Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איזו אנימה יותר טובה?

מצביעים
19. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • naruto shippuden

8 42.11%
  • one piece

11 57.89%
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    איזו אנימה יותר טובה לדעתכם?
    ותכתבו למה...

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    די ברור שנארוטו ינצח
    הצבעתי לוואן פיס
    וואן פיס זה אנימה/מנגה נהדרת בעלת עלילה נהדרת. אני אוהב את הדמויות שמופיעות שם.הפילרם שם טובים.לא כמו בנארוטו שהפילרים שם משעעמים רצח.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מורחקים
    שם: אופיר
    וואן פיס פי 500 על נארוטו
    רק נובים יצביעו נארוטו

וואן פיס פשוט טובה יותר מכל הבחינות

4. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    נארוטו.
    וואן פיס אנימה מצוינת אבל העלילה די נתקעת,אני לא יכול לשפוט טוב את וואן פיס כי אני חזרתי ליראות וואן פיס ליפני שבועה ואני בפרק 70+,ונארוטו אני בפרק 226.
    לפי דעתי נארוטו היא אנימה טובה כי העלילה מעניינת ויש המון דמויות אשר עוקבים אחריהם.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    וואן פיס אין שאלה בכלל נארוטו טובה אבל מורחים אותה ברמות(לא כמו בליץ' אבל עדיין) לעומת זאת בוואן פיס אין הרבה מריחות(אפילו בסאגת המלחמה של וואיטברד שציפיתי שתמרח הרבה) חוץ מזה וואן פיס עדיפה בכללי שוב זאת לא שאלה בכלל

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Emma Watson צפה בהודעה
    וואן פיס פי 500 על נארוטו
    רק נובים יצביעו נארוטו

וואן פיס פשוט טובה יותר מכל הבחינות
    תסתום ת'פה אל תדגיש ותנסה "לכוון" ילדים למה להצביע, לדעתי נארוטו אנימה יותר טובה... הפאק היחיד בה לדעתי זה הפילרים, הם אלה שמורחים הכל יותר מידי!

לגביי מריחות יש מריחות בנארוטו שהיו צריכות להיעשות כי אם לא זה היה יוצר ניקווים בעלילה. ולכן זה רק מראה שחושבים שם על הכל!
    יש רבדים בנארוטו ותפניות בעלילה שמכניסות אותך ל- OMG אחד גדול.. פשוט ככה!
    ואני יתן את הדוגמה שכולנו מכירים, סגירת המעגל בין סאסקה לאיטצ'י. פשוט גאוני ואין מה להוסיף.. ולא חסר עוד כאלה אפילו מהעונות הראשונות.

אז מספיק לבלבל את המוח שנארוטו הרחק מאחור אם משווים לוואן-פיס, זה עניין של טעם בלבד, לדעתי נארוטו טובה יותר!

.

7. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    תסתום ת'פה אל תדגיש ותנסה "לכוון" ילדים למה להצביע, לדעתי נארוטו אנימה יותר טובה... הפאק היחיד בה לדעתי זה הפילרים, הם אלה שמורחים הכל יותר מידי!

לגביי מריחות יש מריחות בנארוטו שהיו צריכות להיעשות כי אם לא זה היה יוצר ניקווים בעלילה. ולכן זה רק מראה שחושבים שם על הכל!
    ואני יתן את הדוגמה שכולנו מכירים, סגירת המעגל בין סאסקה לאיטצ'י. פשוט גאוני ואין מה להוסיף.. ולא חסר עוד כאלה אפילו מהעונות הראשונות.

אז מספיק לבלבל את המוח שנארוטו הרחק מאחור אם משווים לוואן-פיס, זה עניין של טעם בלבד, לדעתי נארוטו טובה יותר!
    100% צפית רק ב52 הפרקים המדובבים שהיו בג'טיקס.
    שלא לדבר שוואו, מאוד הייתי מופתע כשזה היה מאוד צפוי שסאסקה יפעיל את הפלוט נו ג'וטסו המכוער שלו על איטאצ'י
    ועל דאידרה
    ועל קילרבי
    ועל אורוצ'ימארו
    ובכלל בסאגה העכשוית, על כל אחד שם הוא התשמש בזה.

מפתיע, זה לא.

עכשיו נעבור לחלק השני, כל העלילה היא רק כמה שנארוטו חולה על התחת של סאסקה ורוצה להחזיר את השעקסי הזה לכפר שלו, סאסקה אומר לא, עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעםםםם
    אבל לאאאאאאאאאאאאא המטומטם לא קולט פשוטטטטט
    אם את זה אתה מעדיף
    על יצירת המופת שנקראת וואן פיס
    על קטעי האקשן שם שהם פי 200 על קטעי האקשן בנארוטו (כי בוואן פיס יש אשכרה בעיטות, אגרופים, הרבה יותר באדאס)
    אז אולי תפניות מטורפות בעלילה אין, אבל וואלה, חיים. מספיק לי שפעם בכמה זמן יש דבר שגורם לי להגיד WTF כמו שלמשל הרבה פעמים הם כן חוטפים תמכות ולא כמו סאסקה משתמשים בפלוט נו ג'וטסו ומשהו קורה.

קיצר, אל תדבר שטויות.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    ברור שוואן פיס ודווקא יש תפניות בעלילה לא כל כך הרבה אבל יש למשל בסוף סאגת סאבודי ארצ'יפגו (2) באמזונס לילי (1) באימפל דאון (1-2) במארינפורד (ועוד איזו תפנית היו איזה 3-5 ) וגם בפוסט וור היה תפנית בעלילה גם די גדולה

עיקרי תפניות העלילה היו בסאגת וויטבארד וור (אפילו כולן) אבל הן היו ממש מפתיעות..

ראיתי כמעט את כל הפילרים בוואן פיס (מקסימום פרקים לפילר זה 12 וזה לא פילרים רצופים) היה פילר ממש משעמם (ice Hunter) ופילר ממש טוב (g-8) ולהגיד את האמת גם אין הרבה פילרים המקסימום שיש זה הרחבת קטעים באנימה וזהו למה? כי אודה יודע לתכנן זמנים במנגה והאנימה לפעמים פשוט לוקחת יותר זמן לעשות מספר דברים שבמנגה זה היה פאנל אחד

לעומת נארוטו שלפי מה ששמעתי זה מלא בפילרים משעממים ובמלא כאלה

מי שהצביע נארוטו זאת הוכחה שהוא לא צפה בכל הפרקים של וואן פיס
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-29-2011 בשעה 03:16 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה

אתה בטוח שראית וואן פיס?...
    נארוטו אנימה סבבה,נהנתי ואני נהנה ממנה מאוד.
    יש אחלה דמויות שאתה נקשר אליהם כמו ג'יראיה,איטאצ'י...
    אבל וואן פיס פשוט יותר טובה מבחינת העלילה,הדמויות ופשוט הכל חוץ מהאנימטורים של נארוטו שהם יותר טובים.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Emma Watson צפה בהודעה
    100%
    אז אולי תפניות מטורפות בעלילה אין, אבל וואלה, חיים. מספיק לי שפעם בכמה זמן יש דבר שגורם לי להגיד WTF כמו שלמשל הרבה פעמים הם כן חוטפים תמכות ולא כמו סאסקה משתמשים בפלוט נו ג'וטסו ומשהו קורה.

קיצר, אל תדבר שטויות.

יש מספיק קטעים שגורמים לך לעוות את הפרצוף.
    אייס מת ואני אישית חשבתי שווייטבארד ימות או שכולם יצאו משם חיים כמו כל שאר המנגה (אף אחד לא באמת מת עד אז (פלאשבקים לא נחשבים))םם
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    נארוטו!
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •