מצטער שלא היו תגובות היום, זה בגלל הערב חג בעיקר. אני מקווה שאני אגיב יחסית הרבה עד יום ראשון.
כנראה שבשבועיים לאחר מכן יהיו פחות תגובות, בגלל שאהיה יותר בבסיס. אבל נסתדר ^^
ג'ייק~
"כל מה שאני זקוקה לו זה הפוקדע שלך" אומרת לך האחות גו'י, ואתה מושיט את הפוקדע המקולקל שלך אליה. היא לוקחת אותו ומביטה בו, מבחינה כי הוא אינו פועל כשורה "כיצד זה קרה?" היא שואלת אותך ואתה מסביר לה "אל תדאג, אני אוכל לטפל בו כאן" היא אומרת ומכניסה אותו אל פתח ליד המחשב, ומתחילה לתקתק כמה דברים בו. כעבור מספר שניות אתה מבחין בהולוגרמה מאחוריה, ושם אתה רואה את התמונה שלך ולידה את התמונות של הפוקימונים שלך "זהו, אתה רשום, ובנוסף סידרתי לך את התוכנה שלו" היא אומרת לך ומחזירה לך את הפוקדע שלך. אתה מודה לה ויוצא החוצה, מתחיל לחפש אחר הדרך להריסות. אחרי הליכה של כמה דקות, אתה מבחין בשלט המוביל אל קצה העיר, ולבסוף אתה מבחין בהריסות מרחוק. אתה מתקרב אליהם, מתבונן בהם מאחורה. לפתע, אתה מבחין בפתח צר בין הקירות, שמאוד מסקרן אותך.
אנג'יל~
כבר מעדכן את פ'וציאנה. יש לו את המתקפות הבאות לבינתיים - נשיכה, התקלה, נביחה ומתקפת חול.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוכדור של פ'וציאנה מהקרקע ומשבח את טורצ'יק, אתה מחזיר אותו וממשיך לצעוד בדרכך. אתה צועד אולי עוד כחצי שעה, כשלפתע אתה נתקל במאמן "היי אחי, אולי אתה רוצה קרב 1-1?" הוא שואל אותך ומחזיק פוכדור בידו.
בר~
"שלך? אתה צריך לחנך אותו!" אומר לך המאמן בכעס. אתה מוציא החוצה את סווינאב והוא מגיח החוצה שמח, ולמראה המאמן שמולך הוא קצת פוחד אך מיד יורה עליו רוח קרירה ומסתתר מאחוריך, צוחק "עד כאן! עכשיו אני רוצה קרב מולו!" הוא אומר לך בכעס ושולף פוכדור מכיסו. הוא משליך אותו קדימה ומתוך הפוכדור מגיח פוקימון בלוט קטן.
![]()