אוהד-סקווירטל מהנהן וקופץ על הכתף שלך!!! אתה מתחיל ללכת ורואה אודיש,גלום,סידוט
אוהד-סקווירטל מהנהן וקופץ על הכתף שלך!!! אתה מתחיל ללכת ורואה אודיש,גלום,סידוט
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני מאכיל את סלבי עד הסוף ומבין שגם אני רעב אז אני מוציא את דיטו ונותן לכולם אוכל וגם לדיטו אוכל נוזליתומר-
וואלה לא חשבתי שתקלוט כל כך מהר חחח האמת תיכננתי הצגות שלמות שבלהי יעשה כדי שיבין הרסתה את כל הבדיחה שתיכננתיחח סלבי אוכל בלי בעיה
*מצטער שהרסתי אני פשוט צופה בסדרה מהתחלה ואני בפרקים מתקופת בונסלי
בא לי איזה אודיש עכשיו...
אני מוציא את סקווירטל ומורה עליו לכסח אותו.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
תומר-חח.. נתמודדדיטו וסלבי אוכלים בהנאה אך שחכתה להשגיח וקבוצת נעלים באה מסביבך והתחילה לצלם את סלבי!!!
אוהד-סקווירטל מסתכל עלייך כשואל איזה מתקפה להשתמש (הוא יודע אקדח מים ודחיפה)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דחיפה!
אני גם מוציא את דראגונייר, וקורא "תעבדו בצוות! דראגונייר, תשתמש ב... מה ש..יש לך?"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד-סקווירטל משתמש בדחיפה על אודיש שמשתמש באבקת שיתוק (דרגונייא יודע ריקוד דרקון,זעם דרקון,קרן על ואקדח מים')
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דראגונייר, קרן על! תקרע את אודיש!
תעיר את סקווירטל עם אקדח מים קטן!
~~~~;
את יודעת שדראגונייר לא מסוג מים נכון?
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד:fה הוא דרקון טהור אבל סתם שמתי לו..... לא הייתה לי עוד התקפה ללתת לו... אודיש המסכן מתעלף
נמשיך עעוד 10 דקות בערך ואני הולכת יש לי מחר מבחן ענק באנגלית וקלטתי ששחכתי לגמרי ללמוד Adverbs
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טוב
~~~~~
אני מחייך לעבר דראגונייר וסקווירטל ושואל אותם "לתפוס אותו או לא?"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד: סקווירטל מהנהן ודרגונייט מנענע את ראשו כאמר שלא
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אחזיר מיד את סלבי לפוקדור ואצעק "מה אתם רוצים מהסלבי הקטן הזה אתם לא רואים שהוא רק תינוק אם ידעו עליו הוא לא יגדל כמו שצריך" ('וגם כן יחשפו אותי') "תנו לי את המצלמות או שדיטו שלי יצטרך להשתנות לסאלאמנס"תומר-חח.. נתמודדדיטו וסלבי אוכלים בהנאה אך שחכתה להשגיח וקבוצת נעלים באה מסביבך והתחילה לצלם את סלבי!!!
למי אני אקשיב?
אני מחליט שאני אתפוס פוקימון רק אם כל החבורה שלי תסכים לזה, ועוזב את אודיש, ומתחיל לחפש עוד פוקימונים.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אופק- אתה מוצא תיקיות שלמות מסודרות על פי הא' ב מה שהכי מושך אותך הוא ספר זהב גדול עליו מודפס ''מיועד לשון בלבד''! אתה שומע את השומרים חוזרים
אני שם את הספר בתיק ויוצא מהמודיעין
ספוילר
תומר-כל הידים מסתכלים עלייך ואתה מבין שהתמונות פורסמו כבר בכל רחבי האינטרנט!!!! כשלושה אנשים נכנסים מיד אתה מזהה את המדים הם מהצוות של שון!!!
אוהד- אתה ממשך בדרכך ומגיעה למפל עצום אתה רוא שם איווי קטן שותה.
אופק-אתה יוצא ברגע האחרון,אתה רואה את החיילים מחזיקים כלוב קטן בוא בלה!!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אוקיי איווי זה פוקימון שאני עומד לתפוס...
דראגונייר, תקשור את האיווי הזה עם גופך, ואל תתן לו לברוח!
סקווירטל, אקדח מים על איווי!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)