אופק-
אתה יוא לדרך 2 אבל פתאום בא מולך איווי קטן שלא עוזב אותך נראה שהוא רוצה להטרף אלייך!!! מה תעשה?
אני אומר לאיווי"אם אתה רוצה להצטרף אליי תצטרך להלחם בצ'יקוריטה שלי"
אופק-
אתה יוא לדרך 2 אבל פתאום בא מולך איווי קטן שלא עוזב אותך נראה שהוא רוצה להטרף אלייך!!! מה תעשה?
אני אומר לאיווי"אם אתה רוצה להצטרף אליי תצטרך להלחם בצ'יקוריטה שלי"
ספוילר
תומר-
דיטו יוצא אבל הוא לא יכול הלשתנות (דיטו יכול להשתנות רק לפוקימונים שראה) רשימה של הפוקימונים-
ווידל
קאטרפי
מאדקיפ
איווי
סאלמנס
טורצ'יק
ג'ק-
אתה ופלורה שמחים מאוד אתם ממשיכים בדרך ומגיעים לעיר הראשונה!! אתם מתחילים ללכת לכיוון המכון.
אופק-
איווי מהנהן בציות ומתכונן לקרב!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"דיטו תשתנה לסאלאמנס ותשתמש בתעופה(fly)"תומר-
דיטו יוצא אבל הוא לא יכול הלשתנות (דיטו יכול להשתנות רק לפוקימונים שראה) רשימה של הפוקימונים-
ווידל
קאטרפי
מאדקיפ
איווי
סאלמנס
טורצ'יק
*דרך אגב דיטו יכול להשתנות גם למיילוטיק הוא השתנה בקרב שלי נגדו
ג'ק-
אתה מרפא את הפוקימונים והלך למכון שמתגלה מסוג עשב!!
תומר-
צודק גם מילוטיק.
דיטו משתמש בתעופה אבל לודיקולו מגלה מהירות מדהימה ומתחמק!! ואז משתמש באקדח מים שמפיל את סאלמנס (אל שכח שאולי דיטו נראה גדול אבל הוא די קטן..)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ק-
תכתוב בכתום בבקשה..
אתה יוצא חזרה לדרך 1 כדי למצא פוקימונים שיעזרו לך לנצח ונתקל ב..... מגבי!!
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
איווי מהנהן בציות ומתכונן לקרב!
אני מוציא את צ'יקוריטה ואומר לה להשתמש בעליי תער
ספוילר
"דיטו תשתמש בניב חשמל"
תומר-
צודק גם מילוטיק.
דיטו משתמש בתעופה אבל לודיקולו מגלה מהירות מדהימה ומתחמק!! ואז משתמש באקדח מים שמפיל את סאלמנס (אל שכח שאולי דיטו נראה גדול אבל הוא די קטן..)
אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת!!! בתגובה איווי משתמש בזנב ברזל אבל צ'יקוריטה מתחמקת!
תומר-
דיטו משתמש בניב חשמל ופוגע,לודיקולו נראה פגוע מאוד אבל משתמש בעלים קסומים ומחזק אותם בדחיפה של אקדח מים
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מהר תשתמש בהגנה"תומר-
דיטו משתמש בניב חשמל ופוגע,לודיקולו נראה פגוע מאוד אבל משתמש בעלים קסומים ומחזק אותם בדחיפה של אקדח מים
אופק-
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת!!! בתגובה איווי משתמש בזנב ברזל אבל צ'יקוריטה מתחמקת!
צ'יקוריטה תשתמשי שוב בעלי תער ואז בדחיפה
ספוילר
תומר-
דיטו לא יכול להשתמש בהגנה (כנראה הסאלמנס שהוא ראה לא היה יכול...)!!! אז עלי התער המחוזקים פוגעים בוא ודיטו חוזר לצורתו המקורית,הוא לא מעוף אבל הוא די חלש
אופק-
איווי מתחמק משתי המתקפות ואז משתמש ב.... להביור!!!! אתה לא מבין איך איווי למד את זה אבל אתה נזכר שאחת מהתפתחויות איווי היא אש ואולי הוא למד אותה מוקדם מידי....
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אופק-
איווי מתחמק משתי המתקפות ואז משתמש ב.... להביור!!!! אתה לא מבין איך איווי למד את זה אבל אתה נזכר שאחת מהתפתחויות איווי היא אש ואולי הוא למד אותה מוקדם מידי....
אני אומר לצ'יקוריטה תתחמקי ואז עלי תער ואז דחיפה פעמיים
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)