אחד הולך לדרכו, לא לפני שכל אחד מהם מאחל לך בהצלחה, כל אחד בדרכו. אתה שולף את הפוקדע של טורצ'יק החוצה ומשליך אותו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה טורצ'יק והוא מקפץ במקום "טורצ'יק!" הוא קורא בשמחה ואתה מציג את עצמך. לאחר מכן אתה מסמן לו לקפוץ לידך ואתה מתחיל לצעוד שטורצ'יק מכורבל ביניהם. אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור זמן קצר נכנס אל תוך דרך 101. אתה מתחיל לצעוד לך בשביל בין השדות הרבים שיש, כשלפתע אתה מבחין מרחוק בפוקימון אפרפר בעל פסים מוזרים עליו. מידע קצר בפוקדע מברר לך שמדובר בזיגזגון. הוא מסתכל עליך בסקרנות קלה.
![]()
"תודה לך" אגיד ואוציא מהפוקדור את טורצ'יק כאשר אצא מהמעבדה "אהלן טורצ'יק, אני ג'ייק, אתה תהיה השותף שלי למסע".
"יחד נהיה חזקים" אחייך אליו ואתלך איתו לדרך 101 בעודי חושב בציפייה 'מעניין אילו פוקימונים אפגוש בדרך הזו'
---
כבר מודיע- פוקימונים מדורות 4-5, מעדיף לא לפגוש במסע.
ג'ייק
אין בעיה. גם ככה אני מתכוון להציג אך ורק פוקימונים מדורות 1-3.
~~~~
אתה יוצא החוצה מין המעבדה ומבחין בסטיבן מדבר עם האליט פור. הם מסיימים לדבר ביניהם וכל אחד הולך לדרכו, לא לפני שכל אחד מהם מאחל לך בהצלחה, כל אחד בדרכו. אתה שולף את הפוקדע של טורצ'יק החוצה ומשליך אותו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה טורצ'יק והוא מקפץ במקום "טורצ'יק!" הוא קורא בשמחה ואתה מציג את עצמך לפניו. לאחר מכן אתה מסמן לו ללכת לצידך ואתם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר. לבסוף אתה מגיע אליה ונכנס אל תוך דרך 101 יחד עם טורצ'יק שרץ בשמחה סביב רגליך. אתם צועדים יחדיו ברגל בין השדות הרבים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל ורוד, שמשוטט לו על השביל. לאחר בירור קצר בעזרת הפוקדע, אתה מגלה שזהו וורמפל.
![]()
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
'ואו אני לא מאמין, כלכך מהר עברו השנים הללו וסופסוף אני אתחיל את מסעי!' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת תוך כדי שאעלה חיוך גדול על פניי.
'אוקיי כדאי שאני אבחן את טריקו שלי' אחשוב ואתחיל ללכת אל עבר היציאה מן העיר..
אמשיך ללכת עד שאמצא פוקימון פראי, "צאי טריקו! תתקפי בספיגה!" אקרא ואצביע על הפוקימון, מיד אחר כך אבדוק אותו בפוקדע. (אם יש)
ספוילר
יש עוד מקום?
שם במשחק:טל
ספרייט:
פוקימון התחלתי: מאדקיפ
בקשות/העדפות:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)