יאיר- זה לא המשחק משל נינטנדןו.. עם אתה רוצה ללמד אותם משו תאמן
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע
יאיר- זה לא המשחק משל נינטנדןו.. עם אתה רוצה ללמד אותם משו תאמן
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני אקח את דיטו למרכז הפוקימונים בזמן שאומר למנהיג שנמשיך בפעם אחרתתומר-דיטו מנסה להשתנות אלב התוצאה היא מיילוטיק עם ראש של סאלאמנס!! דיטו מתעלף
לא נורא אני הולך למרפאה
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אופק- בלה מוציאה אותך בלי בעיה ואתה חוזר לעמדתך
תומר- האחות ג'וי מסתכל ת על דיטו בדאגה ואומרת ''הוא חלה בדילה'' זאת מחלת דיטו נדירה מאוד ששתוקפת תינוקות דיטו. עם הוא לא יתרפא הוא ימות
יאיר-אתה מרפא
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-קרן על,סופה,חפירה זעם דרקון
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
צריך לחכות שהם יתרפאו?
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
אני אבדוק אם יש איזה משהו בספר שקניתי ואקווה שדיטו יהיה בסדרתומר- האחות ג'וי מסתכל ת על דיטו בדאגה ואומרת ''הוא חלה בדילה'' זאת מחלת דיטו נדירה מאוד ששתוקפת תינוקות דיטו. עם הוא לא יתרפא הוא ימות
יאיר-לא
תומר- אתה קורא בספר-
''.... המחלה קשה מאוד וכמעט בילתי ניתנת לריפוי. עד עכשיו ידועים כ5000 דיטואים שחלו באב בגילאים 0-10 ימים רק 20 מהם שרדו. הדרך לרפ את הדיטו מהמחלה היא להשיג את ''אבן המיניה'' אבן כחולה ויפה בעלת סגולות ריפוי מיוחדות. הפעם האחרונה שבא דווח על אבן כזו הייתה לפני כ8 שנים. האבן נמצאה באזור עיר מכון הדרקון אבל כעט לא ניראה שנותרו ממנה. ולכן לכל מאמאן שדיטו שלו נדבק צריך לקוות ולהאמין...''
אופק- בלה משתמשת בקרן על ודראוגנייט מתעךל
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק- בלה מאושרת מאוד ומנהיג המכון אומר ''הוכחתה את עצמך הקרב ניפסק ניצחתה!''
נמשיך מחרתיים אופק אני עדיין יגיב בשלך פשוט אין לי כוח לזה עכשיו (למשחק שלי)
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע[/quote]
אני אומר לסטארלי להשתמש במתקפת כנף על גיבל וברגע שהוא יתקרב שישתמש בזעם דרקון.
יופי אז אני ממשיך בדרך לעיר הבאה
חולללללה על קומבסקין!!!
[/]
ספוילר
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)