עכשיו קפוץ ואז תעשה עליו גחלת
עכשיו קפוץ ואז תעשה עליו גחלת
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אופק-אתה מגיעה לחדר נעול שנראה מוכר אבלאתה לא יודע למה
אוהד- גבייט משתמש בטופר דרקון על דאנספרס שאומר ''שחכתי לומר משהו.... דוד שלי מדרגה שלישית היה....'' אבל אז קטעו את דבריו 3 דמויות עטויות שחורים
יאיר-טורצ'יק קופץ ומשתמש בגחלת על ננקנדה (nסכן חח) נינקנדה כמעט מתעל אבל מתייצב ומשתמש בנשיכת חרק שוב
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מי אתם? אני שואל את האנשים הצדיקים האלו
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אופק-סנילי מנסה אבל הדלת משוריינת!! אתה שומע מעברה השני ''מי זה'' קול של בת אתה מזהה אתה חושב שהקול מוכר לך אבל לא יודע מאיפה,לן מגיח מכאילו שום מקום ואמר ''זאת סתם איזה קלטת וידיו...'' ומרחיקאותך משם
והד- למה צדיקים? חח 3 האנשים הסתכלו עלייך ובלי לומר מילה פרקו את המזוודה שהחזיקו ווציאו מתוכה כדורים קטנים הם זרקו אותך עלייך ועננת עשן הופיעה!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יו אדיר מכונת עשן!
בוא נוציא את כל הפוקימונים שלי לחגוג במסיבה!
אני מוציא את כולם.
כולם, בואו נחגוג בכמהה התקפות נחממדות שירשימו את הצדיקים הישרים האלו!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אופק- אתה מוציא את ביילי בחדרך
אוהד- כל הפוקיומנים מתחילים לרקוד תוך כדי שהם יורים מתקפות על האנשים חוץ מדאנספרס שרק תוק בטענה שלרקוד עם פשוטי העם זה מתחת לרמה שלו
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דאנספרס, אתה לא חייב לרקוד, אבל אמרת שקרוב שלך ראלטס?
תכריח אותם להשתחוות לך עם על חושי!!!
וכולם, תתחילו לתקוף אותם בזמן שהם מכופפים!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד- נכון יש לי מפחה שווה!! ומנסה להשתמש בעל חושי על האנשים אבל הם עדיין עומדים זקו
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אוקיי, כולם להפסיק לתקוף.
אני שואל את האנשים האלה מי הם, מה הם רוצים ממני, והאם הם יכולים להשלים לי לזימון?
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד- לפני שהאנשים מגיבים מופיע סאלמנס ענקי ועליו רוכבת אישה בעלת שיער אפור קצר. (נחש מיזאת) היא מהסדרה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אנחש ש.... אה, אני יודע! אני חושב שזאת הגברת "אין לי מושג"!
אני שואל אותה מי היא, וממצב?
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אוהד- אני הציידת ג'י אמרה האישה!!! היא כיוונה מכשיר וזר לעבר דאנספרס וירתה עליו קרן. דאנספרס קפא במקומו והפך לזהוב,מכל קטן הרים אותו באוויר ולקח אותו לחללית ענקית 3 האנשים והציידת נכנסו פנימה ולפפני שהסקתה לזוז נעלה החללית
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)