יפה אהבתי אני אעקוב!
לאחר הרבה עיקובים עקב אי פעילות בסיפור מצד הגולשים ואי קוראים,החלטתי לקחת מזה קצת הפסקה כי ראיתי שלא לוקחים את ההשקעה שלי בסיפור ברצינות אך עכשיו החלטתי לחזור לכתיבה של הסיפור ולהמשיך פרק נוסף..![]()
פרק 3 - בדרך לאקלוטופיה,חלק 2!
יואב שהיה בדרך לעיר אקלוטופיה פגש בליפז,הנכד של פרופסור ברום וגם הספיק להילחם נגדו ולנצח גם!
והוא המשיך בדרכו לעיר אקלוטופיה ונשאר לו עוד זמן קצר להגיע!
כפי שאתם זוכרים לפני שליפז נלחם ביואב שנגיד ביזבז את הזמן של יואב הוא תיכנן לתפוס את הפוקימון הראשון שלו בעזרת סטליסטל ופיקאצ'ו בגלל שבעיר אקלוטופיה יש מבחר פוקימונים טרופיים(נדירים וחזקים מאד) אז בסה"כ בסדר העדיפויות של יואב,העדיפות הראשונה שלו זה לתפוס את הפוקימון הראשון שלו!
יואב ממשיך בדרכו לעיר אקלוטופיה וטנדר עובר לידו,והאיש פותח את החלון ואומר: "שלום לך,אתה צריך טרמפ?"
ויואב עונה לו "כן הייתי שמח לקבל ממך טרמפ,אתה יכול להסיע אותי לעיר אקלוטופיה?"
האיש מחייך ואומר "בשמחה,זה בכיוון שאליו אני נוסעה,אז בוודאי,כנס לאוטו!"
יואב חושב לעצמו "וואו איזה מזל יש לי,איזה כיף!"
יואב נכנס לאוטו,והאיש אומר לו "לחגור חגורות!
דרך אגב,לי קוראים רונן,ואיך קוראים לך?"
יואב עונה לו "לי קוראים יואב ואני בדרך לעיר אקלוטופיה בשביל ללכוד שמה את הפוקימון הראשון שלי!"
רונן אומר "אה,אתה מאמן פוקימונים ? נחמד מאד!
בכל מקרה יואב,אני מניח שאנחנו לעיר אקלוטופיה בעוד כרבע שעה עד 20 דקות!"
אז כעבור מס' דקות שרונן ויואב נוסעים בדרכם לעיר אקלוטופיה,רונן שומע ציפצוף מהמנוע,הוא עוצר את האוטו בודק את המנוע ואומר "אוי לו,בגלל שהאוטו שלי חדשני והוא מדגם שנוסע ע"י חשמל ולא ע"י דלק,החשמל נגמר די מהר ומהסיבה הזאתי אני לא יודע אם נוכל להמשיך בדרכנו!"
יואב עונה לו "אממ,אל תדאג יש לי פיתרון לזה!"
פיקאצ'ו צא!
פיקאצ'ו: פיקאצ'ו?
יואב אומר "פיקאצ'ו,אני צריך שתעשה מתקפת ברק לכיוון המנוע של האוטו על מנת שנוכל להסיע את הטנדר ולהמשיך בדרך שלנו לעיר אקלוטופיה!"
פיקאצ'ו עושה מתקפת ברק והמנוע מתמלא!
רונן אומר בשמחה "כל הכבוד יואב,רעיון מעולה!
הרעיון שלך עבד ועכשיו נוכל להמשיך בדרך,תודה רבה!"
יואב עונה "אל תדאג זה לא היה בעיה בכלל!"
והם ממשיכים לעיר אקלוטופיה והם רואים שלט:
"העיר אקלוטופיה - עוד 5 דקות!"
יואב חושב לעצמו "יש,נשאר רק עוד 5 דקות שנגיע לשמה!"
ופתאום,ילדה אחת עוברת באמצע הכביש וכמעט רונן פגע בה!
הילדה אומרת "מה אתה חושב שאתה עושה,אתה לא יודע שילדים עוברים כאן בכביש?!"
רונן עונה במבוכה ואומר "וואו אני ממש מצטער,לא שמתי לב אליך,אני מוכן לפצות אותך ולתת לך טרמפ בטנדר שלי,לאן את הולכת?"
הילדה אומרת "אני בדרך לעיר אקלוטופיה,ואשמח שתיתן לי טרמפ.. לפחות בתור פיצוי!"
רונן מחייך ואומר "אוקיי מעולה,אין לך בעיה עם זה נכון יואב?"
יואב אומר "ממש לא,זה בסדר מצידי!"
הילדה נכנסים לטנדר ופותחת בשיחה עם יואב ורונן ואומרים "היי,לי קוראים דנה ואיך קוראים לכם?"
יואב אומר "לי קוראים יואב ואני הולך ליהיות המאסטר פוקימונים מס' 1 בכל רחבי העולם,אני בדרך לעיר אקלוטופיה בשביל לתפוס את הפוקימון הראשון שלי,ורונן נתן לי טרמפ באמצע הדרך שלי!"
דנה עונה לו "גם אני בדרך לעיר אקלוטופיה,אני מטפלת ומאמנת של פוקימונים ואני רוצה ליהיות מטפלת הפוקימונים מס' 1 בכל העולם ומהסיבה הזאתי אני רוצה לחקור את העיר אקלוטופיה!"
לאחר מס' דקות,סוף סוף הם הגיעו לעיר אקלוטופיה,ויואב מתכונן לצאת מהטנדר ואומר "רונן תודה רבה על הנסיעה,ודנה היה נעים להכיר!"
דנה תופסת לו את היד ואומרת "רגע רגע,לאן אתה חושב שאתה הולך? אני באה איתך,זה שאתה מאמן פוקימונים מאד יעזור למחקרים שלי בטיפול פוקימונים,וחוץ מזה אני בטוחה כשאהיה לצידך אני אשמש לך לעזרה בטיפול פוקימונים וגם תמיד כיף שיש לך חבר בצד למסע לא? וזה לא שאלה בכלל,אני באה איתך!"
יואב מחייך ואומר "חח לא אמרתי כלום,את מוזמנת לבוא איתי!
אבל שלא יהיה לך שום תלונות כי זה הולך ליהיות מסע מפרך!"
וסוף סוף,לאחר שיואב יצא מהעיר מולדת שלו אירובייה,פגש בליפז וניצח אותו,המשיך בדרך והכיר את רונן ודנה,עכשיו יש לו חברה חדשה למסע שלו וגם הוא הגיע סוף סוף לעיר אקלוטופיה!
מה יקרה בפרק הבא?
האם הוא סוף סוף יתפוס את הפוקימון הראשון שלו?
האם הוא יפגוש אנשים חדשים?
כל התשובות לשאלות האלו בפרק הבא של
"פוקימון - המסע של יואב ברחבי כדור הארץ"
דמויות שהשתתפו בפרק 3:
דנה -
יואב זינגבורג -
רונן -![]()
נחמד מאוד אבל ארוך מאוד![]()
PWO חזר
לדף הקשר הרישמי לחצו כאן ;)
אני כרגע משחק ב-
*מי שרוצה הורדה שידבר איתי
לסירטון שלי :
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=tnHbdjAza8M[/YOUTUBE]
וזאתי הסיבה שבגללה אני עושה כל פרק בתדירות די ארוכה,מה שאומר שאני לא עושה פרק כל יום,אלא כל כמה ימים פרק 1.
וזה למה אין לי ברירה לעשות את זה מושקע בשביל שלא יגידו שאני לא משקיע בכתיבת הסיפור![]()
אם אתה אומר שזה ארוך בגלל שאין לך כוח לקרוא,זה כבר משהו אחר.
חחח תודה רבה
שמח שאהבת!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)