אופק-אתה משלם למוכרת 60 ש''ח והלך לדרך 2!!! אתה הולך ופתאום שומע רחש מאחורייך
אני יסתובב ואבדוק מה הרעש
אופק-אתה משלם למוכרת 60 ש''ח והלך לדרך 2!!! אתה הולך ופתאום שומע רחש מאחורייך
אני יסתובב ואבדוק מה הרעש
ספוילר
אופק-פתחתה עמ' 20!!!! אתה מקבל פוקימון התפתחות 1 לבחירתך!
ג'ק-
אתה הולך למכו ןשל לילי,מכון עשה היא מוציאה גלום
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-פתחתה עמ' 20!!!! אתה מקבל פוקימון התפתחות 1 לבחירתך!
אפשר פיצ'ו
ספוילר
אופק-
אתה שומע רחש מאחורייך
ג'ק-
מגבי עושה כדברייך התוצאה היא סחרור אש מרהיב שמחסל את גלום במכה אחת!!!! לילי כועסת ומוציאה לודיקולו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
אתה שומע רחש מאחורייך
אני אסתובב ואבדוק מי זה
ספוילר
אופק-
אתה מסתובהה ורואה ילדה כחולת שיער מחזיקה סלסלה מלאה פוקדורים. הילדה רצה אלייך ואומרת ''אין לי זמן אני חייבת להיפטר מהפוקדורים האלה,פרופסור שלוק מהעיירה שלי החליט לבחור את הפוקימונים שלי מכל המאמנים האחרים לניסויי שלו ואני לא רוצה שהוא יעשה לעיהם ניסויים!!! אמרה הילדה ,הגישה לך פוקדור ונעלמה. הוצאתה את הפוקימון מהפוקדור זה היה פיצ'ו!!
ג'ק-
אתה מןציא את פלורה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
אתה מסתובהה ורואה ילדה כחולת שיער מחזיקה סלסלה מלאה פוקדורים. הילדה רצה אלייך ואומרת ''אין לי זמן אני חייבת להיפטר מהפוקדורים האלה,פרופסור שלוק מהעיירה שלי החליט לבחור את הפוקימונים שלי מכל המאמנים האחרים לניסויי שלו ואני לא רוצה שהוא יעשה לעיהם ניסויים!!! אמרה הילדה ,הגישה לך פוקדור ונעלמה. הוצאתה את הפוקימון מהפוקדור זה היה פיצ'ו!!
שלום פיצ'ו אני המאמן החדש שלך והם הפוקימונים שלי
ספוילר
אופק-
פיצ'ו מסתכל עלייך בהתרגשות!! פתאום הביצה שלך מתחילה לזהור!!
יונתן-
סייטר יוצא מהפוקדור במהירות ובוהה בך תוהה מי אתה
ג'ק-
פלורה עושה מה שאמרתה לה,לודיקולו משתמש בעלים קסומים אבל פלורה מצליחה להתחמק,אבל נפגעת מעלה אחד.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
פיצ'ו מסתכל עלייך בהתרגשות!! פתאום הביצה שלך מתחילה לזהור!!
אני מוציא את הביצה מהתיק ובודק מה קורה לה
ספוילר
אוקיי דיטו תשתמש בעלים קסומיםתומר-
דיטו פוגע ואזומריל מתעלף,איתן מוציא...... סקווירטל!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)