הורדתי את המשחק מהקישור בפורום. והורדתי גם את ה desmume. עכשיו שמתי את כולם בתקייה אחת וגררתי את המשחק לdesmume. לא קרה כלום. מה לעשות?
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
לא ממש. אני יודע שגוררים את המשחק לאימולטור. יש עוד משהו שצריך לעשות?
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אתה צריך להפעיל את האימולטור לחפש את "File" שמה אתה עושה "Open ROM" ובוחר את המשחק שאתה רוצה להפעיל,אגב אני חושב שההורדה באתר ביפנית [אני לא בטוח האמת אבל הנושא הרשמי הראשון הוקם שהמשחק יצא ביפנית ואילן פירסם את ההורדה כמה דקות לפני שאני פתחתי את הנושא הרשמי והלינק הוא של ההורדה של אילן אז יש מצב שזה ביפנית]
W-o-w תודה רבה! עובד הכל טוב באנגלית ומעולה! תודה רבה!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
אם אתה צריך עזרה בכול דבר שהוא,תבדוק בעמודים הקודמים אם שאלו את זה כבר ואם לא תמצא אז תשאל וישתדלו לעזור לך [לא שאלות כמו איך מנצחים את...בגלל שלכול אחד יש טקטיקה שונה וחפיסה שונה וזה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה במשחקים האלה,וגם אם תצליח הסיכוי הוא 1 ל-... שתקבל את הקלפים הנכונים בשביל לנצח]
במשחק יש את המעויינים הירוקים האלה שדרכם אני שומר את המשחק. אתמול שיחקתי והיום פתחתי את המשחק והוא מראה לי רק אפשרות של new game, בלי אפשרות של continue. זה אומש שהוא לא שמר? או בקיצור איך אני ממשיך משמירה?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)