פוקימון - המסע של יואב ברחבי כדור הארץ!
מבוא(מומלץ לקרוא!):
ספוילר
הדמויות המרכזיות בסיפור ומידע עליהם(מתעדכן בהתאם לעלילה!):
ספוילר
פרק 1 - אני בוחר אותך!
ביום בהיר כמו בכל יום אחר בעיר אירובייה בארץ ישראל,היום הזה יואב מרגיש הרגשה משונה,שהיום הזה לא הולך להתרחש כמו כל יום אחר..
יואב קם מהמיטה בלהט לבדוק מה ההרגשה הזאתי שהוא מרגיש,ומאיפה היא נפלה עליו.
יואב במרץ רב מצחצח שיניים,אוכל דגנים,מתלבש והולך לקראת דלת היציאה מביתו.
אך אמא שלו,יונית תופסת לו את האוזן ואומרת לו "יואבוש לאן אתה חושב שאתה הולך,יש לי הפתעה בשבילך,תסגור את העיניים שלך וכשאומר לך תפתח אותם!"
יואב בעיניים רווחות מצפה לדעת מה זה הולך ליהיות וחושב לעצמו "אממ,מה זה יכול ליהיות כבר..?"
יונית הולכת לחדר שלה להביא את ההפתעה,חוזרת ליואב ואומרת "אוקיי,אתה יכול יכול לפתוח את העיניים!"
יואב בוער כמו להבה,עם פה פעור צועק "את לא רצינית,זה מה שאני חושב שזה?!"
יונית מחייכת ואומרת "כן יואב,זה כרטיס מאמן הפוקימונים שלך,יצרתי קשר עם פרופסור ברום והוא הסכים לתת לך ניסיון בתור מאמן פוקימונים,רוץ למעבדה שלו בהקדם האפשרי על מנת שהוא יוכל להסביר לך על כל התהליך והמסע שתעבור!"
יואב מתלהב כאילו שאין מחר ומחבק את אמא שלו ואומר "אמא,אני אוהב אותך ואני מאד אתגעגע אלייך,תודה!"
ויואב בשמחה קודרת פותח בריצה לקראת המעבדה של פרופסור ברום וחושב לעצמו "וואו אני לא מאמין שאני סה"כ בן 12 ואני כבר עוזב את הבית ואני הולך להתחיל במסע בעולם פוקימונים כ"כ גדול..!"
וסוף סוף,יואב הגיע למעבדה של פרופ' ברום,הוא נכנס למעבדה ורואה את פרופ' ברום מדבר עם אחד מהעובדים שלו "אוקיי,אני רוצה שתפתח את פיקאצ'ו במיידי לריאצ'ו עם האבן פיתוח על מנת שנוכל להתחיל בניסוי!"
יואב פורץ באמצע השיחה של פרופ' ברום והעובד שלו ואומר: "אממ,סליחה ברום אם אני מפריע ואם כן אני מצטער,אני יואב,נעים להכיר!"
ברום חושב לעצמו "השם יואב מאד מוכר לי,איפה שמעתי אותו... אולי...? כן,זה חייב ליהיות הוא!"
ברום אומר ליואב "שלום יואב,כפי ששמעת אני פרופ' ברום,יצרתי קשר עם אמא שלך והיא סיפרה לי הכל עלייך ועל כמה שאתה חולם ליהיות מאמן פוקימונים והחלטתי לבדוק אם אתה אכן מתאים לתפקיד ו.."
יואב קוטע את ברום באמצע דבריו "אני בטוח מתאים לתפקיד,אתה יכול לעשות לי איזה מבחן שאתה רוצה ואתה תראה שאני יעבור אותו בעיניים סגורות,אני יודע הכל על פוקימונים!"
ברום חוזר ואומר "אין צורך בשום מבחן,אני מאמין לך ובזמן המסע שלך אני בטוח שתסתדר ואם לא תסתדר,אני יוכל לעזור לך בכל עת!"
יואב מחייך ואומר "אוקיי,מעולה,אז רק רגע לפני הכל,אני אמור לקבל פוקימון שיהיה הפרטנר המרכזי שלי לפני תחילת המסע לא?"
ברום אומר "נכון מאד יואב,בדיוק רציתי לדבר איתך על זה,היה לנו במעבדה שישה פוקימונים מוכנים למאמני המכון החדשים,שתיים מהם נלקחו ע"י הנכד שלי שגם הוא פותח במסע שלו ליהיות מאמן פוקימונים,ויש עוד שתיים ששמורים למעבדה.
אז מה שנשאר לך בעצם זה שני הפוקימונים הבאים:
פיקאצ'ו -
פיקאצ'ו הולך ליהיות הפרטנר שלך,אך בגלל שהוא לא אוהב להיכנס לתוך פוקדור וניסינו מאות פעמים להכניס אותו והוא לא רצה,הוא יצטרך ליהיות לידך בלי פוקדור,מה שאומר שהוא יהיה הפרטנר המרכזי שלך.
והפוקימון השני שתקבל הוא סטיליסטל
שהוא הולך ליהיות הסאב-פרטנר(פרטנר משני) הוא פוקימון אגדי ונדיר מיוחד בשבילך,הוא פוקימון יחיד מסוגו!
יואב מודה לפרופסור ברום על כל העזרה שהוא נתן לו ועל שנתן לו את הפוקימונים שלו,והוא סוף סוף מוכן להתחיל את המסע שלו ויוצא מהמעבדה של פרופ' ברום!
ויואב חושב לעצמו "וואו,אחרי כל מה שעברתי,כל מה שלמדתי משהייתי קטן על פוקימונים,סוף סוף קיבלתי את ההזדמנות שלי להראות לכולם מי אני באמת,אני הולך ליהיות המאסטר הכי גדול שיש ברחבי העולם של מאמני הפוקימונים,אתם עוד תשמעו מיואב זינגבורג מהעיר אירובייה בישראל וישמעו עליי בכל רחבי כדור הארץ!"
דמויות שהשתתפו בפרק 1:
יונית זינגבורג(אימו של יואב):
יואב זינגבורג -
פרופ' ברום:
זהו פרק 1 של הסיפור,אשמח לקבל תגובה בונה על הסיפור,על המבנה שעשיתי ועל העלילה כמובן ובכללי תגובות בונות בלבד,זהו הסיפור הראשון שאי פעם עשיתי,לא עשיתי בעבר סיפורים והשקעתי פה מאד על הסיפור!
תודה רבה לכולם ומקווה שנהניתם!