Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39
  1. מייסד האתר והפורום
    מה דעתכם על מהפך של הפורום מפורום פוקימון לפורום כללי?
    תפרקו כל מה שיש לכם להגיד.

הפורום עצמו יישאר בסגנון הזה והקטגוריות ישתנו במקצת...
    עיצוב חדש, כתובת חדשה, כל הקטע של פוקימון יישאר אך יירד קצת יותר בקטגוריות ועוד כמה שינויים מעניינים.

מה דעתכם?

2. משתמש מנוסה
    בעד, מאוד בעד

3. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    בעד.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לא ממש מגובש על דעה, אז אני ילך על סוג של נגד!
    פורום כללי זה אומר פורום נרחב יותר, הרבה יותר פורומים, תתי פורומים, נושאים... אני מניח שהרבה כאן יזרקו דעה וישר יגידו בעד בגלל פורום שהם רוצים ואין כאן. בטוח במיליון אחוז.
    אז חשבתם על זה שהקהילה הזאת מונה מידי יום 28 משתמשים מחוברים? ופעילים פחות או יותר. בסה"כ 28 וגם זה פלוס מינוס...

יש כאן מספר מועט מעוד של פורומים והרבה מהם מתים. להפוך את הפורום יעשה אותו לעוד יותר מת!
    תוסיף על זה רותם היקר, שרוב האנשים פה לא משקיעים בכלל... כל אחד דואג לתחת שלו. ושמישהו מפרסם בשביל הקהילה התודה שהוא מקבל היא כ-"קליפת השום" וזה אם הוא בכלל מקבל תודה.
    אגב:
    והפעם אני מרשה לעצמי לדבר כאן על אחרים ואומר בלב שלם שאני משקיע, עשיתי מאמצים לדרבן את נושא היוגי-הו והצלחתי, עזרתי קצת לאנשים שהייתי מנהל חת"ם, תרמתי כאן הרבה לשאלות בפורומי המשחקים בתחילת דרכי כאן. אני מחשיב עצמי למשקיע!

עכשיו בוא נשאיר בצד את נושא חוסר ההשקעה והעצלנות המודגשת שיש כאן (לא כולם חברים יש הרבה משקיעים, אבל הרוב הוא לא כזה!)
    שוב נחזור למספר האנשים שיש כאן, צריך להשיג יותר, הרבה יותר.
    בשביל פורום כללי סביר ופעיל אם סיכוי השקעה ותמיכה נורמאטיביים צריך שהפורום יעמוד על מספר של 75 משתמשים מחוברים מידי יום, קצת פחות או קצת יותר (כמובן נתחיל בקטן אבל בתכלס' זה המספר)
    לא כולל צופים שבוחנים מבחוץ את הפורום!

עכשיו יחסית למה שיש פה, השינוי שצריך להיעשות הוא גדול, צריך כאן הרבה פרסום והשאלה היא איך תעשה את זה. אין לי בעיה לעזור לך...
    לפרסם בפורומים אחרים ולחטוף על זה באן וכאלה (ראית כבר בעצמך, שקיבלתי באן חקרתי עד שמצאתי דרך לדבר איתך וחזרתי, אני מאוד אוהב את הפורום הזה!)

אבל צריך חוליה של אנשים כאלה, וצריך עוד שיטות פרסום אחרות שיביאו האנשים להירשם לכאן!

עוד משהו זה אתה צריך לקחת איתך צוות של אנשים כאן בפורום, ולשבת איתם בשיתוף פעולה ולהחליט בריצות וחשיבה. איזה פורומים להכניס לפה!
    אתה לא יכול לפזר כאן פורומים בלי סוף... כי אז, כמו שאמרתי בהתחלה הפורום ימות סופית.
    ואתה צריך לשקול את זה יחד עם נציגים של הפורום כאן ואיתם תחליט עד דברים במשותף (תחת העובדה שאתה המילה הראשונה והאחרונה)

אני מקווה שתקרא את זה עד הסוף רותם, באמת חשובה לי טובת הפורום.
    אנא תתעלם מהשגיאות כתיב שלי, שאני כותב הרבה אני גם מרבה להתבלבל

.

5. מייסד האתר והפורום
    בתחילה של השינוי לא יהיו שינויים רציניים בפורומים ולא יתווספו עשרות פורומים חדשים, אלא הכל בהתאם למצב וכו'... שינויים קלים בסידור של הפורומים והקטגוריות (והם עדיין יוצגו באותה צורה שהם מוצגים עכשיו בטבלה גדולה מלמעלה למטה ולא בהרבה טורים עם תמונה לכל קטגוריה.)

ואם אתה חושב שבשביל השינוי צריך יותר אנשים פעילים, אז זה עוד סיבה טובה לגרום לשינוי, אם עד עכשיו השינוי לא חל אולי אחרי שנהפוך לפורום כללי ופוקימון יודחק מהכותרת העליונה אנשים חדשים יצטרפו לקהילה, ואם נשאר כמו שאנחנו המצב יהיה פה אותו דבר עם יותר אנשים.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    בתחילה של השינוי לא יהיו שינויים רציניים בפורומים ולא יתווספו עשרות פורומים חדשים, אלא הכל בהתאם למצב וכו'... שינויים קלים בסידור של הפורומים והקטגוריות (והם עדיין יוצגו באותה צורה שהם מוצגים עכשיו בטבלה גדולה מלמעלה למטה ולא בהרבה טורים עם תמונה לכל קטגוריה.)

ואם אתה חושב שבשביל השינוי צריך יותר אנשים פעילים, אז זה עוד סיבה טובה לגרום לשינוי, אם עד עכשיו השינוי לא חל אולי אחרי שנהפוך לפורום כללי ופוקימון יודחק מהכותרת העליונה אנשים חדשים יצטרפו לקהילה, ואם נשאר כמו שאנחנו המצב יהיה פה אותו דבר עם יותר אנשים.
    זו גם צורת חשיבה, אופטימית מאוד.
    אפשר לנסות...אם אתה מציג זאת ככה אז אפשר להגיד שזה אפשרי, מה שנקרא "משנה מקום משנה מזל".
    אםם אני ימשיך לקרוא כאן ואולי תתגבש אצלי דעה אחרת, בנתיים אני לא סגור על עצמי. (סוג של נגד)

.

7. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    זו גם צורת חשיבה, אופטימית מאוד.
    אפשר לנסות...אם אתה מציג זאת ככה אז אפשר להגיד שזה אפשרי, מה שנקרא "משנה מקום משנה מזל".
    אםם אני ימשיך לקרוא כאן ואולי תתגבש אצלי דעה אחרת, בנתיים אני לא סגור על עצמי. (סוג של נגד)
    שמע, אפילו כבר סיימתי לעבוד על סקין חדש ויפה שאני כבר גולש בו עכשיו עוד מלפני שעברנו לכללי, זה פשוט נראה יותר יפה כמו שזה נראה בסקין מאשר כמו שהפורום עכשיו.
    צריך לעבור שינויים מדי פעם גם אם הם נראים גדולים מדי.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    שמע, אפילו כבר סיימתי לעבוד על סקין חדש ויפה שאני כבר גולש בו עכשיו עוד מלפני שעברנו לכללי, זה פשוט נראה יותר יפה כמו שזה נראה בסקין מאשר כמו שהפורום עכשיו.
    צריך לעבור שינויים מדי פעם גם אם הם נראים גדולים מדי.
    אז בוא תשמע, אולי כשאתה בוחר את הפורומים שהתווספו. (בין אם אתה משתף אותנו ובין אם לא)
    אתה מחליט גם מה להסיר מפה. לא בבת אחת כמובן אלא בהדרגה. פורומים שנשארים מתים גם אחריי השינוי שיבוא.

.

9. מייסד האתר והפורום
    אני לא חושב שאני אסיר פורומים, זה שיש פורומים מתים זה לא מזיק לכלום ותמיד יהיו אנשים שייכנסו לשם גם אם לא יעשו שם כלום חוץ מלקרוא.
    ובמעבר עצמו יוספו אולי 2 פורומים. השאר יתווספו בחודשים שאחרי בהתאם למצב.

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    בעד.
    רוב המשתמשים הפעילים פה עיבדו עניין בפורום פוקימון, לכן יותר עדיף שיהיה פורום כללי.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    בעד.
    להרחיב את נושא האנימה,להוסיף פורומים כללים וכו'
    אז אני אוכל להביא חברים שלי לפורום בלי שיצחקו עלי שא בפורום פוקימון.
    לדעתי צריכים לשנות שם,כתובת לפתוח כמה תתי פורומים וכמה קטגוריות.
    לאלה שאוהבים את הפורום כמו שהא ניתן להשאיר קטגוריה שלמה של פוקימון.
    אבל ברצינות צריך לקחת צוות של משתמשים.
    לדעתי 2 חדשים,2 ותיקים,2 מנהלים,כל הפקחים אתה ודניס. ואז שיחליטו איך לעשות את זה.
    אני מתנדב להשתתף דבר זה.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בעד
    ככה היו יותר אנשים שלא אוהבים פוקימון שהיו בפורום.וככה הנושאים שלא קשורים לפורום אולי תהיה בהם יותר פעילות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    נגד

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    למרות שמצד שני יפרשו כמה משתמשים בגלל זה

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    בעד

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •