Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 75 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1122
  1. משתמש מנוסה
    שם: אופק

אופק-
    אתה רץ לכל אורך הדרך אבל אתה שומע יללה,אתה מסתובב ורואה אודיש קטן עם רגל שבורה ומסובבת לגמרי!! אתה יודעה שעם תסחוב גם את אוגיש תצטרך לרוץ לאט יותר ואולי לא תספיק להגיעה בזמן לבלה אבל אתה גם לא רוצה להשאיר שם את אודיש

אני אשאל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליי למסע עם כן אני אזרוק פוקדור

Spoiler ספוילר

2. אני בכלל לא אלון
    תומר-
    אתה מזיז את התיק אבל סלבי תעיץ את תעופתו ונוגעה בפוקדור,הפוקדור עוטף את סלבי שנתפס בפנים בלי בעיה מפני שהוא רק תינוק קטן.
    אני אוציא את סלבי מהפוקדור ואומר "טוב סלבי כנראה שאתה הפוקימון החדש שלי" ואדווח על זה ללן

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ק-
    האנשים מרגיעים אותך ואומרים הם מצוות השמדה,צוות שנלחם בשון אחד מהם ממלמל משהו מול הקיר ודלת סתרים נחשפת!!! הם מורידים אותך למטה ואתה פוגש שם דמות בעלת שיערצהוב וקוצים האיש אומר ''שלום ג'ק אני לן''

אופק-
    אודיש נראה מבועט למראה רגלו כך שהוא לא מגיב

תומר-
    לן,לא ממש מרוצה מהמצב אבל הדרך היחידה לבטל זאת היא ללכת לאחות ג'וי ולבקש ממנה לבטל את תפיסת הפוקדור,אבל אסור שמישהו ידע על סלבי ולכן לן אומר לך ''סרקתי את סלבי בעזרת הרמקולים שהשתלתי עלייך נראה שהוא נולד רק אתמול!!'' ואז הבנתה שבגלל זה הוא היה כל כך קטן והוקסם מהכל!
    ברגע שהוצאתה את סלבי מהפוקדע הוא התיישב על כתפך על אז בלי אזהרה נכרחה סביבו רשת אדומה וגדולה!
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-17-2011 בשעה 06:28 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    שלום אני עונה לו בחשש
    ומנסה להסתכל מה יש סביבי בחדר
    ושואל מאיפה הוא מכיר את השם שלי
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 09-17-2011 בשעה 06:31 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

אופק-
    אודיש נראה מבועט למראה רגלו כך שהוא לא מגיב

אני יוציא את צ'יקוריטה ואגיד לה לסחוב את אודיש

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    ג'ק-
    אתה תסתכל בחדר ורואה מלא ציורי שיימין וסלבי ואז לן דיבר ואמר.''אנחנו זקוקיםם לך,ג'ק התאמנתה די הרבה והתחזקתה אתה רשום אצלינו מהיום בוא התחלתה את המסע,האמת עצם זה שאני אומר לך שאתה חלק מהצוות מדרג אותך ישר לדרגה B שון מחפש מערה ששמה מערת הסודות רק כמה פוקימונים אגדיים יכולים לפתוח אותה ולהרוס את ''כדור הנשמות'' שעם הורסים אותו כל הפוקימונים יימחקו מעל פני כדור הארץ. סלבי ושיימין הם חלק מהפוקימונים האלה וכבר שלחנו אנשים שייטפלו בהם אבל ישנם עדיין כמה שזקוקים להגנה כרגע חשוב לנו שתגן על לטיאס,אח שלה לטיאוס עלול לנסות ולעצור אותכם אבל תעשה מה שתוכל האם אתה מסכים?

אופק-
    אתה שם את אודיש על גבה של צ'יקוריטה ואתם מתחילים לרוץ,אם מגיעים לשם ונכנסים לחדר של בלה,האחות ג'וי אומרת שאיחרתה את המועד!!!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אופק-
    אתה שם את אודיש על גבה של צ'יקוריטה ואתם מתחילים לרוץ,אם מגיעים לשם ונכנסים לחדר של בלה,האחות ג'וי אומרת שאיחרתה את המועד!!!

אני מאד אצטער אבל אגיד לה שיש עוד בעיות ואתן לה את עודיש

Spoiler ספוילר

8. student of Gakuen Alice
    אופק-
    לאחר שהאחות ג'וי לקחה את אודיש הלכתה למיטה של בלה. ראיתה אותה שם שוכבת עם עיינים עצומות,ראיתה על עדן החלון קנקן מים עם ורדים לקחתה משם אחד ושמתה על גופה של בלה,מעל הפרח שמתה את אבן הנצח לאות סמל. עמדתה לצאת מהחדר אבל אז שמעתה קול חלוש שעמר ''עצו...'' הסתובבתה וראיתה את בלה עם הורד עליה אבל בלי האבן!!! התקרבתה שוב וראיתה שבלה פותחת עייינים!!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אני מסכים
    אני אומר לו ושואל אם מישהו יעזור לי חוץ מהפוקמונים שלי
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    ג'ק-
    לן אומר לך שזאת משימה שתצטרך לעשות לבדך ואמר ''לטיאס נמצאת בדרך 9 הנה כנס לפה אמר והוביל אותך למנהרה תת קרקעית. לך כאן ותגיעה לדרך 9

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אוקי אני אומר ורץ כמה שיותר מהר כדי להגיע ללטיאס ולהציל אותה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אופק-
    לאחר שהאחות ג'וי לקחה את אודיש הלכתה למיטה של בלה. ראיתה אותה שם שוכבת עם עיינים עצומות,ראיתה על עדן החלון קנקן מים עם ורדים לקחתה משם אחד ושמתה על גופה של בלה,מעל הפרח שמתה את אבן הנצח לאות סמל. עמדתה לצאת מהחדר אבל אז שמעתה קול חלוש שעמר ''עצו...'' הסתובבתה וראיתה את בלה עם הורד עליה אבל בלי האבן!!! התקרבתה שוב וראיתה שבלה פותחת עייינים!!!

"בלה את חייה" אומר לה ואשאל אותה אם היא יודעת איפה האבן

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: ~BarMaster~
    כינוי במשחק: בר
    גיל במשחק: 13
    מראה:
    רקע: בר נולד בכפר לינאן לאמא ולאבא פרופסורים ושותפים לעבודה. בר תמיד חלם להתחיל את מסעו ולתפוס הרבה פוקימונים ולהלחם איתם, בר גדל לבד, בבית ספר, בבית. בבית ספר תמיד ירדו עליו שהוא חנון כי אהב ללמוד אך הוא ידע שהוא יכול לנצח אותם בקרב פוקימונים, כשהיה חוזר הביתה הוא היה לבד רק בימי שישי הוריו הגיעו הביתה מהמעבדות שעובדים כל השבוע, אמו הייתה מכינה לו את האוכל לכל השבוע, במקרה שהאוכל נגמר היה הולך לאכול אצל סבתא שלו, והיום בר הגיע לרגע שעליו חלם כל חייו להתחיל את המסע
    כסף: 300 ש''ח (לא לגעת)
    הערות: להרשם

14. student of Gakuen Alice
    ג'ק-
    אתה מתחיל ללכת בתוך המעבר התת קערקעי,לאחר כשעת הליכה אתה מגיעה לשדה פתוי מדהים!! ובוא ב3 זוגות של לטיאס ולטיאוס מעופפים!!

אוופק-
    בלה מהנהנת בעייפות,כן בזכותך,והאבן אי שם בתוך הגוף שלי אני חיה,אבל להתפתח אני לעולם לא יוכל
    ובנוגע לשאלה שלך אז כה אני אהיה שלך

BARMASTER-רשום תגיב לבתחלה בצבע הזה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אוופק-
    בלה מהנהנת בעייפות,כן בזכותך,והאבן אי שם בתוך הגוף שלי אני חיה,אבל להתפתח אני לעולם לא יוכל
    ובנוגע לשאלה שלך אז כה אני אהיה שלך

אני אבכה ואחבק את בלה ואגיד לה שתבוא איתי לאחות ג'ואי

Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 75 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •