ערב טוב,
חשבתם פעם איך זה יכול להיות, אם כל דבר רע שעשיתם, כל דבר שאתם מצטערים עליו, וכל דבר שאתם חושבים שאין שום אפשרות שיסלחו לכם בגללו, פשוט ייעלם?
תחשבו איך זה, שיש לכם תקופת זמן, של 29 ימים להעלים את כל הדברים הרעים שעשיתם?
גם אם פגעתם במישהו, גם אם רבתם עם אדם אחר, או עשיתם "ברוגז", ואפילו אם הכיתם אותו!
גם אם ראיתם במחשב או בטלויזיה דברים שאתם מתביישים בהם, כמו תמונות וסרטים מגונים(כן, יש כזאת מילה), או אם התנהגתם ברשעות.
על מנת שכל אלו ועוד יעלמו, הומצא פטנט גאוני, שרק המוח הגאוני ביותר בכל היקום הזה יכול ליצור.
לפטנט הזה קוראים חודש אלול.
ועכשיו חברים, אל תצאו מיד מהדף ותגידו "היי, הוא סתם רימה אותי!!", אל תגידו "אני בכלל לא מאמין באלוקים, מה אני צריך את השטות הזאת?", אלא תישארו כאן שניה, ותאמינו לי שתפיקו מזה תועלת.
בחודש אלול, יש לכל אחד מכם צ'אנס נוסף בחיים. כל החברים שלא סלחו לכם עד היום על דברים שעשיתם(ותתפלאו שמה שאני אומר נכון), יסלחו לכם דווקא בחודש הזה, וכל חטא, או במילים אחרות מעשה רע שעשיתם, ייסלח.
כל מה שצריך כדי לממש את הפטנט הזה, הוא קצת להתאמץ.
ובמה?
אני לא עומד להכריח את כל אלה שלא מאמינים באלוקים להתפלל(אפילו שמומלץ), ואני לא מכריח אתכם לרוץ למקווה ולהיטהר, אלא פשוט...
לבקש סליחה.
זה הכל, פשוט לאזור אומץ, להגיד לעצמך "זה למטרה טובה", וללכת אל מי שפגעתם בו, רבתם איתו, או גרמתם לו להיעלב. אפילו אם אתם אלו שצודקים, אפילו אם הוא זה שעשה לכם את הכל ואתם כמו מסכנים חטפתם, ואפילו אם אתם חושבים שלא מגיעה לו הסליחה שלכם.
בשביל שתרוויחו מאלול, אתם צריכים ללכת לכל מי שפגעתם בו, ולכל מי שאתם בספק אם פגעתם בו, ואפילו למי שדווקא פגע בכם(!!!), ופשוט להגיד לאותו אדם, "בוא נתפייס".
ואם תעשו את זה, אם אתם תקחו את הצעד הגדול ותבקשו סליחה, תאמינו או לא, כי כמה שהבנאדם שונא אתכם, מתעב אתכם, ורוצה שלא תהיו קיימים, יסלח לכם.
חודש אלול הוא הזמן בו תוכלו לשנות את העולם הזה לטובה. זה חודש בו אלוקים(ולכל הלא מאמינים, טאני לא מכליל אף אחד, אלוקים כן קיים) נמצא לידנו, ונותן לכל אחד קצת ממנו.
לכל אחד, וגם לך, זה שיושב עכשיו וצוחק על הדברים האלו, או קורא אותם לעומק, יש קמצוץ מהקב"ה. כל אחד עכשיו יותר רחמן, ומסכים למחול לכל מי שמבקש סליחה.
ותתקנו אותי עם אני טועה.
ומי שרוצה איזה בונוס קטן, מוזמן לנסות לקרוא את אדון הסליחות בכוונה, וזה ד"א, הפיתרון לכל הבעיות שלכם עם עצמכם. כל החטאים, וכל הדברים שלא מעורב בזה אף אחד אחר חוץ מכם, יימחק מספר ההיסטוריה. כל מה שתצטרכו לעשות, הוא לקרוא את זה בקול:
אֲדוֹן הַסְּלִיחוֹת
בּוֹחֵן לְבָבוֹת
גּוֹלֶה עֲמוּקוֹת
דּוֹבֵר צְדָקוֹת
חָטָאנוּ לְפָנֶיךָ רַחֵם עָלֵינוּ
הָדוּר בְּנִפְלָאוֹת
וָתִיק בְּנֶחָמוֹת
זוֹכֵר בְּרִית אָבוֹת
חוֹקֵר כְּלָיוֹת
טוֹב וּמֵטִיב לַבְּרִיּוֹת
יוֹדֵעַ כָּל נִסְתָּרוֹת
כּוֹבֵשׁ עֲוֹנוֹת
לוֹבֵשׁ צְדָקוֹת
מָלֵא זַכִּיּוֹת
נוֹרָא תְהִלּוֹת
סוֹלֵחַ עֲוֹנוֹת
עוֹנֶה בְּעֵת צָרוֹת
פּוֹעֵל יְשׁוּעוֹת
צוֹפֶה עֲתִידוֹת
קוֹרֵא הַדּוֹרוֹת
רוֹכֵב עֲרָבוֹת
שׁוֹמֵעַ תְּפִלּוֹת
תְּמִים דֵּעוֹת
ועכשיו, איזו מטלה קטנה, משימה שכל אחד מכם מתבקש לעשות.
תאזרו את כל האומץ שלכם, את כל הבושה תשימו בצד, ותגשו לכל מי שפגעתם בו, או פגע בכם, ופשוט תגידו "בוא נתפייס".
תאמינו לי שכל אחד שיעשה את זה ייקבל "כן" כתשובה, ואם לא, תתקנו אותי.
מאחל לכם שתצליחו.