Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: יותם
    לא מזמן קניתי Ds יד שנייה עם צ'יפ מלא במשחקים אבל אני רוצה להוריד עוד דרך המחשב אז יש לי שתי שאלות:
    1. הקבצים שאני מפעיל דרך אימולטורים במחשב הם גם קבצים שאני יכול להכניס לצ'יפ ולהפעיל בds?
    2. אם אני מעתיק קובץ של משחק עם שמירה לצ'יפ השמירה תעבוד גם בds ? כי אם כן זה יהיה ממש טוב כי יש לי שמירה של אחרי הליגה בלבן.
    תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בקטע הזה

כי אין שחרור טוב כמו הסחרור
    שישיית החלומות שלי בשחור ולבן
    Spoiler ספוילר

פוקימוני העשב האהובים שלי
    Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

2. משתמש מנוסה
    שם: Sasu
    אז ככה,לי אין Ds אבל אני אמור לקבל בשבועות הקרובים ואני שאלתי חברים שלי את אותה שאלה.
    אז התשובה היא:כן אתה יכול להעביר את המשחקים ולשחק וגם לפי מה שהבנתי,אתה יכול להעביר את השמירה שלך ביחד עם המשחק,אבל,העברת המשחק יכולה ליצור לך בעיות ולא יעבדו לך קרבות Wifi
    זה לדעתי הדבר הכי שווה בds אז שיהיה בהצלחה^^

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sasi צפה בהודעה
    אז ככה,לי אין Ds אבל אני אמור לקבל בשבועות הקרובים ואני שאלתי חברים שלי את אותה שאלה.
    אז התשובה היא:כן אתה יכול להעביר את המשחקים ולשחק וגם לפי מה שהבנתי,אתה יכול להעביר את השמירה שלך ביחד עם המשחק,אבל,העברת המשחק יכולה ליצור לך בעיות ולא יעבדו לך קרבות Wifi
    זה לדעתי הדבר הכי שווה בds אז שיהיה בהצלחה^^
    זאת טעות....
    יש לך R4 או כל כרטיס פריצה עם דיסק און קי שתוכל להכניס למחשב?
    אם כן תצטרך לשים את השמירה ביחד אם המשחק בתוך תיקייה ואז להעביר לDS יכול להיות שזה לא יעבוד.! הורדתי פלטינה לDS וקרבות ויי פיי עובדים לי מצוין.
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •