Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    יש פה מלא פורומים מיותרים...
    פורומים שיש להם פורומים כללים יותר שלשם הם שייכים כמו פורום משחקים כללים שכל התתים שלו (חוץ מקונסולות שבכלל לא קשור לשם) לא מועילים לכלום אז מה אם זה לא מזיק לאף אחד... למה להשאיר את זה? אתה ממש עצלן אתה יודע >< ממש עצלן...

2. מייסד האתר והפורום
    הפסקתי למחוק פורומים, בסוף כמו 'יוגי הו' הם חוזרים מפאת הביקוש. אין לי שום הפסד בזה שהפורום נשאר גם אם הוא לא פעיל.

3. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    הפסקתי למחוק פורומים, בסוף כמו 'יוגי הו' הם חוזרים מפאת הביקוש. אין לי שום הפסד בזה שהפורום נשאר גם אם הוא לא פעיל.
    >< זאת עצלנות... אם ככה אתה חושב... לא נראלי שתגיעו רחוק...

4. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    >< זאת עצלנות... אם ככה אתה חושב... לא נראלי שתגיעו רחוק...
    אם אתה חושב שזו עצלנות זה מגוחך.
    אתה מדבר על פורום יוגי הו למשל, עצלנות למחוק אותו? אתמול פתחתי אותו, יכולתי לא לפתוח אותו אם הייתי עצלן. (למי יש כח לפתור פורום יוגי הו?)

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אם אתה חושב שזו עצלנות זה מגוחך.
    אתה מדבר על פורום יוגי הו למשל, עצלנות למחוק אותו? אתמול פתחתי אותו, יכולתי לא לפתוח אותו אם הייתי עצלן. (למי יש כח לפתור פורום יוגי הו?)
    מה קשור יוגיהו...
    אם כבר יכולת לא לפתוח אותו והיית חכם.. לא צריך לענות לגחמות של 5 אנשים מוזרים (אפילו אם הם חמישית מהפעילות) שאחרי שבוע ייזנחו את הפורום המוזנח הזה...
    יש מלא כאלה כמו מבוכים ודרקונים שהוא הדוגמה הכי טובה לעצלנות שלך

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אם מותר לי להתערב... אני חושב שאתה טועה לוקאס!
    פורום לא פעיל לא מזיק לאף אחד, נכון שצריך להרים את הפורומים האלה. אבל בשביל זה צריך יוזמה והתנדבות שצריכה לבוא ממני, ממך, ומשאר חברי הפורום השונים ולא מרותם.

בתור מנהל הפורום הוא כן צריך לשמוע לגחמות של אנשי הפורום.
    לא לכל שטות אבל בכללי כן. פתחת פעם פורום??? אני יודע כי נסיתי להכין פעם פורום... וזה מציק.
    אז כל עוד הוא פותח ולא מוותר בגלל סיבות ותהיות כמו "אני לא יודע אם הם באמת ישקיעו" "ומה אם זה ימות מהר?"
    פשוט פותח. אם כבר זה ההפך מעצלנות.

בקשר לפורום יוגי-הו שנפתח:
    עם תשים לב יש כבר בלינקיה הרבה דברים וזאת ליפני שסידרנו את עניין המדריכים על משחקים ועוד אשכולות הורדות ומידע!
    אני חושב שאנחנו השקענו הרבה בשביל שיפתחו לנו אותו. עשינו מדריכים. פתחנו דיונים... ועובדה שזה עבד.
    לאט לאט עוד אנשים התחילו להצטרף למשחק שלנו (שתבין, שהתחלתי אם העניין. לא היה לי 8 אנשים בשביל לעשות טורניר לפורום, היום יש לי לטורניר של 16 ועוד ישארו כמה בחוץ!)
    אנשים התחילו לשאול שאלות. נפתחו סקרים ופרסומים ותחרות אפילו בפורום אנימה וואלה השקענו. אז בלב מלא אני אומר לך!
    תת-פורום יוגי הו פעיל יותר מפורום משחקים כללי עצמו.

כמו שרותם אומר, תשקיעו תקבלו, השקענו וקיבלנו, שלא כמו קונסולות ושלא כמו מבוכים ודרקונים ושלא כמו הרבה פורומים כאן.

