Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    שלום לכולם. היום אני מתחיל לכתוב סיפור שחשבתי עליו כבר הרבה מאוד זמן על מאמן בשם אביעד שחולם להיות מתאם על שעומד להתחיל את המסע שלו בסינו.

מסעו של אביעד, פרק 1:

טוק טוק טוק... שמעתי במעורפל תוך כדי שינה. טוק טוק טוק... שישתוק כבר הדבר הזה! מה זה בכלל? פתחתי עין אחת וראיתי את השעון המעורר שלי מתקתק בקול. טוק טוק טוק... "בסדר אני קם!" צרחתי וסגרתי את השעון. הייתי עייף מאוד כמו בכל בוקר אבל אז אחי הקטן בא אלי לחדר ואמר " איזה כיף לך שהיום אתה מתחיל מסע." ואז נזכרתי למה בכלל הדלקתי את את השעון מההתחלה! רצתי לאמבטיה, ציחצחתי שיניים, חזרתי לחדר והחלפתי בגדים, ירדתי למטה ואכלתי תוך דקה את ארוחת הבוקר שלי, נפרדתי מההורים ומאחי הקטן ורצתי למעבדה של פרופסור רואן. איזה פוקימון לבחור? איזה? חשבתי לי. מה אם טרטוויג? הוא קטן וחמוד שבסוף הופך לטורטרה ענק! ואולי צ'ימצ'אר? הוא קוף קטן ושובב שבסוף הופך לאינפרנייפ חזק. ופיפלאפ? פינגוין קטן שהופך לאמפוליון!
    כולם בהתחלה חמודים ובסוף חזקים! באמצע שמעתי קולות" אביעד, חכה!" היו אלה חבריי הטובים ביותר: עמית ואסף, שגם היום התחילו מסע. "חשבת שתתחיל לבד מסע?" אמר אסף, והלכנו כולנו למעבדה של פרופסור רואן.

בינתיים...

אני לא מאמינה שפיטרו אותנו מצוות גלקטיק! אל תדאגי יש לי תוכנית, שתתחיל במעבדה של פרופסור רואן................................
    מי היו ההאנשים האלה? מה הם מתכננים? במי יבחרו אביעד, אסף ועמית? כל זה ועוד בפרק הבא של מסעו של אביעד שייצא ביום שלישי
    אני יודע שההתחלה קצרה מדי אבל מהפרק הבא הפרקים יהיו יותר גדולים. בנתיים תוכלו לנחש במי יבחר אביעד, במי יבחר עמית ובמי יבחר אסף.
    כי גם אני ADHD ואני לא מתבייש בזה!!

כל ה-ADD וה-ADHD שימו את זה בחתימה לפי מי שאתם כי לא צריך

פוקימון ש-ו-ו-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

2. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    פרק נחמד.
    אני אומר שאביעד יבחר בטרטוויג, עמית בצ'ימצ'אר ואסף בפיפלאפ.

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אני אומר שעמית יבחר בטרטוויג אביעד בפיפלאפ ואסף בצ'ימצ'אר

ברגר אני מחכה לפרק הבא!!

כמו תמיד. עמיטריד.

4. משתמש מנוסה
    lucario אתה צודק באחד amitlv אתה טועה

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

5. עמיטריד.
    אז מתי הפרק הבא??

כמו תמיד. עמיטריד.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    פרק נחמד ומותח מתי הבא?

7. משתמש מנוסה
    פרק 2: מסעו של אביעד

"הנה המעבדה!" צעק עמית בהיתרגשות. "בואו נתערב שלי יהיה את הפוקימון הכי טוב!" אמרתי. אחרי שהלכנו לאיבוד כמה פעמים ההגעה למעבדה היתה עוד יותר מרגשת. "אז חשבתם במי תבחרו?" שאל אסף. "לא הצלחתי להחליט אתמול בלילה, אז החלטתי שאני אבחר היום" הוסיף. כשנכנסו למעבדה ראינו אנשים עם שלושת הפוקימונים: צ'ימצ'אר התחמק מדברים, פיפלאפ תקף אותם וטרטויג עמד במקום, הדברים פגעו בו אבל זה נראה כאילו הוא לא מרגיש כלום. פרופסור רואן נכנס ואמר: "אני רואה שפגשתם אותם". "למה אתם מאמנים אותם? הרי זה התפקיד שלנו!" אמר אסף. "נכון, אבל כבר הרבה זמן שלא הגיעו מאמנים חדשים, אז כל אחד אימנו בדבר אחר. את צ'ימצ'אר אימנו בהתחמקות, הוא ממש מהיר. את פיפלאפ אימנו במתקפות, הוא ממש חזק. את טרטויג אימנו בסיבולת, הוא ממש יכול לספוג מתקפות בלי יותר מדי נזק!" אמר בהתרגשות. הפרופסור. פתאום נשמע פיצוץ שהבהיל את כל הפוקימונים. "עצרו!" אמרה אישה עם שיער כחול. "אנחנו ניקח את הפוקימונים ההתחלתיים!" אמר איש עם שיער כחול. "פורגלי, פורר פור" אמר הפוקימון שליידם. "מה אתם רוצים?" צעק עמית. "את הפוקימנים, לא שמעת אותנו?" אמר האיש. "מי אתם? צעקתי. "אני דנה!" צעקה האישה. "ואני סימון!" צעק האיש. מרוב פחד כל הפוקימונים ברחו החוצה (אני יודע שזה מזכיר את דון, אבל חכו להמשך ותראו שזה לא דומה). "הפוקימונים!" צעק הפרופסור והסתכל עליהם. "צא סטארפטור! סופה!" צעק פרופסור רואן, והוציא פוקימון שהישתמש בסופה. "אתם חושבים שזה יעיף אותנו מכאן?" צעק האיש, אבל אז נשמעו קולות מהצד. היו אלה הפוקימונים! והם נראו כועסים. פיפלאפ השתמש בבועות, מה שחיסל את פורגלי. "גאסטרודון צא! צעק האיש. " צאי בלייסי!" צעקה האישה. גאסטרודון ניסה לתקוף את צ'ימצ'אר, עבל הוא כל הזמן התחמק, מה שבלבל את גאסטרודון ובסוף עילף אותו. בלייסי תקפה את טרטויג, אבל הוא הפך ללבן ועילף את בלייסי. "אולי ניצחתם, אבל אחנו עוד נחזור!" צעקה האישה, ופתאום הם נעלמו. "אני בוחר בטרטויג!" צעק עמית. "אני בוחר בצ'ימצ'אר" צעקתי. "אני בוחר את פיפלאפ" תעק אסף. "אוקיי הנה הפוקדורים שלהם, פוקדורים ופוקדע." אמר הפרופסור.

אחרי שסיימנו לעזור לסדר הלכנו. "אז אנחנו נפרדים" אמרתי. אבל אנחנו ניפגש בתחרוית!" אמר עמית. וכך הלכנו למסע.

המשך יבוא.....

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

8. עמיטריד.
    פרק טוב אבל ליד כל שם של פוקימון אתה יכול לסים תמונה שלו??

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    פרק 3: היסטוריית הדמויות

החלטתי להשאיר אתכם טיפה במתח ולספר לכם על הדמויות.

אביעד- אביעד הוא הבן הבכור במשפחה. מאז ומתמיד הוא אהב פוקימון, וחלם להיות מתאם על. מבין החבורה הוא האמצעי, בזמן שאסף הוא הראשון, ועמית הכי קטן. הוא תמיד קורא ספרים. אביעד טיפוס שקט אבל נחמד.

עמית- עמית הוא בן 14 שתמיד היה בו טיפת רשע, תמיד היה בתוכו מפצלת. הוא היה גונב ממתקים כשהיה ילד. הוא התחיל להיות כזה רע מהרגע שהוא הבין שאין לו צדק בעולם.מאז ומתמיד הציקו לו ילדים ופוקימונים והוא נשבע לנקום. השירה הרגיעה אותו תמיד מהמחשבות השטניות. הסוגים האהובים על עמית הם: עשב אופל ודרקון

אסף- אסף אחד השנואים ביותר על עמית. אסף יותר חולם על מכונים מאשר תחרויות. אסף היה חרשן. לאסף לא היה חסר שום דבר בחיים, והכוונה היא לכסף. מאז שאסף רב עם עמית, הוא שם לב שמשהו שונה אצל עמית.

פרק 4: לכידה ראשונה

שימו לב! מכיוון שיש שלוש דמויות, כל פרק יהיה מזווית של מישהו אחר, והפרק הזה יהיה על אסף

"יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעקתי. סוף סוף מצאתי את הפוקימון שאני אלכד ראשון! זה האפיני! "צא פיפלאפ!" צעקתי. מתוך הפוכדור יצא הפוקימון הראשון שלי. "השתמש בדחיפה!" פיפלאפ דחף את האפיני, מה שעיצבן אותה והיא עילפה את פיפלאפ. "פיפלאפ חזור!" צעקתי. רצתי בכל כוחי למרכז פוקימונים הקרוב, ואז נזכרתי שאני לא יודע איפה הוא. אחרי חצי שעה מצאתי אותו, נכנסתי וביקשתי מהאחות ג'וי שתטפל בו. "איך הוא הגיע למצב הזה?" היא שאלה. "פגשתי האפיני אחת, ו..." התחלתי לומר. "אל תוסיף דבר" אמרה. "לא ידעתי שהאפיני חזקה כל כך" אמרתי. "זה נכון, עכשיו, בבקשה תחכה כאן." אמרה ולקחה את פיפלאפ. במשך 20 דקות שהרגישו כמו נצח האחות ג'וי טיפלה בפיפלאפ. פתאום ראיתי איזה נקודה ורודה שמתקרבת לכאן. זו הייתה האפיני! "האפיני! האפ האפ!" אמרה ונכנסה לחדר הניתוחים. אחרי חמש דקות יצאו האחות ג'וי האפיני ופיפלאפ. "מה קרה אם האפיני?" שאלתי. " היא ראתה שאתה דואג לפוקימון שלך, ורצתה לעזור אז היא באה ועזרה במהירות מדהימה!" אמרה. "תודה האפיני." אמרתי לה. והיא? היא הייתה מאושרת! אחר כך, כשהלכתי, האפיני באה אלי, קפצה נגעה בפוכדור, ולכידה! "תפסתי האפיני!!!!!!!!!!!"צעקתי, והמשכתי לעיר הבאה.

פרק הבא: תחרות ראשונה! חלק א'
    נערך לאחרונה על ידי Pokemon13, 08-31-2011 בשעה 11:36 AM

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    פרק טוב,אבל תשתדדל להאריך קצת. והדמויות התפצצלו? לא הזכרתה אותם.

11. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    פרק טוב,אבל תשתדדל להאריך קצת. והדמויות התפצצלו? לא הזכרתה אותם.
    פעם ראשונה שאני לא רואה בתגובה שלך "ווואוו!!!!!!!!!!!!!!!! פרק אדיר!!!!!!!!! עוד אחד!!!!!"
    ויש לזה סיבה.
    אני לא אהבתי את הפרק.

תיאור לא טוב בכלל, מה זה "פיפלאפ דחף את האפיני, מה שעיצבן אותה והיא עילפה את פיפלאפ. "
    אם אתה כותב סיפור, אתה צריך לתאר! למשל:
    "פיפלאפ רץ אל האפיני, זינק לעברה והתנגש בה. האפיני נפלה, אך מיד קמה, והיא הייתי ממאוד כועסת. כל כך כועסת, שהיא החטיפה לפיפלאפ המון מכות נמרצות, עד שפיפלאפ כבר לא יכל לעמוד בזה, והתעלף".
    ועוד דבר:
    האפיני התעצבנה על פיפלאפ ועילפה אותו, וקצת לאחר מכן פתאום אכפת לה ממנו? זה לא הגיוני!
    זה כמו שמישהו ייתן למישהו אחר לא בוקסים ובעיטות, וכמה דקות אחרי זה פתאום אכפת לו ממנו, והוא עוזר לו.
    ולפי מה שאני זוכר, להאפיני אין פיצול אישיות.
    וגם הפרק נורא קצר. זה סתם חבל, כי כשפרקים קצרים מדי, לא רוצים לקרוא אותם. תנסה לקרוא את שלי, "מסעו של אוהד", ואולי זה יעזור לך קצת לשפר.
    תשתדל לתקן, ונראה פרק הבא איך זה. אם זה ישתפר אני יעקוב.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי ohadklein צפה בהודעה
    פעם ראשונה שאני לא רואה בתגובה שלך "ווואוו!!!!!!!!!!!!!!!! פרק אדיר!!!!!!!!! עוד אחד!!!!!"
    ויש לזה סיבה.
    אני לא אהבתי את הפרק.

תיאור לא טוב בכלל, מה זה "פיפלאפ דחף את האפיני, מה שעיצבן אותה והיא עילפה את פיפלאפ. "
    "פיפלאפ רץ אל האפיני, זינק לעברה והתנגש בה. האפיני נפלה, אך מיד קמה, והיא הייתי ממאוד כועסת. כל כך כועסת, שהיא החטיפה לפיפלאפ המון מכות נמרצות, עד שפיפלאפ כבר לא יכל לעמוד בזה, והתעלף".
    ועוד דבר:
    האפיני התעצבנה על פיפלאפ ועילפה אותו, וקצת לאחר מכן פתאום אכפת לה ממנו? זה לא הגיוני!
    זה כמו שמישהו ייתן למישהו אחר לא בוקסים ובעיטות, וכמה דקות אחרי זה פתאום אכפת לו ממנו, והוא עוזר לו.
    וגם הפרק נורא קצר. זה סתם חבל, כי כשפרקים קצרים מדי, לא רוצים לקרוא אותם. תנסה לקרוא את שלי, "מסעו של אוהד", ואולי זה יעזור לך קצת לשפר.
    אני מצטרף לביקורת על הסיפור.
    אבל לגבי להרביץ ועז לעזור זה ממש לא נדיר.
    מדינת ישראל למשל עושה את זה כל הזמן.
    אם יש הפצצה נניח על מחבל, ולא הצליחו להרוג אותו, מיד יקחו אותו לבית חולים ויטפלו בו.
    חיילים ערבים, או מכל צבא אחר, אבל זה הכי נפוץ, שנפצעו בקרב ולא מתו, נאספו על ידי חובשים ישראליים אל בתי חולים ישראליים ששם טיפלו בהם.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    אני מצטרף לביקורת על הסיפור.
    אבל לגבי להרביץ ועז לעזור זה ממש לא נדיר.
    מדינת ישראל למשל עושה את זה כל הזמן.
    אם יש הפצצה נניח על מחבל, ולא הצליחו להרוג אותו, מיד יקחו אותו לבית חולים ויטפלו בו.
    חיילים ערבים, או מכל צבא אחר, אבל זה הכי נפוץ, שנפצעו בקרב ולא מתו, נאספו על ידי חובשים ישראליים אל בתי חולים ישראליים ששם טיפלו בהם.
    אל תשכח שזה פוקימון.
    נגיד שהחמאס עושים פיגוע טרור קשה בארץ, ובתגובה מפציצים את החמאס בטיל.
    נראה לך שלאותו אדם נתן את ההוראה לירות את הטיל יש נקיפות מצפון על זה שהוא ירה?
    אותו דבר עם האפיני.
    פיפלאפ תקף אותה, והיא מחזירה. נראה לך, שבמציאות ההגיונית, להפיני יישב המצפון על מה שעשתה?
    כי אני לא חושב.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ohadklein צפה בהודעה
    ויש לזה סיבה.
    אני לא אהבתי את הפרק.

ועוד דבר:
    אתה צודק, גם אני לא אהבתי את הפרק ואני כתבתי אותו! בכל אופן בפרק הבא יהיה יותר טוב אני מבטיח

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

15. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    יש לך קצת שגיאות כתיב, ולא צריך לכתוב: "יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" עם מלא סימני קריאה, אחד מספיק.
    ומה זה "האפיני התעצבנה ועילפה את פיפלאפ." באיזה מתקפה היא השתמשה, תיאור הקרב, מצטער אך אתה לא משקיע מספיק בסיפור ואין לך תיאורים, תשפר את הכתיבה שלך.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •