Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 75 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1122
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אייל-
    אתה הולך לכיוון הרעש ורואה פוקימון קטן וצהוב בצורת זחל,אתה צועק זהווידל

לכל משתתפי המשחק שעמ' 10 ייפתח יהיה אינווט
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אופק-
    5 האנשים המסתוריים לא זזים,2 מהם שולפים פוקדורים,מאחד הפוקדורים יצא פוקימון ענק דמויי עכביש הוצאתה את הפוקדע שאמא ''אריאדוס פוקיימון העכביש,מסוכן מאווד'' מהפוקדור השני יצא פוקימון ירוק דמויי אריה שאותו זייהיתה זה היה אלקטריק. איאדוס השתמש עלייך בירי חוטים ומצאתה את עצמך קשור

אני יוציא את צ'יקוריטה ואגיד לה להשתמש בעלי תער ותוך כדי אני מוציא את קאטרפי ואומר לו להזעיק עזרה

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    אופק-
    צ'יקוריטה משתנמשת בעלי תער כדי להוציא אותך מהחוטים ואזה שוב על אריאדוס שנופל,ושוב על אלקטרייק שנופל גם. קאטרפי מתחיל ללכת לכיוון מטה המשטרה הקרוב האנשים צועקיים לאלקטרייקנ להשתמש במכת ברק על צ'ייקוריטה שנפגעת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אופק-
    צ'יקוריטה משתנמשת בעלי תער כדי להוציא אותך מהחוטים ואזה שוב על אריאדוס שנופל,ושוב על אלקטרייק שנופל גם. קאטרפי מתחיל ללכת לכיוון מטה המשטרה הקרוב האנשים צועקיים לאלקטרייק להשתמש במכת ברק על צ'ייקוריטה שנפגעת

אני אומר לצ'ייקוריטה להשתמש בעלי תער עלשתהים ואז בדחיפה על שניהם ואני יקווה שקאטרפי יגיע בזמן

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    אופק-
    צ'יקוריטה מצליחה לפגוע וקאטרפי בדיוק מגיעה לתחנה,השוטת ג'ני רואה אותו וחאמבינה מנ הוא כעושה שם ולכן עוקבבת אחריו ומגיעה אלייך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אופק-
    צ'יקוריטה מצליחה לפגוע וקאטרפי בדיוק מגיעה לתחנה,השוטרת ג'ני רואה אותו ורמבינה מה הוא כעושה שם ולכן עוקבת אחריו ומגיעה אלייך

אני אומר לה"הצילו השוטרת ג'ני תצילי אותי"

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    אופק-
    השוטרת ג'ני מסיימת את העניין במהירות ואתה מודה לה. וממשיך בדרכך ללן.

אני יחזור עוד שעה-שעתים בערך

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אופק-
    השוטרת ג'ני מסיימת את העניין במהירות ואתה מודה לה. וממשיך בדרכך ללן.

אני ממשיך בדרכי ללן אך קודם מרפא את צ'יקוריטה וקאטרפי ויודה להם על העבודה הטובה

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אני יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'יקוריטה ובודק עליו בפוקדקס
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. אני בכלל לא אלון
    תומר-
    דיטו מהנהן ואתה זורק עליו פוקדור!!!
    אתה ממשיך בשמחה לעבר העיר הראשונה!! אתה מגיעה לשם במהרה ומתחיל ללכת כיוון המכון
    אני אחשוב 'המכון הראשון שלי מעניין איזה סוג הוא'

11. student of Gakuen Alice
    אופק-
    אתה מרפא את הפוקימונים וסוחר את מספר החדר ששיילין אמרה לך עליו. ואומר מול הקיר את המשפט שאמרה לך,פתאום חור נפער בקיר ואתה רואה מדרגות ירוקות עם ציורי שיימין עלייהם מה תעשה?

ג'ק-
    צ'יקורטיאה יוגעת דחיפה,עלי תער'' שמעתה את הפןקדע מצפצף והתחלתה ללכת לכיוון דרך 1. ראיתה בדרך:אודיש,אזוריל,ווידל מה תעשה?

תומר-
    אתה מגיעה למכון במהרה,ומגלה שהוא מסוג עשב!! מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אופק-
    אתה מרפא את הפוקימונים וסוחר את מספר החדר ששיילין אמרה לך עליו. ואומר מול הקיר את המשפט שאמרה לך,פתאום חור נפער בקיר ואתה רואה מדרגות ירוקות עם ציורי שיימין עלייהם מה תעשה?

אני מתחיל לרדת לכיוון לן בשביל לדבר איתו

Spoiler ספוילר

13. אני בכלל לא אלון
    תומר-
    אתה מגיעה למכון במהרה,ומגלה שהוא מסוג עשב!! מה תעשה?
    'סוג עשב זו לא יהיה קשה' אני חושב ונכנס למכון

14. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אני אומר לצ'קוריטה: רוצה נתפוס את אזוריל.

לשנות לסגול?
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    אופק-
    אתה ממשיך לרדת ורואה עוד ועוד ציורים של פוקימונים אגדיים.
    אתה מגיעה למטה ופוגש את לן,אתה נרגש מאוד לדעת עחוד מידע ואז בלי לומר מילים מיותרות לן התחיל לומר ולהסביר לך-''שון,הוא מחפש מערה ששמה מערת הסודות,בתוך המערה יש כדור שעם הוא ייהרס כל הפוקימונים בעולם ימותו!! הפוקימונים האגדיים -שיימין,היטרן,ארכאוס,לטיאס וגירטינה הם היחידים שיכולים לפתוח את המערה ולהשמיד את הכדור. שון פיתח מכלים מיוחדים הוא פיתח 5 כאלה,כל אחד מהם מותאם אישית לאחד מהפוקימונים האגדיים הללו הוא פיתח אותם כך שהפוקימונים האגדיים לא יוכלו לברוח הוא מתכנן לפתוח את מערת הסודות!!!!!'' ואתה הבטתה בוא במוכה הלם בזמן שאמר בקול שקט עוד יותר ''אתה תהיה חייב לעזור לנו,שיימין אחד הפוקימונים האגדיים הוא המטרה הראשונה של שון. בעוד 3 ימים שון יצא לתפוס את שיימין אתה חייב להגיעה לשיימין לפניו ולקחת את שיימין איתך ולהגן עליו!'' האם תסכים?

ג'ק-
    לא כתום זה בסדר....
    אתה הול לכיוון אזוריל ומתחחיל את הקרב

תומר-
    אתה נכנס למכון ורואה שדה יפיפה שבמרכזו עומדת מנהייגת המכון!!! אתה מתקרב אליה ומזמ אותה לקרב! מנהיגת המכון מציגה א עצמה בתור לילי ומוציאה מהפוקדור גלום.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 6 מתוך 75 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •