אופק0-אתה יודע הייתה אמור לומר לי והייתי נותנת לך אותו.. חח. אתה הולך לאחות ג'וי שמשדרגת לך את הפוקדע בשביל הפקימונים ומסבירה '' הפוקימונים בשדה נראים בדיוק כמו פוקימונים רגילים אבל הם מסוגים שונים ובעלי יכולות שונות!!'' אבל אפשר לתפוס אותם רק עם הפוקדורים האלו '' היא אמרה והגישה לך 5 פוקדורי ם זהובים. היא מראה לך איך להגיעה ךשדה
אוהד-אתה מגיעה לעיר השלישית
יאיר-אתה שומע רחש ורואה וולפיקס
אמא שלי תפס שאני לא ישנה ביי ביי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אוהד-חח אדה יש פוקימונים מיוחחדים שרק נראים רגיליםתה הולך לשדה עם הפוקדע המיוחד וראה סטארלי,אתה נזזכר שבש
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"דיטו תשתמש במטאור דרקון" אני אומר ומקווה שכמה שיותר סטאראפטורים יפגעותומר-דיטו יודע את המתקפה
אופק
-אתה יודע הייתה אמור לומר לי והייתי נותנת לך אותו.. חח. אתה הולך לאחות ג'וי שמשדרגת לך את הפוקדע בשביל הפקימונים ומסבירה '' הפוקימונים בשדה נראים בדיוק כמו פוקימונים רגילים אבל הם מסוגים שונים ובעלי יכולות שונות!!'' אבל אפשר לתפוס אותם רק עם הפוקדורים האלו '' היא אמרה והגישה לך 5 פוקדורי ם זהובים. היא מראה לך איך להגיעה ךשדה
אני הולך לשדה
ספוילר
אופק-
האחות ג'וי לוקחת מפה ממדף ונותנת לך,אתה יוצא לשדה ומגיעה מהר מאוד פתאום אתה רואה איווי אתה נזכר שיכול להיות שזה פוקימון ןחדש ומוציא את הפוקדע פתאום האיווי מתחיל לעוף!!
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון ומפיל 15 סטארפטורים!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"דיטו תשתמש שוב במטאור דרקון רק הפעם תשתמש בלהביור כדי לחזק את זה" אני אומר מקווה שזה יעבוד טוב (אני מתכוון שהלהביור יגרום ליותר מטאורים ליפול והם יהיו מחוזקים בכוח של הלהביור)תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון ומפיל 15 סטארפטורים!!
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
תומר0-דיטו עושה מה שאמרתה לו והתוצאה היא גשם מטאור בוער!!!!!!! כל הסטארפטורים נופלים!!
אופק-בייליף פוגע אבל איווי יוצא אלייך באס אווירי!! אתה מוציא את הפוקדע שאומר ''איפלאפ,פוקימון השועל המעופף,איפלפ הוא סוג מים ומעופף.''
אוהד-דרגונייי טמייעץ לך להויא את הפוקדע אתה מצויא ''סטארקרי פוקימון האש מעופף.''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-בייליף פוגע אבל איווי יוצא אלייך באס אווירי!! אתה מוציא את הפוקדע שאומר ''איפלאפ,פוקימון השועל המעופף,איפלפ הוא סוג מים ומעופף.''
בייליף תתחמקי ואז עלי תער ואז עלים קסומים
ספוילר
אופק-ביייליף מנסה להתחמק אבל איפלאפ מהיר מידי!!!! הוא פוגע בבייליף בחוזקה!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ק-
בייליף מצליח לשחרר את מגבי!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)