Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם

פוקימון - המסע של יואב ברחבי כדור הארץ!

מבוא(מומלץ לקרוא!):

Spoiler ספוילר

הדמויות המרכזיות בסיפור ומידע עליהם(מתעדכן בהתאם לעלילה!):
    Spoiler ספוילר

פרק 1 - אני בוחר אותך!

ביום בהיר כמו בכל יום אחר בעיר אירובייה בארץ ישראל,היום הזה יואב מרגיש הרגשה משונה,שהיום הזה לא הולך להתרחש כמו כל יום אחר..
    יואב קם מהמיטה בלהט לבדוק מה ההרגשה הזאתי שהוא מרגיש,ומאיפה היא נפלה עליו.

יואב במרץ רב מצחצח שיניים,אוכל דגנים,מתלבש והולך לקראת דלת היציאה מביתו.
    אך אמא שלו,יונית תופסת לו את האוזן ואומרת לו "יואבוש לאן אתה חושב שאתה הולך,יש לי הפתעה בשבילך,תסגור את העיניים שלך וכשאומר לך תפתח אותם!"
    יואב בעיניים רווחות מצפה לדעת מה זה הולך ליהיות וחושב לעצמו "אממ,מה זה יכול ליהיות כבר..?"
    יונית הולכת לחדר שלה להביא את ההפתעה,חוזרת ליואב ואומרת "אוקיי,אתה יכול יכול לפתוח את העיניים!"

יואב בוער כמו להבה,עם פה פעור צועק "את לא רצינית,זה מה שאני חושב שזה?!"
    יונית מחייכת ואומרת "כן יואב,זה כרטיס מאמן הפוקימונים שלך,יצרתי קשר עם פרופסור ברום והוא הסכים לתת לך ניסיון בתור מאמן פוקימונים,רוץ למעבדה שלו בהקדם האפשרי על מנת שהוא יוכל להסביר לך על כל התהליך והמסע שתעבור!"
    יואב מתלהב כאילו שאין מחר ומחבק את אמא שלו ואומר "אמא,אני אוהב אותך ואני מאד אתגעגע אלייך,תודה!"
    ויואב בשמחה קודרת פותח בריצה לקראת המעבדה של פרופסור ברום וחושב לעצמו "וואו אני לא מאמין שאני סה"כ בן 12 ואני כבר עוזב את הבית ואני הולך להתחיל במסע בעולם פוקימונים כ"כ גדול..!"

וסוף סוף,יואב הגיע למעבדה של פרופ' ברום,הוא נכנס למעבדה ורואה את פרופ' ברום מדבר עם אחד מהעובדים שלו "אוקיי,אני רוצה שתפתח את פיקאצ'ו במיידי לריאצ'ו עם האבן פיתוח על מנת שנוכל להתחיל בניסוי!"
    יואב פורץ באמצע השיחה של פרופ' ברום והעובד שלו ואומר: "אממ,סליחה ברום אם אני מפריע ואם כן אני מצטער,אני יואב,נעים להכיר!"
    ברום חושב לעצמו "השם יואב מאד מוכר לי,איפה שמעתי אותו... אולי...? כן,זה חייב ליהיות הוא!"

ברום אומר ליואב "שלום יואב,כפי ששמעת אני פרופ' ברום,יצרתי קשר עם אמא שלך והיא סיפרה לי הכל עלייך ועל כמה שאתה חולם ליהיות מאמן פוקימונים והחלטתי לבדוק אם אתה אכן מתאים לתפקיד ו.."
    יואב קוטע את ברום באמצע דבריו "אני בטוח מתאים לתפקיד,אתה יכול לעשות לי איזה מבחן שאתה רוצה ואתה תראה שאני יעבור אותו בעיניים סגורות,אני יודע הכל על פוקימונים!"
    ברום חוזר ואומר "אין צורך בשום מבחן,אני מאמין לך ובזמן המסע שלך אני בטוח שתסתדר ואם לא תסתדר,אני יוכל לעזור לך בכל עת!"
    יואב מחייך ואומר "אוקיי,מעולה,אז רק רגע לפני הכל,אני אמור לקבל פוקימון שיהיה הפרטנר המרכזי שלי לפני תחילת המסע לא?"

ברום אומר "נכון מאד יואב,בדיוק רציתי לדבר איתך על זה,היה לנו במעבדה שישה פוקימונים מוכנים למאמני המכון החדשים,שתיים מהם נלקחו ע"י הנכד שלי שגם הוא פותח במסע שלו ליהיות מאמן פוקימונים,ויש עוד שתיים ששמורים למעבדה.

אז מה שנשאר לך בעצם זה שני הפוקימונים הבאים:
    פיקאצ'ו -
    פיקאצ'ו הולך ליהיות הפרטנר שלך,אך בגלל שהוא לא אוהב להיכנס לתוך פוקדור וניסינו מאות פעמים להכניס אותו והוא לא רצה,הוא יצטרך ליהיות לידך בלי פוקדור,מה שאומר שהוא יהיה הפרטנר המרכזי שלך.

והפוקימון השני שתקבל הוא סטיליסטל
    שהוא הולך ליהיות הסאב-פרטנר(פרטנר משני) הוא פוקימון אגדי ונדיר מיוחד בשבילך,הוא פוקימון יחיד מסוגו!

יואב מודה לפרופסור ברום על כל העזרה שהוא נתן לו ועל שנתן לו את הפוקימונים שלו,והוא סוף סוף מוכן להתחיל את המסע שלו ויוצא מהמעבדה של פרופ' ברום!

ויואב חושב לעצמו "וואו,אחרי כל מה שעברתי,כל מה שלמדתי משהייתי קטן על פוקימונים,סוף סוף קיבלתי את ההזדמנות שלי להראות לכולם מי אני באמת,אני הולך ליהיות המאסטר הכי גדול שיש ברחבי העולם של מאמני הפוקימונים,אתם עוד תשמעו מיואב זינגבורג מהעיר אירובייה בישראל וישמעו עליי בכל רחבי כדור הארץ!"

דמויות שהשתתפו בפרק 1:
    יונית זינגבורג(אימו של יואב):
    יואב זינגבורג -
    פרופ' ברום:

זהו פרק 1 של הסיפור,אשמח לקבל תגובה בונה על הסיפור,על המבנה שעשיתי ועל העלילה כמובן ובכללי תגובות בונות בלבד,זהו הסיפור הראשון שאי פעם עשיתי,לא עשיתי בעבר סיפורים והשקעתי פה מאד על הסיפור!

תודה רבה לכולם ומקווה שנהניתם!
    נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 09-28-2011 בשעה 06:56 PM

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סיפור יפה,אהבתי את הרעיון הכללי וגם את זה שהמצאתה פוקימונים חדשים בשביל הסיפור. אבל כדאי לך להאריך קצת ולהוסיף עוד פרטים אני יעקוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    סיפור יפה,אהבתי את הרעיון הכללי וגם את זה שהמצאתה פוקימונים חדשים בשביל הסיפור. אבל כדאי לך להאריך קצת ולהוסיף עוד פרטים אני יעקוב
    זה סה"כ הפרק הראשון אז לא רציתי לעשות יותר מידי ארוך בשביל להרוס לכם את כל העלילה,זה ההתחלה,בקרוב אני יעלה את הפרק הבא
    תודה רבה על התגובה,ושמח שאת תעקבי! =)

4. !!!ANIMANGA OP
    שם: יונתן
    יפה מאוד אהבתי אני מקווה שתעשה עד חלקים כל הכבוד. אולי תבקש מהמנהלים שינעצו את זה בנעוץ.

אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
    חברי האקטסוקי:
    מנהיג-
    עמית,סאסקה.
    ליאור,פיין ממלכת האל.
    אלי,קיסאמה.
    אבי,מאדארה.
    דוד, דיידרה.
    יונתן, הידאן
    עומרי, קאקוזו
    חוקי האקטסוקי:
    1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.
    2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".
    3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.
    4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.
    5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.
    6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.
    7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.
    8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
    הfc שלי

[spoiler]
    friend code

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

משחק פוקימון פלטינום.
    טריינר קארד:

תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי guitar צפה בהודעה
    יפה מאוד אהבתי אני מקווה שתעשה עד חלקים כל הכבוד. אולי תבקש מהמנהלים שינעצו את זה בנעוץ.
    אני יעשה עוד חלקים,אל תדאג בקשר לזה
    תודה רבה על התגובה!

6. !!!ANIMANGA OP
    שם: יונתן
    גמרת במקרה בשחור את הליגה?

חברי האקטסוקי:
    מנהיג-
    עמית,סאסקה.
    ליאור,פיין ממלכת האל.
    אלי,קיסאמה.
    אבי,מאדארה.
    דוד, דיידרה.
    יונתן, הידאן
    עומרי, קאקוזו
    חוקי האקטסוקי:
    1)חובה ללכוד לפחות ביג'ו אחד.
    2)לכתוב במקצוע "חבר אקטסוקי" או "לוכד ג'ינצ'וריקים".
    3)חובה להיות עריק אחת מחשמת הכפרים הניסתרים.
    4)חובה לתעב את חמשת הכפרים.
    5)לחבר אקטאוסקי לא משנה אם חברו עומד למות אליו להמשיך במשימה.
    6)לכול חבר צוות אטאוסקי חיב להיות אוטטאר משלו.
    7)חובה שלכל חבר אקטסוקי תהיה תמונה של חבר אקטסוקי בסמל האישי שלו או בתמונת הפרופיל.
    8)כול אחד חייב לראוות נארוטו+שיפודן מי שרוצה להצטרף ואנחנו לא בטוחים אם הוא רואה נארוטו יצטרך לעבור מבחן.
    הfc שלי

[spoiler]
    friend code

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

משחק פוקימון פלטינום.
    טריינר קארד:

תיכנסו לזה זה ממש יעזור לי: http://freeleaguecodes.com/ref?id=tf2aq66ii8

7. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    מתי הפרק הבא?

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי guitar צפה בהודעה
    גמרת במקרה בשחור את הליגה?
    חח פעם הבאה תשאל אותי בפרטי,אם יש לך עוד שאלות כאלו או משהו להגיד לי בקשר לזה אז בהודעה פרטית מעכשיו.
    ולשאלה שלך,כן.

ציטוט פורסם במקור על ידי shakofek צפה בהודעה
    מתי הפרק הבא?
    רציתי לשמוע קצת תגובות בונות ולדעת אם המבנה תקין בסה"כ והעלילה בסדר ואם ככה אז להמשיך את הפרקים,אבל לפי מה שאני רואה לא הרבה מגיבים אז כנראה שעוד מעט יגיע הפרק הבא
    אגב אשמח שתוסיף תגובה בונה בנושא ובה תגיד לי מה דעתך על הסיפור ואיך הוא יצא על מנת שאוכל לשפר כל פעם ולעשות את הסיפור יותר טוב

תודה רבה!

9. משתמש מנוסה
    הסיפור יפה (מה שהיה כאן נערך בשביל לא לגלות את ההמשך)
    יפה מאד הקשבת לעצה שלי
    נערך לאחרונה על ידי Monkey D Luffy, 09-17-2011 בשעה 06:14 PM

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תודה רבה על העצה!
    ושמח שאהבת את הסיפור,אני ימשיך פרק הבא בעוד 20 דקות +-.
    נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 09-17-2011 בשעה 06:09 PM

11. משתמש מנוסה
    פרק 2 - בדרך לאקלוטופיה,חלק 1!
    יואב שהרגע יצא מהעיר המולדת שלו אירובייה,מתחיל במסע ליהיות מאסטר מאמן הפוקימונים מס' 1 בכל רחבי העולם.
    וכפי שאתם יודעים,כשרוצים ליהיות גדולים,צריך להתחיל בקטן,אז יואב חושב לעצמו בראש.. "אממ,יש לי את פיקאצ'ו שהוא פוקימון מסוג חשמל מאד חזק,ובנוסף אליו יש לי את סטיליסטל שהוא פוקימון מסוג אבן וקרח אגדי וגם כן מאד חזק,אני חושב שאתחיל לתפוס את הפוקימון הראשון שלי!"

יואב לאחר שיצא מהעיר אירובייה,ממשיך לכיוון הדרום לעיר אקלוטופיה הידועה במבחר הפוקימונים הטרופיים שלה(שאגב מאד חזקים!)

ויואב פותח בדרכו לעיר אקלוטופיה,אך לפתע הוא שומע רעש פתאומי,רישרושים מהשיחים,ואיזה שהוא ילד קופץ עליו!
    הילד -

יואב מופתע והילד אומר לו:
    "ילד,אני לא יודע מי אתה,וגם לא באמת אכפת לי,אבל בוא נעשה קרב פוקימונים כי אני רוצה לבחון את הפוקימונים החדשים שקיבלתי מסבא שלי פרופסור ברום!"

ויואב מחייך ואומר "רגע רגע,אתה רוצה להגיד לי שאתה ליפז,הנכד של פרופסור ברום?!"
    ליפז מופתע ואומר "מאיפה אתה מכיר את סבא שלי,ויותר מזה מאיפה אתה יודע את השם שלי?"
    יואב צוחק ועונה לו "חחח,אני יואב זינגבורג מהעיר אירובייה ופרופסור ברום קיבל אותי בתור מאמן פוקימונים ונתן לי 2 פוקימונים להתחלת המסע שלי ו.."
    ליפז קוטע את הדיבור שלו ואומר "רגע,אם סבא שלי קיבל אותך,כנראה שאתה שווה משהו,בו נבחן אותך בקרב פוקימונים!"
    וליפז בלי לשאול שאלות ישר זורק את הפוקדור ומוציא את הפוקימון הראשון שלו לקרב!

סקווריטל צא!

יואב חושב לעצמו "סקווריטל אה? אממ אני זוכר שפרופסור ברום צייד אותי בפוקדקס והוא אמר שזה יעזור לי ללמוד על הפוקימונים שאני רואה!"

יואב משתמש בפוקדקס שלו ...
    ~פוקדקס מזהה פוקימון~
    שם הפוקימון : סקווירטל
    מידע על הפוקימון:
    סקווירטל הוא פוקימון מסוג מים,החולשות שלו זה ברק ועשב,הוא מאד פגיע ממתקפות ברק!
    מומלץ להיזהר ממתקפת הרובה מים שלו כי היא עלולה לפגוע קשה מאד!
    יואב אומר "עשית טעות ענקית שבחרת את סקווירטל!"
    ויואב חושב "הפוקדקס אומר שהחולשה העיקרית שלו זה ברק בעצם,מזל שיש לי את פיקאצ'ו!"

יואב זורק את הפוקדור של פיקאצ'ו.

פיקאצ'ו צא!

~הקרב מתחיל~

ליפז אומר: "גם אם יהיה לסקווירטל 101 חולשות בחיים לא תצליח לנצח אותנו,סקווירטל צא עם מתקפת רובה מים!"
    יואב אומר: "אני לא מסכים איתך,כי אני ופיקאצ'ו צוות הכי אחי,פיקאצ'ו תתחמק ממתקפת רובה המים של סקווירטל ותעשה מתקפת מהירות!"
    פיקאצ'ו משתמש במתקפת מהירות,סקווירטל מנסה לפגוע בו מס' פעמים עם רובה מים וללא הצלחה!
    יואב אומר "פיקאצו,עכשיו תתקוף!"
    סקווירטל מנסה לקום ונופל!

פיקאצ'ו לא יכול להילחם,המנצח הוא יואב!
    יואב אומר "אמרתי לך שלא תצליח לנצח אותי,אין לך סיכוי נגדי!"
    ליפז זועם ואומר "זה היה חד פעמי,אני וויתרתי לך,תתחיל להתאמן לקרב הבא שלנו כי אני לא יוותר לך!"
    ליפז פותח בריצה והולך..
    יואב חושב לעצמו "וואו הוא טיפוס מוזר,אבל תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים,וחוץ מזה זה היה הקרב הראשון שניצחנו ובכלל הקרב הראשון שלנו!!!"

אוקיי עכשיו אפשר להמשיך בדרך שלנו לעיר אקלוטופיה,אקלוטופיה אנחנו באים!

לאחר הקרב הראשון של יואב,שהוא ניצח בו גם,יואב ממשיך בדרכו לעיר אקלוטופיה..!
    האם הוא יכיר אנשים חדשים?
    האם סוף סוף הוא יתפוס בפעם הראשונה פוקימון?
    כל זה בחלק 2 שבקרוב הולך ליהיות של "פרק 2 - בדרך לאקלוטופיה!"
    נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 09-23-2011 בשעה 05:58 PM

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    פרק מעולה!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אוקיי תודה רבה ;)
    אשמח לקבל עוד תגובות ממכם אנשים,ואם אפשר שהם יהיו תגובות בונות גם :d

14. משתמש מנוסה
    פרק טוב!!!!!!!!!!

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    חח תודה רבה
    עוד אנשים?
    אתם מוזמנים גם לתת תגובה בונה :p

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •