אוהד- זה לא יהיה מאתגר ככה חח
דראגווי (תוכל לתת לו שם פשוט יותר אני שונאת את השם הזה חח) מכניעה את דיאלגה!!
אופק-אתה מתחיל ללכת במעבר שלן הראה לך במן שאתה שומע את צעקותיה של שרה מחדרה
אוהד- זה לא יהיה מאתגר ככה חח
דראגווי (תוכל לתת לו שם פשוט יותר אני שונאת את השם הזה חח) מכניעה את דיאלגה!!
אופק-אתה מתחיל ללכת במעבר שלן הראה לך במן שאתה שומע את צעקותיה של שרה מחדרה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1221031]סטיב- נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי,שישי,שביעי נתפס!! סטארלי יודע- מתקפת כנ,מהירות,ניקור,שיגור,ציפור אמיצה
וואו, שיגור, סטארלי בכלל יכול ללמוד שיגור. וציפור אמיצה, רגע לא רק סטראביה יכול ללמוד ציפור אמיצה. אני מוציא את סטארלי, מתחבר איתו ושואל אותו על עצמו.
אופק-אתה הולך לכיוון החדר אבל היא נעולה אתה שומע מצדה השני של הדלת את שרה בוכה ומדברת אל האייוי שלה שנמא איתה ואומרת (אתה שומע חלק מהשיחה''....... וזה לא הוגן אני שונאת להיות כלואה כאן אני לא רוצה לבלות את חיי מתחת לאדמה אני רוצה להיות חופשייה!!''
סטיב- סטארלי קת מאוכזב מזה שתפסתה אותו ומספר שהוא נולד לאבא סטארפטור ולאמא אלאקאזם אז.... הוא קיבל תתכוננות מיוחדות....
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מול אודיש וגלום אני מוציא את דרטיני וטורציק
דרטיני רוץ אל גלום ותעשה עליו זעםנ דרקון
טורציק תגבש גחלת ללהביור ותירק אותה על אודיש
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
חח אדיר
זה לא שאני אשתמש בו כל רגע, זה יוציא את כל הכיף. ואני נותן לך את הרשות לעשות לי משחק יותר מאתגר מלכולם, בכל זאת לי יש כאן את הכי הרבה פוקימונים(ובנינו, גם מהסוג החזק ביותר)
"פוקדור, צא!!"
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
יאיר- דרטיני זוחל אל גלום ומשתמש בזעם דרקון ש מפתיעה מאוד את גלום שמשתמש בעלי תער. טורצ'יק מתקרב אל אודיש ומשתמש בלהביור שמפיל את אודיש.
אוהד-זה סתם היה עניין של מזל כי פתחתה עמ' 25 ניראה לי.... טוב מה עם הרשימה?
דיאלגה נפתס
אופק- שרה מסמיקה גם בלי שראיתה ואתה הולך ללן
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סטיב- סטארלי קת מאוכזב מזה שתפסתה אותו ומספר שהוא נולד לאבא סטארפטור ולאמא אלאקאזם אז.... הוא קיבל תתכוננות מיוחדות....[/quote]
אז בגלל זה הייתה כל כך חזק הא, טוב אני מבין למה הייתה לך את המתקפה שיגור אבל איך אתה מדבר ואם אתה כבר מדבר אתה יכול לתרגם את שאר הפוקימונים שלי.
(ההתכוונתי זוחל בריצה) יופי עכשיו דרטיני תגמור את גלום בזעם דרקון ואם זה לא ינצח אותו אז שטורציק יעשה עליו הדיפה
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
סטיב- פשוט מאוד סבתא שלי הייתה דרגונייט,וכולם יודעים שדרגונייטים יודעים טלפתיה. ואני מנחש שכן.. אבל.... התחיל לומר סטארלי תוך כדי שהוא מסמיק אני לא יודע לדבר אטיל
אופק-לא הבנתי מה זאת אומרת זהות בדויייה?
סטיב-דרטיני גומר את גלום במכה.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ווהוו!! תפסתי דיאלגה!! אני פשוט ענק! אגדי והוא שלי!! יה מן, כן! וואו!!!!! אני ענק!!! יהההה!!!!!!! אדיר!!!!!!!!! אני כל כך מאושר!!! כןןןן!!! ווהווו!!!!! יהההההה!! כן!!!! אני אוהב את עצמי! ואת סקווירטל, ודראגונייר, ודראגונייט, ודראגונייט, וגיבל, ודראגיווי, ודאנספרס, וקינגדרה, ועכשיו גם את האגדי החדש שלי... דיאלגה!!!
אחרי שאני נרגע מפרץ הזעם הזה, אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ומכריז בקול "הגיע הזמן לערוך טורניר בניכם, והמנצח יזכה בפרס! אז קדימה, התחילו בטורניר, אני השופט!"
אני מחכה לתגובה של 9 הפוקימונים שלי.
נ.ב- יש לי עוד פוקימונים שלא ציינתי? אני כבר לא כל כך זוכר...
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
לא קוראים לי סטיב קוראים לי ייייאאאאאאיייייייירררררר
אה וואני ממשיך בדרך
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)