אוהד= דרגונייר יוצא ומשתמש בקרן על,קרן פוגעת או ש.. לא? ברגע שהעשן מתפזר אתה לא רוה את דאנספרס אתה שומע קול מאחורייך ורואה אותו על אחד העצים.
אוהד= דרגונייר יוצא ומשתמש בקרן על,קרן פוגעת או ש.. לא? ברגע שהעשן מתפזר אתה לא רוה את דאנספרס אתה שומע קול מאחורייך ורואה אותו על אחד העצים.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שיגור? נחמד!!
אבל יש לי עוד כמה טריקים בשרוול!
דראגונייר, תעשה אקדח מים חזק כל כך, שהוא יציף את כל האזור במים!
אחרי זה, תצלול ותשתמש בזעם דרקון על דאנספרס!
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אוהד-דראגונייר משתמש באקדח מים ומצי את כל המקום,אתה רואה אותו מתחיל לשחות לעבר דאנספרס אבל... דאנספרס אמר ''הזכרתי שאמא של לא הייתה דאנספרס טהורה? היא הייתה חצי סקווירטל!!'' אמר והתחיל לשחות כמקצוען! והתחמק מזעם הדרקון
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נו באמת, מה נהיה פה, גן חיות?
דראגונייר, (מה שאר ההתקפות שלו?) השתמש ב...
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד-זעם דרקון,ריקוד דרקון,אקדח מים ומטאור דרקון
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אוקיי, דראגונייר, תתפוס מהר את דאנספרס ותטיח מטאור דרקון על כל הבריכה, תכוון אותו למעלה כך שיפגע בו ולא בך!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד-דרגונייט משתמש במטאור דרקון כלפי מעלה,דאנספרס חייך חצי חיוך ואמר ''נחש מה.. אבא שלי לא היה דראגונייט טהור הוא היה חצי ליפיאון.'' אמר והשתמש בסופת עלים כדי להתיח את המטאורים על הרצפה אבל מטאור אחד פגע בוא
!
אופק-ביילי פוגעת ודלטיני מתעלף
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אומייגאד מה זה החרטוט הזה?!
טוב, אם זה פגע, דראגונייר, תקשור אותו אליך ותשתמש בקרן על עליו!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אופק-נתפס!! מזל טוב!!! אתה מקבל שיחה
אוהד- דרגונייאר תופס את דאנספרס הפגוע שמחחייך חיוך קלוש ואומר ''זוכר שסיפרתי לך שאבא של אבא שלי היה ליפיאון? אבא שלו היה גלאסיון!!!'' אמר והשתמש ברוח כסופה,אבל דראגונייר החזיק מעמד!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אולי תפסיק להשוויץ, אתה לא שם לב שאני עומד לקרוע אותך?
דראגונייר, תהדק את אחיזתך, והשתמש בקרן על, הפעם תכוון ישירות אליו ובשיא הכח!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
"תתחמק ותשתמש שוב בלהביור"תומר- טורצ'יק משתמש בלהביור שופגע בדיטו (שמו הוא דיואט כי הוא לא דיטו רגיל) דיואט משתמש במתקפ ברק
אוהד- דאנספרס אמר ''מצטער אני לא מדבר עם פשוטי העם!'' אמר בדיוק לפני שדראגונייר ''שרף'' לו את הפנים. דאנספרס החזיק מעמד בקושי ואמר בגמגום קל ''סבא רבבא לי היה ראיצ'ו!!'' אמר והשתמש במכת ברק
תומר-טורצ'יק מתחמק ומתחיל להתפתח!!!! מזל טוב יש לך קומבסקי!! קומבסקין משתמש בבעיטה כפולה!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נראה דווקא שאתה מדבר יפה מאוד עם פשוטי העם, בעיקר אלה שמנצחים אותך!
דראגונייר, הוא מסוג דרקון, אני צודק? אז אתה סופר אפקטקיבי עליו! זעם דרקון, פעם אחרונה!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)