אוקי אני אומר לצ'יקוריטה
בוא נתפוס אזוריל.
תשתמש בעלי תער אני אומר לו
ובראשי אני חושב שעשב חזק על מים
"אוקי בואי נעשה את זה טורצ'יק צא החוצה ותשתמש בגחלת"תומר-
אתה נכנס למכון ורואה שדה יפיפה שבמרכזו עומדת מנהייגת המכון!!! אתה מתקרב אליה ומזמ אותה לקרב! מנהיגת המכון מציגה א עצמה בתור לילי ומוציאה מהפוקדור גלום.
ג'ק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער על אזוריל המופתעת ופוגעת,בתגובה משתמשת אזוריל באקדח מים,אך צ'יקוריטה מצליחה להחמק!!!
תומר-
טורצ'יק משתמש בגחלת ופוגע בגלום שנראה קת עייף אך לא ממש,ואז צעקה לילי ''גלום תשתמש בעלים קסומים ואז בעלי תער!!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אומר "טורצ'יק תשתמש בגחלת כדי לשרוף את המתקפות"תומר-
טורצ'יק משתמש בגחלת ופוגע בגלום שנראה קת עייף אך לא ממש,ואז צעקה לילי ''גלום תשתמש בעלים קסומים ואז בעלי תער!!''
ג'ק-
אתה אומר לצ'יקוריטה,עבודה יפה חמודה מעכשיו אקרא לך פלורה!!! ופלורהה מחייכת בשמחה! היא משתמשת בדיפה ומפילה את אזוריל שלא יכולה לקום אבל מצד שני גם לא מעולפת.
תומר-
טורצ'יק מצליח לשרוף על העלים הקסומים אבל עלי התער פוגעים בוא!!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
אתה ממשיך לרדת ורואה עוד ועוד ציורים של פוקימונים אגדיים.
אתה מגיעה למטה ופוגש את לן,אתה נרגש מאוד לדעת עחוד מידע ואז בלי לומר מילים מיותרות לן התחיל לומר ולהסביר לך-''שון,הוא מחפש מערה ששמה מערת הסודות,בתוך המערה יש כדור שעם הוא ייהרס כל הפוקימונים בעולם ימותו!! הפוקימונים האגדיים -שיימין,היטרן,ארכאוס,לטיאס וגירטינה הם היחידים שיכולים לפתוח את המערה ולהשמיד את הכדור. שון פיתח מכלים מיוחדים הוא פיתח 5 כאלה,כל אחד מהם מותאם אישית לאחד מהפוקימונים האגדיים הללו הוא פיתח אותם כך שהפוקימונים האגדיים לא יוכלו לברוח הוא מתכנן לפתוח את מערת הסודות!!!!!'' ואתה הבטתה בוא במוכה הלם בזמן שאמר בקול שקט עוד יותר ''אתה תהיה חייב לעזור לנו,שיימין אחד הפוקימונים האגדיים הוא המטרה הראשונה של שון. בעוד 3 ימים שון יצא לתפוס את שיימין אתה חייב להגיעה לשיימין לפניו ולקחת את שיימין איתך ולהגן עליו!'' האם תסכים?
אני יגיד ללן שאני מסכים לצאת למשימה
ספוילר
"טורצ'יק תקום ותשתמש בגחלת כדי לשרוף את הזירה"תומר-
טורצ'יק מצליח לשרוף על העלים הקסומים אבל עלי התער פוגעים בוא!!
ג'ק-
פלורה משתמשת בדחיפה ואזוריל מתעלפת
תומר-
טורצ'יק קם מעט תשוש אל במקום להשתמש בגחלת הוא משתמש ב... להביור!!! טורצ'יק למד להביוק אתה צועק בשמחה!! הלהבות פוגעות בגלום שמתעלף ואז אומרת לילי חכה רק רגע כאן זה קרב של 2 פוקימונים חכה עד שתיראה את האחרן שלי אמרה ומהפוקדור שלה יצא....... לודיקולו!!!!
אופק-
לן מסביר לך את פרטי המשימה ואומר ''על פי המודיעין שלנו שיימין נמצא ביער אצוקי,רק לך לדרך 2. חפש את העץ הגדול ביותר ביער ותמצא את שיימין!! לשיימין יש יכולות טלפטיות כך שיוכל לדבר איתך אתה חייב לקחת אותו משם כמה שיותר מהר אבל אסור לאף אחד לדעת שהוא איתך!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
לן מסביר לך את פרטי המשימה ואומר ''על פי המודיעין שלנו שיימין נמצא ביער אצוקי,רק לך לדרך 2. חפש את העץ הגדול ביותר ביער ותמצא את שיימין!! לשיימין יש יכולות טלפטיות כך שיוכל לדבר איתך אתה חייב לקחת אותו משם כמה שיותר מהר אבל אסור לאף אחד לדעת שהוא איתך!
אני יוצא מהחדר נותן ל גואי את המפתח ויוצא לכיוון דרך מספר 2
ספוילר
אופק-
אתה יוא לדרך 2 אבל פתאום בא מולך איווי קטן שלא עוזב אותך נראה שהוא רוצה להטרף אלייך!!! מה תעשה?
ג'ק-
נידנוד,ראשון,שני נתפס!!!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"אוקי טורצ'יק תחזור" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור שלו "צא דיטו תשתנה לפידג'יוט ותשתמש בסופה"תומר-
טורצ'יק קם מעט תשוש אל במקום להשתמש בגחלת הוא משתמש ב... להביור!!! טורצ'יק למד להביוק אתה צועק בשמחה!! הלהבות פוגעות בגלום שמתעלף ואז אומרת לילי חכה רק רגע כאן זה קרב של 2 פוקימונים חכה עד שתיראה את האחרן שלי אמרה ומהפוקדור שלה יצא....... לודיקולו!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)