איזו אנימה יותר טובה לדעתכם?
ותכתבו למה...
naruto shippuden
one piece
די ברור שנארוטו ינצח
הצבעתי לוואן פיס
וואן פיס זה אנימה/מנגה נהדרת בעלת עלילה נהדרת. אני אוהב את הדמויות שמופיעות שם.הפילרם שם טובים.לא כמו בנארוטו שהפילרים שם משעעמים רצח.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תסתום ת'פה אל תדגיש ותנסה "לכוון" ילדים למה להצביע, לדעתי נארוטו אנימה יותר טובה... הפאק היחיד בה לדעתי זה הפילרים, הם אלה שמורחים הכל יותר מידי!
לגביי מריחות יש מריחות בנארוטו שהיו צריכות להיעשות כי אם לא זה היה יוצר ניקווים בעלילה. ולכן זה רק מראה שחושבים שם על הכל!
יש רבדים בנארוטו ותפניות בעלילה שמכניסות אותך ל- OMG אחד גדול.. פשוט ככה!
ואני יתן את הדוגמה שכולנו מכירים, סגירת המעגל בין סאסקה לאיטצ'י. פשוט גאוני ואין מה להוסיף.. ולא חסר עוד כאלה אפילו מהעונות הראשונות.
אז מספיק לבלבל את המוח שנארוטו הרחק מאחור אם משווים לוואן-פיס, זה עניין של טעם בלבד, לדעתי נארוטו טובה יותר!
100% צפית רק ב52 הפרקים המדובבים שהיו בג'טיקס.
שלא לדבר שוואו, מאוד הייתי מופתע כשזה היה מאוד צפוי שסאסקה יפעיל את הפלוט נו ג'וטסו המכוער שלו על איטאצ'י
ועל דאידרה
ועל קילרבי
ועל אורוצ'ימארו
ובכלל בסאגה העכשוית, על כל אחד שם הוא התשמש בזה.
מפתיע, זה לא.
עכשיו נעבור לחלק השני, כל העלילה היא רק כמה שנארוטו חולה על התחת של סאסקה ורוצה להחזיר את השעקסי הזה לכפר שלו, סאסקה אומר לא, עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעםםםם
אבל לאאאאאאאאאאאאא המטומטם לא קולט פשוטטטטט
אם את זה אתה מעדיף
על יצירת המופת שנקראת וואן פיס
על קטעי האקשן שם שהם פי 200 על קטעי האקשן בנארוטו (כי בוואן פיס יש אשכרה בעיטות, אגרופים, הרבה יותר באדאס)
אז אולי תפניות מטורפות בעלילה אין, אבל וואלה, חיים. מספיק לי שפעם בכמה זמן יש דבר שגורם לי להגיד WTF כמו שלמשל הרבה פעמים הם כן חוטפים תמכות ולא כמו סאסקה משתמשים בפלוט נו ג'וטסו ומשהו קורה.
קיצר, אל תדבר שטויות.
ברור שוואן פיס ודווקא יש תפניות בעלילה לא כל כך הרבה אבל יש למשל בסוף סאגת סאבודי ארצ'יפגו (2) באמזונס לילי (1) באימפל דאון (1-2) במארינפורד (ועוד איזו תפניתהיו איזה 3-5 ) וגם בפוסט וור היה תפנית בעלילה גם די גדולה
עיקרי תפניות העלילה היו בסאגת וויטבארד וור (אפילו כולן) אבל הן היו ממש מפתיעות..
ראיתי כמעט את כל הפילרים בוואן פיס (מקסימום פרקים לפילר זה 12 וזה לא פילרים רצופים) היה פילר ממש משעמם (ice Hunter) ופילר ממש טוב (g-8) ולהגיד את האמת גם אין הרבה פילרים המקסימום שיש זה הרחבת קטעים באנימה וזהו למה? כי אודה יודע לתכנן זמנים במנגה והאנימה לפעמים פשוט לוקחת יותר זמן לעשות מספר דברים שבמנגה זה היה פאנל אחד
לעומת נארוטו שלפי מה ששמעתי זה מלא בפילרים משעממים ובמלא כאלה
מי שהצביע נארוטו זאת הוכחה שהוא לא צפה בכל הפרקים של וואן פיס
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-29-2011 בשעה 03:16 PM
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)