אופק: אתה מגיעה למפקדה ולן אומר ''דורגתה לדרגה C מזל טוב
!! יש לי משימה מסוכנת בשהילך תהיה מוכן לעשות אותה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני מוכן מה המשימה?
ספוילר
אופק-יופי.המשימה שלך היא ללכת ולרגל אחרי שון,בשביל זה תצורך להיכנס למפקדה שלו,תוכל לעשות זאת רק עם תרכוש את אמונו כלומר תתגייס כחייל שלו!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-יופי.המשימה שלך היא ללכת ולרגל אחרי שון,בשביל זה תצורך להיכנס למפקדה שלו,תוכל לעשות זאת רק עם תרכוש את אמונו כלומר תתגייס כחייל שלו!!
אני ילך לחנות לקנות בגדים
ספוילר
אופק- לן אומר לך שאין ורך בכך כי תצטרך להיכנס ל..אקדמיית החיילים של שון!!! לן אמר שהצליח לפרוץ למחשב האקדמיה ולהכניס אותך לתוכנית הלימודים בת 5 הימים.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
כמה דברים
1.עם תפתח עמ' 25 תקבל פוקימון התפתחות 2 לבחירתך
2.לן אמר ''הנה תעבור במעבר הזה אמר לן והצביעה על מעבר. לן אמר מעכשיו קוראים לך אופיר לא אופק אופיר ברור?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-הגעתה אל האקדמייה בכניסה נתנו לך מדים של הצוות ומערכת שעות. נכנסתה לשיעור הראשון ''למה שונאים פוקימונים?'' ואז לשני תורת הפוקימונים ושנאתםם'' ואז לשלישי ''ירי לבטן הפוקימון או לגב'' ואז לרביעי ''איך להסתנן לקבוצת יריבים'' ועוד...... בסוף היום הייתה מותש מאוד היו לך 2 מבחנים להתכונן אליהם ב''למה שונאים פוקימונים'' וב''ירי לבטן הפוקימון או לגב'' לן אמר לך שאתה חייב להצליח במבחנים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שם: אוהד
מראה: בלונדיני, עיניים כחולות, חטוב, צבע עור לבן.
רקע: אוהד תמיד אהב לשחק עם פוקימוני דרקון, וכולם תמיד אמרו לו שיש לו כישרון עצום בגידול דרקונים. אפילו פעם אחד, שסלאמנס השתגע בעיר שלו, והרס הכל, אוהד נעמד מולו והתחיל לשיר לו שיר שהוא אהב. הדרקון נרגע, ותחב את ראשו לתוך ידו של אוהד, כדי שילטף אותו. אוהד תמיד חלם להיות מאמן הדרקונים הטוב בעולם. יש לו כושר כריזמטי מעולה, והוא יכול להרגיע גם את הפוקימונים הכי עצבניים וקשוחים. בבית הספר אוהד תמיד למד טוב, והמון ילדים כראו לו "חרשן" ו"חנון", אבל הוא הצליח בכל פעם מחדש להחזיר לעצמו את כבודו, בכך שהרשים את כולם בכישורי האילוף שלו עם פוקימונים.
כסף:3000 ש''ח
* אפשר שתכתבי לי בצבע כחול?
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אופק- במבחן הראשון קיבלתה 81 ובשני 91 מזל טוב עברתה את המבחנים והתקבלתה בתור חייל!!! לן מסביר לך איפה מאחסן הצוות את כל המודיעון שלו מה תעשה?
אוהד-רשום תגיב להתחלה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מה זה סלבי מה קרה" אני אומר לו בטון הכי מרגיע שאני יכול ומנסה להרגיע אותותומר-סטארלי מסתכל עלייך בשמחה רבה!!! וצועק סטארלי סטאר!!! סלבי יצא מהפוקדור שלו ופיהק פיהוק גדול והתיישב על כתפך והתחיל לבכות!
אופק- במבחן הראשון קיבלתה 81 ובשני 91 מזל טוב עברתה את המבחנים והתקבלתה בתור חייל!!! לן מסביר לך איפה מאחסן הצוות את כל המודיעון שלו מה תעשה?
אני ילך למודעין ואסתכל על הפרטים שם
ספוילר
ההתחלה מאוד מזכירה לי סיפור שהיה לך פעם וסגרת...
~~~~~~~~~~
אני רץ לבדוק מה קרה.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)