אני הולך במעבר
אני הולך במעבר
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
סטיב-אין בעיה. הפוקדע אומר ''כאסכון יודע התקשחות,דחיפה,קוצי רעל וירי חוט''
איווי משתמש בכדורי ל לכל מקום,כאסכון בקוצי רעל וגם טורצ'יק בלהביור התוצאה היא כדורי צל בוערים ובתוכם נעוצים לכל האורך קוצי רעל הבוהקים לאור האש. סטארלי נפגע חזק ואומר ''לא תתפסו אותי!!''
אני לא רוצה ללכוד אותך, אתה פשוט אימון טוב. טוב חברה תמשיכו ככה.
אופק-שרה עונה שהכל בסדר ורק רוצה לצאת למסע
אוהד-אתה הולך במעבר ומגיעה לשדה גדול.
סטיב- סטארלי החליט התעופ משם
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סטיב- סטארלי החליט התעופ משם[/quote]
טוב, זה היה קשה אבל לפחות וורמפל התפתח וטורצ'יק למד להביור.
סטיב- אתה מתחיל ללכת משם לכיוון העיר הראשונה. אתה מגיעה במהרה ובלי בעיות מיוחדות.
ג'ק-
אתה נכנס למכון ומוציאת ביילי בעל המכון מוציא מאדקיפ
אופק-שרה הולכת איתך אבל ברגע ששומעת שאתה מבקש מג'וי מפתח לחדר 56 היא מבינה את הכאץ ומתחילה לברוח
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1220911]סטיב- אתה מתחיל ללכת משם לכיוון העיר הראשונה. אתה מגיעה במהרה ובלי בעיות מיוחדות.
אני הולך למרכז הפוקימונים בשביל לרפות את הפוקימונים שלי ובשביל לשאול איפה המכון הראשון בעודי חושב על הסטארלי המדבר.
סטיב- ג'וי מסבירה לך לאן ללכת ואתה יוצא לדרך פתאום אתה שומע קול מוכר מאחורייך '' נו,נו תראו את מי אני רואה כאן''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק0-שרה מסתכלת עלייך בסערה,ואתה מבין שהיא לא יכולה לחיות בתוך הבסיס ושהיא לא אוהבת את זה,מצד שני אתה חייב להביא אותה ללן בפקודתו.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-שרה מחכה בקוצר רוח,אה יורד ללן שאומר שאתה חייב להביא אותה מפני ששון יודע מי היא והוא יודע שחייליו של שון עוקבים אחריה במטרה לחטו אותה ולהשתמש בא כקלף מיקוח,פתאום שמעתה מלמעלה צרחה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-אתה עולה ורואה כ4 אנשים מכניסים את שרה המעולפת לתוך שק ומתחילים לברוח!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)