Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    עכשיו!!!

פרק 3-בדרך לנס

שאלתי את עידן עם הוא יוכל לבוא איתי ולהציל את בילי,הוא ענה לי בחיוב. שמחתי מאוד על כך שיש לי שותף,ואז שאלתי את עידן עם הוא יודע איפה נס נמצאת. עידן נראה כאילו הוא מנסה להיזכר לרגע ואז אמר ''ברור שאני יודע איפה נס נמצאת!'' שמחתי למרות שהבעת פניו של עידן לא נראתה לי בסדר. עידן אמר ללי לחכות במערה שבא היינו. חיכיתו לו כ4 שעות עד שהוא חזר קמתי לברך אותו לשלום אבל אז שמתי לב לגדוד שלם מאחוריו. ואז עידן אמר מילים שעדיין מהדהדות בראשי ''כל פוקימון מיוחד כזה כמו באדו שלך,תמיד נולד כאשר יש לו ''אמציק'' שאלתי אותו בחשש מה זה? והוא ענה לי,האמציק של הפוקימון הוא בן אדם. לבן אדם הזה יש אותם מתקפות כמו לבאדו אנחנו אוספים את כל האמציק כדי לערוך ניסויים וכ'ו... וכמו שבטח הבנת נפלת בפח!!!! כי אני מצוות ברק לא רעם!!!. נתקפתי רעד בילתי נשלט הייתי מכותרת,אבל לא הבנתי עדיין אני יכולה להשתמש במתקפות? מה קורה כאן? אני לא פוקימון!!!! ואז הבנתי לאן הם חתרו,הם רוצים לכבוש את העולם עם אמציקים!!! לא נתתי להם את הסיפוק להיכנע בלי קרב חיפשתי את הפוקדור של באדו אבל אז עידן שלף מכיסו פוקדור חצי שקוף ובתוכו ראיתי את באדו כלו!!!. עידן אמר שייפגעו בוא וינפצו את הכדור עם לא אבוא איתם בשקט ,מיד נכנעתי. מכל הצוות דווקא אלה שלקחו ממני את בילי באו ותפסו את ידיי. הם החזיקו אותי חזק כל שלא אוכל לזוז. עידן ניגש אל החלק העמוק במערה ומילמל משהו ואז דלת סתרים ענקית נפתחה,ועיר שלמה נגלתה לפניי!! זאת הייתה העיר של צוות ברק,הבסיס להם. על כל בית ובניין היה סמל של ברק הכל שם היה צצהוב אפילו הפרחים והעצים!! חבורת האנשים הובילה אותי לבניין ענק וצהוב עם ברק שחור עליו. נתקפתי פחד. נכנסנו פנימה וראיתי מלא פוקימונים בכלובים קטנטנים ,ומדענים עוברים מאחד לאחד ורושמים הערות. החבורה שלקחה אותי בשבי נעצרה מול כלוב קטן וחשוך,הדבר היחיד שיכולתי לראות הוא עייני תכלת בהירות, מלאות עצב ויגון, ואז הדמות התקדמה אל קדמת הכלוב,פרצתי בבכי זה היה בילי,בילי שלי!!!! עידן לחץ על כפתור כלשהו בקיר וקבוצת מדענים מיהרה לעברי. הם התחילו למדוד אותי מכל כיוון רוחב,אורך גובהףאיזה סוג דם אני מה לא? ואז הכניסו אותי לתוך מכונה ירוקה שלא יכולתי לזוז בא רגליי היו באוויר ויידי מעל לראשי. נראה שזה היה מין מכל חשמלי כזה שמענה ממני לזוז!!! כמה מדענים הורידו את הכלוב של בילי מהמדף עליו היה לקירבו את הכלוב אליי,ואז דבר מוזר קרה.... בלי זהר באור ירוק וכך גם אני,הרגשתי חמימות מתפשטת בכל גופי ואז...

המשך בפרק הבא!!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: שגיא או שגיאן אלקטינה הבורא הגדול
    פרק טוב!
    קבוצת הפוקימונים!

Spoiler ספוילר

שלוה פנימית:
    Spoiler ספוילר

סמוראוט שווה:
    Spoiler ספוילר
    עץ הדעת:
    Spoiler ספוילר

ארבעת היסודות:
    Spoiler ספוילר

הפלוס:
    Spoiler ספוילר

אנשי השועל:

Spoiler ספוילר

העם רוצה צדק חברתי!
    כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו

שישייה:

מבוקש:

שומרי ראש:
    , , , ,

מקדש הויפוריאון:

Spoiler ספוילר

יש פה עיר למי שרוצה להשתכן להיכנס ל http://sagishaharia.myminicity.com/

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    חח תודה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    חח נחמד מאד!
    אני ינסה לעקוב,אחלה פרקים ! :d

5. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    פרק יפה מחכה לפרק הבא

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אני
    סיפור טוב

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •