Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 75 1231151 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 1122
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    יש אישור ממאגניום

יש אישור

שם המשחק:עולם הפוקימון בסכנה!!!!

חוקי הרשמה והגבלות-
    המשחק נועד לעד 11 שחקנים
    אין לעבור על החוקים הבאם-
    1.לקלל
    2.להספים
    3.לריב ולהתווכח
    4.כל תגובה צריכה להיות לפחות באורך שורה
    5.לצוטט את מי שאתם עונים לו
    6.מי שלא מגיב 8 ימים ללא סיבה מיוחדת יוצא מהמשחק.
    7. להנות מהמשחק 
    8.מי שלא יגיב במשך שבוע ללא הודעה יקבל אזהרה אחרי 3 ימים יועף עם לא יגיב

רקע
    זה קרה בעולם שבוא כולם אוהבים פוקימונים,לפני כ20 שנה ילד אחד קטן ושמו שון הותקף על ידי 12 פוקימונים,אחד מכל סוג. הפוקימונים שתקפו לא ריחמו על שון בכלל ורק איווי אחד קטן שראה מה קרה שם בא ועזר לו להינצל. כעבור השנים גדל שון והשנאה שלו לפוקימונים רק גדלה וגדלה,יותר ויותר (הפוקימון היחיד שאהב היה רק האיווי,שנמצא איתו גם כיום) ולכן הוא החליט למחוק את כל הפוקימונים מהעולם חוץ מהאיווי שעזר לו. לאחר כמה שנים אסף לעצמו שון כמה תומכים,רובם פשוט העריצו את שון וזאת הייתה הסיבה היחידה שבגללה הצטרפו, לארגון של שון קראו ''הרס''. עם השנים הוקם ארגון ושמו ''השמדה'',מטרת האירגון הייתה לעצור את שון ומזימותיו הרעות. למקימו של הארגון קראו לן, הוא היה גבוהה ובעל שיער בלונדיני עם קוצים. ובמשך השנים אסף האירגון תומכים,אך לא הרבה ידעו על אירגון סודי זה,אפילו לא שון.

אירגון ''הרס''
    אירגון הרס הוקם כ20 שנה לאחר ששנים עשר הפוקימונים תקפו את שון. שון אסף לעצמו תומכים רבים אבל גם רחש אוייבים מפני שרוב האנשים אהבו פוקימונים,שלא כמו שון. תומכיו של שון הצטרפו לאירגון בעיקר בגלל שהעריצו את שון,חלקם אפילו ממש אהבו פוקימונים אבל הם פחדו מכוחו של שון ולכן הצטרפו אליו.

שון-

החיילים שלו-

באירגון ''השמדה'' יש דרגות הנה הם-

S-דרגה נמוכה מאוד חיילים ללא פוקימונים חזקים במיוחד שאין להם מידע פנימי כל כך ולא קשר עם שון, פוקימונים-

T-דרגה בינונית בדרך כלל חיילים עם פוקימונים חלשים אבל מאומנים בהיתחמקויות ומהירות פוקימונים-

U-דרגה בינונית לחיילים יש מידע פנימי וקשר עם שון יש להם פוקימונים חזקים בהתקפה אבל בעל מהירות נמוכה-

F-סגנים של שון,לשון יש 2 סגנים שהמראה שלהם אינו ידוע הפוקימונים שלהם חזקים ומהירי מאוד,הפוקימונים הם-

K-שון,בוס האירגון הפוקימונים של שון מימנים וחזקים מאוד!!! קשה מאוד להביס אותם-

הפלה
    האירגון שלן הקים כדי לסכל את מזימתו המרושעת של שון,למחוק את כל הפוקימונים מהעולם. האירגון נשמר בסוד עד כדי כך שאפילו שון אינו יודע עליו בכלל!!! באיגוד ישנם כ60 איש וכל מי שמגלה עליו מושבע שלא לומר כלום ועם יגלה סופו יהיה מר. אנשי האירגון טובי לב ואוהבי פוקימונים. לן היה הראשון שגילה על מזימתו של שון ואף אחד אינו יודע דבר עם כך,לן ממש לא אוהב לדבר על שון. לסגנים של לן שהם דרגות D קוראים מאיה ושיילין.

באירגון של לן כמה דרגות-
    A-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת בדרך כלל אפילו לא יודע שהוא באירגון.

פוקימונים-

B-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת לא יודע הרבה על מה שמתרחש אבל הוא יודע שהוא באירגון

פוקימונים-

C-כל אחד הדרגה שלו מתחילה באות הזאת יוצא למשימות ריגול ומעקב סודיות לטובת האירגון .פוקימונים-

D-כל אחד שהדרגה שלו מתחילה באות הזאת, הוא סגן של לן ויוצא למשימות קשות ביותר. ללן יש 2 סגניות ששמן מאיה ושיילין. מאיה-

פוקימונים-

שיילין-

פוקימונים-
    אין פוקימונים קבועים,שיילין היא פוקימון רייג'נר

עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    מנחה:שלום לך מה שמך?
    ילד:תומר
    מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?

לא להגיב!!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    מפת הדרכים-
    דרך 1-מובילה מהעיר הראשונה לעיר השנייה
    דרך 2-מובילה ליער שאחרי העיר השנייה
    דרך 3-מובילה מהיער לעיר הרביעית
    דרך 4-מובילה מין העיר הרביעית לשלישית
    דרך 5-מובילה מין העיר השלישית לשדה פתוח מלא פוקימוני עשב
    דרך 6-מובילה מין השדה לעיר השישית
    דרך 7-מובילה מין העיר השישית לחוף הים
    דרך 8-דרך אשר עוברת בים ומובילה לעיר השביעית אשר נמצאת בחוף מבודד
    דרך 9-מובילה לאגם מלא פוקימוני מים דרקון
    דרך 10-דרך ניסתרת שאף אחד לא יודע איפה היא נמצאת אומרים שהיא מובילה למערה הסודית ששון מחפש
    דרך 11-מובילה לליגה
    דרך 12-מובילה למגדל הקקרבות
    דרך 13-מובילה לעיר השמינית
    דרך 14 –מובילה חזרה לעיר הראשונה

השמות של כל עיר-
    הכפר שבוא אתם גרים-לינאן
    עיר 1- ג'ול
    עיר 2-טילינס
    עיר 3-דריק
    עיר 4-מנאפיה
    עיר 5-שימין
    עיר 6-במליה
    עוד 7-לוד
    עיר 8-מוליביה

אזורים מיוחדים-
    היער שאחרי העיר השנייה- יער אוצקי
    השדה הפתוח שדרך 5 מובילה אליו-שדה שיב
    חוף הים שדרך 7 מובילה אליו-חוף במליה
    האגם שדרך 9 מובילה אליו-אגם הדרקון
    המערה הניסתרת שלפי השמועות דרך 10 מובילה אליה-מערת הסודות

פוקימונים התחלתיים-

החנות-

ברוכים הבאים לחנות פוקי!!! כאן תוכלו לקנות כל מה שתצתרכו

פוקדור רגיל 10 ש''ח-

גרייט בול 20 ש''ח-

אלטרה בול 60 ש''ח-

כדור מותרות-קנה 10 פוקדורים רגילים קבל 1 חינם-

ביצה מיסתורית-500 ש''ח-

תחפושת-

מדים של הצוות של שון,יש לבנות לבנים ולכאלה שרוצים להתחפש לבעלי דרגה גבוהה- 210 ש''ח

אוכל פוקימונים-5 ש''ח
    אוכל פוקימונים נוזלי-6 ש''ח

ספר ''המדריך לרפואת הפוקימונים''- 60 ש''ח
    ספר ''מבשלים פאפינים בכיף''-100 ש''ח
    תיבת נגינה של פיקצ'ו-80 ש''ח
    שעון מעורר בצורת ווידל\פיקצ'ו\מאגניום-200 ש''ח
    תלבושות פוקימונים-
    שמלה קטנה וורודה-80 ש''ח
    חולצה שחורה-80 ש''ח
    חצאית ירוקה\כחולה\ורודה-70 ש''ח
    חולצה ירוקה\שחור\ורודה-70 ש''ח

כרטיס הגרלה- 50 ש''ח פרסים לכרטיס-

מספר מכון- פוקדור
    2 מספרים נכונים- גרייט בול
    3 מספרים נכונים- סספר לבחירה
    4 מספרים נכונים-בגד לבחירה
    5 מספרים נכונים-ביצה לבחירה
    6 מספרים נכונים-ביצה+בגד+100 ש''ח

אופן הזכייה ושעות פעילות המשחק-

המשחק פעיל 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה.
    הזוכה במשחק הוא מי שמצליח לעצור את שון

טופס הרשמה מלא-
    שם:שם הפורום שלכם
    כינוי במשחק:השם שלכם במשחק
    גיל במשחק:איזה גיל אתם
    מראה:איך הדמות נראת השתמשו בתאורים כמו למשל- __היא ילדה בעלת שיער זהוב וארוך שמגיעה עד לקצה רגלייה,היא בעלת עיינים כחולות ולובשת שמלות בצבע ים.
    רקע:כיתבו על עצמכם מה קרה לכם בעבר לא משו מיוחד כמה אנשים אתם במשפחה מה תמיד רציתם ועוד...
    כסף: 300 ש''ח (לא לגעת)
    הערות:משהו חשוב שאתם רוצים להעיר ועוד..

טופס ריק-
    שם:
    רקע:]
    כסף:3000 ש''ח
    לא להגיב

פרסים-
    פותח עמ' 12-ביצת פוקימון שאני בוחרת
    פותח עמ' 20-פוקימון הכי קטן לבחירת הפותח
    עמ' 25-פוקימון התפתחות 2לבחירתי
    עמ' 35-פוקימון התפתחו 3 לבחירת הפותח חוץ מ-דרגונייט,סאלמנס וכל מעופף+דרקון אחר
    עמ' 50-דרגונייט\סאלמנס לבחירה
    עמ' 100-יעודכן בהמשך
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-18-2011 בשעה 08:06 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    מקומות שנשארו-4

דף רשומים-

שם:shakofek
    כינוי במשחק:אופק ג'קסון
    מראה:הוא ילד גבוה,כובע ירוק,שיער שחור וארוך עד למותניים,חולצה ירוקה ומכנסיים שחורים
    רקע:משפחתו של אופק מונה כ25 אנשים.
    אופק תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים שהוא נולד היה לו כתם לידה של צ'קוריטה על הכתף.
    ומאז אופק תמיד ידע שהוא רוצה לקחת את צ'יקוריטה למסע הפוקימונים שלו.
    פוקימונים: מתקפות-דחיפה,עלי תער מתקפות-דחיפה,ירי חוט,התקשחות

מתקפות"שינוי צורה,כדור צל,שריטה,זנב ברזל

שיימין,לא של אופק אבל אופק שומא עליו מתקפות:טיהור,עלים קסומים,עלי תער,סינטזה

תגים:עשב
    שם: איל
    מראה: ילד נמוך יחסית אם שער קצר
    רקע: מגיל אפס התעניין בפוקימונים ורצה כל הזמן להיות המאמן הכי טוב וכל הזמן חלם על סינדקוויל
    ורצה תמיד שהפוקימון הראשון שלו יהיה סינדקוויל
    פוקימונים- מתקפות-דחיפה,גחלת
    מתקפות:ירי חוט,קוצי רעל

שם:תומר
    מראה:גובה מטר שישים שיער חום מתולתל חולצה חומה קצרה מכנסי שלושת רבעי כחולים שזוף עיניים חומות
    רקע:כשהיה ילד תמיד אהב פוקימונים במיוחד את דיטו וטורצ'יק במשפחתו מצד האבא יש יותר מ50 בני דודים (כי הצד הזה של המשפחה דתי)תומר קונסרבטיבי) שנים הוא חלם על לצאת למסע משלו
    הערות: אפשר לתפוס דיטו
    פוקימונים: מתקפות-דחיפה,גחלת,להביור מתקפות:Aינוי צורה

מץקפות-דחיפה,עלי תער
    שם: שגיאן אלקט
    מראה: גבוה לגילו, שיער חום כהה, חזק, עם חולצה כחולה, מכנסיים כחולים, וסנדלים חומים.
    רקע: שגיאן תמיד אהב מים, אפילו אם אמרו לו שאף פעם לא ינצח, הוא ניצח, ובדרך כלל חשב על התפתחויות של איווי, כאשר הוא היה בגיל תשע, הוא התבודד ולא רצה ליהיות עם יותר מידי אנשים, לאחר שנה הוא חשב על דברים אחרים לגמרי, ועכשיו הוא רוצה לקחת את סקוירטל!
    פוקימונים: מתקפות:דחיפה,אקדח מים
    תגים:

שם: ג'ק ניקלס
    מראה: שיער בלונדיני עיניים כחולת ירוקות לובש כובע אדום, גובה מטר שישים.
    רקע: ג'ק הוא בנה של מנהיגת מכון העשב מסינו, גארדינה והוא תמיד אהב לשחק אם פוקמוני העשב במכון.
    כאשר אמו שאלה אותו במי הוא יבחר התור הפוקמון הראשון הוא ענה במיהירות צ'יקוריטה ואמו מאוד שמחה.
    היום שבוא היה אמור לצאת למבע הוא ראה את הכתבה והבטיח לנקום בצוות הרס ולעצור אותם לתמיד.
    פוקימונים-

מתקפות-דחיפה,עלי תער,

מתקפות:אקדח מים,דחיפה,מערבולת,חפירה,נשיקה מתוקה

מתקפות:גחלת,דחיפה,סיחרור אש

שם:scizor-x
    כינוי במשחק:יונתן
    מראה:ילד גבוה,רזה בעל שיער קוצים קצר בצבע חום.
    רקע:יש לי 3 אחים ואחות. תמיד אהבתי את צ'יקוריטה,שיגיע הרגע אני אבחר בו.
    פוקיומנים- מתקפות-דחיפה,מספרי איקס

שם: אוהד
    מראה: בלונדיני, עיניים כחולות, חטוב, צבע עור לבן.
    רקע: אוהד תמיד אהב לשחק עם פוקימוני דרקון, וכולם תמיד אמרו לו שיש לו כישרון עצום בגידול דרקונים. אפילו פעם אחד, שסלאמנס השתגע בעיר שלו, והרס הכל, אוהד נעמד מולו והתחיל לשיר לו שיר שהוא אהב. הדרקון נרגע, ותחב את ראשו לתוך ידו של אוהד, כדי שילטף אותו. אוהד תמיד חלם להיות מאמן הדרקונים הטוב בעולם. יש לו כושר כריזמטי מעולה, והוא יכול להרגיע גם את הפוקימונים הכי עצבניים וקשוחים. בבית הספר אוהד תמיד למד טוב, והמון ילדים כראו לו "חרשן" ו"חנון", אבל הוא הצליח בכל פעם מחדש להחזיר לעצמו את כבודו, בכך שהרשים את כולם בכישורי האילוף שלו עם פוקימונים.
    פוקימונים- מתקפות-ריקוד דרקון,זעם דרקון,אקדח מים,קרן על

מתקפות-אקדח מים,דחיפה

שם:yairb1a
    מראה:מישהו גבוה עם שיער שחור
    רקע:הוא תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים ו...זהו
    הערות:אין
    אפשר להגיב!!
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-18-2011 בשעה 08:13 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    מראה:הוא ילד גבוה,כובע ירוק,שיער שחור וארוך עד למותניים,חולצה ירוקה ומכנסיים שחורים
    אופק תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים שהוא נולד היה לו כתם לידה של צ'קוריטה על הכתף.

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי shakofek צפה בהודעה
    רשום הצבע שלך הוא- זה\
    [COLOR="rgb(72, 209, 204)"]
    עוד 2 נירשמים ומתחילים![/COLOR]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    מראה: ילד נמוך יחסית אם שער קצר
    רקע: מגיל אפס התעניין בפוקימונים ורצה כל הזמן להיות המאמן הכי טוב וכל הזמן חלם על סינדקוויל
    ורצה תמיד שהפוקימון הראשון שלו יהיה סינדקוויל
    SIZE="6"]פרק 413 בנגה בעברית [/SIZE]

בקרוב:
    פרק 338

העם דורש!צדק חברתי!
    כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו

http://www.youtube.com/watch?v=5WZRXqds_pA

7. student of Gakuen Alice
    איילאתה רשום תגיב בצבע הזה

עוד 1 ונתחיל!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    2 הודעות 1.עוד נרשם 1 ומתחילים 2.למי שלא הבין מרוויחים כסף כאשר מנצחים מאמנים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. אני בכלל לא אלון
    מראה:גובה מטר שישים שיער חום מתולתל חולצה חומה קצרה מכנסי שלושת רבעי כחולים שזוף עיניים חומות
    רקע:כשהיה ילד תמיד אהב פוקימונים במיוחד את דיטו וטורצ'יק במשפחתו מצד האבא יש יותר מ50 בני דודים (כי הצד הזה של המשפחה דתי)תומר קונסרבטיבי) שנים הוא חלם על לצאת למסע משלו

10. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי אינפרינפ שולט צפה בהודעה
    רשום תרשום בצבע הזה

אתה שלישי אז כולם להגיב להתחלה!!! (לעלילה בצבע שכתבתי לכם)

יש עוד מקומות פנויים למצטרפים אחרונים!!
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-17-2011 בשעה 12:23 AM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    עלילה
    ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
    תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
    תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
    אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
    נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?

אני יתחיל לפחד ואשאל את הפרופסור אם הוא יודע מי ניפץ את הקיר

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    אני יתחיל לפחד ואשאל את הפרופסור אם הוא יודע מי ניפץ את הקיר[/QUOTE]

shakofek

שיניתי לך את הצבע לאדום כי התכלת לא רואים כלום.....

אתה שואל את הפרופסור עם הוא יודע מי ניפץ את הקיר והוא לא עונה הוא רק בוהה כמשותק בשלושת הדמויות העומדות בחור שנפער הרגע בקיר. אחת הדמויות התקדמה לעברך והבחנתה שזאת בת בעלת שיער בלונדיני. האישה התקרבה אלייך ואמרה ''תיזהר מצוות ''הרס'' בכל מקום שבוא תשמע את השם תברח ואל תחזור'' ואז שלושת הדמויות נעלמו,ואתה כלא מבין פניתה לפרופסור שששאל ''במי תיבחר? איזה התחלתי?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אני יתחיל לפחד ואשאל את הפרופסור אם הוא יודע מי ניפץ את הקיר
    shakofek

שיניתי לך את הצבע לאדום כי התכלת לא רואים כלום.....

אתה שואל את הפרופסור עם הוא יודע מי ניפץ את הקיר והוא לא עונה הוא רק בוהה כמשותק בשלושת הדמויות העומדות בחור שנפער הרגע בקיר. אחת הדמויות התקדמה לעברך והבחנתה שזאת בת בעלת שיער בלונדיני. האישה התקרבה אלייך ואמרה ''תיזהר מצוות ''הרס'' בכל מקום שבוא תשמע את השם תברח ואל תחזור'' ואז שלושת הדמויות נעלמו,ואתה כלא מבין פניתה לפרופסור שששאל ''במי תיבחר? איזה התחלתי?''

"אני אבחר בצ'יקוריטה" אני אומר לפרופסור ויחכה שיתן לי את הפוכדור שלה

Spoiler ספוילר

14. אני בכלל לא אלון
    אומר "מה לעזאזל קורה כאן" ואשתדל לא להיכנס לפאניקה ואחשוב בלב על מה שקרה לתומר ואקווה שזה לא אותו דבר

15. student of Gakuen Alice
    shakofek

הפרופסור מגיש לך פוקדור ירקרק עם סימן של עלה מעליו,5 פוקדורים ופוקדע. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'יקוריטה,היא מסתכלת עלייך מבולבלת ולא מבינה מי אתה מה תעשה?

אינפריימם שולט תגיב בבקשה בצבע ירוק-

אתה מנסה לא להיכנס לפאניקה אבל אתה מבוהל כאשר אתה רואה 3 דמויות מופיעות מבין הריסות הקיר. הדמות האמצעית אשר מתגלה כאישה בלונדינית מתקרבת אלייך ואומרת ''תיזהר מצוות הרס בכל פעם שתישמע את שם זה תברח וא תחזור'' ובמילים אלו נעלמו 3 הדמויות.... פניתה לפרופסור במבט שואל והא רק הגיב ואמר-נו בחרתה כבר פוקימון?
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-17-2011 בשעה 12:40 AM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 75 1231151 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •