שלום כולם זה הסיפור הראשון שלי והוא בעצם מתרחש בישראל והדמות הראשית היא כאילו וכל החברים שלו כאילו הם חברים שלי... וגם כל השמות פה יהיו ישראלים מקווה שיצא טוב
תנו תגובות טובות! ותמשיכו לקרא...
דמויות:
יובל:
פקימונים:
בלבאזור(מפרק 1)
מתקפות:
בלימה
הצלפת גפן
סנדשרו(מפרק 2)
מתקפות:
עוקץ רעל
קאטרפי(מפרק 2)
נוי:
פוקימונים:
וולפיקס
מתקפות:
התקפה מהירה
גחלת
צוות טיים:
רון:
וינומאת'
מתקפות:
בילבול
שחר:
נידורנה
מתקפות:
עוקץ רעל
שריטה
פרק 1- כאן הכל מתחיל
פוקימונים שמשתתפים בפרק זה
פרופסור:
יובל:
בעיר קטנה במדינת ישראל גר לו ילד שחולם להיות מאמן גדול של פוקימונים. שמו הוא יובל רמות והוא בן 15, והיום זה יומו הראשון למסע הפוקימונים שלו.
היום כמו בכל יום הוא קם בבוקר התקלח ואכל ארוחת בוקר. רק שהיום, שלא כמו בכל יום אחר, הוא הרגיש פרפרים בבטן וריגוש.
הוא אכל את ארוחת הבוקר אירגן את התיק שלו ויצא לדרך לכיוון המעבדה שבקצה העיר.
הוא יצא מביתו וראה את חברו עור שגר לידו הוא כבר יצא למסע לפני כמה חודשים אך החליט לפרוש וחזר לביתו. יובל אמר לו שלום והמשיך בדרכו לבסוף הוא הגיע לתחנת האוטובוס ולקח את האוטובוס.
אחרי כמה דקות הוא הגיע ליעדו, למעבדת הפורופסור כהן. הוא נכנס למעבדה וראה את הפרופסור מדבר עם ילד שהוא לא הכיר. הפרופסור נתן לו פוקדור והילד יצא מהמעבדה. יובל ניגש לפרופסור ואמר לו ובחשש "שלום פרופסור אמממ... שמי יובל ואני היום מתחיל את המסע שלי אשמח לקבל את הפוקימון הראשון שלי".
"אההה יובל!" אמר הפרופסור והוציא רשימה מכיסו ועט וכנראה מחק את שמו. "בוא תיכנס לחדר העבודה שלי" אמר הפרופסור והחווה בידו לדלת מימינו.
"לא נשארו הרבה פוקימונים... אבל יש כמה אמ... בוא נראה יש לי בלבאזור וסקווירטל" אמר הפרופסור והוציא שני פוקדורים ופתח אותם לפניו של יובל. ויצאו שני הפוקימונים בלבאזורוסקווירטל
. בלבאזור חייך אל יובל וסקווירטל שנראה מצוברח הפנה אליו את הגב.
"נ-נ-נראלי שאני אקח את בלבאזור" אמר יובל בהתרגשות.
"אז הנה לך בלבאזור!" אמרת הפרופסור והושיט ליובל את הפוקדור של בלבאזור ועוד 5 פוקדורים "אתה תצטרך את אלה... בהצלחה!" אמר והחזיר את סקווירטל לפוקדור.
"קדימה בלבאזור נצא לדרך!" אמר יובל ובלבאזור קפץ מהשולחן ושניהם יצאו מחדר העבודה ומשם החוצה.
לפתע כל העולם נראה גדול בעיניו של יובל והוא לא ידע מה בדיוק לעשות.
הוא החליט שקודם כל הוא ילך ליער חדרה וילכוד איזה פוקימון או שניים ומשם ילך לעיר נתניה כדי להילחם במכון הראשון.
הוא הלך לכיוון יער חדרה שהיה מאחורי המעבדה והוא הגיע וראה מולו עשרות פוקימונים מעופפים ורצים מול עיניו.
וכך מתחיל מסעו של יובל רמות!
בקרוב פרק 2!