יש :o אני ירוץ אליו
יש :o אני ירוץ אליו
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
תומר- מספר אחד נכון קיבלתה פוקדור.
יאיר-אתה מגיעה במהרה למרכז
אופק- לן אמר בקול נרעד,היא הבת שלי היא ברחה מהבית לפני כמה ימים!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יופי אני אומר לאחות גוי מה קורה יש מצב את מרפה לי תפוקימונים?
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אני אקח את הפוקדור ואלך למרכז הפוקימונים לרפאתומר- מספר אחד נכון קיבלתה פוקדור.
סטיב- שלושת הפוקיומנים יוצאים במתקפ אבל סטארלי במהירות שיא ע לענ שמאחוריהם ואומר ''כן בהחלט עיוורים אני בצד הזה ואתם בכלל בצד השני!'' אמר בליגלוג
קדימה, תמשיכו עד שהוא יהיה מותש אבל טורצ'יק תנסה לגבש את הגחלת ללהביור ואיווי במקום זנב ברזל תשתמש בכדור צל.
אופק- לן מספר ששנאה לחיות בסוד ורצתה להפוך למאמנת פוקימונים ולכן היא גנבה איווי ממלאי הפוקימונים שלנו ו.... אתה מבין את ההמשך..
יאיר- האחות ג'וי עונה בחיוב וולוקחת לך את הפוקימונים לריפוי ביינתיים אתה מסתובב בעירא תה רואה חונת פוקי וחנות בגדים.
תומר-אתה מגיעה למרכז הפוקימונים ומרפא
סטיב- איוו משתמש בכדור צל אתה חושב שסטארלי נפגע אבל שהעשן מתפזר אתה לא רואה א אחד אתה שומע קול שובב אומר מאחורייך ''גם מכוונים טוב אתם לא..'' הסתובבתה וראיתה את סטארלי. טורצ'יק התגנב מאחורי סטארלי בלי שראה והשתמש ב.. להביור!!! שפגע בסטארלי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לן- לא אתה לא מבין את חומרת העניין כמחית צוות הרס עוקב אחרייה אולי הם מתכוננים להתקי ברגע זה!! הןם יודעים מי היא!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אלך להתאמן קצת עם דיטו (כלומר ללמוד את המתקפות של שינויי הצורה שלו)תומר-אתה מגיעה למרכז הפוקימונים ומרפא
סטיב- איוו משתמש בכדור צל אתה חושב שסטארלי נפגע אבל שהעשן מתפזר אתה לא רואה א אחד אתה שומע קול שובב אומר מאחורייך ''גם מכוונים טוב אתם לא..'' הסתובבתה וראיתה את סטארלי. טורצ'יק התגנב מאחורי סטארלי בלי שראה והשתמש ב.. להביור!!! שפגע בסטארלי[/quote]
יפה מאוד טורצ'יק למדת להביור, עכשיו וורמפל תשתמש בירית חוטים בזמן שהוא מותש ותעשו את מה שאמרתי לכם עוד פעם.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
יופי ניכנס לחנות פוקימון קודם
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)