תומר-אתה רואה סטארלי,איווי,דיטו
תומר-אתה רואה סטארלי,איווי,דיטו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ומי הוד רוממותו שמעז להפריע לי ככה?
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אני אבדוק אותם בפוקדעתומר-אתה רואה סטארלי,איווי,דיטו
אוהד- או תודה רבה,נכון שאני נסיך אבל לא צריך כזאת רשמיות או שכה.... אמר הדאנספרס ורק לאות אזהרה אוציא מטאור בודד לשמיים
תומר-
איווי סוג מעופף
סטארלי סוג מים
דיטו סוג חשמל
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
פששש כל הכבוד לך דאנספראס! התעלית על עצמך!
שיהיה לי פוקימון משושלת מלוכה? מדהים!
אז קדימה, תתכונן לקרב שלא תשכח!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד- דאנספרס אמר ''בחלומות הלילה אני אפילו לא מאמין שאני מדבר עם מישהו במעמד נחות כמו שלך!'' ואז הוא השתמש במטאור דרקון משולב עם להביור
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר להם לחסום את ההתקפה.
"אז כנראה שהוד רוממותו פחדן מדי כדי להילחם! חשבתי שמישהו במעמד כמו שלך יסכים להצעה פשוטה כזאת, כי הרי אנודי החזק בטוח ינצח, לא? כנראה שאתה סתם חלשלוש עלוב, שלא מוכן להילחם..."
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
המעריץ- איך קוראים לדמות שלך? לא שמתי לב...
הפרופסור מעביר לך פוקדור וממנו יוצא טורצ'יק, 3 דמויות מופיעות האמצעית מתקרבת אלייך אתה שם לב שזאת נערה בעלת שיער בלונדיני. היא אומרת ''היזהר מצוות הרס בכל מקום בוא תשמע את שם זה תברח'' הסתובבה והלכה ואיתה נעלמו גם 2 הדמויות האחרות. ואז אמר לך הפרופסור בקול רועד ''במי תבחר?w'[/QUOTE]
קוראים לה סטיב
__________________________________________________ _______________
אני יוצא מההלם ואומר מיד "אני בוחר את טורצ'יק!!"
'אני אלחם בדיטו' אני אחשוב ואוציא את טורצ'יק ואומר לו להשתמש בלהביורתומר-
איווי סוג מעופף
סטארלי סוג מים
דיטו סוג חשמל
גק- אתה מתחיל ללכת מכון שוהא מסוג.... מים!
אוהד- דאנספרס אמר לך בגאווה '' למה לי להילחם כשיש לי צבא? יודע מה נעשה עסק נצח אותם ואולי אתן לך להילחם מול'' ואז הופיעו כחמישה דרגונייטים שיצרו מעגל סביב דאנספרס, באו עוד 10 פלייגונים שיצרו מעגל סביב הדרגונייטים ועוד כ20 גיבלים שיצרו מעגל סיב הפלייגוים
!!!
ולקינוח 2 שומרי ראש בדמות סינזלים.
יונתן-2 האנשים מגככים ואומרים את הפוקימונים שלך אלה מה?
סטיב-במי תבחר?
תומר- טורצ'יק משתמש בלהביור שופגע בדיטו (שמו הוא דיואט כי הוא לא דיטו רגיל) דיואט משתמש במתקפ ברק
אופק - הפוקדע אומר ''דרליני זוהר, סוג אופל,דרקון וחשמל''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק -
הפוקדע אומר ''דרליני זוהר, סוג אופל,דרקון וחשמל''
אני מוציא את בלה ואומר לה להשתמש לחג
ספוילר
אופק- להשתמש במה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)