Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 20 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 300
  1. משתמש מנוסה
    מצטער שלא היו תגובות היום, זה בגלל הערב חג בעיקר. אני מקווה שאני אגיב יחסית הרבה עד יום ראשון.
    כנראה שבשבועיים לאחר מכן יהיו פחות תגובות, בגלל שאהיה יותר בבסיס. אבל נסתדר ^^

ג'ייק~
    "כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י, ואתה מושיט את הפוקדע המקולקל שלך אליה. היא לוקחת אותו ומביטה בו, מבחינה כי הוא אינו פועל כשורה "כיצד זה קרה?" היא שואלת אותך ואתה מסביר לה "אל תדאג, אני אוכל לטפל בו כאן" היא אומרת ומכניסה אותו אל פתח ליד המחשב, ומתחילה לתקתק כמה דברים בו. כעבור מספר שניות אתה מבחין בהולוגרמה מאחוריה, ושם אתה רואה את התמונה שלך ולידה את התמונות של הפוקימונים שלך "זהו, אתה רשום, ובנוסף סידרתי לך את התוכנה שלו" היא אומרת לך ומחזירה לך את הפוקדע שלך. אתה מודה לה ויוצא החוצה, מתחיל לחפש אחר הדרך להריסות. אחרי הליכה של כמה דקות, אתה מבחין בשלט המוביל אל קצה העיר, ולבסוף אתה מבחין בהריסות מרחוק. אתה מתקרב אליהם, מתבונן בהם מאחורה. לפתע, אתה מבחין בפתח צר בין הקירות, שמאוד מסקרן אותך.

אנג'יל~
    כבר מעדכן את פ'וציאנה. יש לו את המתקפות הבאות לבינתיים - נשיכה, התקלה, נביחה ומתקפת חול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את הפוכדור של פ'וציאנה מהקרקע ומשבח את טורצ'יק, אתה מחזיר אותו וממשיך לצעוד בדרכך. אתה צועד אולי עוד כחצי שעה, כשלפתע אתה נתקל במאמן "היי אחי, אולי אתה רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך ומחזיק פוכדור בידו.

בר~
    "שלך? אתה צריך לחנך אותו!" אומר לך המאמן בכעס. אתה מוציא החוצה את סווינאב והוא מגיח החוצה שמח, ולמראה המאמן שמולך הוא קצת פוחד אך מיד יורה עליו רוח קרירה ומסתתר מאחוריך, צוחק "עד כאן! עכשיו אני רוצה קרב מולו!" הוא אומר לך בכעס ושולף פוכדור מכיסו. הוא משליך אותו קדימה ומתוך הפוכדור מגיח פוקימון בלוט קטן.

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kenichi צפה בהודעה
    ג'ייק~
    "כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י, ואתה מושיט את הפוקדע המקולקל שלך אליה. היא לוקחת אותו ומביטה בו, מבחינה כי הוא אינו פועל כשורה "כיצד זה קרה?" היא שואלת אותך ואתה מסביר לה "אל תדאג, אני אוכל לטפל בו כאן" היא אומרת ומכניסה אותו אל פתח ליד המחשב, ומתחילה לתקתק כמה דברים בו. כעבור מספר שניות אתה מבחין בהולוגרמה מאחוריה, ושם אתה רואה את התמונה שלך ולידה את התמונות של הפוקימונים שלך "זהו, אתה רשום, ובנוסף סידרתי לך את התוכנה שלו" היא אומרת לך ומחזירה לך את הפוקדע שלך. אתה מודה לה ויוצא החוצה, מתחיל לחפש אחר הדרך להריסות. אחרי הליכה של כמה דקות, אתה מבחין בשלט המוביל אל קצה העיר, ולבסוף אתה מבחין בהריסות מרחוק. אתה מתקרב אליהם, מתבונן בהם מאחורה. לפתע, אתה מבחין בפתח צר בין הקירות, שמאוד מסקרן אותך.
    אתקרב בסקרנות אך בחשש, מוכן לכל, לסדק, אלך באיטיות ואשמר עירני

3. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    אתה מתקרב אט אט אל עבר הפתח הצר ואתה מציץ פנימה, ואתה מגלה שם מדרגות. אתה מביט בהם ונכנס פנימה, מתחיל לרדת בהם אט אט. לבסוף, אתה מגיע לקצה המדרגות ומבחין בשביל בין שני קירות. אתה צועד בו ומגיע לבסוף לאגם יפייפה מתחת לאדמה. לפתע, אתה שומע רעשים לא רחוק ממך, ואתה מבחין באדם עם חולצה כחולה בעל מטפחת על הראש, עם גבך אלייך.

4. the bitch is back
    מצטער שלא היו תגובות היום, זה בגלל הערב חג בעיקר. אני מקווה שאני אגיב יחסית הרבה עד יום ראשון.

אנג'יל~
    כבר מעדכן את פ'וציאנה. יש לו את המתקפות הבאות לבינתיים - נשיכה, התקלה, נביחה ומתקפת חול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מרים את הפוכדור של פ'וציאנה מהקרקע ומשבח את טורצ'יק, אתה מחזיר אותו וממשיך לצעוד בדרכך. אתה צועד אולי עוד כחצי שעה, כשלפתע אתה נתקל במאמן "היי אחי, אולי אתה רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך ומחזיק פוכדור בידו.

"בכיף!" אומר בחיוך ואשחרר את טורצ'יק מהפוקדור שלו "אני מוכן"

5. היכל התהילה
    ג'ייק~
    אתה מתקרב אט אט אל עבר הפתח הצר ואתה מציץ פנימה, ואתה מגלה שם מדרגות. אתה מביט בהם ונכנס פנימה, מתחיל לרדת בהם אט אט. לבסוף, אתה מגיע לקצה המדרגות ומבחין בשביל בין שני קירות. אתה צועד בו ומגיע לבסוף לאגם יפייפה מתחת לאדמה. לפתע, אתה שומע רעשים לא רחוק ממך, ואתה מבחין באדם עם חולצה כחולה בעל מטפחת על הראש, עם גבך אלייך.
    אתגנב קרוב אליו בשקט, אסתכל מה הוא עושה "מי אתה?" אשאל אותו

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים עם טריקו וכעבור זמן קצר נכנס פנימה. אתה רואה לובי יחסית גדול, ומבחין באחות גו'י מאחורי הדלפק שלה. היא מחייכת אליך כאשר אתה מתקרב קדימה "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אולדייל. איך אני יכולה לעזור לך?" אהיא שואלת אותך ואתה מבקש שתרפא לך את הפוקימונים שלך "אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדור של פידג'י, אתה מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ומוסר גם אותו. האחות גו'י לוקחת אותו אל חדר הריפוי ואתה ממתין בינתיים בלובי. כעבור מספר דקות, היא יוצאת ומחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה" היא אומרת "אני מבינה שאתה מאמן מתחיל, נכון? אתה מעוניין להירשם לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך.
    "ואו גדול! ברור!" אקרא בחיוך ואמלא את הטופס [אם יש] להרשמה לליגת הפוקימונים.
    לאחר מכן אצא מהעיר ואמשיך לעבר העיר הבאה!

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אלון~
    "כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י, ואתה מושיט את הפוקדע שלך אליה. היא לוקחת אותו ומכניסה אותו אל פתח ליד המחשב, ומתחילה לתקתק כמה דברים בו. כעבור מספר שניות אתה מבחין בהולוגרמה מאחוריה, ושם אתה רואה את התמונה שלך ולידה את התמונות של הפוקימונים שלך "זהו, אתה רשום" היא אומרת לך ומושיטה לך חזרה את הפוקדע שלך. אתה מודה לה ויוצא החוצה, מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. אתה מוציא את המפה ומסתכל בה, ואתה רואה שאתה יכול ללכת לשני דרכים. הדרך הראשונה היא דרך מס' 103 הצפונית לעיר, והדרך השנייה היא דרך 102 הנמצאת ממערב לעיר ומובילה לכיוון העיר פטלבורג. אחרי כמה התלבטויות אתה בוחר בדרך 102 וצועד לכיוונה. כעבור כעשר דקות, אתה מגיע אליה ונכנס לתוכה. אתה מתחיל לצעוד בשביל רחב כשמסביב ישנם מדשאות של שיחים ועשבים. אתה צועד בשביל ומגיע לעיקול קטן, אתה פונה בו ונתקל במאמן שמגיע מהכיוון הנגדי "היי מפגר, תסתכל לאן שאתה הולך!" הוא צועק לעברך.

ג'ייק~
    המאמן מסתובב אלייך בפתאומיות ואתה רואה שעל חולצתו יש סימן באות Q, והוא חובש בנדנה עם סימן של גולגולת אליה "עוף מפה ילד, ומיד!" הוא צועק עלייך. אתה מזהה שזהו חייל של צוות אקווה! אתה רואה שהוא מחזיק בידיו 3 כדורים קטנים בצבעים אדום, כחול וירוק, אותם הוא מתכונן להכניס לתוך גומחות קטנות בקיר.

אנג'יל~
    אתה מוציא את טורצי'ק החוצה והוא מקפץ בשמחה במקום, מוכן לקרב "אני בוחר בך, וורמפל!" קורא המאמן ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח זחל ורדרד שנראה מוכן לקרב "מתקפת חוט!" קורא המאמן, והזחל יורה לעבר טורצ'יק חוט שמתקרב אליו במהירות.

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון~
    "כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י, ואתה מושיט את הפוקדע שלך אליה. היא לוקחת אותו ומכניסה אותו אל פתח ליד המחשב, ומתחילה לתקתק כמה דברים בו. כעבור מספר שניות אתה מבחין בהולוגרמה מאחוריה, ושם אתה רואה את התמונה שלך ולידה את התמונות של הפוקימונים שלך "זהו, אתה רשום" היא אומרת לך ומושיטה לך חזרה את הפוקדע שלך. אתה מודה לה ויוצא החוצה, מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר. אתה מוציא את המפה ומסתכל בה, ואתה רואה שאתה יכול ללכת לשני דרכים. הדרך הראשונה היא דרך מס' 103 הצפונית לעיר, והדרך השנייה היא דרך 102 הנמצאת ממערב לעיר ומובילה לכיוון העיר פטלבורג. אחרי כמה התלבטויות אתה בוחר בדרך 102 וצועד לכיוונה. כעבור כעשר דקות, אתה מגיע אליה ונכנס לתוכה. אתה מתחיל לצעוד בשביל רחב כשמסביב ישנם מדשאות של שיחים ועשבים. אתה צועד בשביל ומגיע לעיקול קטן, אתה פונה בו ונתקל במאמן שמגיע מהכיוון הנגדי "היי מפגר, תסתכל לאן שאתה הולך!" הוא צועק לעברך.
    'אוי שוב פעם מטומטמים שלא ראים לאן הם הולכים' אחשוב ואמתן את עצמי, "תעוף מפה, ותסתכל לאן שאתה הולך בעצמך" אומר לו ברוגז, "אני בדרכי להיות אלוף הליגה! אין לי זמן למאמנים כמוך" אוסיף.

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    המאמן מסתובב אלייך בפתאומיות ואתה רואה שעל חולצתו יש סימן באות Q, והוא חובש בנדנה עם סימן של גולגולת אליה "עוף מפה ילד, ומיד!" הוא צועק עלייך. אתה מזהה שזהו חייל של צוות אקווה! אתה רואה שהוא מחזיק בידיו 3 כדורים קטנים בצבעים אדום, כחול וירוק, אותם הוא מתכונן להכניס לתוך גומחות קטנות בקיר.
    ''מה הדברים האלו?'' אצביע על אותם כדורים

10. the bitch is back
    [COLOR=Blue][B]

אנג'יל~
    אתה מוציא את טורצי'ק החוצה והוא מקפץ בשמחה במקום, מוכן לקרב "אני בוחר בך, וורמפל!" קורא המאמן ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח זחל ורדרד שנראה מוכן לקרב "מתקפת חוט!" קורא המאמן, והזחל יורה לעבר טורצ'יק חוט שמתקרב אליו במהירות.

"טורצ'יק הישתמש בשריטה על החוט ואז שלח גחלת בכל הכוח!" אכריז ברצינות.

11. משתמש מנוסה
    מוזר, אני די בטוח שהוספתי לכם תמונות בהמשך האחרון

אנג'יל~
    "בסדר טורצ'יק, השתמש בשריטה כדי לחתוך את החוט ואז תקוף עם גחלת!" אתה פוקד על טורצ'יק והוא עונה בקריאות "טורצ'יק טור!". טורצ'יק רץ לעבר החוט וקופץ כלפי מעלה, מניף את רגליו גבוה ומשתמש בשריטה, מצליח לחתוך את החוט שוורמפל שלח לעברו.
    "השתמש בעוקץ רעל!" פוקד המאמן בזמן שאתה קורא לעברו של טורצ'יק להשתמש בגחלת. טורצ'יק פוצה את פיו ויורה גחלת בעוד וורמפל שולח עוקץ רעל, עוקץ הרעל נשרף תוך שניות בגחלת והגחלת פוגעת בעוצמה בוורמפל, שנופל על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד "קדימה אל תוותר, עוקץ רעל נוסף!" קורא המאמן. וורמפל נעמד לאט לאט, ושולח עוקץ רעל לעבר טורצ'יק, כשלפתע הוא זוהר באור לבן "יש, הוא מתפתח!" קורא המאמן שלו בשמחה. וורמפל משנה את צורתו, ולבסוף במקום וורמפל עומד גולם סגול "היי, הוא קסקון עכשיו!" קורא המאמן בשמחה.
    -------->

אלון~
    "אתה? בדרכך להיות אלוף הליגה?" לועג לך המאמן "יותר בדרך להיות אלוף הלוזרים הכי גדול שיש, זה בטוח" הוא אומר ומגחך "הרי אתה נוהג להיתקל בדברים ובאנשים, לא נראה לי שזה תכונה של "אלוף", אה?" הוא אומר לך וצוחק.

ג'ייק~
    "זה לא עניינך, ועוף מפה עכשיו!" הוא צועק ושולף פוכדור, משליך אותו קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון זאב אפור שנעמד מולך בהיכון. אחרי בירור קצר בפוקדע, אתה מגלה שזהו פ'וציאנה.

12. משתמש מנוסה

בר~
    "שלך? אתה צריך לחנך אותו!" אומר לך המאמן בכעס. אתה מוציא החוצה את סווינאב והוא מגיח החוצה שמח, ולמראה המאמן שמולך הוא קצת פוחד אך מיד יורה עליו רוח קרירה ומסתתר מאחוריך, צוחק "עד כאן! עכשיו אני רוצה קרב מולו!" הוא אומר לך בכעס ושולף פוכדור מכיסו. הוא משליך אותו קדימה ומתוך הפוכדור מגיח פוקימון בלוט קטן.
    "אין בעיה קדימה סויינאב אל תפחד אני איתך אנחנו ננצח אותו זה סתם מאמן אנחנו ננצח אל תידאג אני מבטיח לך קדימה אז צא לקרב לנצח אותו" אגיד לסויינאב בעידוד ואחכה לראות מה יעשה

13. the bitch is back
    מוזר, אני די בטוח שהוספתי לכם תמונות בהמשך האחרון

אנג'יל~
    "בסדר טורצ'יק, השתמש בשריטה כדי לחתוך את החוט ואז תקוף עם גחלת!" אתה פוקד על טורצ'יק והוא עונה בקריאות "טורצ'יק טור!". טורצ'יק רץ לעבר החוט וקופץ כלפי מעלה, מניף את רגליו גבוה ומשתמש בשריטה, מצליח לחתוך את החוט שוורמפל שלח לעברו.
    "השתמש בעוקץ רעל!" פוקד המאמן בזמן שאתה קורא לעברו של טורצ'יק להשתמש בגחלת. טורצ'יק פוצה את פיו ויורה גחלת בעוד וורמפל שולח עוקץ רעל, עוקץ הרעל נשרף תוך שניות בגחלת והגחלת פוגעת בעוצמה בוורמפל, שנופל על הקרקע, בקושי מצליח לעמוד "קדימה אל תוותר, עוקץ רעל נוסף!" קורא המאמן. וורמפל נעמד לאט לאט, ושולח עוקץ רעל לעבר טורצ'יק, כשלפתע הוא זוהר באור לבן "יש, הוא מתפתח!" קורא המאמן שלו בשמחה. וורמפל משנה את צורתו, ולבסוף במקום וורמפל עומד גולם סגול "היי, הוא קסקון עכשיו!" קורא המאמן בשמחה.
    -------->
    "איכסוש!" אומר בגועל "טורצ'יק עכשיו לגמרי חייבים לנצח גחלת בכל הכוח!" אקרא בביטחון

14. היכל התהילה
    ג'ייק~
    "זה לא עניינך, ועוף מפה עכשיו!" הוא צועק ושולף פוכדור, משליך אותו קדימה. מתוכו מגיח החוצה פוקימון זאב אפור שנעמד מולך בהיכון. אחרי בירור קצר בפוקדע, אתה מגלה שזהו פ'וציאנה.
    "אם אני אנצח אתה תספר לי הכל! ואני אנצח!" אזרוק פוקדור לאויר "טורצ'יק צא!"
    "תקוף אותו בשריטה!" אורה לטורצ'יק, לא מתכוון להפסיד.

15. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    טורצ'יק מגיח החוצה מהפוכדור שלו ותוקף את פ'וציאנה עם שריטה "התחמק ותקוף עם דחיפה!" פוקד החייל, ופ'וציאנה מצליח להתחמק ולדחוף את טורצ'יק אחורנית "אתה לא תגיד לצוות אקווה מה לעשות, אנחנו נגיד לך!" הוא צועק לעברך ומתחיל להכניס את הכדורים פנימה אחד אחרי השני. פ'וציאנה עומד מול טורצ'יק ונוהם לעבר טורצ'יק.

אנג'ייל~
    טורצ'יק טוען גחלת ויורה אותה במהירות לעבר קסקון "תתקשח ותשיב עם עוקץ רעל!" קורא המאמן שלו במהירות. קסקון מתקשח ושולח את עוקץ הרעל, הגחלת שורפת את עוקץ הרעל ופוגעת בקסקון, אך ההתקשחות מנעה נזק חמור יותר. קסקון נהדף אחורנית, אך יכול להמשיך להילחם "קדימה, תתקשח ודחיפה!" פוקד המאמן, קסקון מתקשח וקופץ לעבר טורצ'יק עם דחיפה. זה נראה יחסית רע עבור טורצ'יק!

בר~
    "בסדר סידוט, התמדה!" קורא המאמן. אנרגיה לבנה מתחילה להקיף את סידוט, אך לא קורה שום דבר. סווינאב מביט בו ובך, בבילבול רב "נו, למה אתה לא תוקף? אתה מפחד לתקוף את הסידוט שלי?" שואל המאמן בלעג.

עמוד 8 מתוך 20 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •