אם לא הבנתם את המשפט הזה, זה בעצם בעברית גבוהה: דבר שקיבל את המיטב שבמיטב,יצמח מזה והתפתח.
אזא זה מה שאני חושב שעשיתי, לפחות את המיטב שאני יכול לעשות. הייתי ממש שמח להיות פה מנהל, ובעיקר משתמש. שהגעתי לפה קיבלתי משפחה חדשה, חברים חדשים והעיקר השראה חדשה.
לא הייתי מרבה במילים אם זה לא היה אתם. מי שנתן לי כל מה שרציתי.(לפחות בהקשר הפורום). ניהול, חברה שמקשיבה לי ואם מי לדבר. אולי זה בזכותי כמו שפעם היטמן אמר לי, זה לא הם הגיעו לזה זה אני. בפעם הריאשונה לדעתי, אני מתנגד. בלי המשתמשים, שתמיד תמכו בי לא הייתי מגיע לכאן. איפה שאני. והיום, למרות שאתם לא עזבתם אותי אף פעם, אני עוזב אתכם. אני פורש, לא רק מניהול, אלה מהפורום. מצטער. אולי לא יהיה לכם אכפת, אולי שכחתם אותי בכלל, אז אני מזכיר. הייתי מנהל אוכל ומתכונים כמה פעמים, ועשיתי טעויות רבות, אבל בניהול פוקימון-כללי השקעתי הכל. כל מה שיש לי. ואני מקווה שלא עשיתי טעויות. הבאתי לכם את המיטב שבמיטב שלי. אין לי מה להוסיף. אם תרצו לשאול אותי שאלות, תמיד אשמח. אשמח לקבל ה"פ, ולתקשר גם מחוץ לפורום (כמובן שבמחשב ולא יותר). שמחתי להיות חלק מכם, ואני מקווה שתתגעגעו אליי כמו שאני אלייכם.
אני אתחבר לפורום, ואשמח שלא תסגרו את מסע הקיץ, או שלפחות תשמרו שאני יוכל להביא את מה שהבטחתי (רשמתי).
אם תרצו לשמור איתי על קשר, הינה כמה דרכים:
אימייל:omerg@hotmail.co.il
msn:כמו האימייל.
עוד משהו שתרצו, אני רואה את האשכול שלי כמה שיותר.
אהיה שלום פורום פוקימונס, עד היומולדת שלי (אני בטוח שאלון יודע חח) אני אחזור מדי פעם, אבל אף פעם לא כמו פעם.
אהיה שלום פורום פוקימונס, הייתם לי בית, הייתם חברים, הייתם עוזרים אבל יותר מכל, הייתם משפחה.
אחזור בהקדם, כניראה לא בזמן הקרוב (אני מתכוון לחזור להיות קבוע)
תודה, ואני מבין שתורידו אותי מניהול, אז רק שתדעו שזו הייתה בשבילי חוויה ענקית ואשמח שאחזור לנסות שוב לעלות לניהול ואקווה שלא תחשבו שביגלל זה לא מתאים לי, כי אני לא עזבתי בגלל הניהול.
תודה רבה לכולם.. לכל מי שקרא את זה.