חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אופק- אתה מתחיל ללכת לכיוון היללה,אבל בלה שנראה שמזהה את הקול מתחילה לרוץ בהתרגשות,אתה רץ אחריה במעלה גבעה קרובה,והיללה נשמעת יותר ויותר קרובה אלייך, אתה מגיעה לגבהה ורואה שועל קטן ושחור מצונ בעצמו.
יאיר- 23 הדמויות לא מוותרות אבל פתאום רשת לייזר נפרשת מעלייך ומעל הפוקיומנים שלך ומגנה עלייכם אישה בעלת לבוש כחול ושיער ורדרד מופיעה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- בלי לענות בלה מתקרבת לאט לאט לשועל הקטן,אתה מתקרב גם כן ומבחין שזה זרוראה אבל הרבה יותר קטן מבלה, אתה מבחין שהוא מלא פציעות ומטונף מאוד. בלה מתקרבת בזהירו. שהיא מזהה את הדמות היא רצה אליו בשיא המהירות ומתחילה ללקק אותו וללט אותו. הזרוראה הקטן קם אך בקושי ומחבק את בלה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אומר לפוקימון "הי חמודי רוצה להצטרף אלי אומר ואתקשר לפרופסור אוק כדי לומר לו על הפוקימון הלא ידועתומר- הפוקדע אומר ''פוקימון לא ידוע סוג אש ומים'' ואז פוצ'אינה פלט בטעות עננת עשן שחור מפיו.
כן, למה אתם שואלים?
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
תומר- פוצ'אינה מהנהן ואתה מתקשר לפרופסור אוק שאומר לך שמכיוון שאתה מצאתה אותו אתה תיתן שם לזן שלו.
אוהד- אנחנו בשליחותו של לן אתה מגן על מישו? עם כן הוצא אותו7 ברגע זה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סטיב- חח לא כאילו לאות ניצחון. אתה זורק את הפוקדור ואיווי נתפס!![/quote]
יש אני אומר ומרים את הפוקדור של איווי ואז מוציא אותו ובודק את המתקפות שלו.
אופק- אתה מתקרב להרים ארותו לבלה נוהמת כאות אזהרה שתיזהר לא להפיל אתו
סטיב- אתה סורק את איווי הפוקדע אומר ''איווי יודע כדור צל,זנב ברזל ודחיפה''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני חושב שאני אקרא לזן שלו "פוצ'י"תומר- פוצ'אינה מהנהן ואתה מתקשר לפרופסור אוק שאומר לך שמכיוון שאתה מצאתה אותו אתה תיתן שם לזן שלו.
תומר-פוצ'י.. חח שם חמוד אתה חוזר לעיר 3 בדרך אתה רואה חנות פוקי
אופק-אתה תוקח את בילי למרפאה בלויווי בלה אתה נכנס והאחות ג'וי לוקחת אותו לטפול בלה רוצה לבוא ולהשגיח על בילי אבל ג'וי לא מרשה. בלה לא מרפה מה תיעשה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)