מצויין יש לי מריל
בוא נראה איזה מתקפות הוא למד ואני בודק בפוקדקס
ג'ק- ''מריל יודע אקדח מים,דחיפה,מערבולת,משיקה נמתוקה''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ק- מריל מתחיל לחפור ולחפור ופתום הוא נעלם אבל מריל לא יודע עדיין להצמצא מתחת לאדמה ובמקום להתקי את מגבי הוא מתקיף אותך!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ק-מריל מנסה שוב אבל גם אחרי עשר דקות היא לא יוצאת!!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ק-אתה מתחיל לחפש את מריל אבל לא מוצא!!!
יש אצלי חברה אני אתנתק ואחזור בסיביות 6 אני יעדכן אז הכל
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- כבר נתתה לו זוכר? שפלתץה את התיק לתוך המעבר ורק אז לקחו אותך.. וגם אמרתי שהגעתה פנימה ראיתה את לן נועץ מבט המום בספר
אני שואל אותו מה הוא רואה
ספוילר
אני אומר לדיטו לעוף הכי מהר שהוא יכול בזמן שאבדוק אם הוא יודע את המתקפה מטאור דרקוןתומר- שלושת החיילים מסתכלים עלייך ומתחילים לרוץ אחרייך לצערך אחריהם נכנסים עוד כ50 חייילים!!!! כול ה53 הוציאו סטארפטורים!!!!
אופק-לן מסמן לך להתקרב,ואז אתה רואה מפה שלמה שמובילה ל.... דרך 10!!! הדרך הנסתרת!! אבל חלק מהמפה היה חסר
יונתן-אתה מתכונן לתקוף אבל פתאום וויד מתפתח ל....... מטאפוד!! ואתה לא מבין איך זה ייתכן!!
תומר-דיטו יודע את המתקפה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-לן מסמן לך להתקרב,ואז אתה רואה מפה שלמה שמובילה ל.... דרך 10!!! הדרך הנסתרת!! אבל חלק מהמפה היה חסר
רני אסתכל וינסה להבין איפה החלק החסר
ספוילר
טוב תשמעי זה לא מ"ת דרוש פה השקעה רצינית שתי מילים וחצי לתגובה??? אתה רצינית בישביל זה פתחת מ"ת רק בישביל התואר?? טוב אז עם ככה אני פורש שתי מילים וחצי בתגובה לדעתי מיותר להשתתף בקושי שבוע משחק כבר עמוד 30 במ"ת נורמלי מגיעים בשבועים-שלושה שבועות, אני אישית ועוד מלא אנשים מעדיפים שהמ"ת ילך לאט והתגובות מושקעות הרבה יותר מפורט מעניין פשוט כיף יותר, יש פה ילדים לא משקיעים וגם את אז תשקיעי הרבה יותר ותבקשי גם מהם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)