סטיב- סטארלי משתמש בכנ ברזל וטורצ'יק בלהביור,שניהם שוב פוגעים ונראים מותשים מאוד ואז.. מתעלפים
אופק-אתה מסתכל ורואה מכשיר סגול שכנראה מוציא גלי חשמל.
סטיב- סטארלי משתמש בכנ ברזל וטורצ'יק בלהביור,שניהם שוב פוגעים ונראים מותשים מאוד ואז.. מתעלפים
אופק-אתה מסתכל ורואה מכשיר סגול שכנראה מוציא גלי חשמל.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-ביילי ובלה מתכוננים לתקו ואפילו בילי הקטן מצתרף אבל פתאום הם נעצרים ומסתכלים על החיילים בלי לזוז,אתה מסתכל ורואה שהם מחזיקים רובים!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
עידכנתי רק למי ששלח לי בפרטי
עכשיו דרטיני תגמור אותו בנשיכה!!!!
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יאיר- דרטיני השתמש בנשיכה ו.. ניצח!!
אופק-אתה מנסה להחזיר אותם לפוקדורים שלהם אבל מגלה שאתה משותק!! ן אומר בקול אל תדאג אלה לא רובים רגילים. החיילים יורים מהקנה וצאים פוקדורים כחולים ולוכדים את תביילי,בלה ובילי!!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יששש אני ממשיך בדרך
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אופק-פשוט א אחד לא יגיד לי איך לטפל בשרה!!! אבל אל תדאג אופק אתה תשכח אותה מהר מאוד!!!
יאיר-אתה ממשיך בדרך לכייוון דרך 2 אתה רואה סטרלים,כמה טיילו ונינקנדה קטן.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אני ילחם נגד נינקדה אני יוציא עליו את טורציק ויגיד לו שיכח תנופה ויעשה הדיפה בכל הכח
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יאיר-טורצ'יק משתמש בדחיפה הכי חזקה שלו ובתגובה נינקנדה משתמש בנשיכת חרק.
אופר-שרה נעולה בחדרה והיא לא שומעת אותך. לן אומר לילה טוב!!!! ואתה רואה מולך אור מסנוור ונרדם. אתה מתעור בחדר שלך שלן נתן לך בלי לזכור דבר ממה שקרה!!! אתה קם ואומר ללן בוקר טוב כאילו כלום לא קרה.
אוהד- דאנספרס אומר לגיבל לזוז הצידה ומתחיל לירות גשם מטאורים על וורטורטל ודרגונייט! המטאורים פוגעים בהם בחוזקה ולכן דרגונייט ע למעלה כדי להתחמק אבל אז דאנספרס אמר ''הזכרתי שסבתא רבא ראבא שלי הייתה ראלטס? אמר והשתמש בעל חושי כדי להרים את גשם המטאורים למעלה!! דאנספרס אמר לגיבל להשתמש בטופר דרקון ופילס לו דרך בין המטאורים גיבל פגע בדרגונייט תוך כדי שימוש במטאורים כדי לעלות למעלה. וורטורטל ניסה לצקו אבל דאנספרס אמר ''שלא תעיז'' והד אותו לאחור עם המטאורים. דרגונייט השתמש בקרן על כדי לנסות ולצאת מאזור המטאורים אבל לא הצליח פתאום גיבל התפתח!!!! (תשלח את הפוקימונים שלך ליאיר בפרטי) גיבל (לשעבר חח) השתמש בטופר דרקון וניצח בקרב. דאנספרס וגיבל (לשעבר) ניצחו!!
נערך לאחרונה על ידי Alice, 09-21-2011 בשעה 11:26 PM
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
גיבל(לשעבר) יכול להיקרא גם גבייט.
אדיר! אני מחבק את גבייט ואומר לו "ידעתי שתוכל לעשות את זה!"
אני גם מרים את דאנספרס באוויר וקורא "הוד רוממותו, התרשמתי במיוחד!"
אני הולך אל ואטורטל ודראגונייט ואומר "לא נורא, נלחמתם כמו אלופים! אני ממש גאה בכם! תנוחו קצת בפוקדורים, וורטורטל, אתה יכול לנוח לידי."
"ועכשיו" אני קורא, "הגמר הגדול שיתבצע בין גבייט לדאנספרס! התחילו בקרב!!"
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אופר-שרה נעולה בחדרה והיא לא שומעת אותך. לן אומר לילה טוב!!!! ואתה רואה מולך אור מסנוור ונרדם. אתה מתעור בחדר שלך שלן נתן לך בלי לזכור דבר ממה שקרה!!! אתה קם ואומר ללן בוקר טוב כאילו כלום לא קרה.
אני הולך לחקור קצת את המקום ואת החדרים
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)