אופק-
בלה לא מתעוררת,לילי מחליפה פוקימון ל.. לודיקולו!!
בלה תחזרי ציקוריטה צאי
אופק-
בלה לא מתעוררת,לילי מחליפה פוקימון ל.. לודיקולו!!
בלה תחזרי ציקוריטה צאי
ספוילר
תומר-
אתה מחליט בכל זאת לנסות את מזלך ונכנס למכון,אתה פוגש את מנהיגת המכון,לילי והקרב מתחיל!! לילי מויאה גלום
ג'ק-
דרגונייט אוומר לך ''אני פוקימון קטן וצהוב,יש לי פסים כחולים על הגב,אין לי ידיים או רגליים ואני דור 2!!''
אופק-
אתה מוציא את צ'יקוריט ה
יונתן רשום תגיב להתחלה בצבע הזה
נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-17-2011 בשעה 08:19 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
אתה מוציא את צ'יקוריטה
צ'יקוריטה עלי תער ואז דחיפה
ספוילר
כבר עשיתי את הקרב הזה התבלבלת ביני לבין מישהו אחרתומר-
אתה מחליט בכל זאת לנסות את מזלך ונכנס למכון,אתה פוגש את מנהיגת המכון,לילי והקרב מתחיל!! לילי מויאה גלום
אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת בלודיקולו שמועד ואז בדחיפה.
פתאום נכנסת אישה במדים כחלוים-צהובים שאומרת ''משלוח לאופק'' אתה אומר לה שאתה אופק והיא מושיטה לך ביצה כחולה-שחורה. (כן,כן ביצת דף 12) והקרב ממשיך!!
תומר-
אופס צודק טעות שלי
אתה נכנס למכון ופוגש את מנהיג המכון איתן,מנהיג מכון המים!! אתה אומר לו שלום והקרב מתחיל איתן מוציא אזומריל
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יונתן-
אתה רואה שהפרופסור בסדר,אבל מבטו מופנה אל הקיר ההרוס אתה מסתכל ורואה 3 דמויות האמצעית מתקרבת אלייך,נערה בעלת שיער בלנודני שאומרת ''תיזהר מצוות הרס בכל מקום בוא תשנע את שם זה תברח!!''
ו3 בדמויות נעלמו כשם שהופיעו קצת מבולבל אמר הפרופסור שלא נותרו לו עוד פוקימונים אבל יש לו סיטטר עם תרצה...
ג'ק-[COLOR="Orange"]
צודק! אומר דרגונייט ונותן ל ךאת הכדור[/COLOR]
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת בלודיקולו שמועד ואז בדחיפה.
פתאום נכנסת אישה במדים כחלוים-צהובים שאומרת ''משלוח לאופק'' אתה אומר לה שאתה אופק והיא מושיטה לך ביצה כחולה-שחורה. (כן,כן ביצת דף 12) והקרב ממשיך!!
צ'יקוריטה שוב פעם אותו מהלך
ספוילר
אופק-
צ'קוריטה עושה זאת שוב ופוגעת עם עלי התער אבל לפני שפוגעת עם הדחיפה לודיקולו מעיף אותה לאחור עם רובה מים
ג'ק-
אתה רץ מהר ככל שתוכל אל לטיאס ולטיאוס,אתה מגיעה אליהם ומושיט להם את הכדור,ברגע שהם נוגעים בוא הם מתכווים לגודל של איווי וכל אחד מהם משנה צורה לפוקימון-לטיאס הקטנה לפיצ'ו ולטיאוס לפיקאצ'ו והם נתלים לך על הכתף
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
צ'קוריטה עושה זאת שוב ופוגעת עם עלי התער אבל לפני שפוגעת עם הדחיפה לודיקולו מעיף אותה לאחור עם רובה מים
שוב אותו מהלך רק הפעם רק עלי תער
ספוילר
אופק-
צ'יקוריטה מפספסת!!
בדיוק באותו רגה בלה יוצאת מהפוקדור שלה!
ג'ק-
אתה מגיעה ללן עם לטיאס ולטיאוס והוא מכוון אותך חזרה לעיר בא הייתה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אוציא את דיטו ואומר לו להשתנות ללודיקולו ואז אבדוק את המתקפות שלותומר-
אופס צודק טעות שלי
אתה נכנס למכון ופוגש את מנהיג המכון איתן,מנהיג מכון המים!! אתה אומר לו שלום והקרב מתחיל איתן מוציא אזומריל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)