אני משחק בשחור באנגלית בדי אס ואני רוצה איוונטים איזה יש?
אני משחק בשחור באנגלית בדי אס ואני רוצה איוונטים איזה יש?
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
חברי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכןמנהיג-עמית,סאסקה.ליאור,פיין ממלכת האל.אלי,קיסאמה.אבי,מאדארה.דוד, דיידרה.יונתן, הידאןעומרי, קאקוזו
חוקי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8
אנגלית מלאה? אם כן אז אין איוונטים(האמריקאים המעצבנים האלה נתנו רק שתיים בחצי שנה אפילו יותר!)
היה של ויקטיני.
ושל ההתפתחיויות של איווי בעולם החלומות.
אני חושב שעומד להיות איוונטים מגניבים של עולם החלומות כמו של דיאוקסיס וארכאוס (ביפני היה את ארכאוס.)
הFC שלי...
ספוילר
אני יכול להיכנס לעולם החלום גם בלי לעבור את הליגה?
חברי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכןמנהיג-עמית,סאסקה.ליאור,פיין ממלכת האל.אלי,קיסאמה.אבי,מאדארה.דוד, דיידרה.יונתן, הידאןעומרי, קאקוזו
חוקי האקטסוקי:אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
רק אם קיבלת את הc- Gear (דפוק נכון?)
הFC שלי...
ספוילר
כן ואתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית כשיהיה איוונט בעולם החלום או כל אייונט של שחור האמריקאי?
[spoiler]
friend code
ספוילר
ספוילר
משחק פוקימון פלטינום.
טריינר קארד:
יעדכנו באתר. אבל לא נראה לי שייתנו בזמן הקרוב.
הFC שלי...
ספוילר
בסרבי היה משהו אבל לא קראתי אם זה בגרסא היפנית או האמריקאית, אני חושב ביפנית
שכרגיל בשחור מקבלים זקרום ולבן ראשירם רמה 100 עם יכולת או משהו והיה או יש עדיין תאוונט שמקבלים הידרגיון זוהר שהופיע בסרט ותפוקימון רוח אדמה זוהר שהופיע בסרט (האחרון)
ד"א עומד להיות איוונט ביפן אולי של מיוטו זה עדיין לא ברור.
הFC שלי...
ספוילר
אסור לפתוח יותר מ-4 נושאי שאלות בהפרשי זמן קצרים.
ננעל.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)