פוקימון הצלת ההילה!
טוב זה הסיפור הראשון שלי ואני מתכוון להשקיע בו ולפרסם פרקים לפי התגובות, ככל שיותר יקראו ויגיבו, כך אשתדל לפרסם יותר פרקים.
דמויות:
ספוילר
פרק 1: להתראות, אבא.
שלום, קוראים לי איתי אורה.
אני רוצה לספר לכם סיפור.
לפני שלוש שנים אבא שלי ריילי, כן, אותו ריילי מהאי איירון במחוז סינו, אימן אותי על שליטה בהילה
עם הלוקאריו שלו.
הוא אמר לי שיגיע היום שבו אהיה מאסטר בהילה כמוהו.
כהתחלה הוא נתן לי ביצה, ואמר לי שזאת ביצה של הלוקאריו שלו שהזדווג עם לוקאריו נקבה, וריאולו נמצא שם בפנים.
התחלתי להתאמן על מגן הילה, כדור הילה וכל הדברים האלה.
לאחר שנה, כשריאולו כבר בקע מהביצה, התחלתי לשלוט בזה בצורה מושלמת.
יום אחד הלכנו לאי איירון.
אבי ניסה ללמד אותי את מהלך ההילה העתיק ביותר, כל כך עתיק וחזק שאפילו הוא לא יודע אותו, רק הלוקאריו שלו.
לוקאריו הושיט את ידיו קדימה, ואז יצר פיצוץ ענק, אבא שלי אמר לי שקוראים לפיצוץ הזה "פיצוץ הילה".
זה היה מדהים.
ואז, איש עם גלימה הגיע וחטף את לוקאריו ואת אבא שלי.
נבהלתי, ידעתי שעלי לתקוף אותו או לברוח, אבל קפאתי במקום.
האיש אמר: "עידן הרוע החדש עוד יקום לתחייה, ואתה וכל מי שלא יצטרף אליי לא יהיה חלק ממנו!" ועלה על מסוק גדול עם האות "D" כתובה עליו.
"אני אשתלט על העולם בעזרת כוח ההילה החזק של שניהם ואחסל את כל מי ששולט בהילה ואת ההילה עצמה!" האיש המסתורי אמר והמסוק המריא רחוק מכאן והשאיר אותי לבד עם הריאולו שלי, ללא אבא.
"איתי אתה יורד לאכול?" שמעתי קול, זה היה קולה הנעים של אימי, ברנדה אורה.
"כן אימא אני בא!" צעקתי לאימא שלי וירדתי מהחדר שלי במדרגות אל המטבח, שם חיכו לי הריאולו שלי ואימא שלי.
"טוב, איתי וריאולו אתם רוצים קורנפלקס?" אימא שלי שאלה אותי.
"בסדר" אמרתי לה.
"אימא, את יודעת אם אפשר להחזיר את אבא?" שאלתי את אימא שלי.
"אני חוששת שלא." היא אמרה לי בעצב, תוך כדי שהיא מוזגת חלב לדגני ה"פוקשוגי" , זה קורנפלקס צהוב עם סוכר בצורת פיקאצ'ו.
הדלקתי את הטלוויזיה.
בחדשות השדרן אמר: "ובכן, נראה שהתוכניות של האיש בגלימה עומדות לצאת לפועל, הוא רוצה לחסל כל אחד ששולט בהילה ואת ההילה עצמה, זאת אומרת שכדור ההילה לא יתקיים יותר, וכך גם ריאולו ולוקאריו.
אם אתם רוצים לעצור את האיש בגלימה, תצטרכו להילחם בכל שמונת המכונים במחוז סינו, כשתסיימו את כל המכונים במחוז סינו, תגיעו לליגת סינו ותילחמו בטורניר קרבות, אם תנצחו תזכו להילחם מול הרביעייה המובילה, ואם תנצחו אותם תצטרכו להביס את סינתיה, אלופת מחוז סינו.
היא תצרף אתכם ל"מחתרת ההילה" , מחתרת שמתכוונת להציל ולשמור על ההילה ולעצור את מזימותיו של צוות D, שבראשו עומד האיש בגלימה, מלהרוס את ההילה בעולם ולאחר מכן להשתלט עליו."
אחרי שהוא דיבר חייכתי.
"אימא! תארזי לי תיק עם ציוד למסע ארוך, ריאולו תצטרף אליי, אני יודע איך להחזיר את אבא!" אמרתי בשמחה.
~המשך יבוא~
אם אתם רוצים להצטרף לסיפור מלאו את הטופס הבא:
שם:
אופי:
פוקימונים:
ולכתוב פוקימונים סבבה יחסית להתחלה, אל תכתבו צ'אריזרד בלייזיקן ספיריטומב וסלמנס.