אז במקרה של יוגי-הו, אין לך זכות לדבר!

.

7. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אם מותר לי להתערב... אני חושב שאתה טועה לוקאס!
    פורום לא פעיל לא מזיק לאף אחד, נכון שצריך להרים את הפורומים האלה. אבל בשביל זה צריך יוזמה והתנדבות שצריכה לבוא ממני, ממך, ומשאר חברי הפורום השונים ולא מרותם.

בתור מנהל הפורום הוא כן צריך לשמוע לגחמות של אנשי הפורום.
    לא לכל שטות אבל בכללי כן. פתחת פעם פורום??? אני יודע כי נסיתי להכין פעם פורום... וזה מציק.
    אז כל עוד הוא פותח ולא מוותר בגלל סיבות ותהיות כמו "אני לא יודע אם הם באמת ישקיעו" "ומה אם זה ימות מהר?"
    פשוט פותח. אם כבר זה ההפך מעצלנות.

בקשר לפורום יוגי-הו שנפתח:
    עם תשים לב יש כבר בלינקיה הרבה דברים וזאת ליפני שסידרנו את עניין המדריכים על משחקים ועוד אשכולות הורדות ומידע!
    אני חושב שאנחנו השקענו הרבה בשביל שיפתחו לנו אותו. עשינו מדריכים. פתחנו דיונים... ועובדה שזה עבד.
    לאט לאט עוד אנשים התחילו להצטרף למשחק שלנו (שתבין, שהתחלתי אם העניין. לא היה לי 8 אנשים בשביל לעשות טורניר לפורום, היום יש לי לטורניר של 16 ועוד ישארו כמה בחוץ!)
    אנשים התחילו לשאול שאלות. נפתחו סקרים ופרסומים ותחרות אפילו בפורום אנימה וואלה השקענו. אז בלב מלא אני אומר לך!
    תת-פורום יוגי הו פעיל יותר מפורום משחקים כללי עצמו.

כמו שרותם אומר, תשקיעו תקבלו, השקענו וקיבלנו, שלא כמו קונסולות ושלא כמו מבוכים ודרקונים ושלא כמו הרבה פורומים כאן.

אז במקרה של יוגי-הו, אין לך זכות לדבר!
    קודם כל תמיד יש לי זכות לדבר, זוהי מהות הדמוקרטייה....
    פורום יוגיהו עומד להיות מוזנח שוב עוד מעט ואתה תראה את זה...
    רותם הוא עצלן ואין לו כוח למחוק פורומים לא נחוצים בעליל

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    קודם כל תמיד יש לי זכות לדבר, זוהי מהות הדמוקרטייה....
    פורום יוגיהו עומד להיות מוזנח שוב עוד מעט ואתה תראה את זה...
    רותם הוא עצלן ואין לו כוח למחוק פורומים לא נחוצים בעליל
    אני מחשיב את עצמי לאחראי על הפורום אפילו שאני לא מנהל. אני התחלתי עם העניין, ועכשיו יש לי שם חברים שיעזרו לי.
    אז אתה תראה שהוא לא, אני לא יתן לו לדאוח בזמן הקרוב. כמו כלום אני רואה אותו פעיל שלוש חודשים (וזה בלי להשוויץ.. אני בכוונה לא משוויץ ואומר יותר, שאני לא יגיד סתם)

.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אני מחשיב את עצמי לאחראי על הפורום אפילו שאני לא מנהל. אני התחלתי עם העניין, ועכשיו יש לי שם חברים שיעזרו לי.
    אז אתה תראה שהוא לא, אני לא יתן לו לדאוח בזמן הקרוב. כמו כלום אני רואה אותו פעיל שלוש חודשים (וזה בלי להשוויץ.. אני בכוונה לא משוויץ ואומר יותר, שאני לא יגיד סתם)
    וואו תאמת להגיד לך תגובה מעליבה ברמות רציני אני יודע שלא התכוונת אבל לא התחלת תעניין ניב
    ולוקאס הפורום לא יהיה מוזנח ממש לא

10. מייסד האתר והפורום
    בכל מקרה,
    אתה מוזמן לחשוב שאני עצלן כמו שאני מוזמן לחשוב שהנושא הזה מיותר לחלוטין ולכן הוא ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •