אופק-אתה ע על וילפון אחרי ארבעת האנשים המסתוריים,לאחר שאתה עובר כ10 קילומטר מעל יערות ושדדות שונים ומתחיל להתייאש אתה רואה מחנה קטן ובוא שרה מעולפת,בתוך כלוב קטן. אתה שם לב שכ10 צינורות שונים מחוברים לראשה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- כל אנשי המחנה שמים לב אלייך ואומרים בלגלוג''עם באתה להציל את שרה אז לא תוכל עם תנתק את הצינוריות היא תמות רק א חנו יודעם איך לנתק אותם''!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-חחח צחקו בלגלוג האנשים ואמרו ''אופק אתה יודע למה הצינורות האלה?w'
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני מחפש בשדה הגדול והרחב את דיאלגה העצמתי
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אופק- חח הצינורות האלו לוקחים את זיכרונה של שרה כדי שנגלה איפה הבסיס של לן זה עדיין לא הגיעה למחשב אז סימן שמידע הזה עמוק בראש שלה אבלברגע שנזריק לה את התמיסה הזאת אמר והראה לך מזרק עם תמיסה ירקרקה בתוו ואמר '' ברגע שנזריל לה את זה חלק מתאי המוח שלה ימותו,וכל המישע ייחשף. ברור שניא תמות אבל זה מחירה של שליטה בעולם!!
סטיב- ''אלה מי'' שמעתה שוב את הקו הלגלגני מאורייך
אוהד-אתה מתחיל לשוטט בשדה בחיפוש אחר דיאלגה. אתה שומע צרחה ורואה כ20 טורוסים רצים אלייך במנוסה!!
יאיר- קניתה תרשום 6 מספרים אני עכשיו בוחרת ועם תהיה התאמה בין המספרים תזכה בפרסים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סטיב- ''אלה מי'' שמעתה שוב את הקו הלגלגני מאורייך
אתה, תן לי לנחש המצאת אסטרטגיה נגד ה"להביור צל המורעל" (ככה אני אקרא לזה מעכשיו) שלי הא. טוב בוא ננסה, תשתמשו בלהביור צל מורעל.
אופק- האנשים שוב מגחכים,2 מהם מתגנבים מאחורייך ובעזרת באטרפי שלהם מרדימים אותך ואת ביילי!!! אתה תעורר במיכל דומה לזה של שרה וכ5 צינורות מחוברים לראשך!!!
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
135246
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)