Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 75 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1122
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אייל-
    סינדקוויל משתמש בדחיפה ואתה זורק פוקדור ווידל מי דנפס.

תומר-
    אתה עומד להוציא את טורצ'יק אבל אז נכנס איש עם שיער צהוב בעל קוצים שהציג את עצמו בתור לן שאמר ''אל תדאג לא נפגע בכך ,תומר'' לא הבנתה איך הוא יודע את שמך,לן ראה זאת בעייהנך והסביר ''כל מאמן מתחיל נכנס אוטומטית לצוות השמדה הצוות שנלחם בשון,אנחנו צוות הרס בגלל שאתה יודע על כך שאתה פה זה אומר שאה אוטומטית מדורג לדרגה B . שון צריך את האגדיים שיימין,ארכאוס,היטרן ועוד כמה כדי לפתוח מערה סודית שבא יש את הכוח להשמיד את כל הפוקימונים בעולם!'' אמר לן. אחד החיילים שלנו כבר נשלח להגן על שיימין. תהיה מוכן להגן על היטרן?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אני יוצא ומוציא את מגבי ואת שאר הפוקמונים ושואל אם הם רעבים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. אני בכלל לא אלון
    תומר-
    אתה עומד להוציא את טורצ'יק אבל אז נכנס איש עם שיער צהוב בעל קוצים שהציג את עצמו בתור לן שאמר ''אל תדאג לא נפגע בכך ,תומר'' לא הבנתה איך הוא יודע את שמך,לן ראה זאת בעייהנך והסביר ''כל מאמן מתחיל נכנס אוטומטית לצוות השמדה הצוות שנלחם בשון,אנחנו צוות הרס בגלל שאתה יודע על כך שאתה פה זה אומר שאה אוטומטית מדורג לדרגה B . שון צריך את האגדיים שיימין,ארכאוס,היטרן ועוד כמה כדי לפתוח מערה סודית שבא יש את הכוח להשמיד את כל הפוקימונים בעולם!'' אמר לן. אחד החיילים שלנו כבר נשלח להגן על שיימין. תהיה מוכן להגן על היטרן?
    "נשמע טוב אני מוכן"

4. student of Gakuen Alice
    ג'ק-
    כל הפוקימונים מהנהנים בשמחה!!! אתה נותן להם קצת אוכל פוקימונים ופתאום רואה מוכר עם סלסלת ביצים באמע הרחוב שצועק ''ביצי פקימונים למכירה1!!!'' 1 ב500 !!!!!

תומר-
    לן אומר לך שהיטרן נמצא בשדה שיב,במערה שעושיי כולה מלבה. לן מסביר לך שכדי להגיעה לשדה אתה צריך ללכת בדרך 5.

אופק-
    בלה אומרת לך שאולי היא עוד תחליט בדרך. ואז פתאום בלי אזהרה מוקדמת היא התעלפה וזהרה באור סגול שדעך ונעלם. כל כמה דקות היא זהרה באור הזה ומפעם לפעם נראתה יותר סובלת מה תעשו?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אופק-
    בלה אומרת לך שאולי היא עוד תחליט בדרך. ואז פתאום בלי אזהרה מוקדמת היא התעלפה וזהרה באור סגול שדעך ונעלם. כל כמה דקות היא זהרה באור הזה ומפעם לפעם נראתה יותר סובלת מה תעשו?

אני יגיד לה שכדאי לה ללכת לאחות ג'ואי

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    אופק-
    חח איך תגיד לה היא מעולפת?! אתה לוקח את בלה ליידים ושם לב שמצבה מחמיר אתה מגיעה לאחות ג'וי שאומרת ''אוי לא נראה שהזרוראה שלך חולה בפוקוירוס!!'' זאת מחלה גרועה ורעה מאוד שמעייפת את הפוקימן על פי התסמינים נראה שהיא בשלב מתקדם מאוד של המחלה היא יכולה למות בכל רגע!!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. אני בכלל לא אלון
    תומר-
    לן אומר לך שהיטרן נמצא בשדה שיב,במערה שעושיי כולה מלבה. לן מסביר לך שכדי להגיעה לשדה אתה צריך ללכת בדרך 5.
    "דרך 5 קצת רחוקה אין איזה דרך קיצור לשם"

8. משתמש מנוסה
    אופק-
    חח איך תגיד לה היא מעולפת?! אתה לוקח את בלה ליידים ושם לב שמצבה מחמיר אתה מגיעה לאחות ג'וי שאומרת ''אוי לא נראה שהזרוראה שלך חולה בפוקוירוס!!'' זאת מחלה גרועה ורעה מאוד שמעייפת את הפוקימן על פי התסמינים נראה שהיא בשלב מתקדם מאוד של המחלה היא יכולה למות בכל רגע!!!

אני יגיד לאחות גואי שהיא חייבת לרפות אותה כמה שיותר מהר ואקווה שהיא תחייה

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    תומר-
    לן מוביל אותך לחדר אפלולי עם המספר 5 עליו ואמר- הדלת הזאת תוביל אותך למאחורי דרך 5,תצטרך לעבור באגם ושמו ''אגם הלם'' בשביל להגיעה לשם,ש שם מלאא פוקימוני מים טובים בשביל המסע שלך.

אופק-
    אתה מחכה בחדר ההמתנה והאחות ג'וי בהבעה עצובה קוראת לך פנימה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

אופק-
    אתה מחכה בחדר ההמתנה והאחות ג'וי בהבעה עצובה קוראת לך פנימה

אני נכנס פנימה ויקווה שבלה תחייה

Spoiler ספוילר

11. אני בכלל לא אלון
    תומר-
    לן מוביל אותך לחדר אפלולי עם המספר 5 עליו ואמר- הדלת הזאת תוביל אותך למאחורי דרך 5,תצטרך לעבור באגם ושמו ''אגם הלם'' בשביל להגיעה לשם,ש שם מלאא פוקימוני מים טובים בשביל המסע שלך.
    "תודה לן" אני אומר ואתחיל להתקדם

12. student of Gakuen Alice
    אופק-
    אתה רואה את בלה שוכבת עדיין מוקפת הילה סגלגלה ואמרה ''הדרך היחידה שלי להתרפא היא לגעת באבן נצח,זאת אבן שתמנע ממני להתפתח'' לאחות ג'וי אין כאלה אבל יש כמה בשדה מחוץ לעיר רוץ ותביא אחת כי זמנ אוזל!!!

תומר-
    אתה מתחיל להתקדם במעבר החשוך,אתה רואה מקודות אור מתחילות להצטייר לפנייך ולפתע אתה מוצא את עצמך באגם יפהיפה ובוא אתה רואה-גלום,מאג'יקארפים,פיבאסים,אודישים,איווים קטנים מתרוצצים,נידורן בשלל צבעים,וולפיקס קטן שלא מעז להיכנס למים ומוגן בצילו של ניינטלס יפייפה ו.... לא האמנתה למראה עיינך... זה סלבי!! שמעתה משהו מצפצף מחולצתך כנראה שלן השתיל עלייך מיקרופון. אמרתה ללן על סלבי והוא אמר ''אני לא מאמין!! אז שם הוא התחבא הוא היה האגדי היחיד שלן מחפש ולא ידענו היכן הוא!!!'' ואז הוא שאל תוכל לבחור להגן על סלבי או היטרן? רק שלן הזהיא אותך שעם תגן על סלבי אחריות גדולה תהיה על כתפייך כי סלבי הוא החשוב מכולם!!! ושהסלבי הנוכחי הוא רק תינוק!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אופק-
    אתה רואה את בלה שוכבת עדיין מוקפת הילה סגלגלה ואמרה ''הדרך היחידה שלי להתרפא היא לגעת באבן נצח,זאת אבן שתמנע ממני להתפתח'' לאחות ג'וי אין כאלה אבל יש כמה בשדה מחוץ לעיר רוץ ותביא אחת כי זמנ אוזל!!!

אני ירוץ לשדה הזה להביא את האבן

Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    אופק-
    אתה רץ לשדה הדאגה ומגיעה לשם במהרה,אתה רואה את האבן אבל כ6 דרגונייט מקיפים אותה!!! אתה מנסה להגיעה אליה אבל הדרגונייט לא נותנים לך,פתאום הדרגונייט האמצעי והגדול מכולם מתקרב אלייך,אתה שומע קול מהדהד הראשך ומבין שדרגונייט משתמש בטלפתיה!! דרגונייט שואל ''למה אתה חפץ באבן בן אנוש?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אופק-
    אתה רץ לשדה הדאגה ומגיעה לשם במהרה,אתה רואה את האבן אבל כ6 דרגונייט מקיפים אותה!!! אתה מנסה להגיעה אליה אבל הדרגונייט לא נותנים לך,פתאום הדרגונייט האמצעי והגדול מכולם מתקרב אלייך,אתה שומע קול מהדהד הראשך ומבין שדרגונייט משתמש בטלפתיה!! דרגונייט שואל ''למה אתה חפץ באבן בן אנוש?''

אני ידבר אם הדרגונייט ויגיד לו שאני מנסה להציל את הזורוראה שלי

Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 75 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •