אני אסתכל אחורה לבדוק מה היה הרעשתומר
אתם נכנסים לדרך 1 ופתאום שומעים קול מוזר מאחוריכם
אני אסתכל אחורה לבדוק מה היה הרעשתומר
אתם נכנסים לדרך 1 ופתאום שומעים קול מוזר מאחוריכם
אופק
נידנוד ראשון,שני ניתפס מזל טוב תפסתה!! מה תעשה?
תומר-
אתה מסתובב וראה איווי קטן,אתה מתקרב ללטף אותו ופתאום הוא גדל וגדל והופף לסאלמנס!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק
נידנוד ראשון,שני ניתפס מזל טוב תפסתה!! מה תעשה?
אני יוציא את קטארפי ואכיר לו אותי ואת צ'יקוריטה ואבדוק את המתקפות שלו בפוקידע
ספוילר
אופק
אתה מוציא את קאטרפי ואומר לו שלום וכך גם צ'יקוריטה (תסתכל בדף הרשומים שמתי שם את ההתקפות שלו) אתה מחזיר אותו לפוקדור ויוצא לדרך1
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אתרחק ממנו אבדוק בפוקדע איזה פוקימון הוא ואקרא לטורצ'יק שיעזור לי בזהתומר-
אתה מסתובב וראה איווי קטן,אתה מתקרב ללטף אותו ופתאום הוא גדל וגדל והופף לסאלמנס!
תומר-
אתה בודק בפוקדע והפוקדע קורא ''דיטו,פוקימון סגול אשר יגול לשנות את ורתו לאיזה פוקימון שירצה''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק
אתה מוציא את קאטרפי ואומר לו שלום וכך גם צ'יקוריטה אתה מחזיר אותו לפוקדור ויוצא לדרך1
אני מתחיל ללכת בדרכי בדרך 1 לעיר הראשונה ולמכון הראשון
ספוילר
אני חושב 'דיטו תמיד רציתי אחד' ואומר "טורצ'יק תשתמש בגחלת"תומר-
אתה בודק בפוקדע והפוקדע קורא ''דיטו,פוקימון סגול אשר יגול לשנות את ורתו לאיזה פוקימון שירצה''
אופק
אתה מתחיל ללכת בדרך 1 ונכנס לחלקת עצים מלאה פוקימןנים אתה רואה-אודיש,מאג'יקארפ,פיבאס ופיצ'ו פראיים מה תעשה?
תומר
טורצ'יק משתמש בגחלת,אבל בדיוק באותו זמן דיטו משנה צורה לטורצ'יק וכמעט לא נפגע כי קיבלת את היכולת של טורצ'יק ומתקפת האש לא השפיעה עליו,אחר כך שינה דיטו את צורתו למאדקיפ והשתמש באקדח מים,אבל רק מעט ממנו פגע מה תעשה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק
אתה מתחיל ללכת בדרך 1 ונכנס לחלקת עצים מלאה פוקימןנים אתה רואה-אודיש,מאג'יקארפ,פיבאס ופיצ'ו פראיים מה תעשה?
אני יוציא את צ'יקוריטה ואגיד לה להשתמש בדחיפה על הפיצ'ו
נערך לאחרונה על ידי Monkey D Luffy, 09-17-2011 בשעה 01:24 AM
ספוילר
אופק
בדיוק לפני שצ'יקוריטה פגעה ,פיצ'ו הוקף בקרן אדומה ונעלם כלא היה,פתאום שני אנשים הגיחו מעץ היו להם מדים שחורים והיו לצידם 2 אקנסים.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק
בדיוק לפני שצ'יקוריטה פגעה ,פיצ'ו הוקף בקרן אדומה ונעלם כלא היה,פתאום שני אנשים הגיחו מעץ היו להם מדים שחורים והיו לצידם 2 אקנסים.
אני יחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור שלה ואשאל אותם "מי אתם"
ספוילר
אופק
2 האנשים יגכחו ויאמרו:שמעתה פעם על שון ילד? כדאי לך לשמוע כי אנחנו מצוות ''הרס'' ונשבענו למחוק כל פוקימון מעל פני האדמה!!! אז קדימה תן לנו את הפוקדורים שלך!! וברגע זה תפסה יד את ידך ומשכה אותך לאחור.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק
2 האנשים יגכחו ויאמרו:שמעתה פעם על שון ילד? כדאי לך לשמוע כי אנחנו מצוות ''הרס'' ונשבענו למחוק כל פוקימון מעל פני האדמה!!! אז קדימה תן לנו את הפוקדורים שלך!! וברגע זה תפסה יד את ידך ומשכה אותך לאחור.
"ברור ששמעתי על שון" אומר להם ואוסיף "לא אתן לכם את הפוקימונים שלי"
ספוילר
'בחור קשוח' אני אחשוב ואומר"טורצ'יק מהר תשתמש בדחיפה ואז בגחלת"תומר
טורצ'יק משתמש בגחלת,אבל בדיוק באותו זמן דיטו משנה צורה לטורצ'יק וכמעט לא נפגע כי קיבלת את היכולת של טורצ'יק ומתקפת האש לא השפיעה עליו,אחר כך שינה דיטו את צורתו למאדקיפ והשתמש באקדח מים,אבל רק מעט ממנו פגע מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)